Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
jiloo
QUOTE(Juchy @ 11 08 2006, 17:38) *

ale pytanie co szykuje M$ na premiere PS3? oby nie obnizke

obnizki konsoli nie bedzie. czytalem ze jakis tam ziomus z MS powiedzial. uwazaja, ze skoro X360 jest i tak o plowe tanszy od PS3 nie ma to sensu. dodal na koniec - jesli czekales z zakupem liczac na obinzke cen z okazji startu PS3? nie czekaj juz wiecej.
jak znajde linka gdzie to bylo to podepne.
a z premiery sie ciesze. wreszcie bedzie koniec kombinowania z platnosciami za Live i zakupem MSP. no i licze na wieksza dostepnosc wszystkiego.
Ryo-San
QUOTE(jiloo @ 15 08 2006, 13:22) *

wreszcie bedzie koniec kombinowania z platnosciami za Live i zakupem MSP. no i licze na wieksza dostepnosc wszystkiego.

ale tutaj nie ma co kombinowac - masz karte ktora mozna placic w necie to zaplacisz nią czy X jest oficjalnie w Polsce czy nie....
Olbrzymim plusem bedzie to, ze w koncu bedziemy mogli brac udzial w akcjach typu origien itp
No i jak Live wejdzie oficjalnie do Polski to licze na promocje takie jakie sa w UK czy Niemczech - czyli zakladasz sobie net w danej firmie i dostajesz 12 miechow Golda za free
nelson
tak tylko potem utrzymanie tego golda bedzie 2 razy drozsze niz w usa... tak samo jak z calej europie...
jiloo
QUOTE(Ryo-San @ 15 08 2006, 13:40) *

wreszcie bedzie koniec kombinowania z platnosciami za Live i zakupem MSP. no i licze na wieksza dostepnosc wszystkiego.

ale tutaj nie ma co kombinowac - masz karte ktora mozna placic w necie to zaplacisz nią czy X jest oficjalnie w Polsce czy nie...

hehe. to trzeba bylo mnie widziec jak pierwszy raz placilem. jak baran wpisywalem kilkukrotnie dane. bo sie okazalo, ze kod adresu to musi byc ten co podalem w rejestracji, a nie moj wlasciwy. troche mi to zajelo. fakt, ze drugi raz bede madrzejszy, ale nie ma co ukrywac, ze inni beda miec latwiej.
blinG
Ciekaw jestem kiedy beda w sprzedazy pierwsze zlokalizowane gry.
FlyJ4ck
3 listopada wraz z premierą xboxa w polsce.
jay jay
Ja mam takie zapytanie do państwa . Czy gry tj HALO 1 & 2 ,Fable , Conker live and Reload , Munchs Oddysee , Oddworld Stranger , Ninja Gaiden , Shenmue II , Kingdom under Fire będą chodzic na x360 ? Nie mialem starego ixiaka i jego kupno w przypadku gdy istnieje nowy lepszy model średnio mi sie uśmiecha .I jeszcze jedno , na wstepie wraz z Premium mamy jakiś bonusik w postaci darmowego miesiąca Live ?

EDIT: nawet na gazeta.pl jest wzmianka o x360 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3685348.html
Sanryu
Tak przy zakupie konsoli(ktorejkolwiek wersji tak sadze) dostajemy 30 dniowego Golda:)
*-dka
serio ?? a gdzie o tym przeczytałeś??
Hlipo
Listę gier działających na nowym x’ie znajdziesz w necie. Jeśli chodzi o darmowego Golda to dostaje się go na miesiąc po założeniu gt (3x na jedną konsolę)
RSX
a kiedy i Live będzie miał premiere w polsce?
Mastah27
A nie umiesz korzystać z google, albo też z funkcji szukaj na tym forum censored2.gif ?

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...mp;#entry980089

AFAIR to nie bedzie mozna - Live w Polsce ma wystartowac w marcu przyszlego roku

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3685348.html (link kilka postów wyżej rolleyes.gif).

W przyszłym roku ma też ruszyć polskojęzyczna wersja serwisu Xbox Live - mogą się do niego podłączyć właściciele konsoli Xbox i Xbox 360.
konrado0905
pod koniec roku lub w I kwartale 2007.
*-dka
kurde ciekawe czy jak ja zerejstrowalem sie na anglie to czy bede mial problem ze zmiana na polske ;/ a najlpepsze jest to ze nie wiem na jaki ades sie zarejestrowalem smile.gif hehe cos w londynie kolo stadionu Arsenalu londyn tongue.gif
El Loco Chocko
W opcjach mozesz sprawdzic na jaki adres sie zarejestrowales.

BTW ten live w Polsce od marca to chodzi tylko o polski dash?
FlyJ4ck
wszystko bedzie po polsku, caly live. no chyba ze bedziesz wlazic na zagraniczne servy
hiv
QUOTE(FlyJ4ck @ 17 10 2006, 09:24) *

wszystko bedzie po polsku, caly live. no chyba ze bedziesz wlazic na zagraniczne servy

Mam nadzieję, że wszyscy czają, że konta nie będzie można po prostu przenieść na full PL... Będziesz chciał być full PL, to będziesz musiał założyć nowe konto confused.gif.
*-dka
w takim razie to hu.j nie robota ;/
Diabeu
QUOTE(hiv @ 17 10 2006, 12:02) *

QUOTE(FlyJ4ck @ 17 10 2006, 09:24) *

Mam nadzieję, że wszyscy czają, że konta nie będzie można po prostu przenieść na full PL... Będziesz chciał być full PL, to będziesz musiał założyć nowe konto confused.gif.

genialne ninja.gif
c1n3k
afaik to zmieniajac gamertaga mozna zmienic rowniez adres zamieszkania... takze nie powinno byc problemow z przeniesieniem sie na "full pl"
jiloo
QUOTE(Ryo-San @ 15 08 2006, 13:40) *

ale tutaj nie ma co kombinowac - masz karte ktora mozna placic w necie to zaplacisz nią czy X jest oficjalnie w Polsce czy nie....

no i lepiej chyba bedzie nam placic za uslugi w slotowkach, zamiast w funtach (czy euro) po kursie bankowym i z prowizja dla banku. licze ze bedzie nieco taniej.
El Loco Chocko
Z tym ze zmiana Gamertaga to 800 pkt smile.gif
Hubcio
QUOTE(*-dka @ 16 10 2006, 21:30) *

kurde ciekawe czy jak ja zerejstrowalem sie na anglie to czy bede mial problem ze zmiana na polske ;/ a najlpepsze jest to ze nie wiem na jaki ades sie zarejestrowalem smile.gif hehe cos w londynie kolo stadionu Arsenalu londyn tongue.gif

offtop
Ja mam caly swoj adres, jedyne co to kod pocztowy musialem podac angielski;)
offtop

Moze Microsoft sie wysili i za wykonaniem telefonu polski oddzial nam przekopiuje achivementy na nowe full PL konta... hehehe, marzenia scietej glowy;)
FlyJ4ck
trzeba napisac jakas petycje, wez hiv zadzialaj tam
bo poprostu mlody i niedoswiadczony polski oddzial x360 jeszcze nie skapnal sie pewnie jakie problemy napotkaja graczy
trzeba zagadac zeby mozna bylo przeniesc konta
Onikage.
hiv ma tam zadziałać? hahaha dobre sobie, mi nigdy nie zależało na punktach więc bez problemu zrobie sobie wreszcie polskie konto hhehehe:)
Hubcio
Tobie nie, mi tez akurat nie;) aczkolwiek wielu ludzi uczieszyloby sie gdyby mogli tak zrobic.

EDIT:
A co do tego ze HIV ma zadzialac to brechtam hahaha.gif
el ZAX
bo poprostu mlody i niedoswiadczony polski oddzial x360 jeszcze nie skapnal sie pewnie jakie problemy napotkaja graczy

Nie wiem ile w tym prawdy, ale w krótkim wywiadzie MS stwierdził, że nie jest to możliwe z technicznego punktu widzenia (link do wywiadu podany w topicu o newsach)

c1n3k - jesteś pewny, że tak się da? To by było doskonałe rozwiązanie...
Diabeu
QUOTE(evil_dick @ 17 10 2006, 19:02) *

Z tym ze zmiana Gamertaga to 800 pkt smile.gif

przy zmianie GT nie masz zmiany adresu
*-dka
mi nie zalerzy na punktach tylko na ksywce smile.gif a zreszta po jakiego hu.ja mam zmniac adres?? i tak kupuje punkty i liva ze zdrapki hyh.gif
Matrox
Mi to kompletnie nie przeszkadza, skoro oszczedzam na tym ok 100zl to moge sobie mieszkac w sklepie w centrum NYC(wlasnie taki adres podalem przy rejestracji) ;]
SpideyPL
Kurde mi tez zalezy tylko na ksywce...
Niezły kwas.
*-dka
eee a co zmni to ze bede mial adres polski ??
jiloo
QUOTE(*-dka @ 18 10 2006, 10:14) *

eee a co zmni to ze bede mial adres polski ??

no wyobrazam sobie, ze np platnosci w pln a nie funtach
*-dka
no ale opucz tego ?? cos sie zmienia ?? no i chyba menu bedzie po polsku ?? tak ??
Hubcio
Chyba glownym powodem zmiany na full PL jest to ze jak bedziesz wchodzil do gry(chodzi mi o multi) to xbox live bedzie Cie wrzucal do polskich servow a nie zagranicznych wink.gif
*-dka
ja Perdukam to co zrobic ??

Ozi: Warna za spam chcesz?
ping
moim zdaniem w ch.ja polecieli z tym brakiem możliwości zmiany konta, ja będe się trzymał swojego na anglie, jakoś nie uśmiecha mi się granie we wszystko od nowa i ponowny zakup śmieci z arcade wink.gif
wrog
Akurat gry arcade nie są przypisane do konta, więc to nie problem. Ja tam podziękuje za taki XBL PL, nie żeby mi punktów było szkoda czy coś wink.gif
ping
no to pozostaje mi fakt że jestem jednak achievement whore
kermit
wtf, w gram.pl jest pre-order Dead Rising za 129zł O_o
na allegro nawet używanej nie kupisz za tą cenę, jedyny minus taki że trzeba poczekać do 3 listopada...
tanich gier od groma, wreszcie nadrobie zaległości za małą kase...

KLIK
*-dka
ostro ceny sa naprawde extra smile.gif Fuziion Frrenzy 2 za 150 nowka smile.gif
Pchela
Halo2 NÓWKA 60zł... jeżeli start 360 w polsce oznacza także gry na Xa w takiej cenie to rewelka ! Może w MM nawet starsze tytuły będą jeszcze tańsze tak jak na ps2 hyh.gif Miło miło. Tego sie nie spodziewałem.
Hubcio
Jestem Ciekaw czy takie ceny beda tez w media, i czy to nie jest tylko promocja na pre-ordery. Hehehe, nie wiem czy zamawiac czy sie wstrzymac do 3 listopada;)

EDIT
Ciekawe czy moze pady pojda w dol, kupilbym wireless ale za max 135zl wink.gif
i jeszcze ile bedzie kosztowac XboxLive w MM...
*-dka
ciekawe czy kamerki beda miec za 150 zeta confused.gif
WildFirePL
no ja sie wstrzymuje do 3 listopada, pady moglyby byc tansze bo kupilbym 2 dla kumpli smile.gif a ceny sa swietne co tu mowic smile.gif
MichAelis
O______o
http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=9Ajf6
Diabeu
QUOTE(MichAelis @ 19 10 2006, 18:45) *

źle ci? icon_twisted.gif
*-dka
KUrde Powiem tak odnosnie polskich gamertagów smile.gif Z chcecia Bym zamienil moją angielską wersje na polska (dashboard)ale fatk jest takii ze nic sie nie oplaca sad.gif) Strace moje punkciki a mam ich niecale 1900 heheh ale zawsze cos smile.gif kupilem jakies dwa 3 miechy temu live za 200 zl i co mam go teraz tracic ?? i
Ksywa Gwiazdka mi sie podoba a nie chce miec Gwiazdka PL ;/
Dlatego mam nadzieje ze po Telefoniku do MS bedzie dalo sie zalatwic ta sprawe smile.gif
hacik
QUOTE(*-dka @ 19 10 2006, 21:29) *

KUrde Powiem tak odnosnie polskich gamertagów smile.gif Z chcecia Bym zamienil moją angielską wersje na polska (dashboard)ale fatk jest takii ze nic sie nie oplaca sad.gif) Strace moje punkciki a mam ich niecale 1900 heheh ale zawsze cos smile.gif kupilem jakies dwa 3 miechy temu live za 200 zl i co mam go teraz tracic ?? i
Ksywa Gwiazdka mi sie podoba a nie chce miec Gwiazdka PL ;/
Dlatego mam nadzieje ze po Telefoniku do MS bedzie dalo sie zalatwic ta sprawe smile.gif

Obawiam sie, ze mozemy sie wszyscy przeliczyc sad.gif na MS w tej sprawie. Ale oczywiscie mam spora nadzieje, ze do startu LIVE! w Polsce uda sie jakos nasz problem rozwiazac. Ktos moze wie wiecej na ten temat? Niech sie wypowie.
Kenshin
Dzisiaj kupilem pre order w empiku na 360tke calkiem fajnie to zorganizowali pudelko DVD w srodku opis konsoli i niektorych gier, pozatym jest tez plytka DVD z trailerami (zapewniam ze wszystki z nich juz widzieliscie ) ale mily dodatek , ogolnie calkiem fajnie zorganizowane. aa do konsoli dorzucaja KAMEO czy jak to powiedzial spec z emipka MAKEO smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.