Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto tu z nami trzyma:)? Ujawnicie się :)
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > Japonia
Stron: 1, 2
Belcoot
A ja tu dopiero dziś zajrzałem. Właściwie to dziś zauważyłem, że taki dział istnieje na tym forum O_o ...

Watsu -> dobre biggrin.gif .
okens
Czy ja snie?
Ja moge udzielac sie na tym forum... a wiec po nie malych trudach ktos wysluchal moich rozpaczliwych prosb. W zwiazku z tym swojego pierwszego posta kieruje wlasnie tutaj, jako jeden z tych ktorzy wypowiadaja sie na tym forum( jaki jestem szczesliwy biggrin.gif). Chce podziekowac tez tej osobie ktora odpowiedziala mi na priva( bodaj byl to czlowiek ktory ten temat zalozyl) i dzieki ktoremu rozsylalem prosby az sie udalo. Z gory tez przepraszam was za moja dyslekcje ktora bede was spewnoscia atakowal
Co prawda nie mam teraz czasu na regolarne odwiedzanie forum i wypowiadanie sie ale postaram sie jak najczesciej cos dozucac...
Ari
wpisuje się ŁAŁAŁIŁA neko.gif :supersayan:
Flow_Machow
ja zaczynam
TinCup
Czy ja dobrze trafiłem... eee chyba tak bo trudno się zgubić w tak skromnym i niszowym dziale tongue.gif. Nie no a tak ogólnie to i ja często tu zaglądam (biorąc pod uwagę czas ogólny jaki spędzam na forum pe) od dłuższego czasu. Jest to mój pierwszy post w tym dziale de facto i znając życie następny nie pojawi się szybko, chyba że coś mnie naprawdę zaintryguje.. No nic ja mam czas jak co, więc pozdrawiam wszystkich maniaków nie tylko kultury japońskiej, ale i kultury dalekiego wschodu smile.gif
ashka
I ja tu bywam, a od niedawna nawet pisać mogę.
Cud?
Rei Kashino
WOOO! ja tu tez jestem cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif OKAY!
ale samo wypisywanie ze tu jestesmy nic nie pomoze, trza cos zaczac dzialac, hey mazzi dlaczego badasz frekwencje chcecie zamknac ten dzial? say, say, say cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Yahoosph
Posucha na forum, niczym ślimaki po śliskim gruncie poruszają się tematy, trzeba by albo napisać nowe toppic'y na nawet "błahe" tematy żeby podtrzymywać formę forum. Może "linki z youtube" , "nowości na temat Japoni" , czy własne rozmowy z Japończykami na temat wszelkie. Albo zostawić w tym stanie i dalej powoli sobie pi-sa-ć...

PS: to nie spam, więc napisze że tez tu bywam, niedługo polecą wszelkie linki z rapida z ciekawostkami do nauki które znalazłem w sieci. Wzajemnie !!
ChOomik
yyy Ja smile.gif
N-Stolec
Dobra ujawnie sie bez bicia w bambus

Wchodze na forum po 10-15 razy na dzień
kamil_kik
bywam.
mate5
Od teraz i ja wink.gif Zaczęło się od Okami biggrin.gif
Ölschmitz
no wlasnie, kto z nami trzyma?

mozna powiedziec ze ja smile.gif
psx18

Zaglądam,ale częściej bywam na CPE.
Hubi.
Zajrzę od czasu do czasu smile.gif
chrno-x
Ostatnio rzadziej, ale trzeba i tak luknąć cool.gif
Vhaeraun
Jestem tu pierwszy raz. Postaram się wpadać częściej podczas przerw w graniu smile.gif
the_m
od czasu do czasu hyh.gif
lalQr
Dużo czytam mniej piszę. Głównie siedzę na Pockecie smile.gif
silent snake
czasem i ja tu zaglądam biggrin.gif
Dakki
Praktycznie jestem tu codziennie, w innych okolicznościach przynajmniej 2-3 razy w ciągu tygodnia.
Dark koki
Co jakiś czas, gdy jest co poczytać wink.gif
Shadow of Nobody
Codziennie.
bebopboy
Jak mi się nudzi i przypominam sobie, że mam tu konto twisted.gif
Karas
Zaglądam raz po raz by zobaczyć co nowego happy.gif
TroniC
To i ja się dopisze bo mnie kręci ten kraj tongue.gif
Rzadko zagladam do "Inne" to i jakos nie trafilem tu wczesniej - teraz to nadrobie wink.gif
Iron
W sumie dobre forum wink.gif
Zaglądam zawsze jak mam wolną chwilkę ...
gryniu
a Ja pierwszy raz biggrin.gif
LiSoQuan
Ja jestem... tylko nie zamykajcie tego działu !! :P
.tomi
Tak jak gryniu. ^^
Plx
Bywam tu co jakiś czas =) całkiem tu miło wink.gif Pozdro dla wszystkich "białych" japończyków tongue.gif
YROSHIKU
Także od czasu do czasu zaglądam na to forumowisko biggrin.gif
zaq123456
A ja od dziś będę tu często wpadać wink.gif
Hakuzaijo
To ja też się ujawnię smile.gif Kolejny ,,biały" Japończyk, he he biggrin.gif
HikiQmori
0th Squad, Captain - HikiQmori Mothafucka

obecny happy.gif
Figaro
wchodze by poczytac o tym co kto poleca.
Dr.Czekolada
JA ŻYJE TYM FORUM !! tongue.gif. Ale nie serio, praktycznie nie ma dnia żebym nie wchodził najpierw na forum PE smile.gif.
Fab3r
Tak z ciekawości wszedłem i chyba tu trochę poczytam.
bajeczka
zaglądam tu czasem, w celach edukacyjnych i z czystej ciekawości ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.