Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox Live Arcade w PE
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
RosTo
Xbox 360 wystartował, a wraz z nim Xbox Live Marketplace. W dziale Arcade znajdziecie odświeżone wersje starych hitów, a także nowe produkcje - głównie gry logiczne i zręcznościowe. Demo każdej z nich można ściągnąć za friko, ale za pełną wersję trzeba już zapłacić. Ceny kształtują się w granicach 400 - 1200 punktów. Są to tzw. Microsoft points, które kupuje się w postaci karty pre-paid lub bezpośrednio z menu konsoli płacąc kartą kredytową. Dla przykładu: za $19.99 będzie można kupić kartę wartą 1600 punktów (co daje ok. $1.30 za 100 punktów). Nie są to wielkie kwoty, ale polski gracz musi się liczyć z każdym groszem, dlatego kieruję do Was następujące pytanie: Czy chcecie, żeby na łamach PSX Extreme ukazywały się recenzje gier z działu Xbox Live Arcade?
Rozmawiałem już na ten temat ze Ścierą - sprawa jest otwarta. Wasza opinia na pewno pomoże mu w podjęciu ostatecznej decyzji. Zapraszam do głosowania!!!

EDIT:
Jeśli ktoś chce zobaczyć te tytuły w akcji, zapraszam na Xboxyde.
Van Dall
JASNE! Kasa to jedno a ciekawość i chęć poznania to drugie cool.gif
Diabeu
pytanie retoryczne, TAK
Flik
wydaje mi sie ze mozecie cos wrzucic.
tylko nie przesadzajcie z iloscia miejsca na to poswieconego.
Maiden
QUOTE(Flik @ 23 11 2005, 12:02) *

wydaje mi sie ze mozecie cos wrzucic.
tylko nie przesadzajcie z iloscia miejsca na to poswieconego.

tak jak w przypadku recek z GBA.Male a tresciwe.
el ZAX
Wlasnie przed chwilą oglądałem filmiki z gameplaya kilku gierek i jestem zdecydowanie na TAK.
Maiden
Powiem wiecej przed chwila pogralem i te gierki sa warte recek wink.gif
kulakila

arrow.gif Nie ma to tamto, pomysł jak się patrzy, tym bardziej, że giera z arcade'a często gęsto dopiero po zassaniu full wersii rozwija swoje skrzydła i pokazuje swój lwi pazur - or not! happy.gif

Shinji-kun
Jasne ze sie przydadza takie recki ... takowe moze mnie sklonic bardziej lub mnie do wydania tych kilkuset punktow prawda ?? smile.gif
rysiu01
No dla mnie bomba oby wiecej takich akcji smile.gif zawsze czlowiek bedzie wiedzial co jest warte te MS$ a co nie:)
Diabeu
temat zdechł? bo coś ostatnio Rosto nie widać
Maiden
Skupil sie na pisaniu na www.xboxpolska.net ; )
koso
Spoko, bierzemy sie juz za temat i niebawem w PE znajda sie recenzje gier z XLA. Ja poki co posciagalem kilka trialowych wersji, cioram w pelnego Hexica (ulozyl ktos cluster z czarnych perel?), w wyniku czego Kameo i RR6 wyladowaly na rezerwie na czas blizej nieokreslony biggrin.gif
wrog
Oczywiście, że powinny być recenzje tych gier. Sam chyba więcej czasu spędziłem na XBL Arcade niż normalnym graniu.

ulozyl ktos cluster z czarnych perel?

Ja widziałem tylko u Chorego, nie wiem jak on to zrobił smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.