wortigern
30 11 2005, 16:19
siema, slyszalem ze general italia to calkiem fajna kreskowa

i mam zapytanie: Czy wiecie skad mozna sciagnac odcinki generała ?
LegionPolski
30 11 2005, 16:35
rotfl, przecie te wszystkie gówna z produkcji 'git' są tak żałosne że już nie śmieszne. chyba ze ci chodzi o jakiegos innego gen.italia O_o
nie musisz zasysac, masz to na 4fun, ale ostrzegam to gówniane jest.
Generał Italia pierwsza klasa.
Najpierw sprawdz:
http://www.skurcz.robbo.pl/Z tego co wiem, sporo filmików było na ftp, może również generał. Polecam również obczaić misia Push-up`ka, roxxxior. Aee gen.italia i niszczenie bunkra hitlera to totalne mistrzostwo.
Najbardziej mistrzowska kreskówa GIT Produkcji (czyli Bartosza Walaszka) to Pod Gradobiciem Pytań ;] Andrzej Strzelba rulez ;]
A co do Generała Italii... Też wymiata, ma ten swoisty wojenny klimat xD
BTW: Gen. Italia jakoś ostatnio pojawił się w ed2k.
Ta kreskówka jest tak głupia, ze aż śmieszna. Dla mnie masa. Jak trafię to zawsze oglądam. W ogóle ten styl i prostota sama w sobie jest śmieszna ;D
wortigern
30 11 2005, 17:41
wbilem sie na ich ftp i sciagam jeden avi gen.italia, poza tym widze ze na emulu troche tego jest. A ten Bulgarki poscikk dobry jest ?
dobry dobry, ale nie animowany

.
Bułgarski Pościkk to najlepszy film Skurczu, koło Bandziorno, Dżudo Honor 7 i Kobyle Caco ;]
Do tego doliczyl bym Kung Fu Pantera i Bulgarski Pociskk

Sum tak zwany olimpijczyk tez jest niezly,
a wujek Stiopa to postac kultowa :>
gen. italia jak i cała stacja 4fun w której każdy teledysk sie przycina to największe (pipi) jakie jest w mojej kablówce. wole kreskówki na tv trwam
wortigern
6 12 2005, 18:26
i (pipi) nas to obchodzi, ogladaj sobie te kreskowki na tv trwam i nie zawracaj gitary
LegionPolski
6 12 2005, 21:02
rotfl - Wortigen, gość się wypowidział - (chyba od tego jest forum?) a Ty go jedziesz ;/
[musze powiedziec ze mnie tez te kreskowki nie smiesza - juz nie robi mi "tak smieszne ze az glupie", bo to nie trza wysilku zeby cos takiego zrobic]
ale 4fun ogolnie jest git ;]
kolega przema chyba o wszystkim się wypowiada negatywnie, nie popierając tego argumentami, więc nie ma się czym przejmować
LegionPolski
6 12 2005, 22:24
a, że tak jest to już inna sprawa
wortigern
7 12 2005, 07:54
o to sie rozbiega ze ziomek wpada, mowi ze gen italia to shit i to wszycho, po co nam spam ?
QUOTE(wortigern @ 6 12 2005, 18:26)

i (pipi) nas to obchodzi, ogladaj sobie te kreskowki na tv trwam i nie zawracaj gitary
to jest forum ty pie****** de**** i ch**** ci do tego że mam takie zdanie. jak ci sie nie podoba że ktoś ma inne zdanie to wy**** poje*****
wortigern
8 12 2005, 19:13
lol 0____________o
jeden argument przeciwko gen.italii podaj chociaz,
PS. IMO powinien byc ban dle tego pana
QUOTE(przema @ 6 12 2005, 17:57)

gen. italia jak i cała stacja 4fun w której każdy teledysk sie przycina to największe (pipi) jakie jest w mojej kablówce. wole kreskówki na tv trwam
e tam, pierdoły facet gadasz 4fun daje rade, nie ze wzglęgu na muzyke, ale otoczke i klimacik. a Rebel to mistrzostwo świata, gen.italia & co. sie chowają
beznadziejnie narysowany. podkładające głos postacie mają nie śmieszne dialogi. 4fun tv to komercyjna stacja która utrzymuje sie z puszczania muzyki dla kretynów. zacinają im się niemal wszystkie teledyski. wystarczy ??
a bana dla tych którzy sie rzucają jak ktoś ma własne zdanie
no, teraz możemy podyskutować. Jakbyś nie wychwycił to głosy są podłożone takie a nie inne z premedytacją i są tak beznadziejne, ze aż śmieszne, a jesli 4funTV uważasz za stację komercyjną to boję się co sądzisz o MTV i Vivie. Nie twierdzę, zę nie jest, ale w porównaniu ze starszymi stacjami to przyjemny powiew świezości.
I nie chodzi o to, zę masz inne zdanie. Chodzi o to, zebyś od razu napisał dlaczego Ci się nie podoba. Bo z jakiegoś powodu Ci sie nie podoba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.