Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: J - Music
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > Japonia
Stron: 1, 2, 3, 4
Hela
Jeden z lepszych albumów The Back Horn moim zdaniem:
http://rapidshare.com/files/108242465/_alb...rogram.rar.html
Snejk
Polecam japonski zespol Melt-Banana smile.gif wesole napie.rd.alanie
Dzujo
W Krakowie odbędzie się naprawdę ciekawie zapowiadajaca się imprezka w klimatach J-rock.

Pojawiliśmy się z Mazzim na ostatniej edycji i muszę powiedzieć, że jesteśmy OCZAROWANI KLIMATEM I ENERGIĄ!!! Wszyscy fani i wielbiciele Japanese Rock MUSZĄ tam zajrzeć. Inni również powinni. My w każdym wyjściu na pewno tam wpadniemy.

NAMIARY

Japanese Rock Party
SILLY GOD DISCO vol.3

5 czerwca (czwartek)

START godz. 19

WSTĘP WOLNY

Folia Concept Club
Rynek Główny 30
Kraków

Super nagłośnienie, dwa ekrany, a przede wszystkim świetna muzyka i miłe towarzystwo!!

WWW.SGD.ROX.PL

http://www.lastfm.jp/group/SillyGodDisco

Do zobaczenia na miejscu!
Radical
Zapraszam wszystkich zainteresowanych j-rockiem na koncert zespołu Nai Setsu, który odbędzie się siódmego czerwca na konwencie Porytkon 2 w Sosnowcu smile.gif Kapela koncentruje się na graniu coverów piosenek co bardziej znanych przedstawicieli jap. rockowej i metalowej sceny muzycznej. Będzie materiał Dir en grey, the GazettE, girugamesha a nawet coś X Japan smile.gif Więcej info na tej stronie.
greah
CYTAT(Dzujo @ 4 05 2008, 18:14) *
W Krakowie odbędzie się naprawdę ciekawie zapowiadajaca się imprezka w klimatach J-rock.

Pojawiliśmy się z Mazzim na ostatniej edycji i muszę powiedzieć, że jesteśmy OCZAROWANI KLIMATEM I ENERGIĄ!!! Wszyscy fani i wielbiciele Japanese Rock MUSZĄ tam zajrzeć. Inni również powinni. My w każdym wyjściu na pewno tam wpadniemy.
Aj tam muszą. Siedzę w tym od pieluchy a nigdy nie byłem ani na SGD ani na MTP wink.gif
ping
nai setsu? grupka ludzi którzy chcą być Japończykami? tongue.gif dziękuje, postoje. To tak jak bym wyszedł na rynek coverować 50 centa or smtn
Radical
CYTAT(ping @ 5 05 2008, 22:45) *
nai setsu? grupka ludzi którzy chcą być Japończykami? tongue.gif dziękuje, postoje. To tak jak bym wyszedł na rynek coverować 50 centa or smtn

a co jest złego w coverowaniu 50 centa?

to zwyczajnie grupa ludzi, ktora stwierdzila, ze sprobuje swoich sil w graniu kawalkow, ktorych slucha od lat. pomyslelismy, ze byloby fajnie moc posluchac takiej muzyki na zywo od czasu do czasu, bez koniecznosci czekania az ta czy inna gwiazda z Nipponu laskawie nas odwiedzi. tak powstal ten projekt. nie chcemy byc bardziej japonscy od Japonczykow, po prostu mamy zamiar sie dobrze bawic i przy okazji rozwinac sie muzycznie smile.gif
Kingofanime
Najlepsi piosenkarze?
UverWORD [D-tecnoLife]
Ayumi Hamasaki[ Fly high] ^^
Zard [ Don't You See]
KINYA Mikazuki [Season]
Kyosuke Himuro [Calling]
DEEN ^^ -Jego muza jest najlepsza...

http://en.wikipedia.org/wiki/Field_of_View#Singles Zna ktos moze ten zespoł?
Szukam ich albumow ale nic nie moge znalesci confused.gif.Jezeli ktos cos ma niech napisze na PW bede ogromnie wdzieczyny.
mario87
http://tokyotosho.com/search.php kilka znajduje, nie wiem czy linki działają
ping
CYTAT(Radical @ 6 05 2008, 06:00) *
CYTAT(ping @ 5 05 2008, 22:45) *

a co jest złego w coverowaniu 50 centa?

to zwyczajnie grupa ludzi, ktora stwierdzila, ze sprobuje swoich sil w graniu kawalkow, ktorych slucha od lat. pomyslelismy, ze byloby fajnie moc posluchac takiej muzyki na zywo od czasu do czasu, bez koniecznosci czekania az ta czy inna gwiazda z Nipponu laskawie nas odwiedzi. tak powstal ten projekt. nie chcemy byc bardziej japonscy od Japonczykow, po prostu mamy zamiar sie dobrze bawic i przy okazji rozwinac sie muzycznie smile.gif

Nie no, w coverowaniu pół-dolara nie ma nic złego jednak to po prostu nie to samo.

W każdym bądź razie inicjatywy nie potępiam, ba, na pewno jest sporo osób którym się Wasz pomysł podoba więc tu macie plusa wink.gif po prostu do mnie concept nie trafia. Powodzonka życzę smile.gif.
Kingofanime
CYTAT(mario87 @ 6 05 2008, 12:21) *
http://tokyotosho.com/search.php kilka znajduje, nie wiem czy linki działają

Linki nie działaja...Mozecie dalej szukac ;p
greah

wtf.gif
Manor
trzeba być chorym psychicznie, żeby podobało się coś w stylu tego powyżej.
greah
Producing 79% of the worlds weird shit. Since 1952. smile.gif

Jeszcze ciekawsze jest AKB48 gdzie nastolatki w kusych miniówkach śpiewają o traceniu dziewictwa z nauczycielem albo o popełnianiu samobójstwa
wielad
a ja szukam japonskiego reggae szukalem (cale2 minuty) i nic nie znalazlem , moze podsuniecie jakis zespol albo soliste chetnie bym przesluchal.
greah
ムーミン, RYO the SKYWALKER, Lecca, MEGARYU, 湘南乃風, Def Tech (jawajskie reggae), Fire Ball, Pushim, Mighty Jam Rock, Spinna B-ill & The Cavemans, Ken-U, Boy Ken, Junior Dee, Boogie Man, Syndicate girls, Papa B, Munehiro, Metis

wystarczy? chytry_.gif
wielad
dzieks juz szukam smile.gif
MasterShake
high and mighty color sie rozpadlo?
Hela
CYTAT(MasterShake @ 14 08 2008, 10:15) *
high and mighty color sie rozpadlo?

Z tego co czytałem, Maki bierze ślub, czy może już wzięła i z końcem roku z tego powodu ma odejść.
greah
Dziewucha młodsza niż ja a bierze za męża 50letniego starca. Nie sądziłem, że Nakamura jest aż tak bogaty rolleyes.gif
MasterShake
w sumie i dobrze, to co po drugiej plycie zaczeli robic to padaka straszna ;f
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.