Piechol_Jr
4 12 2005, 13:05
No dobra Trzcina, przemówiłeś mi do rozsądku. Zwracam Honor.
Matrox: a coś konkretnego z tymi rabatami mówili? Czy tak tylko sobie wspomnieli o tym?
Pozdrawiam.
Lipa, kurde. Pytam sie Synitopsa co z moim zamówieniem a oni mi piszą, że siec w Niemczech w której zamowili Xy, jeszcze nie dostała konsol. Normalnie jaja:/
Przeciez mieli miec z GB konsole...
nie wiem skąd masz te informacje, mi powiedzieli ze od Szwabów.
btw Starlite ma miec kolejną partie 8.12, moze uda mi się tam załapac....
Mam bo bylem u nich kilka dni temu i ktos na forum tez pisal o tym, ze z GB.
Tez chce zalapac sie na StarLite'a albo poczekac do stycznia
Ja zamowilem w starlite i sie nie zalapalem na pierwsza wysylke mimo, ze napisali mi w mailu, ze bede mial konsole we wtorek
Ciekawe czy ta druga dostawa jest pewna. Mi wydaje sie, ze najwczesniej kolejny rzut konsol zobaczymy w styczniu.
W niemcach mam kolege i mowi ze w MM sie pytal, powiedzieli mu ze dostawa bedzie przed swietami ale nie wiadomo czy będą PREMIUM
Piechol_Jr
6 12 2005, 21:54
Ja też zamówiłem w StarLite, tylko że mi od razu powiedzieli, że będę miał konsole w sobote. Kura. Jak sie nie załapie nawet na drugą dostawę, to chyba ich potne...
Najpierw się módl aby druga dostawa w ogóle była (mowa o premium bo z core raczej dużego problemu nie ma)
SzaryLis
6 12 2005, 22:34
QUOTE(Piechol_Jr @ 6 12 2005, 23:54)

Ja też zamówiłem w StarLite, tylko że mi od razu powiedzieli, że będę miał konsole w sobote. Kura. Jak sie nie załapie nawet na drugą dostawę, to chyba ich potne...
Ja chciałem u nich zamówić telefonicznie, wczoraj dzwoniłem i facet od rzu mi powiedział, że nie ma. Mówię, że chciałem zamówić na drugą dostawe 8 grudnia, mowi, że już wiele pozamawianych, a jeszcze nie wiedzą ile dostaną. Więc nie udało mi się zamówić, alepowiedział, żebym zadzwonił w piątek i się nie martwił (chyba, tel strasznie rwał). Mam nadzieję, ż e uda mi się załapać.
Ja dzisiaj e-mail`a wyslalem to zaproponowali mi wersje Core

Ogolnie i tak troche lipa bo juz drugiego pada nie daja
Ze strony Starlite:
"Dzisiaj chyba dojdzie nowa partia Xbox`ów 360 wersji premium Prosimy o niedzwonienie do godziny 16.00 -07.12.2005 "
Miejmy nadzieje, ze tak bedzie ;]
Tylko ze juz bez NFS Most Wanted - 1900 za sama konsole o_o
eeee... faktycznie, zamowilem z NFS i chce konsole z gra
Piechol_Jr
7 12 2005, 17:51
aha, a dostaliscie informacje od tego kolesia, ktory sprzedaje, ze NFS ktorego dolanczali byl na Xboxa, a nie na Xboxa360? Też niezle pojechali... ja dzwonilem dzisiaj i kolo powiedzial ze: "(pipi) nigdzie nie ma... mamy tylko core'y"

No to (pipi) po (pipi)
To co ? Zostala Ultima czy oni tez juz nie maja jakis wolnych sztuk ? :|
Piechol_Jr
7 12 2005, 18:08
Też w Ultimie nie ma. (pipi)... A wiecie co? Chyba typowo sie na to wszystko wypne i kupie PSP. Co o tym pomyśle sądzicie?
Rob jak chcesz.
My czekamy do stycznia na kolejne rzuty
A ja sobie kupie Core, dysk, bezprzewodowy pad i wyjdzie mi to taniej niz w tym (pipi)anym sklepie
Drogo, w niemczech CORE mają być jeszcze w tym tygodniu za 300 euro czyli 1200zł, dysk kosztuje 400zł co mi daje 1600zł a nie 1900.
QUOTE(Piechol_Jr @ 7 12 2005, 17:51)

aha, a dostaliscie informacje od tego kolesia, ktory sprzedaje, ze NFS ktorego dolanczali byl na Xboxa, a nie na Xboxa360? Też niezle pojechali... ja dzwonilem dzisiaj i kolo powiedzial ze: "(pipi) nigdzie nie ma... mamy tylko core'y"

No to (pipi) po (pipi)
Czyli nie przywiezli dzisiaj tych 360 ?
QUOTE(Piechol_Jr @ 7 12 2005, 18:08)

Też w Ultimie nie ma. (pipi)... A wiecie co? Chyba typowo sie na to wszystko wypne i kupie PSP. Co o tym pomyśle sądzicie?
Cieppliwosci

Warto
Znalazlem sklep gdzie przyjmuja zamowienia na 360 wersje Premium . Konsole maja byc dostepne od 12 grudnia ( poniedzialek). Cena ok. 1800

Jutro dzwonie i sie pytam czy daja gwarancje, jesli tak to zamawiam. Aha, nazwe sklepu i numer telefonu podam dopiero jak sam zadzwonie bo mi kuzwa wszystkie konsole zaklepiecie i na lodzie zostane
Piechol_Jr
7 12 2005, 19:38
Nie matrox, nie przywiezli.
Bebbop, no ejj.. nie bądź taki... Ja wręcz MUSZE mieć Xboxa 360 Premium przed świetami... Bo to ma być prezent... Obiecałem... Skoro nie mozesz napisac tutaj, to przynajmniej wyslij PMke.
ehh, jezeli do konca nastepnego tygodnia nigdzie nie dostane premium to sie powaznie zastanowie nad zakupem Core + karata+ headset
Mam kolege który 17/12/05 bedzie wracał ze Strasbourga i pewno cos przywiezie ale watpie by chiał przewozic bez zarobku...
Jak by co dam wam znać.
Konsole akcesoria i pady jak by was to interesowalo dajcie znac podam wam jego GG
Piechol_Jr
7 12 2005, 20:06
Maiden, czy nie istnieje mozliwosc, zeby kupil gdzies po drodze Premiuma? Bo (pipi) u nas w Polsce nie można tego nigdzie dostac...
Ja juz mam problem z glowy CORE + HDD + PGR3 doo mnie jedzie. PIĄTEK HERE I COME !! ]:->
Piechol zaloze sie ze w calych niemcach teraz nie dostaniesz CORE a co dopiero PREMIUM. Dostawa ma być prezed gwiazdką.
Napisz mi jak mozesz ile za to dales i gdzie bo sam sie nad takim zestawem mocno zastanawiam.
QUOTE(bartiz @ 7 12 2005, 20:15)

Ja juz mam problem z glowy CORE + HDD + PGR3 doo mnie jedzie. PIĄTEK HERE I COME !! ]:->
Piechol zaloze sie ze w calych niemcach teraz nie dostaniesz CORE a co dopiero PREMIUM. Dostawa ma być prezed gwiazdką.
Wczoraj byłem w Goerlitz, odwiedziłem Experta i Karstadt zestawów Core było z 15szt. w jednym i w drugim, ale Premium niestety nie.
tak patrze co piszece i sie tylko dziwie ze niektorzy wierza w to co sprzedawcy twierdza, z tego co mi wiadomo i wszystkim ktory znaja temat, dostwy premium nie sa przewidywane w tym roku, wiec takie zwodzenie klienta to jest chyba po to zeby przytrzymac klienta aby nie poszedl do konkurencji, napewno wersja CORE jeszcze jest dostepna bo cienko schodzi w niemczech, bo tak naprawde to nei wiem dla kogo ta core jest skoro i tak trzeba dokupic na starcie hdd zeby miec funkcjonalny zestaw....
a z tego co mi wiadomo to kolejna dostawa na niemcy ma byc za 4 tygodnie czyli juz w nowym roku
wiec jednym slowem niech ktos napisze gdzie dostal teraz X360 premium bo jak narazie wszyscy pisza ze zamowili i juz jutro beda mieli a nikt jak nie ma tak nie ma.... wiec jesli sprzedawcy twerdza ze kolejka dluga i Ci pierwsi dostali xboxy a WY sie nie zalaapiscie i dopiero z druga dostawa to ja si epytam kto dostal bo jak narazie to wszyscy wypowiadajac sie to CI co sie nei dostali, a to troche dziwne....
na moje oko nie liczcie na sklepy a na siebie i znajomych, szybciej kolega Maidena cos przywiezie niz w tych sklepach dostaniecie....
Tak sobie policzylem, ze gdybym kogos namowil na wypad do Niemiec (mieszkam na dolnym slasku wiec jakos strasznie daleko nie mam) to za zestaw Core + HDD + headset + kabel RGB +PDZ zaplacilbym ok 1950zl, a to jest jakies w miare rozsadne wyjscie przy cenach w naszym zapyzialym kraju

Ultima Xbox 360 wersja core 1600zl buhahahha co za zlodzieje!
Dla zdesperowanych polecam zajrzec tutaj: www.menago.com.pl . Maja konsole wersje Core za 1350. Bylem w tym sklepie wczoraj by dowiedziec sie o wersje Premium, jednak nie maja. Cena jest ostateczna jak na stronie, gdyz sie pytalem. Konsole wczoraj jeszcze byly, nie wiem jak aktualnie to wyglada.
PS. Oferta o ktorej wspominalem odnosnie 360 wersji Premium za ok 1800 dotyczyla sklepu www.gameshop.pl . Niestety dowiedzialem sie, ze pracownik tego sklepu na allegro ma nick Grzeszlich i dlatego nie polecam tam kupowac. Wiecej mozna poczytac na
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...161&hl=gameshop .
Od siebie dodam, ze kupowalem u nich swego czasu przez allegro futeral do PSP( chyba z pol roku temu). Oczywiscie futeral nigdy nie doszedl pomimo, ze po wygranej aukcji poinformowalem poprzez e-mail, ze zaplace przy odbiorze.
Ciekawe czy po dostawie systemow Core ceny wroca do normy (czytaj u nas 1299 zl), gdyby tak bylo to moze bym sobie sprawil zestaw Core + headset +pdz + karta + kabel RGB i wyniosloby mnie to jakies 1900zl, a dysk bym sobie kiedys dokupil bo w sumie teraz nie jest mi zabardzo potrzebny. Na premium przed swietami raczej juz stracilem nadzieje
QUOTE(Matrox @ 7 12 2005, 20:29)

Tak sobie policzylem, ze gdybym kogos namowil na wypad do Niemiec (mieszkam na dolnym slasku wiec jakos strasznie daleko nie mam) to za zestaw Core + HDD + headset + kabel RGB +PDZ zaplacilbym ok 1950zl, a to jest jakies w miare rozsadne wyjscie przy cenach w naszym zapyzialym kraju

Ja, gorillaz i jakis jego ziom planujemy jechac w styczniu po konsole do Niemiec... Jezeli chcesz czekac to chyba mozesz sie zalapac, ale ja nie rzadze ta wycieczka

Niemce to są pod Lublinem, a za zachodnią granicą ludzie mieszkają w
Niemczech.
SzaryLis
7 12 2005, 22:13
Dzwoniłem dziś do starlite po 17. Odebral synek goscia i gdy sie pytalem o x'a to powiedzial, ze tata wlasnie po nie pojechal. Tak to zrozumialem, bo chyba nie zostawil dzieciaka w sklepie i pojechal do domu

.
Dzwonilem tez do menago i faktycznie cene maja taka jak na stronie 1350 za core, najtaniej w polsce. Zonk w tym, ze nie maja karty pamieci tylko pad dodatkowy i headset.
Dzwonilem tez do Bigmark, facetka mowila, ze nie ma, core beda miec pod koniec tygodnia za 1490.
Mysle czy nie kupic core w menago, a reszte bajerow gdzie indziej. Ale moze wyjsc tyle samo co core i bajery w starlite. Jeszcze sie zastanawial ale juz mi sie w glowie kreci od tych cyrkow z x'em w polsce

. Trafne logo.
QUOTE(RosTo @ 7 12 2005, 21:43)

Niemce to są pod Lublinem, a za zachodnią granicą ludzie mieszkają w
Niemczech.
Powaga
Piechol_Jr
8 12 2005, 08:16
"Niestety nie dostaliśmy wersji Premium nie udało się ich przywieźć (podobno
do świąt ma ich już nie być) - mamy tylko wersje bez dysku ,który można u
nas dokupić w cenie 450 zł + konsola xbox360 core 1399 - koszt zestawu 1849
złotych"
Takiego maila dostałem ze starlite'u. Czyli nici z Premiuma przed Gwiazdką w tym sklepie.
Ja jeszcze sie pytalem w BigMarku i oto co mi napisali:
WITAM,
PRZYJMUJEMY ZAMOWIENIA NA XBOX360 PREMIUM
JEZELI DOSTAWCA NIE PODNIESIE CENY TO 1699ZL
JEZELI PODNIESIE TO 1950ZL
DRUGA DOSTAWA BEDZIE OK.12.12.05R
Zakładając, że nawet jak dostaną te konsole, to na bank "dostawca podniesie cene". A 1950 to juz dla mnie stanowczo za duzo. Raczej dopiero w styczniu bedzie mozna kupic X360 Premium w bardziej normalnych cenach.
QUOTE(Piechol_Jr @ 8 12 2005, 08:16)

"Niestety nie dostaliśmy wersji Premium nie udało się ich przywieźć (podobno
do świąt ma ich już nie być) - mamy tylko wersje bez dysku ,który można u
nas dokupić w cenie 450 zł + konsola xbox360 core 1399 - koszt zestawu 1849
złotych"
Takiego maila dostałem ze starlite'u. Czyli nici z Premiuma przed Gwiazdką w tym sklepie.

ja wiem ze ludzie wola sluchac bajek ktore im sa na reke niz gorzkiej prawdy
wszystkie zrodla pisza ze dostaw w tym roku nie bedzie wiec czemu drazycie ten temat i podajecie naiwne bzdury jakie wam laduja sprzedawcy?
od poczatku bylo wiadome ze jak nie maja w dniu premiery lub zaraz po to juz miec nie beda, jesli twierdzili inaczej to tak jak pisalem wczesniej, po to by przytrzymac klienta przy sobie aby nie kupil u konkurencji, ladowanie takich bzdur ze juz za tydzien beda i zeby czekac to tylko chyba po to zeby Ci czekajacy nie poszli gdzie indziej kupic a wiadomo ze im dluzej zwlekaja tym u konkurencji wszystko wykupia i jednym slowem zostajemy na lodzie
Nie liczcie tez na Synitops - konsole maja miec w styczniu dopiero... Mowie o Premiumach...
cronosik
8 12 2005, 17:34
QUOTE(Jędrek @ 8 12 2005, 18:28)

Nie liczcie tez na Synitops - konsole maja miec w styczniu dopiero... Mowie o Premiumach...
Kto CI powiedzial ze dopiero w styczniu? zamowiles u nich ktory jestes na liscie?? Ja zamowilem jestem 4 i dzwonili dzisaij do mnie ze jutro bedzie dla mnie premium

A co do konsoli to powiem tak. Dzisiaj gralem u kupla ma premiuma fife cod2 i demko kameo.
Gralismy na 14calowym telewizorze. I jest super. Grafika duuuuzo lepsza niz na pc. Gralem w cod2 na kompie w max detalach i w wysokiej rozdzialce i na 17calowym lcd wygladalo to gorzej niz na wspomnianym 14calowym tv. Konsola spora ciezka zasilacz ogromny. Ale wyglada slicznie. No i tak jest glosna. Plyt nie rysuje nie przegrzewa sie wszystko super smiga... jeszcze nie moge sie otrzasnac z wrazenia.
Sorry Cronosik, ale przeczytaj, co napisał Juchy. Ja tez mam zamowienie w Synitopsie (nr. 14) i nie wierzę, że w tym roku będą mieli jeszcze konsole. Chociaż Ty jestes jednym z pierwszych, moze zaledwie kilka konsol skołowali... Ale dali ciała po prostu i tyle (albo siec od której rzekomo mieli sprowadzac sprzęt). Oczywiscie chciałbym się miło zaskoczyc ale...
W poniedzialek sie z nimi skontaktuje i muszą mi oddac zaliczke, bo wciąz trzymają moją kase
Bylem dzisiaj w Menago i dowiedzialem sie iz daja 1 rok gwarancji na 360, a wersja Premium ma kosztowac 1899. Niestety nie wiedza, kiedy bedzie kolejna dostawa. Wspominali cos, ze moze byc jutro, w poniedzialek itp. trudno okreslic. Narazie poczekam do konca tygodnia, jakby co maja mnie poinformowac o dostawie.Jak sie nie uda trzeba bedzie poczekac do stycznia, ewentualnie cos na allegro poszukac
QUOTE(Jędrek @ 7 12 2005, 21:36)

QUOTE(Matrox @ 7 12 2005, 20:29)

Ja, gorillaz i jakis jego ziom planujemy jechac w styczniu po konsole do Niemiec... Jezeli chcesz czekac to chyba mozesz sie zalapac, ale ja nie rzadze ta wycieczka

Dzieki, ale pewnie nie wyrobie do stycznia i kupie core w naszym cudnym kraju.
czemu masz nie wyrobić? nie możesz poczekac miesiąca i za te same pieniądze kupić Premium + jeszcze np. gra? ogólnie to nie rozumiem tej głupawki, sprzet może i fajny, ale da się bez niego żyć i nawet jak ktoś kupi za 3 miechy, to będzie się nim cieszył jeszcze bardziej, bo mniej na niego wyda. Nie dajcie się zwariować! Nie ma co świrowac i ja będą normlanie konsole dostepnme, to ewentualnie kupujcie, a nie teraz, jak panuje taki szał, a 99% sklepów zdziewa kesz, albo kłamie w zywe oczy. Trochę cierpliwości!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.