Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sądzicie o www.gameshop.pl???
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
kocji
Hey. Mam zamiar zakupić sobie konsolke i najbardziej mi odpowiada oferta z tego sklepu. Tylko nie wiem czy nie zrobią w balona bo coś dziwna ich strona (brak adresu itp) A więc mam pytanie: zamawiał tam coś ktoś? Jak tak to piszcie czy towar był ok.
koniol21
Ale podają numer stacjonarny, wiec pewnie ustalić adres w razie czego będzie stosunkowo łatwo. Pozatym kiedyś na nich trafiłem na allegro, masz link do ich komentarzy http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=660092 (mam nadzieje ze to nie łamie regulaminu tongue.gif )
Dante_Devil
No ja akurat znam ten sklep bo jestem z gliwic i czasem tam kupuje smile.gif
jeśli jesteś z okolic gliwic i osobiście odbierasz towar to non problem. ale gdy kupujesz na odległośc to czasem robią wały w stylu zapomniałem wysłać gwaracji, albo nie odpowiedają wogule na maile
że nie wspomne o komentarzu na allegro o który upominałem sie 3-kronie i zadziałała dopiero wizyta w sklepie
kocji
Dzieki. Wlasnie zamowilem konsolke ponad tydzien temu ale jeszcze mi nie wyslali bo niby zmieniali siedzibe. takie zachowania pokazuja ich klase - jak mi do jutra nie przyjdzie to juz sie postaram by na kazdym forum nie mieli dobrej opinii, krotko mowiac zemsta bedzie slodka icon_twisted.gif
Dante_Devil
no co do tej zmiany to nie wierz bo to pic na wode
są tam gdzie byli cały czas
kocji
No to ten "sklep" odpada. A co sadzicie o www.bina.pl? Maja tam podobna oferte: PStwo + ripper 3.2u itd jest w podobnej cenie.
dApo
polecam bine.... jest z mojego miasta i kupuje tem czesto stuff nie tylko do konsoli...
Dante_Devil
no wiesz gameshop też jest z mojego miasta(gliwice) i jak kupuje towar osobiście to nie ma wałków, gorzej jest jak sie bawisz z przesyłką, wtedy robią cię jak chcą smile.gif
nuke`
więc tak w gameshop (Grzeslich) kupowałem 2 razy, raz pad sprzedawali podróbke a niby tak pisali że 100% orginalne i jak chciałem oddac to zero odezwe, karte pamieci tu akurat wszystko ok bylo
moze jak bedziesz kupowal konsole to nie zrobia ci walkow zadnych, wkoncu to troche kosztuje

podpatrz jeszcze ultime, gekona jezeli chodzi o wysylke to ten 2 slyszalem ze uczciwy no i Juchego z forum smile.gif
Dante_Devil
albo sklep norbego, raczej zgred cie nie oszuka smile.gif
kocji
Wreszcie przysłali. O dziwo mimo wczesniejszych problemów nie zapomnieli dodać gwarancji rolleyes.gif Przy okazji mam pytanie: jak moge sprawdzić czy zamontowany jest w konsoli ripper 3.2u? Oczywiscie odkrecanie nie chodzi w rachube bo sa plomby.
Forebode
podczas odpalania gry jak jest napis Playstation 2 powinien byc na dole jakis tam napis, nie pamietam jaki. Ale jak bedzie to masz tego rippera.
Lorek04
Ostatnio byłem w tym sklepie!Nie mieli GBA SP!
LegionPolski
QUOTE(Lorek04 @ 19 09 2006, 15:22) *

Ostatnio byłem w tym sklepie!Nie mieli GBA SP!

O BOŻE! To straszne!

Co do Grzeslich'a... kupilem raz pada - wszystko ok. widac, czasem se po prostu pozwalają na jakies waly [co skreslilo ich w moich oczach tera ;p]
patrykb1984
Zamiast szukać gdzieś nie wiadomo gdzie zrób zamówienie u Norbiego www.norbit.pl lub w sklepie psx extreme robie tam zakupy już dość długo i są to pewne zródła ultima też jest okey ale trzeba zamawiać preordery bo wtedy tylko jest tanio
mord00k
Norbyego polecam. Bardzo spoko się załatwia transakcje.
Shimizu
Tak jak inni mowia smile.gif norbit rulzzz, robilem juz z nim interesik i naprawde polecam w 100% ! nie baw sie w gameshopy ani jakies inne sklepy zza meliny ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.