W Krakowie odbędzie się naprawdę ciekawie zapowiadajaca się imprezka w klimatach J-rock.
Pojawiliśmy się z Mazzim na ostatniej edycji i muszę powiedzieć, że jesteśmy OCZAROWANI KLIMATEM I ENERGIĄ!!! Wszyscy fani i wielbiciele Japanese Rock MUSZĄ tam zajrzeć. Inni również powinni. My w każdym wyjściu na pewno tam wpadniemy.
NAMIARY
Japanese Rock Party SILLY GOD DISCO vol.3
5 czerwca (czwartek)
START godz. 19
WSTĘP WOLNY
Folia Concept Club Rynek Główny 30 Kraków
Super nagłośnienie, dwa ekrany, a przede wszystkim świetna muzyka i miłe towarzystwo!!
Zapraszam wszystkich zainteresowanych j-rockiem na koncert zespołu Nai Setsu, który odbędzie się siódmego czerwca na konwencie Porytkon 2 w Sosnowcu Kapela koncentruje się na graniu coverów piosenek co bardziej znanych przedstawicieli jap. rockowej i metalowej sceny muzycznej. Będzie materiał Dir en grey, the GazettE, girugamesha a nawet coś X Japan Więcej info na tej stronie.
greah
5 05 2008, 22:40
CYTAT(Dzujo @ 4 05 2008, 18:14)
W Krakowie odbędzie się naprawdę ciekawie zapowiadajaca się imprezka w klimatach J-rock.
Pojawiliśmy się z Mazzim na ostatniej edycji i muszę powiedzieć, że jesteśmy OCZAROWANI KLIMATEM I ENERGIĄ!!! Wszyscy fani i wielbiciele Japanese Rock MUSZĄ tam zajrzeć. Inni również powinni. My w każdym wyjściu na pewno tam wpadniemy.
Aj tam muszą. Siedzę w tym od pieluchy a nigdy nie byłem ani na SGD ani na MTP
ping
5 05 2008, 22:45
nai setsu? grupka ludzi którzy chcą być Japończykami? dziękuje, postoje. To tak jak bym wyszedł na rynek coverować 50 centa or smtn
Radical
6 05 2008, 05:00
CYTAT(ping @ 5 05 2008, 22:45)
nai setsu? grupka ludzi którzy chcą być Japończykami? dziękuje, postoje. To tak jak bym wyszedł na rynek coverować 50 centa or smtn
a co jest złego w coverowaniu 50 centa?
to zwyczajnie grupa ludzi, ktora stwierdzila, ze sprobuje swoich sil w graniu kawalkow, ktorych slucha od lat. pomyslelismy, ze byloby fajnie moc posluchac takiej muzyki na zywo od czasu do czasu, bez koniecznosci czekania az ta czy inna gwiazda z Nipponu laskawie nas odwiedzi. tak powstal ten projekt. nie chcemy byc bardziej japonscy od Japonczykow, po prostu mamy zamiar sie dobrze bawic i przy okazji rozwinac sie muzycznie
a co jest złego w coverowaniu 50 centa?
to zwyczajnie grupa ludzi, ktora stwierdzila, ze sprobuje swoich sil w graniu kawalkow, ktorych slucha od lat. pomyslelismy, ze byloby fajnie moc posluchac takiej muzyki na zywo od czasu do czasu, bez koniecznosci czekania az ta czy inna gwiazda z Nipponu laskawie nas odwiedzi. tak powstal ten projekt. nie chcemy byc bardziej japonscy od Japonczykow, po prostu mamy zamiar sie dobrze bawic i przy okazji rozwinac sie muzycznie
Nie no, w coverowaniu pół-dolara nie ma nic złego jednak to po prostu nie to samo.
W każdym bądź razie inicjatywy nie potępiam, ba, na pewno jest sporo osób którym się Wasz pomysł podoba więc tu macie plusa po prostu do mnie concept nie trafia. Powodzonka życzę .
trzeba być chorym psychicznie, żeby podobało się coś w stylu tego powyżej.
greah
19 05 2008, 00:51
Producing 79% of the worlds weird shit. Since 1952.
Jeszcze ciekawsze jest AKB48 gdzie nastolatki w kusych miniówkach śpiewają o traceniu dziewictwa z nauczycielem albo o popełnianiu samobójstwa
wielad
19 05 2008, 09:46
a ja szukam japonskiego reggae szukalem (cale2 minuty) i nic nie znalazlem , moze podsuniecie jakis zespol albo soliste chetnie bym przesluchal.
greah
19 05 2008, 16:45
ムーミン, RYO the SKYWALKER, Lecca, MEGARYU, 湘南乃風, Def Tech (jawajskie reggae), Fire Ball, Pushim, Mighty Jam Rock, Spinna B-ill & The Cavemans, Ken-U, Boy Ken, Junior Dee, Boogie Man, Syndicate girls, Papa B, Munehiro, Metis
wystarczy?
wielad
22 05 2008, 00:34
dzieks juz szukam
MasterShake
14 08 2008, 09:15
high and mighty color sie rozpadlo?
Hela
14 08 2008, 14:35
CYTAT(MasterShake @ 14 08 2008, 10:15)
high and mighty color sie rozpadlo?
Z tego co czytałem, Maki bierze ślub, czy może już wzięła i z końcem roku z tego powodu ma odejść.
greah
14 08 2008, 15:41
Dziewucha młodsza niż ja a bierze za męża 50letniego starca. Nie sądziłem, że Nakamura jest aż tak bogaty
MasterShake
20 09 2008, 14:57
w sumie i dobrze, to co po drugiej plycie zaczeli robic to padaka straszna ;f
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.