Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 w Polsce - ceny, gry, dyskusja
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Ryo-San
jezeli leci reklama w TV jakiegos sprzetu z MM a tak jest w przypadku 360 w zestawie z PGR3 tzn ze cena tego towaru obowiazuje we wszystkich sklepach tej sieci w kraju
Butcher
Jak w MM nie wiem, ale opolski Empik raczej żenada - cena tradycyjnie 1649 + Kameo, ale brak standu, konsola i akcesoria zamknięte w gablocie, kilka gier na półkach z PS2. Cenę czytam z plakatu promującego pre-order, bo przy konsoli nie uświadczysz... confused.gif
rmk
Oj tak. W Empiku w Opolu to pochlastać się można , wszystko za szybą , co dziwne bez ceny wacko.gif No to podeszłem do kasjerki i się pytam ile kosztuje , a on w komputer wbija klawisze i niewiedziała jak się pisze Xbox360 blink.gif ... ciekawe czy w MM spotkam jeszcze konsole wub.gif
helciio
wbijajcie do wrocka bo xboxa 360....wczoraj go tam kupiłem za 1399 z pgr3, konsol dużo zainteresowanie nimi też spore , miła pani z długimi nóżkami reklamuje....jednym słowem udany zakup ....
opall
Taaa czyli znów skelp gdzie mnie nie wpuszca ma najatrakcyjniejsza cene tongue.gif W Toruniu w MM zestawów X360+PGR3 za 1399 jest sporo i nie widze zeby jakos schodzili jak burza. Warto lyknac.
Co do kamapni reklamowej to czesto widze reklamy x360 ( czy to samej konsoli czy jako reklamy MM) , ale reklama ktora uswiadczylem 3 dni temu na seansie w kinie mnie rozwalila " Nadchodzi nowa generacja" jak dla mnie microsoft przylozyl sie do startu w Polsce. jedyne co mnie denerwuje to sytuacja tej konsoli w EMpiku. Co jest z ta siecia?? Wszystkie nowe konsole ( DS, PSP, X360), gadzety, a nieraz nawet gry sa za szyba... tak jakby wiadomosc wyslana w twarz spoleczeństwu- "to sprzet nie dla pospolstwa" confused.gif
Lucek
QUOTE(opall @ 10 11 2006, 11:51) *

tak jakby wiadomosc wyslana w twarz spoleczeństwu- "to sprzet nie dla pospolstwa" confused.gif

no bo generalnie to jest sprzet "nie dla pospolstwa" :>
KILL
QUOTE(Ryo-San @ 10 11 2006, 02:59) *

jezeli leci reklama w TV jakiegos sprzetu z MM a tak jest w przypadku 360 w zestawie z PGR3 tzn ze cena tego towaru obowiazuje we wszystkich sklepach tej sieci w kraju

niestety ale kazdy market narzuca inne ceny confused.gif mimo ze to jest siec , to jest poprostu chore i pisalem wczesniej o tym w temacie , w rzeszowie czy w gdansku po 1600 zl chca ...

Sorki mala poprawka od dziwsiaj czyli 10 listopada Xbox kosztuje 1399zl w calej polsce smile.gif , jakies 300 zl oszczednosci biggrin.gif

zadzwonilem do rzeszowskiego oddzialu i okazuje sie ze konsole praktycznie sprzedane censored2.gif , bylo kilkanascie sztuk promocyjnych i wielkie zainteresowanie, czyli po censored2.gif promocja
INsejn
W Gdańsku od wtorku bodajże już w MM była za 1399 z PGR`em. Byłem i widziałem na własne oczy biggrin.gif
nelson
QUOTE(nelson @ 9 11 2006, 23:04) *

a wie ktos lub probowal wymienic konsole w polskim microsoft??

???
zolwik777
Qwa w poznaniu zostaly tylko 2 sztuki, ktore do jutra sie rozejda. A chcialem jutro jechac. icon_evil.gif
Jak to jest z tymi promocjami w MM, maja kolejne rzuty czy tylko tyle ile od poczatku dostaja?

EDIT: Ma ktos stronke tego Saturna?

EDIT2: lol no ma najpierw szukalem "saturn rtv agd" bom myslal ze tak bedzie latwiej, ale juz znalazlem. Jednak mnie to nie zbawia, bo nic w miare rozsadnej odleglosci ode mnie nie ma. Znacie jakis sprawdzony sklep internetowy, gdzie dostane premiuma z gra do 1500. Mile widziane raty. closedeyes.gif
Lucek
lol smile.gif google ma

www.saturnpolska.pl
dżar
czytam sobie te posty....i mimo wszystko ciesze sie ze zakupilem konsole w sierpniu(wprawdzie za 1700zl ale....). Swoja droga zastanawiam sie co m$ zrobi z osobami z PL ktore wczesniej zarejestrowaly sie na xblive-wiecie ze wg niego mieszkam w centrum Londynu? xD
ping
było wałkowane wiele razy - po prostu będziesz musiał założyć nowe konto albo to olać
TomisH
QUOTE(ping182 @ 10 11 2006, 17:02) *

było wałkowane wiele razy - po prostu będziesz musiał założyć nowe konto albo to olać

No niekoniecznie. Czekamy na szczegóły smile.gif
dżar
hmm...wlasnie zauwazylem ze przy gamertagu mam napisane czcionka "wół" Poland...no zobaczymy moze wcale nie bylo sie o co martwic...a jesli nawet i tak to oleje biggrin.gif
Lucek
tyle to i ja mam, to sobie moze kazdy ustawic
szczurek
Musze przyznać, że Microsoft coraz odważniej sobie poczyna z reklamami. O ile w dniu premiery bylo ich malo tak tylko dzisiaj widzialem je chyba 3 razy [TVN]. W Warszawskim Empiku Xbox360 Premium + PGR3 za 1399 o ile dobrze pamietam. Jest troche gier, widac, ze Dead Rising niezle schodzi bo zostala tylko jedna sztuka gdy bylem. Stand stoi chociaz dwa razy zaliczyl zwisa. Mozna pograc w demka Moto GP 06 [moze byc] czy R* presents Table Tennis [na dwóch - miodzio]. Szkoda, ze nikt tak naprawde konsoli nie obsluguje, nikt nie puszcza trailerow wiec klienci sa zdani sami na siebie.
W Bialymstoku jeszcze nie patrzylem, chociaz na cudy nie licze. Wątpie, zeby byl stand nawet.

Cena jest świetna, gdybym dysponował odpowiednią kwotą to na pewno bym brał w ciemno. W skali europejskiej premiera słaba, w skali 'naszej swojskiej' naleza sie brawa mimo wszystko.

Tylko ta strona.... ja bym im to za darmo lepiej przetlumaczyl, a ktos jeszcze za to zgarnął kapuchę...
Lucek
o w Białymstoku smile.gif to tam gdzie kandyduje Krzysztof Kononowicz smile.gif on zabroni Xboxow wink.gif
WilQ
We Wrocławiu CAŁA GÓRA X-ów!!!! Sam się skusiłem za 1399.... hehe laugh.gif Myśle że jeszcze przez jakiś czas bez problemu będą!
*-dka
QUOTE(szczurek @ 10 11 2006, 23:30) *

Musze przyznać, że Microsoft coraz odważniej sobie poczyna z reklamami. O ile w dniu premiery bylo ich malo tak tylko dzisiaj widzialem je chyba 3 razy [TVN]. W Warszawskim Empiku Xbox360 Premium + PGR3 za 1399 o ile dobrze pamietam. Jest troche gier, widac, ze Dead Rising niezle schodzi bo zostala tylko jedna sztuka gdy bylem. Stand stoi chociaz dwa razy zaliczyl zwisa. Mozna pograc w demka Moto GP 06 [moze byc] czy R* presents Table Tennis [na dwóch - miodzio]. Szkoda, ze nikt tak naprawde konsoli nie obsluguje, nikt nie puszcza trailerow wiec klienci sa zdani sami na siebie.
W Bialymstoku jeszcze nie patrzylem, chociaz na cudy nie licze. Wątpie, zeby byl stand nawet.

Cena jest świetna, gdybym dysponował odpowiednią kwotą to na pewno bym brał w ciemno. W skali europejskiej premiera słaba, w skali 'naszej swojskiej' naleza sie brawa mimo wszystko.

Tylko ta strona.... ja bym im to za darmo lepiej przetlumaczyl, a ktos jeszcze za to zgarnął kapuchę...

no ja bylem w Empiku bialostockim i Jest stand Xboxa smile.gif chcialem kupic nawet gre ale jakos pomyslalem ze zaczekam na GOW biggrin.gif
zolwik777
Dzwonilem do Poznania i sie okazalo, ze we wtorek maja im jeszcze przywiezc 50 szt. ,ale mozliwe ze juz bez gry. lol
To mnie jednak nie zbawia bo moj ociec juz pojedzie do roboty i mi nie bedzie mogl wziasc na raty. Daja gdzies bez papierow o zarobkach i zatrudnieniu biednym studentom? tongue.gif

EDIT: Albo moze znacie jakas ciekawa oferte kredytu studenciego?
Alpha Trion
w czwie pelno pudel cena standardowa 1400 za x360 plus pgr , oczywiscie media markt
taniej szybko nie bedzie wiec jak ktos chce kupic to teraz , gre zawsze mozna wymienic za symboliczna oplate
konstant
No wlasnie - wiadomo kiedy konczy sie ta promocja "1399 + PGR" ?
Alpha Trion
wyprzedadza zapasy to sie skonczy nowe partie konsol beda pewnie bez gry
Limak122
Pamiętajmy , że gwiazdka się zbliża, mam nadzieję , że będą równie dobre promocje związane z X.
zolwik777
Jak dzwonilem do MM w poznaniu, to gosc mi powiedzial, ze ta cena obowiazuje do piatku.
*-dka
QUOTE(Limak122 @ 12 11 2006, 16:12) *

Pamiętajmy , że gwiazdka się zbliża, mam nadzieję , że będą równie dobre promocje związane z X.

ps. ja tu jestem od dawna tongue.gif

QUOTE(zolwik777 @ 12 11 2006, 16:15) *

Jak dzwonilem do MM w poznaniu, to gosc mi powiedzial, ze ta cena obowiazuje do piatku.

a nie wiesz jaka cena ma byc po piatku ??
el torrnado
Witam. Mamy pytanie. W którym z warszawskich MM jest najwiekszy wybór gier na x360? Bo byłem dzis w MM w M1 i był bardzo mizerny, a wiem że nie które tytuły (np. dead rising) można nabyć po bardzo niskich cenach.
Byłbym bardzo wdzieczyny za odpowiedz bo jutro sie wybieram po swojego xboxa i przy opkazji chce nabyc pare gierek happy.gif
Pozdrawiam
harry_z_tybetu
1050pln premium nowka bez gry, 1140 + pgr3 kumpel, oba na firmy komputerowe brane z hurtowni bez zadnych przycinek dalej
mord00k
QUOTE(harry_z_tybetu @ 12 11 2006, 23:40) *

1050pln premium nowka bez gry, 1140 + pgr3 kumpel, oba na firmy komputerowe brane z hurtowni bez zadnych przycinek dalej

1. Fajna ksywka laugh.gif 2. blink.gif Jak, gdzie 1140?
TomisH
Na firmę = taniej.
Albert Wesker
nie taniej bo koszt zakupu jest taki sam ale mozna VAT odpisac (wiem bo tez odpisalem biggrin.gif sprzet do prezentacji multimedialnych biggrin.gif ) zwrot jest ponad 300 zl
signap
w Empiku jest nowa promocja 360

konsola (zapewnie prem) + 5 geir H2,Kameo, Forza, Fable i DOA4 za 189,9x10

z gierek to doszlo COD3 -250, Carbon- 210, Fifa tez, RR6,NFSMW,Dead Rising po 140zl
Timmy
W Krakowskim Media Markt konsole już po 1599zł , w Saturnie od piątku w tej samej cenie .
qazar
a jest juz call of duty w empiku w krk ? jak bylem w neidziele w mm to byl tylko 1 core i pani co grala na xbox360 i nei wiedziala czy carbon pujdzie na pc czy tylko na xbox 360 zalosne ninja.gif
Timmy
Nie stwierdziłem obecności Call of Duty 3 w empiku w galerii Krakowskiej.
mord00k
QUOTE(signap @ 13 11 2006, 15:37) *

w Empiku jest nowa promocja 360

konsola (zapewnie prem) + 5 geir H2,Kameo, Forza, Fable i DOA4 za 189,9x10

z gierek to doszlo COD3 -250, Carbon- 210, Fifa tez, RR6,NFSMW,Dead Rising po 140zl

Z tego co wiem to nie jest nowa promocja.
the_m
Heh dopadlem dzisiaj w empiku XO (nie kupilem a pogralem ;] ) i musze powiedziec ze calkiem przyjemne to bylo smile.gif Jak juz sie dorwalem to godzina z glowy - mala konkluzja: jedynie next-genowo prezentuje sie DOA4; Kameo wyglada gorzej niz God of War z PS2 cale jest pozabkowane itd. chyba raczej nie byla to wina TV bo DOA prezentowalo sie genialnie smile.gif Moto Gp tez koszmar R* Table tenis calkiem calkiem.

We wroclawskim empiku obowiazuje promocja XO+5 gier no i oczywiscie 'goly' X360 Premium (tylko premium widzialem)
Szkoda ze chwilowo brak funduszy bo promocja 1399 za XO+PGR (MM) to niezla okazja, nic to poczekam az wyjdzie Mass Effect i wtedy moze kupie smile.gif

Ogolnie to chyba krok jaki uczynil M$ to krok milowy jezeli chodzi o polski rynek, IMO.
O Fak pochwalilem M$... bede sie smazyl w piekle... ;/
signap
owacje na stojaca dla czlowieka ktory zorganizowal taka promocja gdzie w Polsce kroloja PCy a X jest znany pod nazwa drugi PC

w gazetce E byl pokzany COD3 za 250
Lucek
w galerii krakowskiej jest taki sklep Sferis i tam sa iXy premium po 1399zl, albo premium + nfs: carbon za 1499zl
harry_z_tybetu
w radomiu w mm tragedia, dwa premium zapakowane stojace na ziemi, zadnego standu, zadnych akcesoriow, pare gier na krzyz, np most wanted za 119 czy saints row za 259
banny
Jesli kogos by to interesowało, w epiku w elblagu, ostatnio widzialem konsole + komeo/pgr3 do wyboru za 1649 ...
gry drogie, po 139,-

jak to w empiku -_-
qazar
w krk kiepsko z grami niestety confused.gif a co do kameo to nie wiem o jakich zabkach mwoicie closedeyes.gif gra jest piekna:)
Lucek
QUOTE(qazar @ 13 11 2006, 21:53) *

w krk kiepsko z grami niestety confused.gif a co do kameo to nie wiem o jakich zabkach mwoicie closedeyes.gif gra jest piekna:)

dlaczego? ohmy.gif mozna dorwac gry po ok 100zl
Timmy
Ale nie ma obecnie na stanie takich gier jak dead rising czy saint row. Reszta to gry starsze +nfs carbon. Pytałem gościa w MM powiedział tylko że innych należy się spodziewać pod koniec tygodnia .
Lucek
jest jeszcze gielda
redbox
Byłem dziś w MM i powiedzieli mi, że ta cała promocja 1399 zł za Xbox Premium + PGR 3 trwa do czwartku, a później sprzedają już za 1599 zł sad.gif
ziemia1
Co do obsługi jest rzeczywiście kiepsko. MM Katowice, Rybnik, Czeladź, Łódź. Empik Katowice, Łódź; Nie wiedzą ile trzyma bateria, czy się ją ładuje czy wymienia.

No i największa poracha
zadanie nr 1 dla was
(zawsze odsługa przy tym wymieka w MM)
Poproście o przygotowanie zestawu X360 + drugi pad najlepiej bezprzewodowy jakikolwiek zresztą(jeszcze nie dojechały biggrin.gif w pępikach są)
zadanie nr 2
do wykonania zadania potrzebna obsługa stoiska
A może mi Pani zaprezentować możliwości grania w sieci, marketplace itp. No jak to nie ma!!! icon_evil.gif
zadanie nr 3
doprowadzić x360 do zgonu (trudno) lub zwiechy
(łatwo). Ale ja tylko patrzyłem na te czerwone lampki unsure.gif

nie przewiduję nagród

Ogólnie te poprzebierane dziewczyny miały jakieś kiepskie szkolenie z technik sprzedaży:
Bez zadania jakiegokolwiek pytania,każda przekonywała mnie o tym że to głównie centrum rozrywki; no wie pan to nie tylko konsola to także to i tamto (tak jakby MS wstydziło się sprzedawać konsole w Polsce, no bo to takie niepoważne i głupio) być może ze wzgledu na mój wygląd: łysy facio w okularach z nadwagą blush.gif
Dziwię się MS że nie poszukali graczy którzy mogliby zaprezentować możliwości konsoli prawie za free (obniżka przy zakupie gry lub konsoli - żaden koszt) no ale MARKETING wi lepiej (grupa docelowa to ja łysy w okularach z nadwagą i zapewne śliniący się na te panienki - co za kretyni!!!! gdzieś mam tę panienkę w walnietym stroju,a jeśli jestem znajomym Raikova to nie podejdę co!!), jak zresztą w każdej firmie (od 10lat pracuję w produkcyjno-handlowych)
Ale miło z drugiej strony jak facet w moim wieku 3.. no (co ja godom przeca ja żech je grupa docelowa), potrafi pozamiatać po stoisku . Drugi plus ponieważ nikt nie wie jak obsługiwać i nie zna obcego języka to wszystko jest dostępne bez żadnych przeszkód.
powodzenia przy zakupach, ja czekam do maja (posucha na rynku - chetniej dają zniżki) pewnie będzie więcej tytułów i wystartuje online dla murzynów europy
Kamil-
QUOTE(ziemia1 @ 15 11 2006, 09:03) *

Co do obsługi jest rzeczywiście kiepsko. MM Katowice, Rybnik, Czeladź, Łódź. Empik Katowice, Łódź; Nie wiedzą ile trzyma bateria, czy się ją ładuje czy wymienia.

No i największa poracha
zadanie nr 1 dla was
(zawsze odsługa przy tym wymieka w MM)
Poproście o przygotowanie zestawu X360 + drugi pad najlepiej bezprzewodowy jakikolwiek zresztą(jeszcze nie dojechały biggrin.gif w pępikach są)
zadanie nr 2
do wykonania zadania potrzebna obsługa stoiska
A może mi Pani zaprezentować możliwości grania w sieci, marketplace itp. No jak to nie ma!!! icon_evil.gif
zadanie nr 3
doprowadzić x360 do zgonu (trudno) lub zwiechy
(łatwo). Ale ja tylko patrzyłem na te czerwone lampki unsure.gif

nie przewiduję nagród

Ogólnie te poprzebierane dziewczyny miały jakieś kiepskie szkolenie z technik sprzedaży:
Bez zadania jakiegokolwiek pytania,każda przekonywała mnie o tym że to głównie centrum rozrywki; no wie pan to nie tylko konsola to także to i tamto (tak jakby MS wstydziło się sprzedawać konsole w Polsce, no bo to takie niepoważne i głupio) być może ze wzgledu na mój wygląd: łysy facio w okularach z nadwagą blush.gif
Dziwię się MS że nie poszukali graczy którzy mogliby zaprezentować możliwości konsoli prawie za free (obniżka przy zakupie gry lub konsoli - żaden koszt) no ale MARKETING wi lepiej (grupa docelowa to ja łysy w okularach z nadwagą i zapewne śliniący się na te panienki - co za kretyni!!!! gdzieś mam tę panienkę w walnietym stroju,a jeśli jestem znajomym Raikova to nie podejdę co!!), jak zresztą w każdej firmie (od 10lat pracuję w produkcyjno-handlowych)
Ale miło z drugiej strony jak facet w moim wieku 3.. no (co ja godom przeca ja żech je grupa docelowa), potrafi pozamiatać po stoisku . Drugi plus ponieważ nikt nie wie jak obsługiwać i nie zna obcego języka to wszystko jest dostępne bez żadnych przeszkód.
powodzenia przy zakupach, ja czekam do maja (posucha na rynku - chetniej dają zniżki) pewnie będzie więcej tytułów i wystartuje online dla murzynów europy

no to zatrudnij sie w MM i bedziezsz tam super expertem, ;/
Dorian Gray
Mnie tam braki w wiedzy sprzedawców szczerze mowiąc mało obchodzą, najbardziej mnie denerwuje brak gier. W Empiku może z 4 tytuły, w MM też kieprawo na dodatek brak akcesoriów. Electro World też kiepści z softem, ale przynajmniej można kupić jakieś akcesoria. Tak to przynajmniej wygląda w Trójmieście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.