Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
siDd
ja pieprze!!!! media markt to rzeczywiscie sklep nie dla idiotów oni zrobia z ciebie idiote!! pojechałem o 9 rano do Torunia kolesie mówia ze konsole maja byc w południe czekam cierpliwie i pytam czy sa oni ze za 30 minut dojedzie tir. pojawiłem sie po 30 minutach oni ze juz tira rozpakowuja. Czekam godzine idzie jakis plastuś sprzedaca i mówi ze jednak konsole nie przyjechały i moze za godzine. Wkoncu sie wkuzyłem i pytam sie czy dzis to wogóle bedzie a oni nie wiedza!!!!! to ma byc szacunek dla klienta!!!! Kupielm dead rising za 129 zeta zostawiłęm nr telefonu i wrócilem do domu. Świetna premiera plakaty, reklamy a sprzetu nie mozna dostac!!!! Zobacze co jutro wymysla. Zalezy mi tylko z tego wzgledu na mediamarkcie ze maja promo za 1390 + plus pgr3 dokupiłem do tego głosniki creativa. Nie ma to jak zlewac klienta
Zeratul
QUOTE(siDd @ 3 11 2006, 17:38) *

ja pieprze!!!! media markt to rzeczywiscie sklep nie dla idiotów oni zrobia z ciebie idiote!! pojechałem o 9 rano do Torunia kolesie mówia ze konsole maja byc w południe czekam cierpliwie i pytam czy sa oni ze za 30 minut dojedzie tir. pojawiłem sie po 30 minutach oni ze juz tira rozpakowuja. Czekam godzine idzie jakis plastuś sprzedaca i mówi ze jednak konsole nie przyjechały i moze za godzine. Wkoncu sie wkuzyłem i pytam sie czy dzis to wogóle bedzie a oni nie wiedza!!!!! to ma byc szacunek dla klienta!!!! Kupielm dead rising za 129 zeta zostawiłęm nr telefonu i wrócilem do domu. Świetna premiera plakaty, reklamy a sprzetu nie mozna dostac!!!! Zobacze co jutro wymysla. Zalezy mi tylko z tego wzgledu na mediamarkcie ze maja promo za 1390 + plus pgr3 dokupiłem do tego głosniki creativa. Nie ma to jak zlewac klienta

wydaje mi sie, ze wszystkie sklepy w Polsce tak dzialaja...

przypomnialo mi sie jak pojechalem w czerwcu na slub siostry... dostala w prezencie dwa piora, naprawde fajne... no ale okazalo sie, ze jedno ma zlamana stalowke, to pojechalismy do sklepu z reklamacja... a pani do niej, ze musi wypelnic forme i czekac 2 tygodnie na odpowiedz czy jej reklamacje uwzglednia... a ja tak patrze, oczy z podlogi zbieram... i ZE CO!? ze ma natychmiast wymienic na dobre... albo oddac pieniadze... a siostra mnie na bok odciaga... zebym sie zamknal i nie robil z siebie idioty... ><
FlyJ4ck
pojechalem do mm a tam konsola jedna licha stoi i powiedzieli ze podlacza ja dopiero jutro bo teraz nie maja gier zadnych zeby zaprezentowac ( na polce 3 pozycje tylko do kupienia...)

a w empiku tez stand z konsola nie podlaczony... co za bieda!!!!

naszczescie kupilem se nsf carbon na pocieszenie smile.gif
super giera
wężyk
Co do reklam w TV to właśnie przed chwilą leciały dwie na tvn 24 jedna po drugiej.Pierwsza jak goscie bawią sie w policjantów i złodzieji i na końcu napis "jump in" a druga z pgr3.
ad3k
Ja zaraz jade po xa do MM w lodzi ciekawe czy jeszcze sa ma ktos jakies info??
Hela
QUOTE(ad3k @ 3 11 2006, 17:37) *

Jak wrocisz, to napisz czy maja jakies promocyjne ceny na gry w lodzkim.
ad3k
Ok jade za jakies 30-40 minut wiec gdy wroce to naskrobe tongue.gif
Hubcio
JA dzisiaj dostalem reklame XBOXA 360!!! ide sobie jak zwykle do szkoly przez Brame Portowa(w Szczecinie, dal niezorientowanych to bardzo duze skrzyzowanie) u dostaje "metropol"(gazetka za free taka w stylu "wyborczej" ale ciensza) i okladke stanowila reklama Xboxa360 w sumie ma forrmat A2. Odwracam strone i kontynuacja reklamy. Zazwyczaj "metropol odrazy zaczyna wiadomosci jak w "wyborczej".

A tak swoja droga to wkurza mnie ze w jedym miescie konsola dochodzi do 1700 a w innym w pakiecie z gra za 1400... censored2.gif

P.S.naszczescie ja juz cieszylem sie od lutego "nowa jakoscia gier" cool.gif a na nieszczecie konsole dzis oddalem do reklamacji... sad.gif
ad3k
A wiecie ile moze stoi konsola premium w MM. Chodzi mi o Łódź
buzra102
Czytał ktoś dzisiaj Metropol - taka darmowa gazetka rozdawana na ulicy. Microsoft umieścił wielką na trzy strony reklamę XBOX360. Postarali się....
Lucek
kupilem na raty w empiku
chcieli tylko dowod osobisty i inny dokument
nie trzeba zaswiadczenia o prace, wystarczy zadeklarowac sie od kiedy sie pracuje i ile m/w zarabia
KiLy
Luckash i ile zaplacileś? 1649zl? 20x82,5zl i na ile gwarancja? I czy pierwszaw wplata dopiero w lutym? smile.gif
jiloo
QUOTE(Diabeu @ 3 11 2006, 08:35) *

Adam, Zeratul pisał odnośnie walki o sensowne tłumaczenia na stronie (i nie tylko)

wiem Pysiu. ale pytam do kogo, bo ja tez pisalem.
do supportu i nelsona, ale na razie zero odzewu.
wrog
Do tego kolesia co się na forum xbox.com do nas jako jedyny odezwał:
TR1GG3R MAN
Xbox Forum Captain
Former Xbox MVP
Zeratul
a ty skad to wiesz? to byly prywatne wiadomosci ;P

do nelsona tez pisalem, ale mnie olal
Kenshin
Wiadomo może już kiedy ruszy oficjalna strona Xboxa ???
siDd
no to luz mam iksa hehe zadzwonili z media i namówiłem ojca zeby znowu ze mna pojechał. Jak na razie pełen pozytyw co do tej konsoli myslałem ze to bedzie głosniejsz a jest całkiem normalnie. nie zauwazyłem zeby jak na razie sie mocno grzał. Dzisiaj go skatuje przy dead rising icon_twisted.gif
Logan
ile za premium?1399?we Wrocku w MM.kosztuje 1580 z PGR3.jutro przejde sie do Electro World moza tam bdzie taniej smile.gif ...tak czy siak konsole lykam w tym miesiacu icon_twisted.gif
Maro
QUOTE(Luckash @ 3 11 2006, 13:15) *

W Krakowie sytuacja wygladala tak, ze w Empiku spokojnie mozna bylo dostac konsole, w MediaMarkcie tez, natomiast w Saturnie - nie wiadomo kiedy beda i (o zgrozo) za ile beda :|

- EDIT -

ocena - wg mnie jest marnie :|

Poprawka!! Są w SATURNIE leżą sobie spokojnie i panowie z giełdy ich nie wykupują tongue.gif. Są za 1399 z PGR3, solo dostępne są: NFS Carbon, Battlefield 2, LOTR Battle for Middle Earth II, NFS MW, Fight Night Round 2, pady przewodowe (bezprzewodowych nie było), kable komponent i to chyba tyle. (zero gier na X)

Ps. Ceny gier od 119 do 199zł.
Ps. Boxy/bramki z kas są całe w Xboxach360 (obklejone)
inteligent
W szczecinie tylko po 1649 zł + Kameo, lub na raty ( chyba 10 rat, 0%).
maciek88
Też bylem w Empiku zeby wziasc na raty, ale zaden z tych kutafonow nie umial wypelnic papierkow. Musze pojechac jutro kiedy bedzie kierownik. W MM jest za 1549, oprocentowanie rowna sie ilosc rat, wiec biorac przypuscmy na 10 rat wyjdzie wiecej niz w Empiku.

A tak w ogole to w MM Core mialo taka sama cene co Premium... Byl jeden stand z 360 przy ktorym caly czas jakas cizia skapo odziana w srebrzysto-zielonkawy stroj grala w czolgi. Grala to za duzo powiedziane, raczej biedactwo blakalo sie w menu.
Lucek
QUOTE(KiLy @ 3 11 2006, 19:17) *

Luckash i ile zaplacileś? 1649zl? 20x82,5zl i na ile gwarancja? I czy pierwszaw wplata dopiero w lutym? smile.gif

dokladnie, 1649zl, to jest 20x82,45 dokladnie smile.gif gwarancja jest niby na rok, chociaz koles w empiku mowil ze na 2 lata jest ich. pierwsza wplata w lutym, nie ma zadnych dodatkowych kosztow
kuruku
QUOTE(inteligent @ 3 11 2006, 20:53) *

W szczecinie tylko po 1649 zł + Kameo, lub na raty ( chyba 10 rat, 0%).

Podobnie w Koszalińskich Empikach. 1649 + Kameo. Na półkach 7 gier ( o ile dobrze pamiętam ) za 139 zł i całkiem spore zainteresowanie. Przy mnie aż 3 osoby kupowały konsole. Normalnie poczułem się jak w cywilizowanym kraju. Heeee.
Lucek
QUOTE(Maro @ 3 11 2006, 20:51) *

QUOTE(Luckash @ 3 11 2006, 13:15) *

W Krakowie sytuacja wygladala tak, ze w Empiku spokojnie mozna bylo dostac konsole, w MediaMarkcie tez, natomiast w Saturnie - nie wiadomo kiedy beda i (o zgrozo) za ile beda :|

- EDIT -

ocena - wg mnie jest marnie :|

Poprawka!! Są w SATURNIE leżą sobie spokojnie i panowie z giełdy ich nie wykupują tongue.gif. Są za 1399 z PGR3, solo dostępne są: NFS Carbon, Battlefield 2, LOTR Battle for Middle Earth II, NFS MW, Fight Night Round 2, pady przewodowe (bezprzewodowych nie było), kable komponent i to chyba tyle. (zero gier na X)

Ps. Ceny gier od 119 do 199zł.
Ps. Boxy/bramki z kas są całe w Xboxach360 (obklejone)

ja bylem z samego rana i taka dostalem odpowiedz. jak widac juz sa smile.gif
inteligent
to złudzenie- u mnie ruch w ępiku był znikomy- jekieś bachory błąkały się przy klonach, ale nowym klocem nikt się nie interesował.
Chyba jako jedyny w ępiku byłem zorientowany w temacie X0- obsługa ani be, ani me. No cóż...
KiLy
QUOTE(Luckash @ 3 11 2006, 21:08) *

dokladnie, 1649zl, to jest 20x82,45 dokladnie smile.gif gwarancja jest niby na rok, chociaz koles w empiku mowil ze na 2 lata jest ich. pierwsza wplata w lutym, nie ma zadnych dodatkowych kosztow

No to elegancko cool.gif Jutro będę mial na 100% klocka z Kameo, Prey, Far Cry i Dead Rising biggrin.gif
Mam jeszcze pytanko: Jak kupię ten org. kabel VGA od MS to, czy jeszcze potrzebuje dokupić jakieś przejściówki? Chce podlączyć ten VGA do lcd w laptopie chyba to będzie dla mnie najlepsze rozwiązanie.
nelson
QUOTE(ad3k @ 3 11 2006, 20:37) *

QUOTE(Hela @ 3 11 2006, 20:45) *

Jak wrocisz, to napisz czy maja jakies promocyjne ceny na gry w lodzkim.

QUOTE(ad3k @ 3 11 2006, 20:53) *

A wiecie ile moze stoi konsola premium w MM. Chodzi mi o Łódź

Byłem dziś w Manufakturze w Empiku i bryndza... 2 dziewczyny siedziały tylko w dashbordzie i grały w hexica... zero zainteresowania nikt nie kupował, Premium 1649 + Kameo. Udałem się wcześniej do Galeri Łódzkiej identyczna sytuacja a można nawet powiedzieć, że gorsza w MM leżały na ziemi (chyba dopiero je tam przywieźli) z 10 sztuk zero zainteresowania i zero gier, jak zapytałem sprzedawcy za ile to stoi bo oczywiście nie pofatygowali się tego ułożyć i wycenic, powiedział 1699 + PGR3... przeszedłem jeszcze do Empiku w Galerce i lipa totalna jedyny plus dla Empików że widziałem orginalne kable VGA za 139 zł których zabrakło w MM nie wiem jak sytuacja z MM stoi w M1, stał stand od 360 lecz tak hadek jeszcze nie podłączony konsola w środku i pady zapakowane w zieloną folie.. SKANDAL !!! Ponoć w Bydgoskim MM jest premium z PGR3 za 1399 a w Łodzi za 1699... nie mam pytań

Co do cen gier to różnie np. Dead Rising i Battlefield 2 139zł a np Fifa ta pierwsza 279zł i World Cup 229 zł... żal

QUOTE(Zeratul @ 3 11 2006, 23:10) *

a ty skad to wiesz? to byly prywatne wiadomosci ;P

do nelsona tez pisalem, ale mnie olal

pisz że do majora nelsona bo przez chwile zgłupialem:P
ShtaS
właśnie widziałem reklamę PGRa3 na TVNie : ) w trakcie emisji Ostatniego Samuraja była. Pokazane urywki z gry i na koniec napis Xbox 360 Nadchdozi nowa generacja gier smile.gif
wojto
ktos wie czy byly przed zamknieciem MM w Bydgoszczy jeszcze jakies sztuki x360?
ani
Co do stron:
czeska,słowacka i węgierska już działają
http://www.xbox.com/hu-HU/
http://www.xbox.com/cs-CZ/
http://www.xbox.com/sk-SK/
Ale okrojone sad.gif,3 rubryczki i nic więcej.
Nawet przetłumaczone nazwy poszczególnych rubryczek na forum coś im nie wyszły (rozwalają kolumnę)

Z PL stroną może być podobnie:
http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/xbox360/
Dziwne,przed zdjęciem strony (po krytyce z tłumaczeniem) jej zawartość prezentowała się okazalej. huh.gif
hiv
czy tylko mnie się zdaje, że ceny gier na Allegro są obecnie śmieszne? hyh.gif
Zeratul
co przez to rozumiesz? Dzisiaj odbyla sie premiera, czyli teoretycznie wszyscy maja nowe gry... jak bedzie przesyt na rynku starszymi tytulami cena zacznie spadac... to ze nieoficjalnie mozna bylo te tytuly dostac wczesniej, nie spowodowalo nasycenia rynku, ktory teraz dodatkowo w zwiazku z premiera sie ozywil, przez co zwiekszyl sie popyt smile.gif
PePeP
QUOTE(KiLy @ 3 11 2006, 21:42) *

QUOTE(Luckash @ 3 11 2006, 21:08) *

No to elegancko cool.gif Jutro będę mial na 100% klocka z Kameo, Prey, Far Cry i Dead Rising biggrin.gif
Mam jeszcze pytanko: Jak kupię ten org. kabel VGA od MS to, czy jeszcze potrzebuje dokupić jakieś przejściówki? Chce podlączyć ten VGA do lcd w laptopie chyba to będzie dla mnie najlepsze rozwiązanie.

Ogólnie kabel od MS ma wszystko co potrzeba bo ma też przejściówke żeby podłączyc do monitorów co mają na stałe wmontowany kabel a nie port. Natomiast nie wiem jak jest z laptopem - wszystkie laptopy które ja widziałem miały WYJŚĆIA video, a nie miały WEJŚĆ wiec moim zdaniem ta sztuczka Ci się nie uda. Chyba że masz jakiegoś cudacznego laptopa.
nelson
Niech ktoś przedstawi sprawę ceny w MM w M1 w Łodzi... cały czas mnie szlag trafia że na dolnym śląsku premium + pgr3 za 1399 ;( ja mam już 360 prawie rok ale i tak mnie to wkurza
jaszczoor
Dzisiaj sie troszke poczułem jak bym żył nie w Polsce prawie wink.gif
Wchodze do empiku na rynku w krakowie, szukam standa z konsolą no i znalazłem. Poczekałem z 3 minuty zanim się zwolniło, ładna pani obok coś tam pogadała, zapodała ulotke ktora prezentuje sie nawet ciekawie, po czym przeszedłem do gry w 3-cia cześć mojej ulubionej ścigałki z x1 czyli PGR. Zainteresowanie raczej znikome, chociaż gość przdemna coś tam o ratach z hostessą gadał i mówił ze napewno kupi, a potem jak grałem z kumplem w DOA to za nami stało dwóch co nawet się orientowali w temacie więc źle nie jest. Do tego reklamy w damowych gazetkach i w TV więc jak na polskie warunki chyba całkiem ok wink.gif
Jedno co to dzisiaj pierwszy raz grałem na 360 i tak szczerze mówiąc to ani PGR 3 ani DOA nie zrobiły na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia a konsola była podpięta do TV z HD. No ale jednak PGR ma to coś w sobie że jak zagram raz to moge grać dłuuugo wink.gif ahh ten dźwięk zdobywanych kudosów...
ping
już się miałem o wrocław pytać... prawdopodobnie jutro wyruszę i zobaczę na własne oczy
ranaghar
Można gdzieś na chwilę obecną kupić orginalny (M$) kabel VGA taniej niż 115 zł (sklep gram.pl)?
mord00k
Ej, czy ktoś mi pomoże i powie jak jest z tymi pępikowymi ratami?
Zmianowy
Wczoraj wieczorem na TVN byla reklama PGR3 i spotu Jump in z poscigiem policyjnym
Kenshin
Czy ktoś może wysyłał maila do MS w sprawie polskiej strony X360 lub orientuje się kiedy ona ruszy ?
Zmianowy
Bo to trzebabylo wpisac kod jak w Zagubionych jak sie licznik zblizal do 0 a teraz dupa w krzakach wink.gif
wrog
QUOTE(Kenshin @ 4 11 2006, 12:14) *

Czy ktoś może wysyłał maila do MS w sprawie polskiej strony X360 lub orientuje się kiedy ona ruszy ?

http://forums.xbox.com/7835010/ShowPost.aspx

Ok, I got an update: They just updated 3 of the new sites (Hungary, Czech Republic and Slovakia). Poland will be up and ready soon.

I'm still waiting on info for the forums.
Tytek
debilne pytanie...nie warnójcie:
CORE czy premium,ktora wersja ma twardy dysk?? bo zapomnialem...
a zeby nie bylo offtopicu:
w poniedizalek wybiore sie do MM i empiku w wawie na ostrombramskiej i zdam relacje:)
mord00k
QUOTE(mord00k @ 4 11 2006, 11:52) *

Ej, czy ktoś mi pomoże i powie jak jest z tymi pępikowymi ratami?

Wie ktoś? Premium ma twardziela smile.gif.
Matriks_1111
Zna ktoś cennik aktualny? Bo chcę zakupić jakąś nową gierkę, ale nie wiem, jak tam z cenami aktualnie tongue.gif
Kenshin
sklep.gram.pl , ultima.pl , sklep.psxextreme.pl ta masz chooja smile.gif cennikow smile.gif
Łukasz89
QUOTE(Tytek @ 4 11 2006, 13:37) *

debilne pytanie...nie warnójcie:
CORE czy premium,ktora wersja ma twardy dysk?? bo zapomnialem...
a zeby nie bylo offtopicu:
w poniedizalek wybiore sie do MM i empiku w wawie na ostrombramskiej i zdam relacje:)

Ja już tam kupiłem smile.gif Wczoraj to tylko jeden koleś na cały sklep był zorientowany smile.gif Dziś troche lepiej 1599 z pgr, jak jak w saturnie w Arkadii , Electro world w targówku cena 1589 BEZ GRY ! W empikach taka sama cena wszystkich , a była już podana hyh.gif dziś sie sporo najeździłem szukając najlepszych ofert smile.gif
Matriks_1111
No ok, ale np. PGR3 można dostać za 79 zł, a np. nigdzie nie widziałem tak niskiej ceny :> Ktoś tu napisał, że DR jest za 99 zł, a ja nigdzie takiej okazji nie widziałem :>
qazar
jest w krk w MM smile.gif
Lucek
raty w empiku - 20x82,45 jak kupiles preoredera albo 10x164,90 jak nei kupiles smile.gif
za 80zl widzialem dzis PGR3 na gieldzie w krk - nowe, zafoliowane
dead rising w krk empiku za 99 lezy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.