OFFTOP
Gresh: negatywow? patrz i czytaj za co, ja ciota nie jestem, a allegro nie traktuje jak wyrocznie, jak sie komus nalezy jade po calosci nie baczac na oczywiste negi zwrotne ani ocene takich osob jak Ty (prawda jest taka ze takich ludzi jak Ty jest masa, czyli ze jak Cie ktos wkreci na allegro nawet na przyslowiowa 1zl to bys dla spokoju i zeby nei dostac nega wystawil pozytywa, i na tym sie opiera glownie allegro, na tworzeniu sztucznej reputacji opierajac sie na zastraszeniu przed negatywami, chory system. ale cale szczescie nie wszyscy tak pojmuja allegro) co widac allegro uwazaja za wyrocznie, tu widac jak traktowana jest uczciwosc, uczciwosc a nabijanie sobie komentarzy pozytywnych to dwie rozne rzeczy...
obserwuj dalej moje negi jak taki fan jestes, powinno si ejeszcze kilka pojawic bo w planach mam kilka do wystawienia dla nieuczciwych osob i napewno riposty mozna sie spodziewac co norma na chorym systemie komentarzy w allegro...
OFFTOP
co do samych cen teraz na premium to wystarczy skarkulowac, cena w niemczech 400E a eurasy teraz juz chyba ponad 4zl to wychodzi 1600zl. w zakupie, wiec po ile maja ludzie oferowac Xy?
PePeP: a ja bym cie pocieszyl jednak, jak masz oryginalny rachunek to lepiej niz jakies swistki nic nie znaczace od jakis sklepow, zapytasz dla czego? bo chociaz masz pewnosc ze nie lewy sprzet (a juz taki u nas sie pojawil i to wlasnei sprzedaja w sklepach, oczywiscie wystawiaja swoje gwary bo nie maja oryginalnych rachunkow, tylko ciekawe co sie stanei jak przyjdzie co do czego i beda mieli zwroty w postaci popsutych konsol, ktos wierzy ze nie beda szukac wymowki aby tylko nei uznac tej gwary tylko od tak wymienia na nowa?) i do tego nawet jak sprzedawca zginie jakims dziwnym trafem to nie zostajesz na lodzie, bo rachunek to w niemczech gwara i zrealizujesz jak wszedzie tam i masz 2 lata tej gwary
a u nas co, dostaniesz swistek co sie nazywa gwarancja polska i to jeszcze zanizona na 1 rok i to bez polskiego rachunku czy faktury, ja to nazywam swistkiem bo bez dowodu zakupu z kasy fiskalnej czy faktury vat to jak beda miec humor to Ci przyjma to a jak nie to pwoiedza pocaluj ich...
wszelkie karty gwarancyjne to Ci moge wykonac w 1 dzien na dane firmy jakiej chcesz, wyrabiajac pieczatke nie musisz nic pokazywac, gumka do pieczatki to kilka zlociszy, i tyle wlansi jest warta karta gwarancyjna bez rachunku zakupu ktorego podwazyc nie mozna a karte gwarancyjna to Ci moga pwoiedziec podrobiles albo to nie ich pieczatka bo nigdy takiej nie mieli...
meritum takie, ciesz sie ze masz oryginalny rachunek-gwarancje
a co do samego rynku X360 to wielka stagnacja. ludziska nakupowali bo mysleli ze majatek na tym zbija i teraz po kosztach sprzedaja na allegro zeby wogole pieniadze odzyskac, ile razy widze osoby co jeszcze ze 3 miechy tamu wystawiali konsole i do dzis dzien nei moga sie ich pozbyc nawet oferujac najnizsze ceny...
nie czarujmy sie, wszyscy czekaja na jakiekolwiek przerobki a Ci co mieli kupic X360 to najczesciej kupili...
guess_whos_back_back_again: ten kolo co mial te premium po 1200zl (1250) oczywiscie zniknal jak kamfora

przeciez to bylo wiadome od poczatku, wlasnei szykuje sie na wystawienie mu odpowiednich komentarzy, ciekaw jestem tylko ilu dalo sie nabrac i wplacilo kase, bo znam przynajmneij jedna osobe ktora wplacila (oczywiscie nie ja, jeszcze troche oleju mam)