Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
mord00k
QUOTE(Luckash @ 4 11 2006, 15:24) *

raty w empiku - 20x82,45 jak kupiles preoredera albo 10x164,90 jak nei kupiles smile.gif
za 80zl widzialem dzis PGR3 na gieldzie w krk - nowe, zafoliowane
dead rising w krk empiku za 99 lezy smile.gif

Bardziej niż 10x164,90 rozciągnąć się nie da? confused.gif To już wolę kupić nie na raty...
Zeratul
zenada...

napisalem tego samego maila do xbox live customer service, co pisalem do microsoft customer service... i oni sami nic nie wiedza... oto odpowiedz

Thank you for writing Xbox Customer Support!

I know there are rumors that are circulating about Xbox. For accurate information regarding Xbox, it is advised that you check on the Xbox homepage: http://www.xbox.com/en-us/news/default.html. Thank you for understanding.

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at 1-800-4MYXBOX (1-800-469-9269) at your earliest convenience, and we will be happy to help you. We are open everyday from 9am to 1am EST/ 6am to 10pm PST.

To expedite service, please provide Service Request Number 1023134907 when you call.

For more information about Xbox or Xbox360, please visit http://www.xbox.com.

Sincerely,
Norman
Xbox Customer Care Team

i co to niby ma byc... chyba odpisze, ze ja nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie...

Albert Wesker
bylem wczoraj okolo 10 w Saturnie w Katowicach (hi Aju) i oczywiscie nie bylo, jako ze bylem zdeterminowany by miec konsole w dniu premiery kupilem w Empiku (10 rat po 166 zeta, premium plus kameo), moze troche przeplacilem ale chrzanie to, wazne ze mam, gram i oszczedzam nerwy nie sluchajac paplaniny sprzedawcow z saturna czy innych mediamarktow
cormack
QUOTE(Mikes @ 3 11 2006, 23:55) *

Reklamy byly, Jump In i reklama PGR3, not bad, not bad happy.gif

W niedziele do empiku i MM, zobaczymy jak wyposazyl sie wrocław

A na ktorym programie lecialy te reklamy? smile.gif
U siebie w pokoju mam tylko tvp i polsat,a u starych cyfre i nie wiem czy czatowac przed emtiwi czy innym forfanem biggrin.gif
raulos
ogladam tvn od 1,5h i niewidzialem zadnej
Wojciech3000
A jak widzieliście te reklamówki to fajne są???smile.gif
mord00k
Fajne. Jedna to samochodowa wersja zabawy w policjantów i złodziei a druga to PGR3. Biorę na 10x rat w pępiku.
klk
Hej,

Czy cena Xbox'a 360 w krakowskim MM jest potwierdzona?? W gazetce 1399zl + PGR 3 , zastanawiam sie czy to nie jest blad w druku.... zastrzegaja sobie prawo do tego.

Ktos moze potwierdzic?
Ja dopiero jutro wieczorkiem bede mogl zweryfikowc ta rewelacje:D

Pozdrawiam!
pinkfan
A mam takie pytanko, jak ktos bral juz na raty w empiku, to jakie tam trzeba spełniać warunki: dochód, jakies zaswiadczenia, żyranci?prosze o info blush.gif
Soq
Byłem dzisiaj w 2 Empikach i wymagają zaświadczenia o zarobkach ;/
hiv
QUOTE(Matix @ 4 11 2006, 11:05) *

Wogóle to można zamówić w jakimś sklepie telefonicznie z PL gwarancją ?? ninja.gif

www.gram.pl
Jakuza
QUOTE(pinkfan @ 4 11 2006, 21:39) *

A mam takie pytanko, jak ktos bral juz na raty w empiku, to jakie tam trzeba spełniać warunki: dochód, jakies zaswiadczenia, żyranci?prosze o info blush.gif

Musisz mieć zaświadczenie o zarobkach, tylko tyle wink.gif
No i pozatym trochę cierpliwości - bo ludzi dużo i system wolno chodzi...
Hubcio
Co do tej kampani reklamowej:

RavenRuLeZ
Po ile w Lublinie jest Xbox360 Premium ?? z PGR3 ??
buzra102
Kilka stron wcześniej była reklama z MM i gry na 360 za 99zł. Czy ta cena dotyczy wszystkich MM w Polsce, czy tylko wybranych, jak miało to miejsce w przypadku zestawu Premium i PGR3 tylko w Krakowie za 1399zł
Soq
W gazetce z lubelskiego MM nie było nawet wzmianki o X360, więc promocja na gry obowiązuje chyba tylko w Kraku
JuveFan
Czeladz. MediaMarkt.
Dzis znajoma tam widziala 360 z "jakas gra" za 1399. I jeden stand z ... ping pongiem smile.gif (no i z hostessa tongue.gif )
Lucek
QUOTE(Jakuza @ 4 11 2006, 22:09) *

QUOTE(pinkfan @ 4 11 2006, 21:39) *

Musisz mieć zaświadczenie o zarobkach, tylko tyle wink.gif
No i pozatym trochę cierpliwości - bo ludzi dużo i system wolno chodzi...

NIE TRZEBA MIEĆ ZAŚWIADCZENIA O ZAROBKACH smile.gif
sam myslalem ze trzeba ale okazalo sie ze trzeba tylko 2 dokumenty tozsamosci (wystarczy np dowod i legitka studencka) i trzeba zadeklarowac ze sie pracuje, gdzie, od kiedym ile sie zarabia m/w i tak dalej.

QUOTE(JuveFan @ 5 11 2006, 00:01) *

Czeladz. MediaMarkt.
Dzis znajoma tam widziala 360 z "jakas gra" za 1399. I jeden stand z ... ping pongiem smile.gif (no i z hostessa tongue.gif )

na standach przynajmniej w krk jest plytka z demkami na ktorej jest nie tylko ping pong
mord00k
QUOTE(buzra102 @ 4 11 2006, 23:31) *

Kilka stron wcześniej była reklama z MM i gry na 360 za 99zł. Czy ta cena dotyczy wszystkich MM w Polsce, czy tylko wybranych, jak miało to miejsce w przypadku zestawu Premium i PGR3 tylko w Krakowie za 1399zł

W każdym MM są inne ceny. Każdy to jakby inny osobny sklep i tyle.
aju
QUOTE(hiv @ 4 11 2006, 21:44) *

QUOTE(Matix @ 4 11 2006, 11:05) *

Wogóle to można zamówić w jakimś sklepie telefonicznie z PL gwarancją ?? ninja.gif

www.gram.pl

lub www.sklep.psxextreme.pl smile.gif
mord00k
Aju robi autoreklame wink.gif laugh.gif. Aju dasz wywiad do radia PSX które robię razem z podcastem (przez skype najlepiej)? Podsumowując... czego potrzeba co by wziąć X 360 na raty w empiku?
hacik
Jesli chodzi o polska strone xbox.com to jest po prostu zenada sad.gif. Spojzcie sobie na pozostale 3 kraje, w ktorych byla premiera rowniez 3 listopada, jakos maja elegancko przetlumaczone strony. Czyzby polska jezyk byc az tak trudna jezyk? Rany, brak mi slow!
Pyton
Katowice - Silesia City Center - sklep Saturn ma xbox'y 360 wersje premium w 20 ratach(0%) po 69,95zł cena łaczna =1399zł w zestawie gra pgr3 sa tam równiez gry na starego xiksa np halo2,forza motorsport,fable za 39,90zł wink.gif
ShtaS
zaświadczenia o zarobkach i dokumentu tożsamości

{to odp. na pytanie mord00k}
Ryo-San
QUOTE(hacik @ 5 11 2006, 12:07) *

jakos maja elegancko przetlumaczone strony.

znasz czeski i wegierski w takim stopniu zeby ocenic na jakim poziomie ich strony zostaly przetlumaczone?
hacik
QUOTE(Ryo-San @ 5 11 2006, 11:33) *

i wegierski w takim stopniu zeby ocenic na jakim poziomie ich strony zostaly przetlumaczone?

Przynajmniej "cos" maja, a u nas ciagle ta glupia animacja i licznik na 0 sad.gif. Moze lepiej by bylo jakby odliczal teraz do tylu smile.gif. Na broszurkach informacyjnych w sklepach o x360 pisze: wszystkie informacje znajdziesz na xbox.com. Wchodzisz a tu jakies zera smile.gif. No litosci.
Ryo-San
a wiesz ze tylko polscy gracze zaczeli dyskusje na forum xbox.com odnosnie TRAGICZNEGO tlumaczenia strony? wiec nie wiem - wolisz poczekac jeszcze kilka dni i miec strone przetlumaczona na poziomie - czy cieszyc sie tamtym tlumaczeniem;/
oczywiscie nie mowie ze w 100% tlumaczenie sie zmieni ale zawsze jakis cien szansy pozostaje
Lucek
QUOTE(ShtaS @ 5 11 2006, 11:31) *

Shta$ a umiesz czytac ze zrozumieniem? lol biggrin.gif no Ciebie nie podejrzewalem o to smile.gif
kilka postow wyzej pisalem ze zaswiadczenia o zarobkach nie trzeba

Zeby wziac na raty w empiku trzeba mieć:

1. Dowód osobisty
2. Drugi dokument ze zdjeciem
3. Trzeba byc gdzies zatrudnionym i to zadeklarowac
hacik
QUOTE(Ryo-San @ 5 11 2006, 11:51) *

a wiesz ze tylko polscy gracze zaczeli dyskusje na forum xbox.com odnosnie TRAGICZNEGO tlumaczenia strony? wiec nie wiem - wolisz poczekac jeszcze kilka dni i miec strone przetlumaczona na poziomie - czy cieszyc sie tamtym tlumaczeniem;/
oczywiscie nie mowie ze w 100% tlumaczenie sie zmieni ale zawsze jakis cien szansy pozostaje

Nie no sorry ale mam sklonnosci do czepiania sie drobnostek smile.gif. Ogolnie milo bylo w piatek zobaczyc w Empiku mila pania ubrana po xboxowsku biggrin.gif i reklamujaca nowy sprzecik. Az z wrazenia od razu zakupilem dodatkowago pada do mojej maszynki.
mord00k
QUOTE(Luckash @ 5 11 2006, 12:37) *

QUOTE(ShtaS @ 5 11 2006, 11:31) *

Shta$ a umiesz czytac ze zrozumieniem? lol biggrin.gif no Ciebie nie podejrzewalem o to smile.gif
kilka postow wyzej pisalem ze zaswiadczenia o zarobkach nie trzeba

Zeby wziac na raty w empiku trzeba mieć:

1. Dowód osobisty
2. Drugi dokument ze zdjeciem
3. Trzeba byc gdzies zatrudnionym i to zadeklarowac

A ja będę to na babcię brał bo mama ma wolny zawód to można na rentę?
Lucek
QUOTE(mord00k @ 5 11 2006, 12:46) *

to zalezy jak wysoka babcia ma rente ale chyba mozna smile.gif
Jakuza
QUOTE(Luckash @ 5 11 2006, 13:01) *

QUOTE(mord00k @ 5 11 2006, 12:46) *

to zalezy jak wysoka babcia ma rente ale chyba mozna smile.gif

Gościu przedemną jak kupowałem konsolę miał rentę coś około 700zł i kredytu nie dostał...
więc jak babcia ma wyższą rentę, to atakuj wink.gif
buzra102
Byłem dzisiaj w MM w Szczecinie i powiem, że niewiele mają rzeczy do XBOX360. Oczywiście był stand z konsolą, ale wyłączony. Gry te co były na reklamie, ale w cenie 119 zł, ale brak Battelfielda i Burnouta. Szkoda, że tak mały wybór i ceny wyższe niż się nastawiłem, ale i tak zakupiłem Dead Rising, więc nie jest źle.
ping
ok mała relacja z wrocławia - Media Markt na bielanach, 1 stand z zapuszczonym nfs carbon w którego pocinała hostessa, przedział cenowy gier wachał się między 119 zł za ridge racera 6 i nfs:mw, 129 za dead rising aż po 239 za nfs carbon więc chyba tak różowo jak miałem nadzieje nie będzie sad.gif no ale lepsze to niż zero dystrybucji i gry po 259 zł
MasterShake
w empiku hostessa świetna była XD
X360 z kameo za niecale 1700
ping
jeśli w tym w rynku to pewnie jutro tam zajrze po szkole tongue.gif drogo mają, a jak z cenami gier?
Limak122
We Wrocaławiu jakie są ceny konsoli ?
ogqozo
Dzisiaj przypadkowo zobaczyłem w TV... reklamę PGR3 na TVN-nie! To chyba pierwsza reklama gry na X360 w ogólnodostępnej telewizji.
Lord Tidek
Ja w sobotę zwiedziłem kawałek Gdańska i moge opisac jak wygląda kampania reklamowa w tym mieście smile.gif - w media markt jest lipnie bo jest stand z xboxem i hosstesa ale nic do xboxa nie możńa kupić
- w metropolu(czy tam jakiejś innen gazecie) był artykulik o premierze iksa360
- w Empiku jest tak jak media tylko że jak zapytałem się o gry i konsole to obsługa mi grzecznie powiedziała iż narazie dostali tylko kilka tytułów i musza przygotować stoista z grami na xboxa (bo narazie gierki leża na półkach z ps2) pozytywnie się zaskoczyłem bo tytuły w empiku były w rossądnych cenach i fajnie to wyglądało jak obok burnouta revenge na ps2(199 zł w empiku) stął ten sam burn tyle że na nowego iksa i za 179 żł
- największe zaskoczenie czekało mnie w kinie , czekam sobie na popcorn i nagle patrze a tu po kinie biega pani w ubraniu xbox 360, myśle se: no beka tu też ustawili stand i hosstesy smile.gif. Wchodze do sali i zaczynam oglądać reklamy a tu zonk reklama xboxa leci!(taka o policjanatach i złodziejach smile.gif) Jak tak dalej pójdzie to może zobaczymy ten nowy trailer Gears of War w kinie happy.gif

Dzisiaj przypadkowo zobaczyłem w TV... reklamę PGR3 na TVN-nie! To chyba pierwsza reklama gry na X360 w ogólnodostępnej telewizji.

Nie ma co, od jutra oglądam TVN dla reklam biggrin.gif
FlyJ4ck
ja bylem w gdansku to w mm nie bylo jeszcze podlaczone
w empiku w alfie tez nie bylo podlaczone (ale kupilem se tam carbona tongue.gif)
a w telewizji zadko leca te spoty

mysle ze w dalszym ciagu gry nie zainteresuja wiekszej rzeszy ludzi..
ping
FlyJ4ck - po ile u was carbony? bo we wrocku stoją po 229
banny
Fly4Jack

A byles moze w empiku tam na dworcu? kolo krewetki bodajze;]
Wiesz chyab gdzie to jest wink.gif

Sa tam jeszcze te premiumy ?hyh.gif
FlyJ4ck
u nas w empiku : 209
a w MediaM: 199

nie chcialo mi sie biec do MM wiec kupilem w empiku
i tak jakbym poszedl do mm to podrodze napewno by mnie mcdonald sciagnal wiec i tak bym te dyszke stracil biggrin.gif

Bardzo polecam gre. Fajnie grac online, prawie lagow nie ma tongue.gif
niestety ja jeszcze jestem za slaby zeby grac online. znaczy chodzi o woza... musze odkryc jakiegos najlepszego woza i go udoskonalic maksymalnie smile.gif gdyz na necie niektorzy pomykaja zaje furkami biggrin.gif

puki co mam rozowego porshe'aka carrere biggrin.gif
i takie pinki gwiazdki z boku ;*

PS do kolesia post wczesniej : nie, ja bylem w empiku w Alfie i w gdyni na swietojanskiej tongue.gif
( w gdyni wogole prawie nic nie ma biggrin.gif)
Lord Tidek
QUOTE(B@nny @ 5 11 2006, 23:20) *

Fly4Jack

A byles moze w empiku tam na dworcu? kolo krewetki bodajze;]
Wiesz chyab gdzie to jest wink.gif

Sa tam jeszcze te premiumy ?hyh.gif

Ja tam byłem i premiumy jeszcze w sobotę były cool.gif
FlyJ4ck
apropo premiumów to w alfie też były natomiast core wogole nie widzialem biggrin.gif

PS: kupujcie wszyscy carbona to zagramy se w 8 osob polacy smile.gif i jeszcz ebedziemy gadac przez mikrofony full wypas biggrin.gif
INsejn
Premiera w Gdańsku to jakaś parodia. Rzeczywiście w Media tylko stand z iksem i to wszystko. Reklamy były, że można kupić 3 listopada, ja byłem 4-go i dupa blada. W Empiku stand i konsola z Kameo no i gry. Tylko, że jak zobaczyłem cenę Fight night round 3 (279 zeta) to myślałem, że padnę. A miałem ochotę zakupić Test Drive`a a tu tylko 3 gry na krzyż. Już od dawna kupuję tylko przez neta i chyba przy tym zostanę smile.gif
Lord Tidek
QUOTE(FlyJ4ck @ 5 11 2006, 23:33) *

apropo premiumów to w alfie też były natomiast core wogole nie widzialem biggrin.gif

PS: kupujcie wszyscy carbona to zagramy se w 8 osob polacy smile.gif i jeszcz ebedziemy gadac przez mikrofony full wypas biggrin.gif

No fajny pomysł i bym się na niego pisał ale musze odłorzyć kasę na Gears of War smile.gif
Zeratul
ej okazalibyscie troche wsparcia, weszli na forum Xboxa do pewnego topicu i okazali swoje concern about website and forum... sam nie wiem dlaczego ja w ogole to robie i tak bede siedzial na angielskiej... ale jakies wsparcie by sie przydalo... bo poki co to jest ja vs. Microsoft.
MasterShake
ping-tak, tym w rynku
co do cen gier nie wiem, wiem ze pani mowila ze live bedzie po 20 z/miesiac
*-dka
QUOTE(Tidusus @ 5 11 2006, 21:40) *

QUOTE(FlyJ4ck @ 5 11 2006, 23:33) *

No fajny pomysł i bym się na niego pisał ale musze odłorzyć kasę na Gears of War smile.gif

no nie wiem czytaki fajny bo carbon to gra syf biggrin.gif ja moge pograc w byle co odezwicie sie biggrin.gif jak ktos chce dostac moje Foto biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.