Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Butcher
Ja wysiadam, to jakaś plaga jest confused.gif
Wczoraj wyłapałem pierwszego z brzegu do akcji, ale po bliższych oględzinach okazuje się, że to poszło szybciej niż ebola. Chyba więcej jest darmowych aukcji, niż prawdziwych...
Zgłosiłem wszystkie do weryfikacji i poddaję się - ale dzisiaj widzę, że moje działania przyniosły skutek - aukcje zdjęto biggrin.gif Ciekawe kiedy kolejny wysyp...
BTW: cała zabawa polega na tym, że pod linkami są płatne strony - to działa na zasadzie łańcuszka czy "piramidy argentyńskiej". Trzeba się zarejestrować za jakieś 10$, dostajesz linka, a potem liczysz, że znajdziesz 10 łosi, którzy to samo zrobią z Twoim linkiem... I tak naprawdę nikt nie zweryfikuje czy ktokolwiek dostał cokolwiek...
MAC 1100
Na szczescie juz wszystkie tego typu akcje zostaly pousuwane. Widac allegro sie nie spieszylo z tym : p Wszystkim tym ludziom powinni poblokowac konta bo allegro to nie zabawa. Wg mnie te aukcje byly zalosne ; o
Butcher
Zostały usunięte, bo sam wczoraj poświęciłem 15 minut na zgloszenie do Allegro chyba 20-tu aukcji - a ilu jeszcze było takich jak ja, którym puściły nerwy ? Dzisiaj Dział Weryfikacji miał pełną skrzynkę, to się wzięli do roboty biggrin.gif
MAC 1100
A jednak... Darmowe XO znow atakują! Brak mi slow...

http://allegro.pl/show_item.php?item=86006802
bartiz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86189558

"przedmiotem jest zdjecie"

...
g_w_b_b_a
wszystkie jego aukcjie to sprzedarz zdjecia
Diabeu
kto jest za rygorystyczną kontrolą urodzin?
Butcher
Na szczęście jest coś takiego jak "Weryfikacja aukcji" i "manipulacja słowami kluczowymi"...
Każdy normalny (czytaj: szukający okazji do zakupu X360) zajarzy, że coś nie tak - ten opis to jeden wielki chaos, jakiś grudniowy artykul z netu, wszystko kupy się nie trzyma. A za ukrycie słów kluczowych to najchętniej bym gościowi pociągnął z basi.

W ogóle ostatnio strasznie mnie ci debile i pasożyty z Allegro w/q/rwiają, sam nie wiem czemu... Może nie lubię, jak ktoś próbuje być mądrzejszy od reszty społeczeństwa i chce kogoś wydymać w żywe oczy...

QUOTE(_Diabeu_ @ 10 02 2006, 15:23) *

kto jest za rygorystyczną kontrolą urodzin?

W tym sęk, że na tym etapie takie skrzywienie może być jeszcze niewykrywalne...
Byłbym raczej za Działem Weryfikacji Allegro (DWA), w postaci dwóch karków 2m.x4m. - z bejsbolami w łapach, szybką furą i nielimitowanym paliwem. Żeby mogli stanąć na progu każdego debila, jeszcze zanim zakończy się jego zasr/ana aukcja...
bartiz
Brak mi słów na tego typka trzeba mu to wszystko wykupic zeby kur.wa chociaz prowizje zaplacila:>
alienator
zepsułem Wam zabawę i zgłosiłem wszystkie aukcje ;P
MichAelis
Lepiej nie zglaszac takich aukcji, tylko licytowac. Aukcja sie zakonczy i prowizja bedzie slona, a mysle ze allegro nie odpusci wtedy
patrykw
Tylko że on potem wystawi Ci negatywa.
MichAelis
nie trzeba licytowac ze swojego konta hyh.gif
g_w_b_b_a
QUOTE(patrykw @ 11 02 2006, 00:26) *

Tylko że on potem wystawi Ci negatywa.

zawzse ekipa allegro moze usunac - mi 1 usuneli
Butcher
No to po zawodach... cała para w gwizdek, a podnieta do kibla.
Opolski MM dołączył do grona posiadaczy X360 i chociaż cena lepsza niż w innych, to 1599 za Core jest wciąż chorą sumą... Definitywnie dla idiotów. Tak jak HDD za ponad 400...
Jędrek
Zapewniales, ze z cena bedzie lepiej ;P
Forebode
na allegro mozna wyrwac nowke premium za 1650-1750, to chyba nie za duzo ?
Dragen
A Core ostatnio widziałem w KupTeraz -1 tysiak, najs..
Diabeu
QUOTE(Forebode @ 14 02 2006, 17:20) *

na allegro mozna wyrwac nowke premium za 1650-1750, to chyba nie za duzo ?

nie, jak za Premium, na polskie warunki, to dobra cena

Butch, ja bym temu koledze z MM coś powiedział icon_twisted.gif
Obywatel_M.
Szczególne zasady, obowiązujące na forum "Pchli Targ"

wiec tutaj nic nie grozi, chyba że regulaminy są jak ptasia grypa-nigdy nie wiesz gdzie to znajdziesz.
MichAelis
We wroclawiu w MM jest core za 1555 zl tongue.gif
Maiden
no w empiku "Arcadia" core jest za 1699 xD
Butcher
Pisałem, że info mam z dwóch źródeł: pośrednio od kierownika i bezpośrednio od sprzedawcy. 360 miał być i jest - rodzaj zestawu i cena to były domysły sprzedawcy i tradycyjnie najsłabsze ogniwo zawiodło confused.gif
cronosik
W Lubelskim media. Core za 1699zl smile.gif Gry po 239zl.
Pozdrawiam
Forebode
No to chyba trzeba miec wrzody na mozgu zeby brac Core'a za takie ceny confused.gif

Przykladowo Core: http://allegro.pl/item85583550_xbox_360_wersja_core.html

i Premium: http://allegro.pl/item85583410_xbox_360_we...um_okazja_.html

Podalem aukcje o fabrycznie nowych xboxach, oczywiscie mozna taniej wyrwac juz troszke uzywanego.
MichAelis
U mnie w MM Fifa byla zapuszczona na X360. No przyznam ze calkiem fajnie wygladalo. Niestety nie moglem zagrac, bo jak zwykle gnojki caly dzien tam staly.
Matrox
QUOTE(MichAelis @ 17 02 2006, 19:58) *

U mnie w MM Fifa byla zapuszczona na X360. No przyznam ze calkiem fajnie wygladalo. Niestety nie moglem zagrac, bo jak zwykle gnojki caly dzien tam staly.

Nie ma czego zalowac ;] Mam ta FIFE, moim zdaniem nedza ale z braku PES musimy z kolega w cos grac ;]
PePeP
W Bielsku w MM CORE jest po 1599 albo 1699 już nie pamiętam, tak czy siak cena mocno absurdalna, na allegro za tą cene chodziły CORE + HDD. Są też akcesoria jak FACEPLATE (po 99zł !!!!!) czy HDD (459zł).
YETI
Ciekawe co za idiota da 1699zl za wersje Core.
Chyba jakis nie swiadomy ludek biggrin.gif
kiender
Wiecie moze gdzie w Krakowie można dostać wersje premium ?
Giełda odpada bo to co się tam dzieje to maskara tongue.gif xboxy leżące pod chmurką na stołach przy temp -20C przez parę godzin , pogięte i ochlapane "nowe" opakowania to tychże konsol itp. Najlepsza była akcja jak młody chłopaczek płacił za wersje premium 1800 zł - "poważny sprzedawca" w dresie potraktował go na zasadzie - dawaj tą kase za x'a i spier.... bo mi tu kolejke po piraty blokujesz censored2.gif
Pavlis
Tez byłem dzis na wrocławskiej giełdzie i widziałem premiuma za 1800 z Sky netu..................

MichAelis: Świeborzki
MichAelis
na PWR? czy na robotniczej?
MAC 1100
a to co?

http://allegro.pl/item87859055_xbox_360_premium_pack.html

cos mi tu nie pasuje ; )
el ZAX
QUOTE(MAC 1100 @ 19 02 2006, 22:19) *

Jak bym miał kase, to bym kupił i odebrał osobiście - ziomek pewnie sie pomylił w cenie ;]
YETI
Mam blisko do goscia, wiec chyba sie do niego przejada smile.gif

PS. Pewnie X360 "wypadły" z jakiegos busa i gosc je przypadkiem znalazł wink.gif
bartiz
Czas oczekiwania 10 dni, "niby" jest sprowadza.

PS. Core ma po 980.
MichAelis
kurde moze sie przejechac do lodzi confused.gif
raulos
gosc wydaje sie byc spoko , gadalem z nim na gg , co otym myslicie ? jak ktos cos bedzie wiedizal to pisac smile.gif
gorillaz66
Ok,moja rozmowa z gosciem:

JA: (23:56)
Czesc jestes ja w spraiwe sprzetu z allegro
marcelo: (23:59)
witam
JA: (23:59)
Czesc,kiedy spodziewasz sie koncol?
JA: (00:00)
konsol* soryy zlekka zaspany jestem
marcelo: (00:00)
jak będzie min 3 poważnie zaintyeresowanych
daję hasło ze ok
JA: (00:00)
ah,ok. A jakas wplata jest wymagana zaliczka or sth?
wpłacaja pieniązki i za 10 dni towar jest w polsce
marcelo: (00:01)
potrzebna jest pełna ta kwota, nie mam niestety aby wyłożyć z wlasnych jak na tą chwile
marcelo: (00:02)
chroni pana prawo allegro, dostępne wszystkie moje dane...
JA: (00:02)
ah,nawet za jedna sztuke nie masz zalozyc? ja bym wzial z 5 konsol jakbys je mial w PL to odrazu bym Ci zaplacil ewentualnie kumpel siedzi w Bostonie wiec moglby podjechac do Londynu co ty na to?
ryzyko jest małe a cena promocyjna
marcelo: (00:03)
nie zdradze dostawcy, na tym polegają interesy
marcelo: (00:04)
jak powiedziałem, nie mam żeby wyłożyć
moge załatwić PS3 również
ale jeszcze się nie wychylam, pierwsza przyjdzie za kilka dni
JA: (00:06)
ps3 tez masz?
marcelo: (00:07)
bede mial w domu za tydzień, są to "test units"
JA: (00:07)
ah test units,luzz tez z Londynu?
marcelo: (00:08
aha
JA: (00:08
Ok,luz za tydzien sie odezwe zobacze jak pojda ci dile na allegro. pzdro

ohmy.gif
Maiden
Powiem tak: xD
the-ripper
Zamawiam 4 razy "test units" na wynos. Dawno sie tak nie usmialem biggrin.gif dzieki!
Maiden
cytacik z mojej rozmowy

"Allegro0:27:06

rozne ploty chodza w uk juz duzo osob ma chociaz premiera niby na wiosne"

"sony sprzedaje do hurtowni jako zestawy promocyjne..."

m0l laugh.gif
Forebode
pier*** oszust x/
g_w_b_b_a
nie mam niestety aby wyłożyć z wlasnych jak na tą chwile
chroni pana prawo allegro, dostępne wszystkie moje dane...

to samo mi napisal na maila jak sie pytalem... a te dane moga byc nieprawdzie hyh.gif
Shinji-kun
Za taka pire*dolenie to kolesiowi nalezy sie luta w pysk :| ktos ma do niego blisko ??
YETI
ja
biggrin.gif
hehe icon_twisted.gif
PS. Dam wam znac jak wyglądają gry na PS3 wink.gif hehehe
bartiz
Jeden frajer już się znalazł i kupił ;-)
kiender
QUOTE(YETI @ 20 02 2006, 09:27) *

hehe icon_twisted.gif
PS. Dam wam znac jak wyglądają gry na PS3 wink.gif hehehe

też go troche podpuscilem to napisal ze PS3 jest juz na 100% w sprzedazy w wersjach testowych. Ma byc 1000 sztuk rzuconych na Anglie biggrin.gif jak mu napisalem ze sciemnia strasznie to powiedzial ze nikt mu nie wierzy ale on nam pokaze excl.gif laugh.gif
Shinji-kun
a ile on chce za te "test units" ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.