Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
g_w_b_b_a
QUOTE(tekA @ 17 02 2006, 17:54) *

żeby ludzie z czarnym skinem ch.uja widzieli biggrin.gif

Więcej nie będe oglądał trailerów bo niepotrzebnie sie napaliłem na ten odcinek a wyszło bardzo słabo

ja tak samo mad.gif

troche wkurza mnie ten LOST co jakis czas przerwy, slabe odcinki, pokazuja konflikt miedzy LOCK vs JACK vs SAWYER a a tajemnicza wyspa jest wyspa confused.gif beda chyba to tak dlugo ciagneli by kase zarobic confused.gif rozmyslam nad przestaniem ogladania Losta a pozniej lyknac kilka/nascie odcikow za jednym razem jak to robilem z sezonem 1

sam trailer tego odcinka mogl slozyc jako odcinek bo pokazali cos ale i tak o tym nic nie wiadomo co to i do czego ma slozyc:? confused.gif
nWo
To ktos używa tego gówna !!!!!!!!!!!! o ku*w*a ohmy.gif hahahahahah a ja caly czas nie swiadomy hahahahaha. No I TAK QIREX PRZESTAL PISAC NA ZIELONO. grasz w zielone ?? zwijaj bejbe

Wracając do topicu zeby offtopa nierobic to czy oglądając trailer nie jest czasami miło sie rozczarować. Hmmm chociarz z drugiej strony jak obejrzysz crap trailer to moze i olejesz caly film a film moze byc rewela. Odwrotnie tez jest zle bo jak trailer (pipi)i/s*ty a film do du*py to tylko kase na bilet wtopisz. Wniosek z tego taki ze trailery filmów robią zawodowcy, a te serialowe chyba spece od taniej reklamy.
mario87
a mi się tam odcinek podobał smile.gif może po prostu dlatego że Sayid to mój ulubiony bohater? smile.gif scena z Jackiem i Lockiem też była niezła
wortigern
kurde juz przesadzaja z tym LOSTem z odcinka na odcinek coraz głupszy jest i nudniejszy. Co mialo znaczyc to z sawyerem i grubym? OMG co za glupota. Niby sa jakies znaczki, niby jakis Other ale i tak to wszystko o kant kuli potluc bo ani to ciekawe ani wciagajace. IMO w pierwszej serii kiedy bylo mniej pytan a wiecej akcji serial byl znaaacznie lepszy
Dark_Slide
Tam ktoś się pytał z jakiego forum wziąłem hieroglify: 4815162342.com to jest najlepsze forum o LOST
babciahania
popieram wasze "wkurzenie" ale napewno wpływają na nas te przerwy tygodniowe lub dwu, jakby puszczali po 2 odcinki by było znacznie lepiej, w tej chwili jestem przygotowany na to, że ten serial nie bedzie miał "zakończenia".

Fakt, z tą żabą to już przesadzili...

Ja żałuje tylko że odcinki drugiej seri tj. od 1 do 10, łyknkołem jednej nocy, a teraz ciągle czekam na nowe. Do tego w między czasie obejrzałem 2 inne seriale - Prisson Break i Cleeper Cell, które mnie odciągnęły od Lost..
Więc chce wam przekazać: CIERPLIWOŚCI drodzy przyjaciele CIERPLIWOŚCI...
koniec offtopa.

moim zdaniem człowiek "z Minessoty" kłamie i napewno jest jednym z tych grupek,
Bo wciąż nie moge uwierzyć że The Others to grupa Zeka.
Dante
Odcinek nie był zły ale lekko się zawiodłem bo po trailerze spodziewałem się więcej.

No i kolejna przerwa a jak odcinki bedą emitowane z takim tempem to jeszcze axn dogoni abc. W serialu jest już dośc dużo wątków i zamiast je pokazywac dalej dowala się kolejny a to troche zawodzi
Burth
axn też pewnie będzie puszczał te odcinki specjalne
Pablo_el
w sumie fajny odcinek. Watek caly z zaba to typowy zapychacz ale opowiesc o Sahidzie jest naprawde spoko. Ostatni dialog z goblinem bardzo mi sie podobal.

BTW ten other guy gral w SAW 1 biggrin.gif
babciahania
QUOTE(Pablo_el @ 18 02 2006, 23:57) *

aa
Michael -- Link -- Matrix
Charlie -- Merry - LOTR
tak jakby kroś nie wiedział... blush.gif
SIKI
QUOTE(Pablo_el @ 18 02 2006, 23:57) *

w sumie fajny odcinek. Watek caly z zaba to typowy zapychacz ale opowiesc o Sahidzie jest naprawde spoko. Ostatni dialog z goblinem bardzo mi sie podobal.

jak tak się bawimy to ojciec Jacka grał w 2 sezonie serialu "24 godziny" jako ojciec Kate Warner...
wortigern
Mr. Lock'a widzialem w jednym odcinku, JAG
Clarie grala chyba w Roswellu (tez w miare serial ;p)
tk
a Mr.Ecko w Mummy Returns biggrin.gif

charliego to chyba każdy kojarzy
nWo
Niezła zabawa wiedze. Ana Lucia wiadomo gdzie wciskała gaz do podłogi.
Natomist Sawyer w jednym z odcinków "Walker, Texas Ranger"
Dante
Anna chyba też rozwalała łby zombiakom
g_w_b_b_a
i nie tylko - byla w oddziale SWAT
wortigern
ej dobra nie walcie offtopa ;p
bialko
A ten generał z brodą co gadał z Sayidem to grał kaznodzieje w Carnivalle ;p
wortigern
ten z broda to gral w wielu filmach,
matka kate grala w sabrinie ;p
ten kolo co powiedzial Jamesowi gdzie jest prawdziwy Sawyer tez jest znany. Co ciekawe, ten "prawdziwy sawyer" nazywal sie Dogget? a wlasnie agenta Doggeta gral ten ziomus (ten znajomy Jamesa) w X-Files
Pablo_el
QUOTE(QIREX_RD @ 19 02 2006, 07:47) *

i w jednym z odcinkow CSI gral kelnera wink.gif
Dark_Slide
No to ja też coś dorzucę tongue.gif

Locke grał w serialu Alias bardziej znanym w Polsce jako "Agentka o stu twarzach" [btw. nie wiem jak można wymyśleć tak głupi tytuł O_o]. Grał jednego z agentów CIA. Zresztą teraz leci w TVP drugi sezon od 6 odcinka. Zaczęło się jakieś 2 tygodnie temu, a zaserwowali po ucięciu 2 sezonu na piątym odcinku jakieś 1,5 roku temu. Współczuje tym co będą czekać na LOST sezon 2 w TVP. Pewnie podobna będzie historia.
SIKI
QUOTE(QIREX_RD @ 19 02 2006, 13:47) *

grał takiego Harleyowca na motorze? huh.gif
nWo
mellow.gif boże nie pamiętam kogo tam grał, ale grał

zduniacz
^ Ten odcinek Texas Rangera był niedawno na polsacie, scena końcowa była w cyrku(teatrze?) - Sawyer przebrał się za rycerzyka na koniu i miał zabić na scenie jakiegoś innego aktora. Oczywiście udaremnił mu to, przy okazji serwując kopa z półobrotu, nie kto inny tylko sam......... Trivette smile.gif

Coby nie offtopować: Kurde, zauwazyliscie ze oni musza wpisywac do kompa dokladnie te same liczby, ktorymi Hurley zagral na loterii???????? wacko.gif wacko.gif wacko.gif
SIKI
QUOTE(zduniacz @ 21 02 2006, 22:10) *

Coby nie offtopować: Kurde, zauwazyliscie ze oni musza wpisywac do kompa dokladnie te same liczby, ktorymi Hurley zagral na loterii???????? wacko.gif wacko.gif wacko.gif

o kur.wa jakie odkrycie huh.gif mellow.gif
Jak na to wpadłeś??
wortigern
oby nie offtopować: Kurde, zauwazyliscie ze oni musza wpisywac do kompa dokladnie te same liczby, ktorymi Hurley zagral na loterii????????

0____________________o

sorry za spam ale nie moglem wytrzymac
g_w_b_b_a
QUOTE(zduniacz @ 21 02 2006, 22:10) *

^ Ten odcinek Texas Rangera był niedawno na polsacie, scena końcowa była w cyrku(teatrze?) - Sawyer przebrał się za rycerzyka na koniu i miał zabić na scenie jakiegoś innego aktora. Oczywiście udaremnił mu to, przy okazji serwując kopa z półobrotu, nie kto inny tylko sam......... Trivette smile.gif

te liczby ciagle sie pojawiaja w serialu wiec to nie jest zadne odkrycie, chyba ze ogladasz bez zrozumienia i cos zaobaczysz np. na pletwie rekina bylo logo Dharmy to ty z tego robisz sensacja a kazdy juz to widzial
zduniacz
Panowie spokojnie, rzucacie sie jak Jack na Locke'a biggrin.gif Nie chcialem offtopowac strażnikiem teksasu, ino nie miałem nic odkrywczego do napisania nt. Lost, walnąłem więc byle co. Te głupie ikonki na końcu miały to sugerować ;]
lukaszek
kochane sloneczka muskające twarz cieplutkimi promyczkami dlaczego nie ma jeszcze 2x15 w sklepach wysylkowych?
wortigern
moze dla tego ze 2x15 to chyba special odc
lukaszek
http://www.lostlinks.net/whispers.htm

rozkmining szeptow
Arox
Nareszcie wskoczyłem w drugi sezon. Dziś łyknąłem już 4 odcinki, zaraz łykam piąty.

Ile do tej pory ukazało się odcinków drugiego sezonu? Mam 9, 10-14 jest w drodze.
15 już wyszło?
Obsolete
QUOTE(wortigern @ 23 02 2006, 16:57) *

moze dla tego ze 2x15 to chyba special odc

or olimpiada. Klanu tez nie pokazuja;;]]]
Burth
QUOTE(Arcadio @ 25 02 2006, 23:37) *

Nareszcie wskoczyłem w drugi sezon. Dziś łyknąłem już 4 odcinki, zaraz łykam piąty.

Ile do tej pory ukazało się odcinków drugiego sezonu? Mam 9, 10-14 jest w drodze.
15 już wyszło?

W tym tygodniu był odc specjalny (powtórki) nie liczony. W środe będzie 15.
g_w_b_b_a
juz niedlugo kolejny odc tongue.gif
Obsolete
QUOTE(g_w_b_b_a @ 28 02 2006, 09:40) *

juz niedlugo kolejny odc tongue.gif

dzieki za ten wartosciowy post, bez tej drogocennej informacji bysmy zgineli i przegapili odcinek.
wortigern
pfff pewnie kolejny nudny odcinek jeszcze bardziej psujacy 2 serie
babciahania
nie ma co narzekać przed obejrzeniem..
ostatni odc. nie był zły...
wortigern
byl
Burth
ma ktoś taką fajną lineczke, jak Dark Slide dał z nowym odcinkiem na rapidzie albo megaupload ?
Arox
Jest już 15

Ma ktoś napisy?
Burth
http://napisy.gwrota.com/ tu będą dziś około 17.

w zamian licze na sznurek do odcinka na megaupload xD
neo_angin
odcinek 15 JEST EXTRA i DODaaaa je wieeele nowych pytań hyh.gif nie chce spojelerować hyh.gif więc niech ktoś mi powie jak sięrobi spojeler to takie wcisnij zeby pokazac i wcisnij zeby schować tongue.gif
Dante
Jak wybierasz odpowiedz to jest taka opcja.
Odcinek ciagne właśnie po kawałku z RapidShare więc jutro oblookam go na 100 procent
SIKI
dobry odcinek, choc nie zczaiłem końcówki
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
mario87
QUOTE(SIKI @ 2 03 2006, 21:33) *

dobry odcinek, choc nie zczaiłem końcówki
Jak Locke wszystko porozrzucał i sie zdenerwował o_O

Pablo_el
QUOTE(mario87 @ 2 03 2006, 21:30) *

Ethan rozmawiał z tym Zeekiem bez charakteryzacji i mowa była i jakimś innym, pewnie o ich szefie, ciekawe o kogo chodzi, o jakiegoś rozbitka czy o kimś z Dharmy, zaóważcie że oni mieli normalne ubrania, więc muszą chyba mieć jakiś kontakt z zewnętrzym światem, i jako że się wynieśli z jednego bunkra to zapewne są w następnym, czyli znają ich położenie, francuska sama nie wiedziała o tych bunkrach(no przynajmniej o 3) a jest tam od 16 lat unsure.gif

aha, jak Claire leżała nieprzytomna w lesie po tym jak uciekła z bunkra to w tle było słychać alarm, czy był ten alaram od tych liczb? w tamtym bunkrze nie było widać żadnego licznika unsure.gif

ciągle więcej pytań wacko.gif

ogolnie odcinek pokazal bardzo duzo biggrin.gif Wiecej takich biggrin.gif Fajnie mi w glowce namieszalo biggrin.gif
Arox
tk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.