Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Guts
Chodzi mi o scene gdzie Sayid zneca sie nad typkiem (siedzacym na krzesle). Wyglada on (nieznajomy) jak Sayid: te same wlosy tyle, ze spiete! wacko.gif
g_w_b_b_a
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Burth
ogladajac trailer tracicie 60% frajdy, nie szkoda Wam ?

Ma ktoś może pierwszy sezon na dvd ? chodzi mi o 9-cio plytowe wydanie z dzwiekiem 5,1. Jesli tak to zapraszam na PW na pewno sie dogadamy smile.gif
mario87
QUOTE(Guts @ 10 02 2006, 12:45) *

Chodzi mi o scene gdzie Sayid zneca sie nad typkiem (siedzacym na krzesle). Wyglada on (nieznajomy) jak Sayid: te same wlosy tyle, ze spiete! wacko.gif

Dante
Burth
skusilem sie na trailer i zmienilem zdanie, nie psuje fabuły tylko robi duuuużą zajawke
SIKI
wortigern
Robak

Mimo wszystko nie mogę się doczekać najbliższego odcinka. Zapowiada się bardzo ciekawie. biggrin.gif
wortigern
Wiśnia San
Czy na sieci są już odcinki 2x12; 2x13 i 2x14 bo na emulu nie moge ich zlokalizować blink.gif
wortigern
na torencie sa 2x12 2x12 a 2x14 jeszcze nawet w telewizji nie bylo ;D

sciagaj z torrenta a nie z emula, przy necie 256 spokojnie bedziesz wyciagal 30-40kb/s czyli jeden odc w jakies 5-6 godzin
Dante
Ja polecam Direct Download dostaje się linka np yousendit albo megaupload i odcinek jest w 2-3 godziny
g_w_b_b_a
QUOTE(SIKI @ 10 02 2006, 19:56) *

może to ten kolega Desmonda lub sam Desmond? ohmy.gif

trailer to nie spoiler, wiem ale niektorzy lubia je ogladac a inni nie
Robak
QUOTE(wortigern @ 11 02 2006, 09:16) *

no ale na 100% przelecialo zero bo ucichl alarm i locke strzelil minke

g_w_b_b_a
babciahania
wortigern

ps.
czemu caly czas piszemy spoilerami, i tak wszyscy juz ogladali trailer unsure.gif
Dark_Slide
Ja jeszcze nie oglądałem i nie będę oglądać. Nie lubie oglądać trailerów, psują w malutkim stopniu zabawe, a ja wolę cieszyć się odcinkiem i nie oczekiwać kiedy będzie jakiś moment, który pokazano w trailerze tongue.gif

Piszcie dalej w spoiler tagach. happy.gif
tk
Burth
g_w_b_b_a
mario87
g_w_b_b_a
Dark_Slide
Hmm osobiście nie wiem jak to jest z tym podawaniem linków do nowo powstałych seriali czy to legalne czy nie, ale jezeli ktos ma problemy ze sciaganiem emulem albo torrentem to niech sie ze mna na gg skontatkuje to podam adres stronki gdzie mozna zassac 14 odcinek mi sciagalo maksymalna predkoscia 30kb/s. Limit ograniczony wiec sie spieszcie.

Pozdrawiam
nWo
Off Topic

Podawanie linków do seriali jest jak najbardziej legalne, po wyemitowaniu nawet na płatnym kanale nie są one juz objęte zadnymi prawami. Odcinki są emitowane tylko raz, piractwem bylo by umieszczanie ich tuż przed emisją tak jak filmy w kinach ale telewizja to zupelnie inna bajka.

Jeżeli macie problemy z torrentami to mam za(pipi)ieste rozwiązanie. Opera 8.10 Build 7685. Ta wersja to jest beta oczywiscie, ale potrafi zasysac pliki torrent tak jakbyscie zasysali pliki z FTP. Poprostu klikasz w link Torrent a opera pyta sie czy ma uzywc do sciagania tego pliku klienta Torrent, odpowiadam tak i jazda hyh.gif zadnej konfiguracji jak W BitLord czy Azureus.

Na początku buduje strukture pliku jak na fotce ponizej a potem zaczyna sie Download hyh.gif

Zainteresowanych Instalką Opery zapraszam na prv kto ma problemy z torrentami. Tutaj nie zdarzają sie Fejki jak na emule
Dark_Slide
No to w takim razie trzymajcie:

Namiar na RapidShare :[źródło przez nikogo nie potwierdzone co do zgodności, jak tylko ktoś napisze czy dobre czy złe to zedytuje post]
http://rapidshare.de/files/13381242/Polo_Polo.part4.rar
http://rapidshare.de/files/13381304/Polo_Polo.part2.rar
http://rapidshare.de/files/13381385/Polo_Polo.part3.rar
http://rapidshare.de/files/13381494/Polo_Polo.part1.rar

haslo : www.th3zone.com

Inne źródło:
http://d01.megashares.com/?d01=2bff72ef978...afd479913e046d3

Ja ściągałem stąd:
http://www.sendspace.com/file/ksn5zs
albo
http://www.sendspace.com/file/1mjfcu
tyle, że się już limit skończył i trzeba poczekać, ale nie wiem ile może dzień, może kilka godzin.

Ja już mam odcinek niestety mój angielski nie jest na tyle doskonały [dopiero 2,5 lata nauki] i czekam na napisy. Z tego co się dowiedziałem są one już kończone jest ponad 80%
nWo
Torrenty są o tyle lepsze ze zaczynając pobierac automatycznie stajesz sie wysyłającym czyli im wiecej osób pobiera tym wiecej wysyła, wiecej źródeł szybszy transfer. Ok koniec of topa zabieram sie za odcinek raport za 50 minut hyh.gif
Dark_Slide
No ja też niedługo się wezmę za oglądanie. Jeszcze minuty i będą napisy ^^

Co do torrentów, to akurat w moim przypadku mam poblokowane porty przez administratora sieci i de.bil nie chce odblokować >< torrenty ida mi jak krew...dlatego przerzuciłem się na tego typu linki i co czwartek będę takie podsyłać dla podobnie potrzebujących wink.gif

BTW. ja na łączu 256kb/s odcinek już miałem ok. godziny 12.00 trochę przed, więc chyba sie opłaca przez takie linki ściagać.
Guts
No ja juz jestem po nowym odcinku i musze powiedziec , ze zbyt mocno wierzylem w trailer.
Tak naprawde procz zlapania rzekomego ''innego'', torturach nic ciekawego sie nie dowiadujemy ;/
Niby licznik zszedl do zera , ale co z tego skoro ''super madafaka'' Locke wklepal ciag cyfr i wszystko znow sie zrestarowalo (przed tym byly jakies trzesienie czy cus O.o)
Za tydzien akcja powinna juz na serio pojsc do przodu bo jakos mnie nie kreci poszukiwanie zaby przez Hugo i Sawyera (ot zwyczajny rozwlekacz nie wnoszacy nic).
Burth
http://napisy.org/Tlumaczenie/Id001124 napisy, jeszcxze nie skonczone ale mozna śledzic postęp na bierząco smile.gif
nWo
Jestem już po seansie s02e14 hyh.gif
Odcinek poświęcony Sayidowi

Odcinek stonowany bez takich emocji jak spotkanie Ekipy Zeke i Jacka, bo w tej serii to wlasnie ten odcinek jest najbardziej emocjonujący.

Dark_Slide
Jakby kogoś interesowało są już napisy http://napisy.gwrota.com/ do zobaczenia za 50 minut happy.gif
SIKI
kolejny słaby odcinek dry.gif 2 sezon rozczarowuje jak na razie....
LOST nie dorasta do pięt 24 godzin...
tak btw to trailer był ciekawszy niż ten cały odcinek....
Dark_Slide
Jak dla mnie odcinek był bdb. Naprawdę uwierzyłem, że Locke nie zdażył. Tajemnicze hieroglify. Na innym forum ktoś powiedział, że oznaczają "Świat się nie kończy". Co do "znaleziska" francuzki to jestem przekonany, że jest to "inny" zwłaszcza po tym ostatnim ujęciu kiedy zamykają drzwi od zbrojowni. Kurcze i mam dylemat zobaczyć trailer kolejnego czy nie confused.gif Ktoś widział? Mówi dużo? Nie lubię trailerów zbytnio oglądać, ale czasem nie wytrzymuje przy LOST.
Burth
Też jestem 'po'; może jestem Lost-addicted ale mi sie odcinek podobał i choć faktycznie ten sezon jest gorszy od pierwszego to jest ciekawie. W tajemniczych znaczkach ktore zaczeły sie pojawiać po tym jak licznik dobił zera, najbardziej zaciekawiło mnie że były na czerwonym tle. Co do 'świat się nie kończy', nie wiem jak ktoś mógł to przetłumaczyć skoro nie pokazały sie nawet wszystkie symbole (brakowało dwoch). Widać było wyraźnie znak rakiety i coś zaczeło sie dziać, może jakiś system rakietowy? Może tak właśnie samolot Oceanic Airlines rozpadł sie na pół - pomocą rakiety ? Czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek.
lukaszek
dziwne ze wszyscy uwazaja ze ci others sa bezlitosci i wogole...przeciez oni nikogo nie skrzywdzili...jak narazie to tylko zabieraja ludzi.

bardziej bezlitsona jest nakwaszona francuska bijacz "mam kusze i potrafie z 10m strzelic taka by ominac serce,aorte,watrobe,2 tetnice i sledzione" russou ktora sieje destrukcje w dzungli swoimi wynalazkami.jak narazie to ona najwiecej typa ubila.

uwazam ze baloniarz jest deoderz. jego minka "...i chu.j" nie pozostawia zadnych watpliwosci.

odcinek nie byl zly jednak poprzedni byl na wypasie po maxie zwlaszcza z koncowym "w miescie jest nowy szeryf"
nWo
Dziwne bo ja widze ze brakuje tylko jednego obrazka i to wcale nie znaczy że "świat sie nie kończy" mellow.gif ktoś miał poczucie humoru i wyleciał jak gumka z majtek.

Teraz juz wiadomo ze w s02e15 i po odnalezieniu drugiego bunkra akcja ruszy do przodu. Odcinek byl bardzo fajny, w koncu pokazano jakies Efekty Komputerowe, chyba ktos inny zabral sie za rezyserke II sezonu bo czuc te wyraźną róźnice, ujęcia kamer sa juz inne, scenerie tez i zachowania bohaterów i dialogi są bardziej szczegółowe. Zwłaszcza u Sawyera jego odzywki są mocno przywiązane do zdarzeń przed wyspą.
babciahania
co do ściągania to kolega mi to podesłał:
LOST
ale nic z tego nie sciągałem, więc nie wiem, jak szybko i jaka jakość

a odcinek uważam, że był dobry...
K@$%A ja też już uwierzyłem ze Lock nie zdążył,
I teraz znowu trzeba czekać... censored2.gif
Dark_Slide

It means “child”. These appear right after the “die” hieroglyphs.
Burth
czyli ta sekwencja oznacza umierać, umieraj a potem zmienia sie na dziecko,
w poprzednim odcinku Charlie mówił że dziecku grozi niebezpieczeństwo i trzeba je ochrzcic

no nie mowcie że drugi sezon jest cienki smile.gif
SIKI
Źródło: http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/...x15promo-lg.zip

TRAILER ep15
Zapowiada się świetnie,
. Jednak dzisiejszy odcinek potwierdził w mojej opinii to, że trailerami nie można się podniecac...
aha w komentarzach na polishtracker wyczytałem, że nastepny ep w 1 tygodniu marca, prawda to? blink.gif
Burth
chyba nie

Next Episode:
Wednesday, Feb. 22 at 9/8c
"Pilot - Parts I & 2"
It's a special two-hour broadcast of the pilot that started it all. After Oceanic Flight 815 crash lands, the 48 survivors find themselves on an island of harsh terrain, cruel weather and dark secrets, including a frightful creature that stalks the jungle. Strangers all, even those related by blood, the survivors' pasts - their ethics, religions, politics and attitudes - threaten to jeopardize the group's ability to endure.
by abc

ale zdaje sie że znowu jakiś odcinek specjalny dry.gif
nWo
Tak nastepny odcinek dopiero 1 Marca
s02e15 Maternity Leave

Natomiast za tydzien podsumowanie II sezonu tak jak to mialo miesce w I sezonie.
Burth
Dark_Slide na jakim forum znalazłeś te hieroglify itp ?
nWo
W google wpisz OTG LOST tam jest forum

http://forum.gwrota.com/index.php?showtopic=4854&st=50
zduniacz
Troche mnie jedna rzecz razi z tego odcinka. Sayid powiedzial Anie Lucii, żeby sobie poszła, on pogada z Danielle. I Ana poszła, tak po prostu, "oka stary ziomie nie ma problemu, jakaś babka lata po dżungli ze strzelbą ale to wkońcu normalne, juz sobie ide". Niezły zonk.

Qirex_RD moglbys informacje wyłowione z trailerow wpisywać w spoilery? Dziekuję.
nWo
QUOTE(zduniacz @ 17 02 2006, 02:18) *

Qirex_RD moglbys informacje wyłowione z trailerow wpisywać w spoilery? Dziekuję.

Yes my master

Chociarz chyba tu powinno znalesc sie zdjecie Lorda Vadera unsure.gif

Troche mnie jedna rzecz razi z tego odcinka. Sayid powiedzial Anie Lucii, żeby sobie poszła, on pogada z Danielle. I Ana poszła, tak po prostu, "oka stary ziomie nie ma problemu, jakaś babka lata po dżungli ze strzelbą ale to wkońcu normalne, juz sobie ide". Niezły zonk.

Faktycznie zachowanie Any budzi w tym przypadku wątpliwość, ale czy ty chcialbys wku**rw*ić goscia któremu zabiłeś kobiete, w takiej sytuacji chyba lepiej ustąpić. Chociarz zdrugiej strony Ana sama s*ra ze strachu przed The Otheres a tutaj nagle jakas uzbrojona nieznajoma pląta sie po buszu. Z jej temperamentem to chyba cud ze nie było ladies and gentlemen lets get reddy to rummble in match of the evening : Ana-Lucia CortezZZZ versus Danielle Rousseau happy.gif Ale Ana nie podeszła by Danielle, nie w dzungli wink.gif
Burth
QUOTE(QIREX_RD @ 17 02 2006, 17:16) *

Yes my master

Chociarz chyba tu powinno znalesc sie zdjecie Lorda Vadera unsure.gif

Faktycznie zachowanie Any budzi w tym przypadku wątpliwość, ale czy ty chcialbys wku**rw*ić goscia któremu zabiłeś kobiete, w takiej sytuacji chyba lepiej ustąpić. Chociarz zdrugiej strony Ana sama s*ra ze strachu przed The Otheres a tutaj nagle jakas uzbrojona nieznajoma pląta sie po buszu. Z jej temperamentem to chyba cud ze nie było ladies and gentlemen lets get reddy to rummble in match of the evening : Ana-Lucia CortezZZZ versus Danielle Rousseau happy.gif Ale [b]Ana nie podeszła by Danielle
, nie w dzungli wink.gif [/b]

że Sayid ją podszedł to była gruba przesada, co do Any to nikt za nią nie przepada i ona o tym dobrze wie, zatem nie wdawała sie w głębsze dyskusje

EDIT po co na zielono piszesz ?
tk
żeby ludzie z czarnym skinem ch.uja widzieli biggrin.gif

Więcej nie będe oglądał trailerów bo niepotrzebnie sie napaliłem na ten odcinek a wyszło bardzo słabo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.