Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
nWo
Zduniacz TAK TO JEST JETHRO !!!!!!!!! laugh.gif
Chetnie bym sie zmierzył z Sawyerem, kiedys na psxa duzo gralem w MicroMachines V3 blush.gif
nWo
UWAGA SZOK.

Oto serial Veronica Mars, dziewczyna na tym zdjęciu to właśnie Veronica. Trzyma w dłoni kartkeczke,

przykleja ją do lustra.

kamera robi zbliżenie

True Love Stories
Never Have Endings
4 8 15 16 23 42

to moze być mały hint w sprawie liczb, wykluczone aby to był przypadek ze te liczy zgadzająsie w 100%
g_w_b_b_a
moze to jakis easter egg czy cos podobnego lub uzywaja tych licz bo sa slawne smile.gif
Julita
eee co to jest easter egg ?

zapomniales napisac w jakim kontekscie ta karteczka pojawia sie na jej lustrze, tez ogladam Veronice. I to wiele wyjaśnia. Fajny serial
tk
To może mogłabyś nam przybliżyc te okliczności bo w sumie ciekawe czy to tylko żart ... gdyby ten serial emitowało ABC mogłoby to mieć spore znaczenie.
Julita
Veronica pomogla swojemu chłopakowi uprowadzić dziecko, uratowali oni dzięki temu porwaniu je przed wysłaniem do domu adopcyjnego. Odcinek konczy sie tym ze on ucieka gdzies pozagranice kraju a ona zostaje i ma go kryc. Ta końcówka z karteczką jest dziwna.

Jezeli kogos interesuje to jest to odcinek Veronica Mars s02e11
Mazzi
Kolejna ciekawa teoria odnośnie chmury:

Ludzie uznają ją za "system obronny wyspy". Oto teoria:

The security system is a cloud of nanobots developed by or involved somehow with The Dharma Initiative, known as Smartdust, believed to inhabit computers, like the one in the Hatch.
Dante
No nawt sesnsowne z tym systemem ochronnym ale to urządzenie jakos sie niesprawdza mr. ecko i locke przezyli spotkanie z nią
Dark_Slide
Sprawdzając na necie informacje o Lost natrafiłem na tytuły kolejnych odcinków serialu. 14 odcinek drugiego sezonu nosi tytuł "One of Them" zastanawiam się czy tytuł można potraktować dosłownie i w trakcie niego dowiemy się, że wśród rozbitków jest jeszcze jeden "szpieg Innych". Jeżeli miało by się tak stać uważam, że jest nim John Locke.
W pierwszym sezonie widzimy starania za wszelką cenę Locke'a by otworzyć właz. Nie chce on żeby dowiedzieli się o tym inni z rozbitków. Kiedy Boone decyduje się powiedzieć Shanon ten "częstuje" go uderzeniem w głowe i porcją jakiś narkotyków. Do ostatnich chwil nie mówił o włazie, ani o tym co zobaczył. Od pierwszego sezonu stara się wzbudzić zaufanie u Claire[dziecko] (jak narazie się to mu udaje). Jego kalectwo też wydaje się być bardzo podejrzane. Kto tak bardzo namawiał do wciskania guzika w bunkrze.
Wydaję mi się, że John Locke może mieć jakieś powiązania z Dharmą. Kto wie czy jego retrospekcja kiedy dowiaduje się, że nie może pojechać na obóz typu Survival była przed tym nieszczęśliwym lotem podczas, którego nastąpił wypadek, a wszyscy znaleźli się na wyspie...
Dante
No Locke wydaje się podejrzaną postacia ąz nazbyt podejrzaną żeby to on był jednym z innych, i leciał na pewno w samolocie z resztą co go chyba wyklucza
g_w_b_b_a
a zkim rozmawia Locke w retro gdzie na poczatku serialu w biurze?? bo ktos do niego zwrocil sie generale czy sierzancie lub w innym stopniu wojskowym

Dark_Slide-nadodatek wzial ze soba jedynie noze jakby wiedzial co go czeka...
nWo
QUOTE(Dark_Slide @ 30 01 2006, 19:42) *

Sprawdzając na necie informacje o Lost natrafiłem na tytuły kolejnych odcinków serialu. 14 odcinek drugiego sezonu nosi tytuł "One of Them" zastanawiam się czy tytuł można potraktować dosłownie i w trakcie niego dowiemy się, że wśród rozbitków jest jeszcze jeden "szpieg Innych". Jeżeli miało by się tak stać uważam, że jest nim John Locke.

Jabys poczytal uwazniej to bys doczytal ze One of Them bedzie odcinkiem opowiadającym historie
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Natomiast wracając do Locka do jego noze byly potrzebne na safari, faktycznie dziwnym trafem sie przydają nawyspie. Ale pamietajce ze nie przez przypadek oni wszyscy trafili na wysepke.

Pułkowniku, tak sie zwrócił do Locka człowiek z którym on rozmawiał w kafaterii, umówili sie na partie jakiejs gry przy lunchu. Potem jego kierownik za to go zjechał.
Dark_Slide
http://video.google.com/videoplay?docid=-2303739044374474930

Na stronce znajdziecie filmik o Dharmie - czym zajmowały się poszczególne stacje. Jedna z postaci, naukowca z tego filmiku przypomina młodego Zeke, ale mogę się mylić.

To chyba oficjalny filmik, ale nie jestem pewien.
g_w_b_b_a
aha ja sadzilem ze przez zworcenie sie do niego pulkowniku na historie zwianane na wyspie ale to pewnie chodzilo o te zolniezyki ktore bylo widac w jakims odcinku
mario87
co do powiązań rozbitków z tą wyspą to któryś z twórców mówił że najabrdziej powiązany z tą wyspą jest Ecko przez ten samolot z prochami

co do dharmy, to wiadomo że jest 6 bunkrów na wyspie i każdy miał zajmować się czymś innym, mniej więcej bunkry miały takie specjalizacje jak na tym filmiku(co nie znaczy że to potwierdza jego autentyczność)

jeszcze tydzień do nowego odcinka sad.gif
Obsolete
QUOTE(QIREX_RD @ 14 01 2006, 22:54) *

Odnosnie samej teorii czyśćca to po najnowszym odcinku coraz bardziej juz w nią wierze. Zaczynam rozgzać doktorka - jego obecnosc faktycznie nie pasuje do pozostałych postaci na wyspie. Wygląda na to ze on jako jedyny nie ma nic na sumieniu.

Być może on ma pokazać pozostałym rozbitkom droge dobra, ze pomimo tego co ich spotkalo nie mozna sie załamywać. Jego postac pokazuje ze przeszłość nie koniecznie musi niszczyć teraźniejszość. Mozna zrezygnowac z doczesnego zycia - przestac czekac na pomoc i zacząc życ od nowa. To on przecierz jako pierwszy to zasugerował. Drugi był Locke który przypomniał ze nie sa sami na wyspie, pora zacząc sie organizować i dbać jeden o drugiego. On sam robi to w dość specyficzny dla siebie sposób - widocznie dla dobra pozostałych im mniej oni wiedza tym lepiej dla nich.

No to sie wiaze akurat z takim smaczkiem (dosc oczywistym, dziwne, ze nikt o tym nie napisal;]) jak symbolika imion i nazwisk bohaterow.

John Shepherd - shepherd - pasterz owiec/bydla. Tu sie nie ma nad czym rozwodzic.

John Locke - John Locke - (urodzony 29 sierpnia 1632, zmarł 28 października 1704) angielski filozof, lekarz, polityk, politolog i ekonomista. Twórca klasycznej postaci empiryzmu oraz podstaw teoretycznych rządów demokratycznych.
Przykladowe poglady:
1) Idee zawarte w ludzkich umysłach nie są jakimiś tajemniczymi, samoistnymi bytami, lecz są po prostu efektem analizy danych zmysłowych dokonywanej przez umysł. Bodźce zmysłowe tworzą w umyśle wrażenia, które są następnie automatycznie grupowane w "obiekty", które Locke nazwał ideami prostymi. (chmura/kon z serialu)
2) Nic nie dzieje się bez przyczyny. (glowna dewiza rowniez serialowego Johna Locke)
3) optowal za teoria Tabula Rasa -empiryzmem genetycznym (a poza tym to tytul jednego z odcinkow serialu i kluczowe pojecie w serialu - to wlasnie o dobro i zlo rozbija sie cale LOST)

Sawyer - T. Sawyer - bohater literacki Twaina, sierota, jak pisze autor w ksiazce "nie byl wzorem grzecznego chlopca", sklonny do awantur, zaczepek (podomiez str 9 knigi, sprawdzcie se sami;p)), działa pod wpływem emocji (s.136 ), lubi zwracać na siebie uwagę, mimo skłonności do kłamstw wewnętrznie uczciwy, potrafi byc odwazny, lubi czytać – zna na pamięć całe fragmenty „Robin Hooda”(s.64-65), wiele książek o piratach i zbójnikach (s.94) [ wiele razy widzimy serialowego Sawyera z nosem w ksiazce], Egocentryczny – zawsze lubi myśleć o własnych przyjemnościach.

Danielle Rosseau - mysle, ze nie jest przypadkiem, ze skoro mamy tu Johna Locke to i pojawia nam ktos kto ma identyczne nazwisko jak inny filozof Dzej Dzej Rosseau. Problem w tym, ze probowalem podporzadkowac te postac do realnego odpowiednika, ale z tym sa najwieksze problemy. Na pewno cos jest na rzeczy, ze filozof wypowiadal sie o tym ,ze nalezy chronic dzieci imlodcyh przed zgubnymi wplywami swiata zewnetrznego/cywilizacji.

Tak btw wciaz czekam na wyjasnienie najbardziej denerwujacego mnie odcinka z polarnym niedzwiedziem. Czy tylko was wkurzyl fakt, ze absolutnie NIKT z rozbitkow nie komentowal po calej sprawie tego wydarzenia? Gdyby was zaatakoal polarny niedzwiedz na tropikalnej wyspie, czy chociaz nie zamieniliscie, by miedzy soba jakiegos krotkiego dialogu typu:

- hej to byl polarny niedzwiedz.
- no, ciekawe co robil na tropikalnej wyspie.

albo:

- o, niedziwedz.
- ano

Nie chce mi sie wierzyc, ze autorzy serialu byli tak niekonsekwentni...nikt nie zamienil po calej sprawie ANI SLOWA na ten temat. Do tego dochodzi niepelnosprawny umyslowo Michael, ktory nie umie skojarzyc dziwnego "przypadku", ze jego syn oglada komiks z polarnym niedzwiedziem, a potem taki polarny niedzwiedz atakuje rozbitkow...nawet sie nad tym nie zastanawia. W koncu polarnych niedzwiedzi na wyspach o takim klimacie sa cale kolonie nie?;p
Nie da sie ukryc, ze Walt ma zdolnosc do nadawania rzeczywistym tego, co sobie wyobrazi (niedzwiedz; ale takze scena rzucania nozem w drzewo, gdy Locke prosi Walta, by sobie WYOBRAZIL miejsce, w ktore ma trafic..a ten idealnie trafia, na co Boonowi nota bene opada szczena;]). I wlasnie po to zostal porwany przez "Zeke'a" i grupke jego kompanow, by posluzyl jako bron przeciwko czemus jeszcze grozniejszemu.
nWo
Srać na niedźwiedzie censored2.gif kurew yebana mać

Tragiczna wiadomość nadchodzi z planu ohmy.gif mnie osobiscie przyprawia to stan przed zawałowy i palpitacje serca. Oto jedna z głownych postaci zostanie ..... i nie powiem nic wiecej, czytaj sam dalej nizej.

No i co ?? Ide usiąde do wanny, napuszcze wody i wrzuce suszarke podłączoną do prądu.
lukaszek
i bardzo dobrze...denerwuja mnie takie wsiury co same sie lansuja na bossa
Dante
Jakoś za bardzo nie będe płakał nad jej postacią ( może tylko aktorka zniknie a postac zostanie jak już bywało w polskich serialach) Pozyjemy zobaczymy
g_w_b_b_a
a moze tego niedzwiedzia nie bylo tylko Walt go sobie wyobrazil i sie pojawil a reszta potem zapomniala o nim (np. przez Walta moze on wymazal im go z pamieci) lub poprostu ten niedziedz uciek z jakiegos osrodka badawczego zajmujacy sie zwierzetami pozniej go nie widzielismy, jedynymi zwierzetami na wyspie to narazie dziki oraz 1 rekin smile.gif
lukaszek
i ptaki i kon
babciahania
moim zdaniem ten niedźwiedź był stworziny przez Walta, bo był wskiekły, a potem kiedy sie przestraszył to mu przeszło i niedźwiedź znikł..
oczywiście ten polarny powstał dzięki Waltowi + coś na tej wyspie jest niezwykłego. ten filmi o Dharmie mowi o rzeczach niezwykłych typu kinetyka jakaś fizykomodularne rzeczy itd itd..
Sebas
Nie wiem dlaczego wszyscy przyjęli jako pewniak jakoby to pojawienie się tego niedźwiedzia było z winy Walta. A koń ze wspomnień Kate? Moim zdaniem przyczyna jest inna.
Wiśnia San
A ja znalazłem ręke tersera tego czarngo konia happy.gif wystarczy luknąć na odcinek w którym sojer sie budzi i Kate wyprowadza go z bunkra na zewnątrz. Gdy zczają tego konia po prawej bedzie ręka dry.gif ot takie nie dociągnięcie.

BTW Czy jest już 3 sezon bo 11 odcinków 2 łyknołem w 2 dni i chce więcej icon_twisted.gif
Flik
QUOTE(g_w_b_b_a @ 6 02 2006, 19:25) *

a moze tego niedzwiedzia nie bylo tylko Walt go sobie wyobrazil i sie pojawil a reszta potem zapomniala o nim (np. przez Walta moze on wymazal im go z pamieci) lub poprostu ten niedziedz uciek z jakiegos osrodka badawczego zajmujacy sie zwierzetami pozniej go nie widzielismy, jedynymi zwierzetami na wyspie to narazie dziki oraz 1 rekin smile.gif

naprawde trudno bylo wpasc na powiazanie walta z niedzwiedziem. przeciez ten pomysl jest podrzucany po prostu przy kazdej mozliwej okazji. przybrany ojciec o walcie: "chlopak jest dziwny", akcja z ptakiem, czytanie komiksu z bialy niedzwiedziem :F
wortigern
dla mnie locke robi sie coraz dziwniejszy, pamietacie te dziwne deszcze ktore "nagle" zaczynaly padac, locke umie to przewidziec ? Nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze Mr. Proper ;] byl juz na tej wyspie...

Nie wiem czemu ale jakos przypomnial mi sie chyba 2 odc 1 serii, akcja z kadlubem samolotu, czemu nie wrocili tam ? Przeciez mogli znalesc wiele rzeczy, moze sayid cos by zmontowal z przyrzadow z samolotu ;], nie wiem czemu ale mnie to meczy.

I jeszcze sprawa Jacka, przeciez on byl w dzungli po katastrofie a te bambusy dookola niego nie byly polamane wiec nie mozliwe zeby go odrzucilo, ktos go tam zaniosl, czemu pies byl obok niego? No i jeszcze jego ojciec... myslle ze odpowiedzi na wiele pytan mozna znalesc w pierwszych odc 1 serii, szkoda ze nie mam ich na kompie.

EDIT:

Kurde im wiecej mysle o lostcie tym wiecej znajduje pytan

Czemu z filmu byl wyciety kawalek o tym do czego nie wolno uzywac kompa? I dlaczego byl schowany w biblii?
lukaszek
jack byl w szoku, dlatego znalazl sie w dzungli.

niedawo byl motyw niedaleko mojej miejscowosci jak panienka po wypadku samochodwym uciekla z miejsca wypadku i policjani znalezli ja kawal drogi dalej w jakiejs stodole.

tak wiec ten problem juz chyba mamy z glowy

lock przewiduje deszcz bo zapewne zamiast grac w noge ogladal animal planet i discovery. z tego co wiem taka nagla zmiana pogody nie jest czym niezwyklym w takim klimacie.

niewiadomo czy nie wrocili do kabiny pilota. jesli nawet to mogliby najwyzej wymontowac fotele & inny hardware. w kokpicie i osprzecie bardziej dominuje technika cyfrowa wiec sayid raczej nagrzanym drewienkiem nic by nie zmontowa;]
wortigern
jack byl w szoku, dlatego znalazl sie w dzungli.

niedawo byl motyw niedaleko mojej miejscowosci jak panienka po wypadku samochodwym uciekla z miejsca wypadku i policjani znalezli ja kawal drogi dalej w jakiejs stodole.

tak wiec ten problem juz chyba mamy z glowy

heh, no nie wiem, IMO to cos znaczylo

co do tych deszczy to ja tez zamiast grac w noge ogladam programy przyrodnicze, ten deszcz poprostu przestawal padac tak jakby ktos zakrecil wode, cyk i nie ma deszczu.

ale jeszcze jedna ciekawa rzecz z 1 serii, chodzi o clarie i tego jasnowidza, mowil on o tym ze jesli dziecko nie zostanie z nia to stanie sie mu cos zlego.

I kim wlasciwie sa The Others ? Innymi rozbitkami? Zmiennikami? Pracownikami Fundacji?
lukaszek
imo to oni tez sa rozbitkami
neo_angin
QUOTE(Bóg @ 7 02 2006, 23:03) *

imo to oni tez sa rozbitkami

no to jeśli są rozbitkami, to skąd mają łódkę ? ok byli na big statku gdzie była mała motorówka, ale dlaczgo jej nie wykorzystają i jeszcze jedno, to moze być potwierdzenie, ze Zeke i reszta nie są the others, prz y całej tej wymianie zdań, było pytanie o walta "gdzie jest?" (mniej więcej) zeke powiedziął ze nic mu nie jest, ale nie powiedziął u kogo jest, to moze znaczyć tyle ze Walt jest u the others i nic mu nie jest, poza tym jest jeszcze sprawa ze The others są zaje**cie ciszy (no ze cicho chodzą tongue.gif ) a na tym ujeciu, gdzie Eko i Jin chowają się przed The others widać na końcu dziecko które ciągneło na drucie miśka, takiego samego miśka miał jeden z dwójki dzieciaków z drugiej grupy, ktora prawie w całości została porwana.

im więcej odcinków tym więcej pytan,

najdziwniejsze jest to, że chyba kazdy ma powiązanie z wyspą ! Hurley - Numery, Eko - brat (no to już jest naperrwade Duuuuzy zbieg okoliczności ze sie tam razem znaleźli i tez przy katastrofie samolotu ! i Jack to do Desmonda uciekła jego żona ! widać to na foto w bunkrze, to to już przesada, zreeszta samo spotkanie desmonda w tym włazie to juz duzo, nie wiemy jeszce o wszystkich osobach, cos mi ejszce chodizło po głowie z Lockiem, ze ma jakieś powiązanie z wyspą, ale zapomniałem tongue.gif

ide spać, sorki za wszelkie literówki smile.gif
wortigern
poszluchaj co mowi mr. Eko do Locke'a
QUOTE( 'Mr. Eko')
Nie myl przypadku z przeznaczeniem
Julita
To jest zaletą tego serialu ze co odcinek powstaje co raz wiecej pytań. Prawdziwa fala eskalacji moze nastąpic juz za tydzien gdzie w odcinki One of Them poznamy historie Sayida, kto wie z jaką mocą powali nas na kolana hyh.gif
g_w_b_b_a
dziwne ze nigdzie nie ma torrenta do s2e13 confused.gif a moze nie bedzie wogole sad.gif bo w necie sa tylko 2 odcinki wildobyz a reszty nie ma confused.gif jedynie jakis amator zgral i udostepnil :?
Guts
QUOTE(g_w_b_b_a @ 8 02 2006, 09:39) *

dziwne ze nigdzie nie ma torrenta do s2e13 confused.gif a moze nie bedzie wogole sad.gif bo w necie sa tylko 2 odcinki wildobyz a reszty nie ma confused.gif jedynie jakis amator zgral i udostepnil :?

Nowe odcinki pojawiaja sie przewaznie w czwartkowe poranki.
g_w_b_b_a
uuupps ale wpadka smile.gif pomylilem sie bo sie napalilem na kolejny odcienk bo trzeba bylo czekac 2tyg smile.gif
Wiśnia San
QUOTE(neo_angin @ 8 02 2006, 01:38) *

no to jeśli są rozbitkami, to skąd mają łódkę ? ok byli na big statku gdzie była mała motorówka, ale dlaczgo jej nie wykorzystają i jeszcze jedno, to moze być potwierdzenie, ze Zeke i reszta nie są the others, prz y całej tej wymianie zdań, było pytanie o walta "gdzie jest?" (mniej więcej) zeke powiedziął ze nic mu nie jest, ale nie powiedziął u kogo jest, to moze znaczyć tyle ze Walt jest u the others i nic mu nie jest, poza tym jest jeszcze sprawa ze The others są zaje**cie ciszy (no ze cicho chodzą tongue.gif ) a na tym ujeciu, gdzie Eko i Jin chowają się przed The others widać na końcu dziecko które ciągneło na drucie miśka, takiego samego miśka miał jeden z dwójki dzieciaków z drugiej grupy, ktora prawie w całości została porwana.

im więcej odcinków tym więcej pytan,

najdziwniejsze jest to, że chyba kazdy ma powiązanie z wyspą ! Hurley - Numery, Eko - brat (no to już jest naperrwade Duuuuzy zbieg okoliczności ze sie tam razem znaleźli i tez przy katastrofie samolotu ! i Jack to do Desmonda uciekła jego żona ! widać to na foto w bunkrze, to to już przesada, zreeszta samo spotkanie desmonda w tym włazie to juz duzo, nie wiemy jeszce o wszystkich osobach, cos mi ejszce chodizło po głowie z Lockiem, ze ma jakieś powiązanie z wyspą, ale zapomniałem tongue.gif

ide spać, sorki za wszelkie literówki smile.gif

A mi się wydaje że "inni" to właśnie ten Zeke bo to przecież on porwał Walta, a nie powiedział gdzie on jest żeby go nie szukali. Jeśli by powiedział że jest u nich w wiosce to już by wiedzieli czego szukać, a tak kapa. Co do porwanych dzieciaków z tyłu samolotu to właśnie porwali je "ludzie" Zeke, przecież 2 z nich zabił Eko.

Teraz moja teoria dotycząca INNYCH. Zapoczątkowali ich ludzie którzy mieli wciskać klawich, badania nad magnetyzmem (to chyba tam badali) wymkneły się spod kątroli i przez to na wyspie jest tyle wraków. Szeregi INNYCH są zasilane właśnie przez rozbitków. Łódź maja właśnie od zmienników, a to że na wyspie jest im dobrze to nie próbują z niej uciekać.

I ten wycięty kawałek filmu. Został wycięty ponieważ można się kontaktować z inna bazą na wyspie co momentalnie spowodowało by rozmowy o tym co jest na zewnatrz i chęć opuszczenia ośrodka. I nie wiedzieć dlaczego mam wrażenie że jak przestaną naduszać przycisk na PC to ich problemy się skończą. Właśnie może o to chodziło że PC służą do kontrolowania maszyn zakłucających "pole magneczyczne wyspy".

Jeśli chodzi o te zbiegi okoliczności to czasami są bardzo naciągane.
g_w_b_b_a
w pierwszych odcinkach gdy otworzyli wlaz to Jack lub Locke mowil ze te sciany sa grube,itp i cos tam z Czarnobyla wiec moze musza naciskac guzik by nie dokonac destrukcji bo ten koles na tasmie mowil ze jesli nie nacisna to eksperyment skonczy sie niepowiedzeniem

pojawily sie juz napisy
http://napisy.gwrota.com/pobierz.php?id=15...7f1c3df38c1396d
Julita
Chodziło oto ze gdy ostatnio ktos tak szybko zalewał coś betonem to chodziło o Czarnobyl. A Desmond sam wspominał o tym że wciskanie guzika ratuje swiat..
g_w_b_b_a
a kiedy spotal Locke i gadal z nim to Dezpomd powiedzial - "czyli swiat jeszcze istnieje" ciekawe gdzie sie schowal smile.gif :} pewnie do innego bunkra tongue.gif

obejrzycie trailera s2e15 - O_O murowane
mario87
co do tej łódzi Zeka to Sawyer powiedział do Michaela że ta ich łódka ma zasięg najwyżej 100mil i zatopiła by ją pierwsza większa fala, więc uciec na niej się nie da

jeszcze 10 min i mam nowy odcinek smile.gif
SIKI
nowy odcinek daje rade jednak spodziewałem siętroche innego zakończenia, te mnie zaskoczyło co jest in + ;]
Trailer następnego epizodu O________O
Nie mogę się doczekac.....
Guts
A ja juz jestem po obejrzeniu nowego epsa cool.gif

Swietny odcinek, dowiadujemy sie paru nowych rzeczy o Sawyerze oraz...... Charlim, najpawdopodobniej nastapi rozlam w grupie. To co widzimy w tym epku jest zaledwie wstepem do tego co bedzie sie dziac dalej (koncowka ostro daje po glowie).
tk
w pierwszym momencie jak sawyer zaczął gadkę o jego manatkach myślałem, że chciał im tylko wkręta niezłego zrobić, ale szykuje się wieksza afera. Wogóle końcówka świetna, bardzo dobry odcinek.
g_w_b_b_a
http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/...x14promo-lg.zip
zwiastun kolejnego odcinka LOST - O_O
mario87
tak jak myślałem, 14 ep "One of them" będzie rozwalał icon_twisted.gif
SIKI
mario87
Sebas
Skąd wy ściągacie te epizody? Nie moge znaleźć 13 confused.gif...
Guts
QUOTE(mario87 @ 9 02 2006, 23:25) *

w bunkrze Sayid mówi "It's one of them" czyli others, albo jeśli jest kilka grup to stawiam na ludzi Zeka(narrator po prostu mówi nieznajmy), bo podobno Others są bezwzględni, a ten gosć wołał takim płaczliwym głosem "pomocy, proszą pomóżcie mi"
zauważyliście że ten gosć ma strzałe w prawym ramieniu? ktoś strzlił mu w plecy

Przeciez ''nieznajomy'', ktorego zlapal Sayid i pozniej go torturowal to........ Sayid !!!!
mario87
question.gif to chyba jasno wynika z trailera, albo ja czegoś albo kogoś nie zrozumiałem tongue.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.