Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Przepisy kulinarne.
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
C1REX
Szukam strony lub forum z przepisami na tanie dania.

Strona może być anglojęzyczna, ale myślę, że polska byłaby lepsza - problem z kupnem składników w polskich sklepach.
Wiśnia San
Też kiedyś szukałem takiej strony i chyba natrafiłęm na kuchnia.pl czy coś takiego. Najlepiej szukać w google, tam napewno natrafisz na coś odpowiedniego.

A śleśli chodzi o szybkie i dobre apychacze to polecam pire ziemniaczane chyba z knora (4porcje w jednym opakowaniu), dania w 5 min lub ryż + błyskawiczny sosik.
szeni
A ja polecam kaszę kus-kus. Grzejesz wodę w czajniku, zalewasz nią kaszę w misce i po 5 minutach masz żarcie dla całej rodziny. Do tego jakiś sosik w proszku, możesz dodać jakieś grzybki i masz obiad. Koszt - <10 złotych.

Aproppos szybkich dań i 'gorących kubków'. Moim zdaniem Winary sobie delikatnie mówiąc lecą w ch*ja. Przecież tego się nie da jeść, a już spaghetti w kubeczku (do zalania) od tej firmy to jest syf jakich mało! Smakuje jak pomidorowa, a nie makaron. Sosy w proszku też są ohydne. Zdecydowanie bardziej wolę produkty z Knorra.
Cerb
Dla mnie wlasnie Knorr to syf, jedynie goracy kubek Grochowka jest jadalny, reszta mozna truc osiedlowe psy i dachowce.
MaciejPŃ
nast?pna wojna knorr vs. winiary biggrin.gif

mysle, ?e dobrym chodz nie a? tak tanim jest np. sa?atka (chyba grecka)
Ser feta pokrojony w kostke, oliwki, ogórki kiszone, pomidory. to wszystko ?adkie w kostke i smaczne jedzonko gotowe;]

Mozna te? zrobi? sa?atke z kalafiora, ale jest to czasoch?onne bo trzeba najpierw ugotowa? kalafior i go wystudzi?. potem kalafior rozrywamy na mniejsze "ró?yczki" kroimy szynke konserwow? (z kawa?ka nie z plasterków) w kostke, kroimy koperek dodajemy groszek i majonez i gotowe;] tylko jedynym problemem w srodku zimy jest kalafior, niejest to cena jak wiosna i wychodzi drozej teraz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.