Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: BLACKEST OF BLACK
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > The Pit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
_Milan_
no raczej tego innego szajsu xD

rowniez "rzegnam", odejdz ze swoim "rzalem" ;]
ds
uknot
Coś z tym satyrem jest na rzeczy, bo jak blacku zasadniczo nie wciagam , tak do tych poyebusów mam jakis sentyment. Wiekszosc znajomkow zlewa z nich ostro i pogardliwie, ja tam lubie czasem zarzucic, zwłaszcza jak się z panna swa pożrę. nie nazwałbym ich blac'n'roll, raczej pureblackfun , ale choooj z kalsyfikacją, ważne że dają satysfekszyn
Psychonaut
Z jakiego zespolu pochodza Necro Butcher i Blasphemer? To jakis norweski black AFAIK.
Snejk
Mayhem chyba
Marlon
dokladnie
Royal
W temacie Mayhem, nowy utwór dziś wypuścili smile.gif Płyta w kwietniu, jeśli kogoś to ten...

http://soundworks.nerim.net/SeasonOfMist/D...%20-%20Anti.mp3
Psychonaut
QUOTE(Snejk @ 19 01 2007, 13:52) *

Mayhem chyba

Wygrales maskotke Teletubisia.

Widzialem z nimi wywiad i nie moglem przestac brechtac z ich ksywek tongue.gif. A kolesie tez sa zdeka skrzywieni. No ale jesli im z tym dobrze, to niech zyja... Mi od BMu bola uszy. Wybaczcie, jestem zbyt delikatny ;}.

P.S. Czy zgodzicie sie ze mna w tym, ze wielu metalowcow z dlugimi herami to cioty?
zduniacz
QUOTE(Psychonaut @ 24 01 2007, 13:56) *

P.S. Czy zgodzicie sie ze mna w tym, ze wielu metalowcow z dlugimi herami to cioty?

ja nie.

szczurek
psycho, taki oswiecony z ciebie czlowiek i w ogole rozmowy z bogiem a tu prosze, tyle agresji

zeby nie bylo - zlewam na blacka i czatanistow
Diabeu
czy zgodzicie się ze mną że ludzie bez brwi to cioty? icon_twisted.gif
Psychonaut
Po prostu wyczailem, ze masa ciezkich metalowcow to potocznie cioty. Spojrzysz na takiego, a on spuszcza wzrok. WTF? Ludzie mroku, hooya tam. Troche mnie rozsmieszyl Nekro Rzeznik i Bluznierca i metalowcy, w sumie to taka dygresja, a nie zeby flame tongue.gif.

Zgadzac sie nie musicie tongue.gif.

Kiedys, jak mialem pare lat, faszerowal mnie taka muza kuzyn starszy o 9 lat i przyznam, ze nawet czulem wtedy Szatana. Potem czar prysnal i teraz moje uszy nie moga tego zniesc sad.gif.

Ludzie bez brwi to cioty? Ojej, Diabeu, Ty chamie, nie lubie Cie sad.gif.
Diabeu
ale ty pierdooolisz, co ty niby jest "cięzki metalowiec" ??? 15 letni mapet w koszulce z nieczytelnym napisem?
Psychonaut
A co, nie jest? smile.gif
Obsolete
Ci wszyscy metalowcy z dlugimi wlosami sa milion razy mniejszymi ciotami niz wokalista Toola, takze zabawne, ze zwracasz na to uwage;]

Diabeu
QUOTE(Psychonaut @ 25 01 2007, 12:36) *

A co, nie jest? smile.gif

nie , nie jest - to zwykły dzieciuch co próbuje się jakoś określić i gówno wie

Obso, touche !!!!!
Psychonaut
Obso, troche rozjechalismy sie w pojeciu ciot widocznie, ale jak spojrzec na to z Twojej strony, to tez wyjdzie, ze masz racje.

Poza tym Diable oburzyles sie, a ja napisalem, ze wielu metalowcow, a nie, ze wszyscy sa ciotami. Sam znalem wielu nieciotowatych, zacni ludzie, ale gdzies miedzy nimi lazi masa ciot. No i co zrobisz?
_Milan_
QUOTE(Psychonaut @ 25 01 2007, 13:29) *

Obso, troche rozjechalismy sie w pojeciu ciot widocznie, ale jak spojrzec na to z Twojej strony, to tez wyjdzie, ze masz racje.

Poza tym Diable oburzyles sie, a ja napisalem, ze wielu metalowcow, a nie, ze wszyscy sa ciotami. Sam znalem wielu nieciotowatych, zacni ludzie, ale gdzies miedzy nimi lazi masa ciot. No i co zrobisz?

co za bzdurne stwierdzenia.

wiesz, ten tekst "wiekszosc metali to cioty" jest identyczny ze zdnaiem"wiekszosc kobiet to dziwki", oba sa moim zdaniem wypowiadane przez sfrustrowanych ludzi ktorzy tylko takich/takie spotkali w swoim zyciu.

diabel dobrze mowi, mylisz pojecia, widzisz malego smierdziela w koszulce metalicci i juz myslisz metal, widzisz kolesia z kostka, juz myslisz metal. a to zwykla dzieciarnia, ktora jest z uksztaltowaniem na poziomie ameby.

kwik, ja np. jak widze kolesia z wygolonymi brwiami to tez mysle ciota ninja.gif ale nie twierdze ze na pewno nia jest icon_wink.gif

moze jak 5 metali Cie kiedys zbutuje zmienisz o nich zdanie cool.gif
Psychonaut
Dobrze, przepraszam. Milan mnie przekonal, ze metale nie sa ciotami.

P.S. Wielu, nie wiekszosc, baranie.
Mathiu
Zdefiniuj ciotę... ciota to gej? To koleś, który ubiera się w damskie ciuszki? To ktoś kto nie potrafi się bić? To ktoś kto nie ma pewności siebie i jak mu popatrzysz prosto w oczy, to spuści głowę?

Zdefiniuj metala (a już w ogóle zdefiniuj "ciężkiego metala" biggrin.gif ). To ktoś kto słucha muzy z przesterowanymi gitarami? To ktoś kto ma długie włosy? To ktoś kto ubiera się na czarno? To ktoś kto nosi kostkę? To ktoś kto wyznaje szatana?

No bo tak to sobie możemy gadać od rzeczy. Zresztą to i tak wszystko zależy od ludzi - wszędzie (w każdej subkulturze, czy tez wśród szarych ludzi) są tacy i owacy, nic nie poradzisz. Znam metali-debili, którzy o muzyce pojęcia nie mają i znam technomaniaków/hopsiupowców, z którymi dobrze się piwo pije.
Diabeu
ja się oburzyłem? no jebnę zaraz
raczej zbrechtałem
_Milan_
QUOTE(Psychonaut @ 25 01 2007, 14:10) *

Dobrze, przepraszam. Milan mnie przekonal, ze metale nie sa ciotami.

P.S. Wielu, nie wiekszosc, baranie.

zdefiniuj mi slowo "wielu".

rozumiem ze znasz 100 "metali" i wielu z nich to cioty? ilu? 20, 40 ,60?

no tak ,jesli 49 to zle zrozumialem.

dorosnij psycho
Manor
heh, Psycho, zrobiłeś z siebie debila tylko....

mi to wygląda tak, jakbyś dostał wpier.dol od metali jakoś niedawno i musisz się zemścić pisząc jakies głupoty na forum ;]

serio, nikt się chyba po tobie nie spodziewał takich odzywek jak "baranie"
Diabeu
pewno ma jazdy z laską i musi odreagować narastającą frustrację

nie chce połykać czy co?
Psychonaut
Nie ma sensu juz dalej "dyskutowac", osaczyliscie mnie i nie pozostaje mi nic innego jak skapitulowac. Jasne jest, ze wyskoczylem z marna prowokacja, ale przy swoim zdaniu zostaje tongue.gif. Co nie znaczy, ze dotyczy ono ktoregos z Was.

Diabeu; z Ciebie to jest jednak qtas wink.gif.
Diabeu
wątpiłeś w to kiedykolwiek?
Psychonaut
A owszem ;D.
Diabeu
o naiwności icon_twisted.gif
tk
dimmu borgir - in sorte diaboli

nowe dimmu.

i zlewkowy cover.
Specu
lepszy niz poprzedni, ale dalej PEM nie dorasta do piet
Manor
Specu, a mógłbyś wrzucić PEM?
Specu
CYTAT(Manor @ 9 03 2007, 21:39) *
Specu, a mógłbyś wrzucić PEM?

mam biedacki upload, na szczescie niedlugo zmiana lacza
poki co
http://btjunkie.org//torrent?do=stat&i...247a4300423ee68
tk

w blacku raczej nie gustuje, kombinowałem dla kumpla a oprócz tego mam jeszcze jedynie "pem" i jakoś "in sorte diaboli" mi bardziej pasuje. stosunkowo krótka, mniej czystych wokali i symfonicznych motywów + porządny odprężający instrumental w okolicach półmetka.

co możecie polecić z dobrego, czystęgo (tzn. jak najmniej symfonicznych jazd) black'a (black'u?) - coś w deseń "blessing upon the throne of tyranny" czy tam inne dobre czarne łojenie z fajnie zapier.dalającą stopą? wink.gif
Obsolete
Nie wiem co to jest blessing cos tam, ale Samael z czasow blackowych byl nie do pobicia, szczegolnie "Ceremony of Opposites". Album-klasyk.
Ćwieku
CYTAT(Specu @ 9 03 2007, 21:22) *

Bardzo dobra, ale imo nie dorasta do piet "Enthrone Darkness Triumphant' i "Black Spiritual Dimensions". Wedlug mnie najlepsze co Dimmu zrobilo... tyle jezeli chodzi o muzyke. Sam cover bardzo mi sie podoba mellow.gif
Marlon
CYTAT(tekA @ 10 03 2007, 22:03) *
CYTAT

w blacku raczej nie gustuje, kombinowałem dla kumpla a oprócz tego mam jeszcze jedynie "pem" i jakoś "in sorte diaboli" mi bardziej pasuje. stosunkowo krótka, mniej czystych wokali i symfonicznych motywów + porządny odprężający instrumental w okolicach półmetka.

co możecie polecić z dobrego, czystęgo (tzn. jak najmniej symfonicznych jazd) black'a (black'u?) - coś w deseń "blessing upon the throne of tyranny" czy tam inne dobre czarne łojenie z fajnie zapier.dalającą stopą? wink.gif

Dobre czarne łojenie to Marduk, koniecznie z czasów gdy na woklau był Legion.

Skombinuj sobie przykładowo "World Funeral" - powinno Ci podpasowac...
Egr
Polecam nowego Marduka - Rom 5:12. Naprawdę daje radę.

Jak chcesz napierdalania to koniecznie Absu - Tara (ehhh, ta perkusja) i Infernal War - Terrorfront.

Manor
CYTAT(Grzehoo @ 10 03 2007, 10:53) *

to wrzuć jeszcz hasło do RARa miszczu ;]
Grzehoo
CYTAT(Manor @ 15 03 2007, 15:02) *
CYTAT(Grzehoo @ 10 03 2007, 10:53) *

to wrzuć jeszcz hasło do RARa miszczu ;]

Nie mam ninja.gif

Prawdopodobnie www.mediaportal.ru - jak nie zadziała, to pokombinuj, np. http://mediaportal.ru itp.
Specu
a ja polecam ze swojej strony Naglfar - Harvest
http://rapidshare.com/files/11323870/N-H_M...tal.ru.rar.html

Specu
a, no i ofkoz Anorexia Nervosa jesli nie znasz ;] majstersztyk francuskiego ekstremalnego metalu \m/
co prawda troche symfoniczne to to (znaczy sie smyczki poginaja w tle czasem) ale ogolnie wscieklosc i sciana dzwieku smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=m1DD5jbMero
tak na smaczek

i albumik
http://rapidshare.com/files/4543867/AN-NOO_2001_.rar.html
haselko mediaportalowe

Obsolete
ChthoniC [Melodic Black/Taiwan] - Seediq Bale [2006]

http://rapidshare.com/files/30838542/Chtho...om_ByMegali.rar
Password : www.metal-street.com

1. Progeny of Rmdaxtasing 04:35
2. Indigenous Laceration 04:03
3. Enthrone 01:03
4. Bloody Gaya Fulfilled 06:39
5. The Gods Weep 05:55
6. Where the Utux Ancestors Wait 05:35
7. Exultant Suicide 04:59
8. Banished into Death 03:49
9. Quasi Putrefaction 06:57
Total playing time 43:35

320 kbps @ 80 MB

Black Metal z Taiwanu, ot taka ciekawostka;f Ja jeszcze nie testowalem, ale sadzac po tytulach spiewaja po angielsku;]

WOAAAAAAARGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Obsolete
Teraz dla jasnosci, jedynym tematem od linkow jest "linki do szatanowej(...)", wiec tu juz dyskutujemy w ogolnosci o blacku. Przemyslenia, refleksje, zadumyXDD
FARMEROS
Ja polecam UnExpect'a! Za(pipi)isty avantgarde black metal wink.gif
Cedeki:
In A Flesh Aquarium(2007)
http://mediaportal.ru/2006/09/26/unexpect_...arium_2006.html
Ryje beret ostro! Sczególnie 1 wałek ;> Pojechane w chu.j
Manor
umiesz czytac czy nie bardzo? przeczytaj co nad twoim postem jest napisane...
FARMEROS
Rotfl, a avantgarde black to nie jest Black? To też jest muzyka szatanowa! Jak bym napisał coś o nile, carcassie itd. to mógł byś się czepiac ;P
Colio
rozchodzi się o to, że tutaj linków nie dajemy
Obsolete
CYTAT(FARMEROS @ 25 06 2007, 22:26) *
Rotfl, a avantgarde black to nie jest Black? To też jest muzyka szatanowa! Jak bym napisał coś o nile, carcassie itd. to mógł byś się czepiac ;P

Po prostu chodzi o porzadek, linki dajemy w tym temacie - http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0&start=360.

Natomiast tutaj ogolnie dyskutujemy o blacku, a jak zajdzie potrzeba zalozyc oddzielny topic o jakims zespole, to to sie czyni;]
zduniacz
Gdzieśtam pisałem że jesli chodzi o bm to tylko Immortal, dziś troche się zmieniło, mianowicie doszedł jeszcze ruski Temnozor, super folkowe dzwięki, szczegolnie na Horizons, chociaż ta nowsza plyta tez super klimat ma. Slucha ktos tego? Dobrze grajo rosjanie słowianie poganie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.