hahahaha odpicowany na śniadanku wielkanocnym LOL nie jestem taki jak ty, że raz tak raz siak.
Nie ograniczam się do blacka... ale to temat o blacku. PRAWIE robi dużą różnicę, a jak jakaś różowa debilka pisze, że słucha wszystkiego to śmiać mi się chce, bo oczywiste jest to, że określenie "wszystkiego" tyczy się tekno i jakiś pochodnych tego gówna. Co do przytoczenia slayera to są przykłady, tak samo jak brytna (imo to szczyt popiarskiego gówienka) to jest przykład, jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to jego problem...
Nikt nie zna wszystkiego, więc nie oczekuj od ludzi że znają każdą kapelę, akurat dałeś przykłady kapel które raczej nawet jak nie słucha to wie co to jest;]
Ostanio jak byłem na koncercie trash/death metalowym z wrocławskimi (poszedłem przede wszystkim na Sapros-a i Domestic Waste-a) kapelkami, jak to zwykle bywa wpadł jakiś łysolek, ubrany na biało, totalnie wstawiony i trochę się zdziwił, że tu same metaluchy jakieś, odwalał techniaweczkowe myki przy traszyku. Wpadł w pogo:P wy...(pipi)ał się ale podnieśli go otrzepali i dalej balował... To są metaluchy, prawdziwe metaluchy, ludzie którzy kochają swój klimat. Mimo, że polewaliśmy się z typa to nikomu nie przyszło do głowy żeby wyciągnąć typa i sprać w końcu był sam, co za problem... A jakbym ja poszedł do jakiegoś tekno klubiku pełnego "ziomali" to pewnie by mnie zabili po sekundzie, bo brudas przyszedł...
Pewnie dla większości z was dresik z 4 paskami adasia jest wzorem do naśladowania. A poziom noszących godny podziwu, right? Żałosne dupki, mimo, że nie jestem tolerancyjny za bardzo to nie chodzę w grupie i nie napie...dalam ludzi co mi się nie podobają, albo wyglądają inaczej etc...
Piszecie pierdoły, że jak miałeś 15 lat to się rajcowałeś a teraz po..pierda...lasz w sweterku, bluzeczce ze sklepu do którego chodzisz ze swoją dziewoją (lub sam). Gdy widzisz starego rockmana z siwym włosem na łbie, skórze, i starych znoszonych jeansach, a nie zrobionych "na zużyte"? Myślisz o nim że to gówniarz? Nie dorósł, zatrzymał się w rozwoju psychicznym 15 latka? Takich ludzi podziwiam, którzy prezentują wysoki poziom kultury, są w klimacie swoim nie poddają sie jakimś debilizmom... Czy to starzy głupcy? Jak ja będę miał 60 lat (jeśli dożyję w ogóle) to też będę starym metaluchem. Nadal będąc dumnym kim jestem. Możecie ze mnie jechać mi to wali, takie są moje poglądy...
Co do "kapel z dupy rodem" to wymieniłem kapele blackowe które teraz odsłu(pipi)ę i uważam, że są zajepiste. Może dla was z dupy rodem bo to nie mainstream ile razy można powtarzać te same nazwy i (pipi)ić że coś się skończyło x lat temu. Jest wiele kapel, które trzymają poziom surowego blacka, bo właśnie taki jest black metal... Co do polewek z corpse paintingu, itp wkrętów to jest zabawne, tylko ograniczeni ludzie nie rozumieją żartów. (Raz na jakimś portalu ala youtube widziałem przeróbkę jakiegoś kawałka hiphłopowego i był dobrze zrobiony z jajem, a jakie komenty? Jeny buraki sie oburzały, że to jakieś lamusy itp... cóż...) Chodzi o klimat, wkręt w to co się robi. Nie widzę sensu się polewać z np ludzi grających w rpg co wymyślają sobie jakieś scenki, wkręcają się w bochaterów, mówią itp J..bać to najlepiej być płaski 1 wymiarowy, nie mieć wyobraźni i przyjmować wszystko jak leci w tv, całą kreację, po co coś robić ktoś nakarze odgórnie co jest fajne, a co nie...
Bardziej mnie śmieszą ziomalskie klipy z bałymi negasami co gibają sie jak małpy w zoo udając jacy to kozacy i ogólnie madafakersi

(
http://pl.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw i część 2
http://pl.youtube.com/watch?v=GmG4X9PGOXs&...eature=related)To co? Pompki w dłoń, noże kuchenne naostrzyć, zabrać zapałki i jazda na katolski j...bany plebs