Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
ShtaS
ciekawa przecena w sklepie PE ; )

Ekansik
w bydgoskim MM, Xbox360 Premium jest za 1399 zł wink.gif
nievil
Ciekawi mnie kiedy do diabła ruszy strona polska xboxa (do tej pory po polsku jako tako jest forum) ???

Tak z ciekawości u naszych południowych sąsiadów sprawa prezentuje się tak :

http://www.xbox.com/cs-CZ/

mad.gif Ktoś powinien dostać po mordzie w ramach mobilizacji...
mord00k
Dobra, załatwiłem se X-a na raty w empiku. Tyle że okazało się ze trza poręczyciela i ubezpieczenie na życie wtf.gif i musiałem na 5 rat wziąć laugh.gif.
Lucek
QUOTE(mord00k @ 6 11 2006, 15:12) *

Dobra, załatwiłem se X-a na raty w empiku. Tyle że okazało się ze trza poręczyciela i ubezpieczenie na życie wtf.gif i musiałem na 5 rat wziąć laugh.gif.

ze coooo? ohmy.gif ja kupilem preordera i wzialem na 20 rat bez niczego z ww, a przy mnie koles bral na 10 tak samo
el ZAX
http://www.xbox.com/pl-PL/default.htm działa cool.gif

Chociaż jeszcze nie w pełni i "wyrejestruj" pozostało...
nievil
QUOTE(el ZAX @ 6 11 2006, 20:04) *

http://www.xbox.com/pl-PL/default.htm działa cool.gif

Chociaż jeszcze nie w pełni i "wyrejestruj" pozostało...

Wznieśmy okrzyk zachwytu laugh.gif bo jeszcze dzisiaj stronka nie działała...

Przy Gears of War już są "kfiatki" - inne oznaczenie wiekowe i szarańcza laugh.gif
Ryo-San
http://www.xbox.com/pl-PL/games/g/gearsofwar/
Jak widze oznaczenie wiekowe GoW'a polecialo o ladnych kilkanascie lat w dol
urzadzenie pamieci masowej o_O - to jest naprawde dobre ROTFL
ocena gry - od 3 lat

brawo brawo
i pomyslec ze ktos za to bierze calkiem niezlą kase;/
kermit
And the winner is:

"Funkcje moje... wmoje własne"

chyba memory brał sie za tłumaczenie.. wacko.gif
wrog
Mnie tylko zastanawia po co oni zostawili My Xbox i dowalili opis:
"Za pomocą strony Mój Xbox możesz dzielić się wrażeniami z gier ze znajomymi" (a w tle obrazek z friend listą smile.gif ). GT na Polskę nie da rady zrobić, to na co to komu.
MichAelis
to moze juz mozna?sad.gif
Lucek
GT mozna tyle ze nie dziala smile.gif
sentinel
kwiatków jeszcze sporo zostało, ale miło, że ktoś chociaż kiwnął palcem - zawsze to mniejszy wstyd. ;-)

a wszystkim, którzy wciąż zastanawiają się nad zakupem 360-tki polecam rzeczowy test konsoli, który z okazji premiery przeprowadził jeden z serwisów konsolowych:

"Biała wersja kolorystyczna konsoli oznacza, że pochodzi z zestawu Premium." - o, czyli wraz z premierą w pl wprowadzono różne wersje kolorystyczne? nice... sony się ucieszy. ;-)

"Trzeba przyznać, że projektanci Microsoftu dali z siebie dużo, czego efektem jest bardzo zgrabny, "wklęsły" design konsoli." - oj, ktoś tu chyba za bardzo w te brednie z "polskawej" strony xbox.com/pl uwierzył...

"W porównaniu do urządzeń poprzedniej generacji - Xboxa i PlayStation 2 - wypada bardzo korzystnie zarówno w pozycji poziomej, jak i pionowej, choć konsola jest nieco większa od PS2 (a szczególnie PStwo), za to mniejsza i zgrabniejsza od pierwszego Xboxa, głównie za sprawą zrezygnowania z wbudowanego zasilacza, który w przypadku X360 jest oddzielnym urządzeniem." - ufff... przebrnąłem. no to jedziem - "w porównaniu do *urządzeń*"? to już lepiej było napisać o "komputerach tylko do gier", bo "urządzenie" to się prędzej z pralką czy innym sprzętem agd kojarzy niż z konsolą (i nie, nie czepiam się, bo to na boga serwis konsolowy, więc jakieś podstawowe zwroty z zakresu terminologii "fachowej" możnaby zastosować). no i 360 mniejszy od xboxa - z której strony? ;->

"Przedni panel konsoli stanowi jej sedno." - nom... dobrze, że nie cpu, gpu czy inne nieistotne elmenty; wreszcie ktoś dostrzegł sedno next-genowej platformy - przedni panel (btw - to chyba pierwsze wymienne sedno w historii ;->)

"Z tyłu konsoli można zauważyć za otworami wentylacyjnymi dwa potężna wiatraki, które nie pracują aż tak głośno, jak można było wyczytać we wielu recenzjach tego sprzętu." - oj, potężna umysł musi być korekta, która przepuszcza podobne kwiatki we takich ważnych tekstach.

"Tylne część Xboxa 360 zawiera również wyjście AV/HD, wejście zasilania, do którego podłączany jest przewód biegnący od kolosalnej wręcz wielkości zasilacza, wejście na kabel sieciowy w celu podłączenia się do usługi Xbox Live, a także dodatkowy port USB." - tylne część zawiera wejście na kabel sieciowy w celu podpięcia się do usługi xbox live? a jak będę potrzebował wejście na kabel sieciowy w celu podpięcia się do peceta czy sieci lokalnej, to co? pewnie musiałbym poszukać sobie innej niż biała wersji kolorystycznej... ;-P

"(...) pad praktycznie idealnie leży w dłoni, a jego funkcjonalność przyprawia o zawrót głowy." - zawrót głowy po pierwszym kontakcie z padem? widać, jaki konsolowy masta test robił... ;-)

"W porównaniu do kontrolera z pierwszej konsoli Xbox brakuje przycisków "czarny" oraz "biały", które straciły miejsce na rzecz dwóch przycisków umieszczonych nad "triggerami", podobnie jak w przypadku konkurencyjnego Dual Shocka." - czarny i biały straciły miejsce na rzecz innych przycisków... choć te inne przyciski zostały de facto umieszczone w innym miejscu, niż to po białym i czarnym... które niemniej wyleciały po to, by ustąpić miejsca tym innym... - matriks.

"Menu, czyli danie główne" - zabrakło kolejnego akapitu: "gry, czyli musztarda po obiedzie". to *musiał* pisać pecetowiec. windziarz w dodatku. x)

"W zakładce Games znajdują się różnorodne statystyki dotyczące gier" - statystyki? jakie? czas gry, procent wygranych walk/meczy/wyścigów, skuteczność prowadzonego ognia, ulubione bronie? eee, chyba o achievementach kolega chciał napisać... no ale jak się nie wie o czym się pisze, to tak wychodzi.

"Dział Multimedia związany jest z różnorodnymi operacjami przeprowadzanymi za pomocą konsoli na zdjęciach, filmach czy plikach z muzyką." - operacje przeprowadzane na plikach... tak, nie pomyliłem się - pecetowiec, który właśnie wyjął z pudełka pierwszą w życiu konsolę.

"Połączenie konsoli z komputerem PC odkrywa przed użytkownikami nowe pokłady możliwości." - ...w dodatku nie mający pojęcia o tym, że przeprowadzanie operacji na plikach umożliwiały w przeszłości już inne konsole, skoro dopiero teraz pisze o nowych możliwościach.

"Xbox 360 obsługuje trzy tryby HD (480p, 720p i 1080i)" - i 1080p od jakiegoś już czasu, a skoro artykuł datowany jest na 6.11 warto byłoby umieścić w nim aktualne informacje. no ale co tam się będę czepiał - i tak respekt dla autora za odwagę, podpisał się pod tekstem, co w przypadku interii jest ewenementem samo w sobie. ;-)
Mikes
hmm mam nadzieje ze ta strona to na razie jakas beta bo to jest masakra O_o
El Loco Chocko
Xbox 360 to pierwsza konsola nowej generacji. Do czasu premiery PlayStation 3 i Revolution

Hmmm a gadali ze to Wii sie ma nazywac a nie rewolution..
Kenshin
QUOTE(Ryo-San @ 6 11 2006, 22:47) *

ocena gry - od 3 lat

brawo brawo

A w Czeskiej Republice jest juz prawidłowo od 18+ smile.gif a dziwia sie ze w gimnazjach taka przemoc panuje u nas smile.gif

PS. Bardzo szybko mozna ich zmotywowac do poprawienia tego smile.gif) pegi.info , moze maly donosik smile.gif)
RosTo
QUOTE(mord00k @ 5 11 2006, 09:58) *

QUOTE(buzra102 @ 4 11 2006, 23:31) *

Kilka stron wcześniej była reklama z MM i gry na 360 za 99zł. Czy ta cena dotyczy wszystkich MM w Polsce, czy tylko wybranych, jak miało to miejsce w przypadku zestawu Premium i PGR3 tylko w Krakowie za 1399zł

W każdym MM są inne ceny. Każdy to jakby inny osobny sklep i tyle.

W najbliższej gazetce MM (ważnej od piątku) X360 wyląduje na okładce w cenie 1399 zł (zestaw z PGR3). Siłą rzeczy wystąpi więc w reklamie TV sklepu dla idiotów, a cena będzie obowiązywać przynajmniej przez tydzień w całej Polsce. Nie wiem jeszcze co z grami, ponieważ gazetka trafi do ludzi maksymalnie w środę. A propos - w Lubelskim MM, można kupić wyżej wymieniony zestaw za 1399 zł już teraz.
Lucek
w krk mozna od 3 listopada :>
Matriks_1111
No właśnie muszę skoczyć do MM zobaczyć, jakie gierki mają i w jakich cenach. Wie ktoś może?
Diabeu
QUOTE(Matriks_1111 @ 7 11 2006, 00:30) *

No właśnie muszę skoczyć do MM zobaczyć, jakie gierki mają i w jakich cenach. Wie ktoś może?

pojedź, zobacz, będziesz wiedział
KILL
QUOTE(RosTo @ 7 11 2006, 02:00) *

QUOTE(mord00k @ 5 11 2006, 09:58) *

QUOTE(buzra102 @ 4 11 2006, 23:31) *

Kilka stron wcześniej była reklama z MM i gry na 360 za 99zł. Czy ta cena dotyczy wszystkich MM w Polsce, czy tylko wybranych, jak miało to miejsce w przypadku zestawu Premium i PGR3 tylko w Krakowie za 1399zł

W każdym MM są inne ceny. Każdy to jakby inny osobny sklep i tyle.

W najbliższej gazetce MM (ważnej od piątku) X360 wyląduje na okładce w cenie 1399 zł (zestaw z PGR3). Siłą rzeczy wystąpi więc w reklamie TV sklepu dla idiotów, a cena będzie obowiązywać przynajmniej przez tydzień w całej Polsce. Nie wiem jeszcze co z grami, ponieważ gazetka trafi do ludzi maksymalnie w środę. A propos - w Lubelskim MM, można kupić wyżej wymieniony zestaw za 1399 zł już teraz.

A w rzeszowskim ( chyba najubozszym ) MM goscie mowia ze to pomylka biggrin.gif jest sam core za 1399zl bez gry biggrin.gif , prze cudownie a do tego jaki nerwowy pan z obslugi ,, to jest stanowczo pomylka w druku !!!" hehe i jak nie chodzic wesloly w naszym pieknym kraju biggrin.gif

oczywiscie jest tez premierowy zeestaw po 1599zl ale co z tego podkarpacie to rejon o najnizszej sredniej jezeli chodzi o zarobki a oni daja najnizsze ceny na najbogatsze rejony, tak troche mnie to boli cool.gif
WildFirePL
u mnie w sklepie moge wam sprzedac za 1659 zł ale bez gry, zapraszam, www.netador.com.pl
adi
Ulotka z Awansa-gry na x0 od 69 pln,pokazane PGR3,Kameo i Halo 2-żeby tylko nie okazało się że tylko Halo 2 jest za 69.Oferta od jutra!
hiv
ależ oczywiście, że z wymienionych tylko Halo 2 za 69 zł... pozostałe są droższe (wyjściowo 149 i 199).
adi
QUOTE(hiv @ 7 11 2006, 13:34) *

ależ oczywiście, że z wymienionych tylko Halo 2 za 69 zł... pozostałe są droższe (wyjściowo 149 i 199).

No to zostałem zmanipulowany laugh.gif
Kenshin
QUOTE(Kenshin @ 7 11 2006, 01:27) *

QUOTE(Ryo-San @ 6 11 2006, 22:47) *

ocena gry - od 3 lat

brawo brawo

A w Czeskiej Republice jest juz prawidłowo od 18+ smile.gif a dziwia sie ze w gimnazjach taka przemoc panuje u nas smile.gif

PS. Bardzo szybko mozna ich zmotywowac do poprawienia tego smile.gif) pegi.info , moze maly donosik smile.gif)

Poprawili juz oznaczenia gier smile.gif Gears of War juz od 18+ smile.gif
ogqozo
Wczoraj podobno leciały dwie reklamy konsoli na TVN-ie, obie w przerwie programu "Szymon Show". Czyli widać jakiś młody, głupi target dla konsoli:).

Sam akurat ich nie widziałem - jedna była z PGR3, a drugiej znajomy nie zrozumiał - chyba samej konsoli.
Kurczę, tak że to najbardziej reklamowana w Polsce konsola w historii.
ArkejD
W nowym Clicku są dwie całostronicowe reklamy, jedna pgr3 i druga samej konsoli. Do tego wrzucili test iksa
Lucek
jak w clicku to (pipi) musi byc ten test smile.gif
Mikes
W nowym Clicku są dwie całostronicowe reklamy, jedna pgr3 i druga samej konsoli. Do tego wrzucili test iksa

w nowym cidiakszyn też są, ta "nadchodzi nowa genracja gier" całkiem całkiem smile.gif
Kurczę, tak że to najbardziej reklamowana w Polsce konsola w historii.

chciałeś powiedzieć jedyna wink.gif
FlyJ4ck
lol, przecie ps2 i psp są bardzo reklamowane juz od jakiegos czasu...
xbox jak narazie wypada blado przy sony(turniej tekkena, pokazy ps2 w roznych miastach wraz z mistrzostwami, reklamy gier na ps2 i psp w gazetkach sieci i gadu)

microsoft dopiero raczkuje aczkolwiek nabiera pędu i przescignie sony >:]
ArkejD
Spokojnie, mineło dopiero 5 dni od premiery a ty już byś chciał turnieje. Poczekajmy trochę, narazie to wszystko zaczyna nabierać rozpędu i bardzo dobrze. A turniejów też się pewnie doczekamy, może, no cóż, trzeba być optymistą ;]
nietomasz
A co z naprawą i gwarancją w Polsce??
Dobos
mineło dopiero 5 dni od premiery a ty już byś chciał turnieje

najpierw ludzie muszą kupic sprzęt by miec na czym trenowac do turniejów wink.gif

A co z naprawą i gwarancją w Polsce??

wydaje mi sie ze w razie awarii sprzetu oddaje sie go w sklepie w ktorym sie go kupilo a oni go gdzies odsyłają. Akurat tego typu gwarancja obowiązywała jeszcze przed oficjalną premierą.
KILL
QUOTE(FlyJ4ck @ 8 11 2006, 00:38) *

lol, przecie ps2 i psp są bardzo reklamowane juz od jakiegos czasu...
xbox jak narazie wypada blado przy sony(turniej tekkena, pokazy ps2 w roznych miastach wraz z mistrzostwami, reklamy gier na ps2 i psp w gazetkach sieci i gadu)

microsoft dopiero raczkuje aczkolwiek nabiera pędu i przescignie sony >:]

Ani razu nie widzialem w pol,sce reklamy PSPS confused.gif a Xboxa 360 z 5 razy trafilem...
Lucek
QUOTE(KILL @ 8 11 2006, 20:07) *

Ani razu nie widzialem w pol,sce reklamy PSPS confused.gif a Xboxa 360 z 5 razy trafilem...

hmmm nawet z tylu PE sa, w sumie to Tekkena, ale rowniez i PSP smile.gif
nietomasz
Wydaje mi sie ze w razie awarii sprzetu oddaje sie go w sklepie w ktorym sie go kupilo a oni go gdzies odsyłają. Akurat tego typu gwarancja obowiązywała jeszcze przed oficjalną premierą.

Taa.... i oddaja po 3 miesiącach pytam o serwis który naprawia natychmiast i to w polsce!!

zolwik777
Nie wie ktoś może, jakie jest w MM oprocentowanie jak bym chcial ten zestawik x'a wziasc na raty? I jakich dokumentow sie domagaja?

W USA to maja fajnie, Microsoft na swoj koszt przyslal klientowi paczke do domu i sie tylko pakowalo i paczka szla spowrotem.

BTW. Ma ktos linka do jakiegos guida jak podlaczyc/konfigurowac neostrade na x360? Chce sobie za wczasu poczytac.
atlas
W MM placisz tyle procent ile bierzesz rat. Np. 10 rat to 10%. Chyba ze bedziesz mial szczescie i trafisz na okresowa promocje 3*0%
KOgUT_X
Wchodzić na oficjalną stronę X360 POLSKĄ !
No działa w końcu, ktoś ruszył du*e, i dobrze
Soul
W wawie w empiku , X360 Premium + Kameo 1650 zł dry.gif Jak się mają ceny w innych miastach? smile.gif
arkossss
siedze se wlasnie w robocie slucham radia a tam reklama MM(media markt)zabrze i co slysze ano xbox 360 premium z gra PGR 3 1300 zl
Matriks_1111
QUOTE(arkossss @ 9 11 2006, 07:40) *

siedze se wlasnie w robocie slucham radia a tam reklama MM(media markt) i co slysze ano xbox 360 premium z gra PGR 3 1300 zl

Byłem wczoraj w MM i pytałem o konsole i gry... Dopiero pod koniec przyszłego tygodnia ma być u nich dostawa dry.gif
Timmy
W Krakowie ceny od 1399zł w Saturnie i Media Markt za konsole + pgr3 , do 1650zł w Empikach za iksa + Kameo.
hiv
Media dumpuje ceny - bundle'a sprzedaje poniżej kosztów zakupu i jeszcze dorzuca grę wartą 199 zł. Ale to się skończy, prędzej czy później. Dlatego obecnie jest najlepszy moment na zakup tego sprzętu. Oszczędza się... 500 zł!!!
nietomasz
Pytam jeszcze raz co z OFICJALNYM SERWISEM ??
Raphael
Bdg MM: X360 Premium + PGR = 1399! smile.gif Nice!
nelson
a wie ktos lub probowal wymienic konsole w polskim microsoft??
rmk
A może ktoś się orientuje jak jest w Opolu w MM ? teraz skoro jest reklama i ulotki MM to powinna cena być 1399plnów tak ? bo planuje w następnym tyg. zakupić a widze że dwie osoby na tej stronie są z Opolskiego smile.gif
OsciBosci
No wlasnie przed chwila tez widzialem i bylem w szoku. W MM X360 Premium+PGR3 za 1399zł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.