OsciBosci
24 11 2005, 18:54
Mam Destruction Derby 2 oryginał. Przy próbie zainstalowania gry pojawia sie komunikat
"C:\Windows\SYSTEM32\Autotext.NT . Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchomiania aplikacjisystemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk ZAMKNIJ, aby zakończyc działanie aplikacji."
Mam Win XP Proffesional, natomiast pod Win98 wszystko dziala. O co chodzi??
Wydaje mi sie, ze masz uszkodzony ten plik. Nie odpalisz gry jak go nie naprawisz.
Poszukaj na forach PCtowych. Ja tez mialem takie problemy, ale chyba chodzilo o jakis inny plik. - sciagnalem 'nowy' z netu, pytalo czy zamienic, a... potem gra sie odpalila. Windows'a nigdy nie poznasz ;]
OsciBosci
24 11 2005, 19:44
Tylko że trick polega na tym ze nie mam tego pliku...
Proponuje reinstalke, gdy u mnie Crazy Taxi 3 nie chcialo ruszyc, zrobilem ponowna instalacje i good
OsciBosci
24 11 2005, 19:56
Ale ja nie moge gry nawet zaistalowac, przy wybieraniu Setup badz Install pojawia sie ten komunikat....
No, racja. Ja tez nie moge go znalesc

A zobacz czy gra nie ma napisane, ze nie dziala pod XP albo sprobuj dac w XP uruchom zgodnie z 98/2000.
Forebode
24 11 2005, 20:18
No wlasnie poprobuj z trybem zgodnosci.
OsciBosci
24 11 2005, 20:18
A jak to ustawic??
Prawy, wlasciwosci, zgodnosc
mario87
24 11 2005, 20:20
sprawdz czy nie masz tego pliku w C:\WINDOWS\repair
OsciBosci
24 11 2005, 21:34
Jest w C:\WINDOWS\repair
mario87
24 11 2005, 22:23
no to skopiuj go i wklej do folderu SYSTEM32
a mi sie wydaje ze to dlatego ze gra poprostu nie dziala pod winda xp, nie sadze by kopiowanie plikow cos dalo. kupiles ostatnio w sklepie czy odkopales cd? jesli odkopales to ta wersja jest wielce prawdopodobna, jesli kupiles ostatnio to nie wiem, raczej nie wypuszczaja gier nie dzialajacych pod xp
OsciBosci
24 11 2005, 22:50
Skopiowalem ale i tak nie dzial, tzn.nie pojawia sie komunikat ale sie tez nie instaluje. Mysle ze "Specu" ma racje,gdyz plytkeodkopalem agra jest z `96 roku wiec ma prawonie dzialac pod XP. Dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.