QUOTE(Henry @ 19 12 2005, 14:47)

Za duzo... czytania.
RRV byl lepszy graficznie od MSR, nie pisze o osobistym odbiorze ale o faktycznym stanie rzeczy (dokladniejsze modele, wiecej trojkatow, lepsze oswietlenie, wyzsza rozdzielczosc).
Podobnie w przypadku TTT i SC, no tak, co prawda po uderzeniu SC szok jakos zmiekl, ale i tak bylo czym sie jarac.
PGR3 wyglada jak FORZA z lepszymi refleksjami, nie boje sie tego napisac, wielkie wrazenie robi widok ze srodka pojazdu, ale nie jest on zbyt grywalny moim zdaniem.
Biorac opinie ogolu (ktora jest mniej wazna od opinii specyficznej osoby, niemniej jednak tutaj ma znaczenie), ktora w pelni zgadza sie z moja opinia, X360 zawiodl jako next-gen.
Grafika nie powoduje opadu szczeki (tak jak dema gier na PS3), innowacji w gameplay'u brak, filmy na DVD odtwarza slabo, nie oferuje nic nowego w zadnej sferze waznej dla uzytkownika. Co prawda jest marketplace, ale nie sadze, zeby gracze sie tym interesowali, ze juz nie wspomne o ludziach, szukajacych nowego kombajnu multimedialnego (ci ludzie rzuca sie z pewnoscia na PS3).
Mozliwe, ze gry przyszle gry na X360 beda wygladaly lepiej, oraz beda wnosily cos nowego, jednak w gre wchodzi zawalony start systemu.
X360 potencjalnie nie ma szans dorownac PS3 w zadnym aspekcie, oprocz Online, ktorym przewyzsza konsole SONY.
Ale tutaj zaczyna sie kolejny temat: czy liczy sie zlozonosc serwisu, czy to ile osob z niego korzysta? PS3 dostanie UT2k7, ze swietnym serwisem online stworzonym przez Epic, na tym polega otwarta architektura. Na PC jest mnostwo serwisow, ktore przebijaja XBL na glowe, jesli developerzy odtworza to na PS3, i ludzie beda z tego korzystac, to X360 zostanie w tyle.
Caly moj post moze byc postrzegany jako zwierzenia fanboya, dlaczego? Bo wierze SONY. Wierze we wszystko co mowi SONY i developerzy tworzacy gry na PS3, wierze w to, ze Heavenly Sword, Warhawk, MotorStorm, Lair a nawet Killzone 2 beda wygladaly tak jak na tych demach, wierze w to, ze kazdy cyfrowy sprzet w moim posiadaniu bede mogl podlaczyc do PS3, wierze w to, ze gry beda innowacyjne, ze to co zobacze bedzie rzeczywiste, wierze w to, ze nowy EyeToy jest wieksza rewolucja od pilota w Revo. I wierze w to, ze nie jestem jedyny.
Kocham takie posty. Sony jeszcze NIC nie powiedzialo konkretnego i prawda jest taka, ze twoj post jest obrona sony. Zalujesz, ze to nie oni wypuscili PS3 pierwsi tylko MS.
Na takich ludzi jak Ty, nie ma bata juz. Powinni jakies osobne wiezienie dla Was wymyslic. Tobie ban na forum nie pomoze bo pojdziesz siac teorie na inne fora. Tobie juz nic nie pomoze. Taka jest prawda.
Nie chce juz teraz tu komentowac calego artykulu w PE, bo to bez sensu. Kilka 'zartow' HiVa na ktore i tak prawdziwy gracz nie zwroci uwagi bo... wie co to jest xbox360 poniewaz interesuje sie tym od e3.
Denerwuja mnie ludzie, ktorzy przeczytali o nowej konsoli Bill'a zle rzeczy i mowie niestworzone rzeczy. Czlowieku twoje teorie to jakas bujda. Zaloze sie, ze w Sony teraz sraja bo gaciach, aby zrobic cos na wzor XBL'a. PS3 nie da sobie rady bez Online'a. Kur.wa jak mozna mowic, ze UT2k7 bedzie za.je.bi.ste jak nawet jeszcze nie widziales na oczy konsoli, ani nie grales w nic. MS wreszcie chce doskoczyc do Sony, a wszystkie fanboye sie sraja bo ich konsola juz nie bedzie prowadzic (sam tego nei wiem, ale tak sie zachowujecie).
Owszem kazdy ma prawo do swojej opinii, ale oceniac cos na podstawie zdania Hiva albo 10 sztuk konsoli nie dzialajacych dobrze na 1 milion to przesada. Ciekawe czy Sony w tak... krotkim czasie zdazyloby ze wszytskim ?
Jedyny blad MSa ? Brak czasu na wyprodukowanie jednego, JEDNEGO miliona wiecej konsol przed Bozym Narodzeniem.
Zal mi Ciebie Henry.
Sam nie oceniam 360-tki bo jej... jeszcze nie mam - to proste.
Naprawde szkoda gadac. Lepiej zamknac to w pizdu bo to... wk.ur.wia mnie.