Ryo-San
10 11 2006, 00:59
jezeli leci reklama w TV jakiegos sprzetu z MM a tak jest w przypadku 360 w zestawie z PGR3 tzn ze cena tego towaru obowiazuje we wszystkich sklepach tej sieci w kraju
Butcher
10 11 2006, 07:45
Jak w MM nie wiem, ale opolski Empik raczej żenada - cena tradycyjnie 1649 + Kameo, ale brak standu, konsola i akcesoria zamknięte w gablocie, kilka gier na półkach z PS2. Cenę czytam z plakatu promującego pre-order, bo przy konsoli nie uświadczysz...
Oj tak. W Empiku w Opolu to pochlastać się można , wszystko za szybą , co dziwne bez ceny

No to podeszłem do kasjerki i się pytam ile kosztuje , a on w komputer wbija klawisze i niewiedziała jak się pisze Xbox360

... ciekawe czy w MM spotkam jeszcze konsole
helciio
10 11 2006, 08:36
wbijajcie do wrocka bo xboxa 360....wczoraj go tam kupiłem za 1399 z pgr3, konsol dużo zainteresowanie nimi też spore , miła pani z długimi nóżkami reklamuje....jednym słowem udany zakup ....
Taaa czyli znów skelp gdzie mnie nie wpuszca ma najatrakcyjniejsza cene

W Toruniu w MM zestawów X360+PGR3 za 1399 jest sporo i nie widze zeby jakos schodzili jak burza. Warto lyknac.
Co do kamapni reklamowej to czesto widze reklamy x360 ( czy to samej konsoli czy jako reklamy MM) , ale reklama ktora uswiadczylem 3 dni temu na seansie w kinie mnie rozwalila " Nadchodzi nowa generacja" jak dla mnie microsoft przylozyl sie do startu w Polsce. jedyne co mnie denerwuje to sytuacja tej konsoli w EMpiku. Co jest z ta siecia?? Wszystkie nowe konsole ( DS, PSP, X360), gadzety, a nieraz nawet gry sa za szyba... tak jakby wiadomosc wyslana w twarz spoleczeństwu- "to sprzet nie dla pospolstwa"
QUOTE(opall @ 10 11 2006, 11:51)

tak jakby wiadomosc wyslana w twarz spoleczeństwu- "to sprzet nie dla pospolstwa"

no bo generalnie to jest sprzet "nie dla pospolstwa" :>
QUOTE(Ryo-San @ 10 11 2006, 02:59)

jezeli leci reklama w TV jakiegos sprzetu z MM a tak jest w przypadku 360 w zestawie z PGR3 tzn ze cena tego towaru obowiazuje we wszystkich sklepach tej sieci w kraju
niestety ale kazdy market narzuca inne ceny

mimo ze to jest siec , to jest poprostu chore i pisalem wczesniej o tym w temacie , w rzeszowie czy w gdansku po 1600 zl chca ...
Sorki mala poprawka od dziwsiaj czyli 10 listopada Xbox kosztuje 1399zl w calej polsce

, jakies 300 zl oszczednosci

zadzwonilem do rzeszowskiego oddzialu i okazuje sie ze konsole praktycznie sprzedane

, bylo kilkanascie sztuk promocyjnych i wielkie zainteresowanie, czyli po

promocja
W Gdańsku od wtorku bodajże już w MM była za 1399 z PGR`em. Byłem i widziałem na własne oczy
QUOTE(nelson @ 9 11 2006, 23:04)

a wie ktos lub probowal wymienic konsole w polskim microsoft??
???
zolwik777
10 11 2006, 16:32
Qwa w poznaniu zostaly tylko 2 sztuki, ktore do jutra sie rozejda. A chcialem jutro jechac.

Jak to jest z tymi promocjami w MM, maja kolejne rzuty czy tylko tyle ile od poczatku dostaja?
EDIT: Ma ktos stronke tego Saturna?
EDIT2: lol no ma najpierw szukalem "saturn rtv agd" bom myslal ze tak bedzie latwiej, ale juz znalazlem. Jednak mnie to nie zbawia, bo nic w miare rozsadnej odleglosci ode mnie nie ma. Znacie jakis sprawdzony sklep internetowy, gdzie dostane premiuma z gra do 1500. Mile widziane raty.
lol

google ma
www.saturnpolska.pl
czytam sobie te posty....i mimo wszystko ciesze sie ze zakupilem konsole w sierpniu(wprawdzie za 1700zl ale....). Swoja droga zastanawiam sie co m$ zrobi z osobami z PL ktore wczesniej zarejestrowaly sie na xblive-wiecie ze wg niego mieszkam w centrum Londynu? xD
było wałkowane wiele razy - po prostu będziesz musiał założyć nowe konto albo to olać
QUOTE(ping182 @ 10 11 2006, 17:02)

było wałkowane wiele razy - po prostu będziesz musiał założyć nowe konto albo to olać
No niekoniecznie. Czekamy na szczegóły
hmm...wlasnie zauwazylem ze przy gamertagu mam napisane czcionka "wół" Poland...no zobaczymy moze wcale nie bylo sie o co martwic...a jesli nawet i tak to oleje
tyle to i ja mam, to sobie moze kazdy ustawic
szczurek
10 11 2006, 23:30
Musze przyznać, że Microsoft coraz odważniej sobie poczyna z reklamami. O ile w dniu premiery bylo ich malo tak tylko dzisiaj widzialem je chyba 3 razy [TVN]. W Warszawskim Empiku Xbox360 Premium + PGR3 za 1399 o ile dobrze pamietam. Jest troche gier, widac, ze Dead Rising niezle schodzi bo zostala tylko jedna sztuka gdy bylem. Stand stoi chociaz dwa razy zaliczyl zwisa. Mozna pograc w demka Moto GP 06 [moze byc] czy R* presents Table Tennis [na dwóch - miodzio]. Szkoda, ze nikt tak naprawde konsoli nie obsluguje, nikt nie puszcza trailerow wiec klienci sa zdani sami na siebie.
W Bialymstoku jeszcze nie patrzylem, chociaz na cudy nie licze. Wątpie, zeby byl stand nawet.
Cena jest świetna, gdybym dysponował odpowiednią kwotą to na pewno bym brał w ciemno. W skali europejskiej premiera słaba, w skali 'naszej swojskiej' naleza sie brawa mimo wszystko.
Tylko ta strona.... ja bym im to za darmo lepiej przetlumaczyl, a ktos jeszcze za to zgarnął kapuchę...
o w Białymstoku

to tam gdzie kandyduje Krzysztof Kononowicz

on zabroni Xboxow
We Wrocławiu CAŁA GÓRA X-ów!!!! Sam się skusiłem za 1399.... hehe

Myśle że jeszcze przez jakiś czas bez problemu będą!
QUOTE(szczurek @ 10 11 2006, 23:30)

Musze przyznać, że Microsoft coraz odważniej sobie poczyna z reklamami. O ile w dniu premiery bylo ich malo tak tylko dzisiaj widzialem je chyba 3 razy [TVN]. W Warszawskim Empiku Xbox360 Premium + PGR3 za 1399 o ile dobrze pamietam. Jest troche gier, widac, ze Dead Rising niezle schodzi bo zostala tylko jedna sztuka gdy bylem. Stand stoi chociaz dwa razy zaliczyl zwisa. Mozna pograc w demka Moto GP 06 [moze byc] czy R* presents Table Tennis [na dwóch - miodzio]. Szkoda, ze nikt tak naprawde konsoli nie obsluguje, nikt nie puszcza trailerow wiec klienci sa zdani sami na siebie.
W Bialymstoku jeszcze nie patrzylem, chociaz na cudy nie licze. Wątpie, zeby byl stand nawet.
Cena jest świetna, gdybym dysponował odpowiednią kwotą to na pewno bym brał w ciemno. W skali europejskiej premiera słaba, w skali 'naszej swojskiej' naleza sie brawa mimo wszystko.
Tylko ta strona.... ja bym im to za darmo lepiej przetlumaczyl, a ktos jeszcze za to zgarnął kapuchę...
no ja bylem w Empiku bialostockim i Jest stand Xboxa

chcialem kupic nawet gre ale jakos pomyslalem ze zaczekam na GOW
zolwik777
11 11 2006, 16:57
Dzwonilem do Poznania i sie okazalo, ze we wtorek maja im jeszcze przywiezc 50 szt. ,ale mozliwe ze juz bez gry. lol
To mnie jednak nie zbawia bo moj ociec juz pojedzie do roboty i mi nie bedzie mogl wziasc na raty. Daja gdzies bez papierow o zarobkach i zatrudnieniu biednym studentom?

EDIT: Albo moze znacie jakas ciekawa oferte kredytu studenciego?
Alpha Trion
12 11 2006, 03:16
w czwie pelno pudel cena standardowa 1400 za x360 plus pgr , oczywiscie media markt
taniej szybko nie bedzie wiec jak ktos chce kupic to teraz , gre zawsze mozna wymienic za symboliczna oplate
konstant
12 11 2006, 13:46
No wlasnie - wiadomo kiedy konczy sie ta promocja "1399 + PGR" ?
Alpha Trion
12 11 2006, 14:03
wyprzedadza zapasy to sie skonczy nowe partie konsol beda pewnie bez gry
Limak122
12 11 2006, 16:12
Pamiętajmy , że gwiazdka się zbliża, mam nadzieję , że będą równie dobre promocje związane z X.
zolwik777
12 11 2006, 16:15
Jak dzwonilem do MM w poznaniu, to gosc mi powiedzial, ze ta cena obowiazuje do piatku.
QUOTE(Limak122 @ 12 11 2006, 16:12)

Pamiętajmy , że gwiazdka się zbliża, mam nadzieję , że będą równie dobre promocje związane z X.
ps. ja tu jestem od dawna

QUOTE(zolwik777 @ 12 11 2006, 16:15)

Jak dzwonilem do MM w poznaniu, to gosc mi powiedzial, ze ta cena obowiazuje do piatku.
a nie wiesz jaka cena ma byc po piatku ??
el torrnado
12 11 2006, 18:47
Witam. Mamy pytanie. W którym z warszawskich MM jest najwiekszy wybór gier na x360? Bo byłem dzis w MM w M1 i był bardzo mizerny, a wiem że nie które tytuły (np. dead rising) można nabyć po bardzo niskich cenach.
Byłbym bardzo wdzieczyny za odpowiedz bo jutro sie wybieram po swojego xboxa i przy opkazji chce nabyc pare gierek
Pozdrawiam
harry_z_tybetu
12 11 2006, 23:40
1050pln premium nowka bez gry, 1140 + pgr3 kumpel, oba na firmy komputerowe brane z hurtowni bez zadnych przycinek dalej
mord00k
13 11 2006, 10:14
QUOTE(harry_z_tybetu @ 12 11 2006, 23:40)

1050pln premium nowka bez gry, 1140 + pgr3 kumpel, oba na firmy komputerowe brane z hurtowni bez zadnych przycinek dalej
1. Fajna ksywka

2.

Jak, gdzie 1140?
Albert Wesker
13 11 2006, 14:22
nie taniej bo koszt zakupu jest taki sam ale mozna VAT odpisac (wiem bo tez odpisalem

sprzet do prezentacji multimedialnych

) zwrot jest ponad 300 zl
w Empiku jest nowa promocja 360
konsola (zapewnie prem) + 5 geir H2,Kameo, Forza, Fable i DOA4 za 189,9x10
z gierek to doszlo COD3 -250, Carbon- 210, Fifa tez, RR6,NFSMW,Dead Rising po 140zl
W Krakowskim Media Markt konsole już po 1599zł , w Saturnie od piątku w tej samej cenie .
a jest juz call of duty w empiku w krk ? jak bylem w neidziele w mm to byl tylko 1 core i pani co grala na xbox360 i nei wiedziala czy carbon pujdzie na pc czy tylko na xbox 360 zalosne
Nie stwierdziłem obecności Call of Duty 3 w empiku w galerii Krakowskiej.
mord00k
13 11 2006, 19:33
QUOTE(signap @ 13 11 2006, 15:37)

w Empiku jest nowa promocja 360
konsola (zapewnie prem) + 5 geir H2,Kameo, Forza, Fable i DOA4 za 189,9x10
z gierek to doszlo COD3 -250, Carbon- 210, Fifa tez, RR6,NFSMW,Dead Rising po 140zl
Z tego co wiem to nie jest nowa promocja.
Heh dopadlem dzisiaj w empiku XO (nie kupilem a pogralem ;] ) i musze powiedziec ze calkiem przyjemne to bylo

Jak juz sie dorwalem to godzina z glowy - mala konkluzja: jedynie next-genowo prezentuje sie DOA4; Kameo wyglada gorzej niz God of War z PS2 cale jest pozabkowane itd. chyba raczej nie byla to wina TV bo DOA prezentowalo sie genialnie

Moto Gp tez koszmar R* Table tenis calkiem calkiem.
We wroclawskim empiku obowiazuje promocja XO+5 gier no i oczywiscie 'goly' X360 Premium (tylko premium widzialem)
Szkoda ze chwilowo brak funduszy bo promocja 1399 za XO+PGR (MM) to niezla okazja, nic to poczekam az wyjdzie Mass Effect i wtedy moze kupie

Ogolnie to chyba krok jaki uczynil M$ to krok milowy jezeli chodzi o polski rynek, IMO.
O Fak pochwalilem M$... bede sie smazyl w piekle... ;/
owacje na stojaca dla czlowieka ktory zorganizowal taka promocja gdzie w Polsce kroloja PCy a X jest znany pod nazwa drugi PC
w gazetce E byl pokzany COD3 za 250
w galerii krakowskiej jest taki sklep Sferis i tam sa iXy premium po 1399zl, albo premium + nfs: carbon za 1499zl
harry_z_tybetu
13 11 2006, 21:45
w radomiu w mm tragedia, dwa premium zapakowane stojace na ziemi, zadnego standu, zadnych akcesoriow, pare gier na krzyz, np most wanted za 119 czy saints row za 259
Jesli kogos by to interesowało, w epiku w elblagu, ostatnio widzialem konsole + komeo/pgr3 do wyboru za 1649 ...
gry drogie, po 139,-
jak to w empiku -_-
w krk kiepsko z grami niestety

a co do kameo to nie wiem o jakich zabkach mwoicie

gra jest piekna:)
QUOTE(qazar @ 13 11 2006, 21:53)

w krk kiepsko z grami niestety

a co do kameo to nie wiem o jakich zabkach mwoicie

gra jest piekna:)
dlaczego?

mozna dorwac gry po ok 100zl
Ale nie ma obecnie na stanie takich gier jak dead rising czy saint row. Reszta to gry starsze +nfs carbon. Pytałem gościa w MM powiedział tylko że innych należy się spodziewać pod koniec tygodnia .
Byłem dziś w MM i powiedzieli mi, że ta cała promocja 1399 zł za Xbox Premium + PGR 3 trwa do czwartku, a później sprzedają już za 1599 zł
ziemia1
15 11 2006, 09:03
Co do obsługi jest rzeczywiście kiepsko. MM Katowice, Rybnik, Czeladź, Łódź. Empik Katowice, Łódź; Nie wiedzą ile trzyma bateria, czy się ją ładuje czy wymienia.
No i największa poracha
zadanie nr 1 dla was
(zawsze odsługa przy tym wymieka w MM)
Poproście o przygotowanie zestawu X360 + drugi pad najlepiej bezprzewodowy jakikolwiek zresztą(jeszcze nie dojechały

w pępikach są)
zadanie nr 2
do wykonania zadania potrzebna obsługa stoiska
A może mi Pani zaprezentować możliwości grania w sieci, marketplace itp. No jak to nie ma!!!
zadanie nr 3
doprowadzić x360 do zgonu (trudno) lub zwiechy
(łatwo). Ale ja tylko patrzyłem na te czerwone lampki
nie przewiduję nagród
Ogólnie te poprzebierane dziewczyny miały jakieś kiepskie szkolenie z technik sprzedaży:
Bez zadania jakiegokolwiek pytania,każda przekonywała mnie o tym że to głównie centrum rozrywki; no wie pan to nie tylko konsola to także to i tamto (tak jakby MS wstydziło się sprzedawać konsole w Polsce, no bo to takie niepoważne i głupio) być może ze wzgledu na mój wygląd: łysy facio w okularach z nadwagą
Dziwię się MS że nie poszukali graczy którzy mogliby zaprezentować możliwości konsoli prawie za free (obniżka przy zakupie gry lub konsoli - żaden koszt) no ale MARKETING wi lepiej (grupa docelowa to ja łysy w okularach z nadwagą i zapewne śliniący się na te panienki - co za kretyni!!!! gdzieś mam tę panienkę w walnietym stroju,a jeśli jestem znajomym Raikova to nie podejdę co!!), jak zresztą w każdej firmie (od 10lat pracuję w produkcyjno-handlowych)
Ale miło z drugiej strony jak facet w moim wieku 3.. no (co ja godom przeca ja żech je grupa docelowa), potrafi pozamiatać po stoisku . Drugi plus ponieważ nikt nie wie jak obsługiwać i nie zna obcego języka to wszystko jest dostępne bez żadnych przeszkód.
powodzenia przy zakupach, ja czekam do maja (posucha na rynku - chetniej dają zniżki) pewnie będzie więcej tytułów i wystartuje online dla murzynów europy
QUOTE(ziemia1 @ 15 11 2006, 09:03)

Co do obsługi jest rzeczywiście kiepsko. MM Katowice, Rybnik, Czeladź, Łódź. Empik Katowice, Łódź; Nie wiedzą ile trzyma bateria, czy się ją ładuje czy wymienia.
No i największa poracha
zadanie nr 1 dla was
(zawsze odsługa przy tym wymieka w MM)
Poproście o przygotowanie zestawu X360 + drugi pad najlepiej bezprzewodowy jakikolwiek zresztą(jeszcze nie dojechały

w pępikach są)
zadanie nr 2
do wykonania zadania potrzebna obsługa stoiska
A może mi Pani zaprezentować możliwości grania w sieci, marketplace itp. No jak to nie ma!!!
zadanie nr 3
doprowadzić x360 do zgonu (trudno) lub zwiechy
(łatwo). Ale ja tylko patrzyłem na te czerwone lampki
nie przewiduję nagród
Ogólnie te poprzebierane dziewczyny miały jakieś kiepskie szkolenie z technik sprzedaży:
Bez zadania jakiegokolwiek pytania,każda przekonywała mnie o tym że to głównie centrum rozrywki; no wie pan to nie tylko konsola to także to i tamto (tak jakby MS wstydziło się sprzedawać konsole w Polsce, no bo to takie niepoważne i głupio) być może ze wzgledu na mój wygląd: łysy facio w okularach z nadwagą
Dziwię się MS że nie poszukali graczy którzy mogliby zaprezentować możliwości konsoli prawie za free (obniżka przy zakupie gry lub konsoli - żaden koszt) no ale MARKETING wi lepiej (grupa docelowa to ja łysy w okularach z nadwagą i zapewne śliniący się na te panienki - co za kretyni!!!! gdzieś mam tę panienkę w walnietym stroju,a jeśli jestem znajomym Raikova to nie podejdę co!!), jak zresztą w każdej firmie (od 10lat pracuję w produkcyjno-handlowych)
Ale miło z drugiej strony jak facet w moim wieku 3.. no (co ja godom przeca ja żech je grupa docelowa), potrafi pozamiatać po stoisku . Drugi plus ponieważ nikt nie wie jak obsługiwać i nie zna obcego języka to wszystko jest dostępne bez żadnych przeszkód.
powodzenia przy zakupach, ja czekam do maja (posucha na rynku - chetniej dają zniżki) pewnie będzie więcej tytułów i wystartuje online dla murzynów europy
no to zatrudnij sie w MM i bedziezsz tam super expertem, ;/
Dorian Gray
15 11 2006, 10:39
Mnie tam braki w wiedzy sprzedawców szczerze mowiąc mało obchodzą, najbardziej mnie denerwuje brak gier. W Empiku może z 4 tytuły, w MM też kieprawo na dodatek brak akcesoriów. Electro World też kiepści z softem, ale przynajmniej można kupić jakieś akcesoria. Tak to przynajmniej wygląda w Trójmieście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.