g_w_b_b_a
17 02 2006, 18:45
QUOTE(tekA @ 17 02 2006, 17:54)

żeby ludzie z czarnym skinem ch.uja widzieli 
Więcej nie będe oglądał trailerów bo niepotrzebnie sie napaliłem na ten odcinek a wyszło bardzo słabo
ja tak samo
troche wkurza mnie ten LOST co jakis czas przerwy, slabe odcinki, pokazuja konflikt miedzy LOCK vs JACK vs SAWYER a a tajemnicza wyspa jest wyspa

beda chyba to tak dlugo ciagneli by kase zarobic

rozmyslam nad przestaniem ogladania Losta a pozniej lyknac kilka/nascie odcikow za jednym razem jak to robilem z sezonem 1
sam trailer tego odcinka mogl slozyc jako odcinek bo pokazali cos ale i tak o tym nic nie wiadomo co to i do czego ma slozyc:?
To ktos używa tego gówna !!!!!!!!!!!! o ku*w*a
hahahahahah a ja caly czas nie swiadomy hahahahaha. No I TAK QIREX PRZESTAL PISAC NA ZIELONO. grasz w zielone ?? zwijaj bejbe
Wracając do topicu zeby offtopa nierobic to czy oglądając trailer nie jest czasami miło sie rozczarować. Hmmm chociarz z drugiej strony jak obejrzysz crap trailer to moze i olejesz caly film a film moze byc rewela. Odwrotnie tez jest zle bo jak trailer (pipi)i/s*ty a film do du*py to tylko kase na bilet wtopisz. Wniosek z tego taki ze trailery filmów robią zawodowcy, a te serialowe chyba spece od taniej reklamy.
mario87
17 02 2006, 19:38
a mi się tam odcinek podobał

może po prostu dlatego że Sayid to mój ulubiony bohater?

scena z Jackiem i Lockiem też była niezła
wortigern
17 02 2006, 20:26
kurde juz przesadzaja z tym LOSTem z odcinka na odcinek coraz głupszy jest i nudniejszy. Co mialo znaczyc to z sawyerem i grubym? OMG co za glupota. Niby sa jakies znaczki, niby jakis Other ale i tak to wszystko o kant kuli potluc bo ani to ciekawe ani wciagajace. IMO w pierwszej serii kiedy bylo mniej pytan a wiecej akcji serial byl znaaacznie lepszy
Dark_Slide
17 02 2006, 20:35
Tam ktoś się pytał z jakiego forum wziąłem hieroglify: 4815162342.com to jest najlepsze forum o LOST
babciahania
17 02 2006, 21:24
popieram wasze "wkurzenie" ale napewno wpływają na nas te przerwy tygodniowe lub dwu, jakby puszczali po 2 odcinki by było znacznie lepiej, w tej chwili jestem przygotowany na to, że ten serial nie bedzie miał "zakończenia".
Fakt, z tą żabą to już przesadzili...
Ja żałuje tylko że odcinki drugiej seri tj. od 1 do 10, łyknkołem jednej nocy, a teraz ciągle czekam na nowe. Do tego w między czasie obejrzałem 2 inne seriale - Prisson Break i Cleeper Cell, które mnie odciągnęły od Lost..
Więc chce wam przekazać: CIERPLIWOŚCI drodzy przyjaciele CIERPLIWOŚCI...
koniec offtopa.
moim zdaniem człowiek "z Minessoty" kłamie i napewno jest jednym z tych grupek,
Bo wciąż nie moge uwierzyć że The Others to grupa Zeka.
Odcinek nie był zły ale lekko się zawiodłem bo po trailerze spodziewałem się więcej.
No i kolejna przerwa a jak odcinki bedą emitowane z takim tempem to jeszcze axn dogoni abc. W serialu jest już dośc dużo wątków i zamiast je pokazywac dalej dowala się kolejny a to troche zawodzi
axn też pewnie będzie puszczał te odcinki specjalne
Pablo_el
18 02 2006, 23:57
w sumie fajny odcinek. Watek caly z zaba to typowy zapychacz ale opowiesc o Sahidzie jest naprawde spoko. Ostatni dialog z goblinem bardzo mi sie podobal.
BTW ten other guy gral w SAW 1
babciahania
19 02 2006, 05:14
QUOTE(Pablo_el @ 18 02 2006, 23:57)

aa
Michael -- Link -- Matrix
Charlie -- Merry - LOTR
tak jakby kroś nie wiedział...
QUOTE(Pablo_el @ 18 02 2006, 23:57)

w sumie fajny odcinek. Watek caly z zaba to typowy zapychacz ale opowiesc o Sahidzie jest naprawde spoko. Ostatni dialog z goblinem bardzo mi sie podobal.

jak tak się bawimy to ojciec Jacka grał w 2 sezonie serialu "24 godziny" jako ojciec Kate Warner...
wortigern
19 02 2006, 10:44
Mr. Lock'a widzialem w jednym odcinku, JAG
Clarie grala chyba w Roswellu (tez w miare serial ;p)
a Mr.Ecko w Mummy Returns

charliego to chyba każdy kojarzy
Niezła zabawa wiedze. Ana Lucia wiadomo gdzie wciskała gaz do podłogi.
Natomist Sawyer w jednym z odcinków "Walker, Texas Ranger"
Anna chyba też rozwalała łby zombiakom
g_w_b_b_a
19 02 2006, 14:42
i nie tylko - byla w oddziale SWAT
wortigern
19 02 2006, 14:59
ej dobra nie walcie offtopa ;p
A ten generał z brodą co gadał z Sayidem to grał kaznodzieje w Carnivalle ;p
wortigern
19 02 2006, 17:29
ten z broda to gral w wielu filmach,
matka kate grala w sabrinie ;p
ten kolo co powiedzial Jamesowi gdzie jest prawdziwy Sawyer tez jest znany. Co ciekawe, ten "prawdziwy sawyer" nazywal sie Dogget? a wlasnie agenta Doggeta gral ten ziomus (ten znajomy Jamesa) w X-Files
Pablo_el
19 02 2006, 17:57
QUOTE(QIREX_RD @ 19 02 2006, 07:47)

i w jednym z odcinkow CSI gral kelnera
Dark_Slide
19 02 2006, 18:04
No to ja też coś dorzucę

Locke grał w serialu Alias bardziej znanym w Polsce jako "Agentka o stu twarzach" [btw. nie wiem jak można wymyśleć tak głupi tytuł O_o]. Grał jednego z agentów CIA. Zresztą teraz leci w TVP drugi sezon od 6 odcinka. Zaczęło się jakieś 2 tygodnie temu, a zaserwowali po ucięciu 2 sezonu na piątym odcinku jakieś 1,5 roku temu. Współczuje tym co będą czekać na LOST sezon 2 w TVP. Pewnie podobna będzie historia.
QUOTE(QIREX_RD @ 19 02 2006, 13:47)

grał takiego Harleyowca na motorze?
boże nie pamiętam kogo tam grał, ale grał

zduniacz
21 02 2006, 22:10
QUOTE(zduniacz @ 21 02 2006, 22:10)

o kur.wa jakie odkrycie
Jak na to wpadłeś??
wortigern
22 02 2006, 08:08
oby nie offtopować: Kurde, zauwazyliscie ze oni musza wpisywac do kompa dokladnie te same liczby, ktorymi Hurley zagral na loterii????????
0____________________o
sorry za spam ale nie moglem wytrzymac
g_w_b_b_a
22 02 2006, 08:39
QUOTE(zduniacz @ 21 02 2006, 22:10)

te liczby ciagle sie pojawiaja w serialu wiec to nie jest zadne odkrycie, chyba ze ogladasz bez zrozumienia i cos zaobaczysz np. na pletwie rekina bylo logo Dharmy to ty z tego robisz sensacja a kazdy juz to widzial
zduniacz
22 02 2006, 22:44
Panowie spokojnie, rzucacie sie jak Jack na Locke'a

Nie chcialem offtopowac strażnikiem teksasu, ino nie miałem nic odkrywczego do napisania nt. Lost, walnąłem więc byle co. Te głupie ikonki na końcu miały to sugerować ;]
lukaszek
23 02 2006, 16:23
kochane sloneczka muskające twarz cieplutkimi promyczkami dlaczego nie ma jeszcze 2x15 w sklepach wysylkowych?
wortigern
23 02 2006, 16:57
moze dla tego ze 2x15 to chyba special odc
lukaszek
23 02 2006, 18:13
Nareszcie wskoczyłem w drugi sezon. Dziś łyknąłem już 4 odcinki, zaraz łykam piąty.
Ile do tej pory ukazało się odcinków drugiego sezonu? Mam 9, 10-14 jest w drodze.
15 już wyszło?
Obsolete
25 02 2006, 22:30
QUOTE(wortigern @ 23 02 2006, 16:57)

moze dla tego ze 2x15 to chyba special odc
or olimpiada. Klanu tez nie pokazuja;;]]]
QUOTE(Arcadio @ 25 02 2006, 23:37)

Nareszcie wskoczyłem w drugi sezon. Dziś łyknąłem już 4 odcinki, zaraz łykam piąty.
Ile do tej pory ukazało się odcinków drugiego sezonu? Mam 9, 10-14 jest w drodze.
15 już wyszło?
W tym tygodniu był odc specjalny (powtórki) nie liczony. W środe będzie 15.
g_w_b_b_a
28 02 2006, 09:40
juz niedlugo kolejny odc
Obsolete
28 02 2006, 10:04
QUOTE(g_w_b_b_a @ 28 02 2006, 09:40)

juz niedlugo kolejny odc

dzieki za ten wartosciowy post, bez tej drogocennej informacji bysmy zgineli i przegapili odcinek.
wortigern
28 02 2006, 14:57
pfff pewnie kolejny nudny odcinek jeszcze bardziej psujacy 2 serie
babciahania
28 02 2006, 15:45
nie ma co narzekać przed obejrzeniem..
ostatni odc. nie był zły...
wortigern
28 02 2006, 16:17
byl
ma ktoś taką fajną lineczke, jak Dark Slide dał z nowym odcinkiem na rapidzie albo megaupload ?
Jest już 15
Ma ktoś napisy?
http://napisy.gwrota.com/ tu będą dziś około 17.
w zamian licze na sznurek do odcinka na megaupload xD
neo_angin
2 03 2006, 14:35
odcinek 15 JEST EXTRA i DODaaaa je wieeele nowych pytań

nie chce spojelerować

więc niech ktoś mi powie jak sięrobi spojeler to takie wcisnij zeby pokazac i wcisnij zeby schować
Jak wybierasz odpowiedz to jest taka opcja.
Odcinek ciagne właśnie po kawałku z RapidShare więc jutro oblookam go na 100 procent
dobry odcinek, choc nie zczaiłem końcówki
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Jak Locke wszystko porozrzucał i sie zdenerwował o_O
QUOTE(SIKI @ 2 03 2006, 21:33)

dobry odcinek, choc nie zczaiłem końcówki
Jak Locke wszystko porozrzucał i sie zdenerwował o_O
odnosi się to do rozmowy Jacka z Lockiem na temat Dostojewskiego i Hemingwaya(?) o tym że Hemingway był wku.rwiony na to że nie jest najlepszym pisażem, a jest nim Dostojewski, ten gość to wszystko słyszał i przedstawił Locka i Jacka jako Hemingwaya i Dostojewskiego, tak że Jack jest najlepszy(i żądzi Lockiem). Właściwie to ten gośc chciał żeby Lock tak myślał, tak jak mówił Sawyer o przekręcie, że to oni muszą myśleć że to był ich pomysł ;p
przynajmniej mi się tak wydaje
Ethan rozmawiał z tym Zeekiem bez charakteryzacji i mowa była i jakimś innym, pewnie o ich szefie, ciekawe o kogo chodzi, o jakiegoś rozbitka czy o kimś z Dharmy, zaóważcie że oni mieli normalne ubrania, więc muszą chyba mieć jakiś kontakt z zewnętrzym światem, i jako że się wynieśli z jednego bunkra to zapewne są w następnym, czyli znają ich położenie, francuska sama nie wiedziała o tych bunkrach(no przynajmniej o 3) a jest tam od 16 lat
aha, jak Claire leżała nieprzytomna w lesie po tym jak uciekła z bunkra to w tle było słychać alarm, czy był ten alaram od tych liczb? w tamtym bunkrze nie było widać żadnego licznika
ciągle więcej pytań
Pablo_el
3 03 2006, 05:23
QUOTE(mario87 @ 2 03 2006, 21:30)

Ethan rozmawiał z tym Zeekiem bez charakteryzacji i mowa była i jakimś innym, pewnie o ich szefie, ciekawe o kogo chodzi, o jakiegoś rozbitka czy o kimś z Dharmy, zaóważcie że oni mieli normalne ubrania, więc muszą chyba mieć jakiś kontakt z zewnętrzym światem, i jako że się wynieśli z jednego bunkra to zapewne są w następnym, czyli znają ich położenie, francuska sama nie wiedziała o tych bunkrach(no przynajmniej o 3) a jest tam od 16 lat
aha, jak Claire leżała nieprzytomna w lesie po tym jak uciekła z bunkra to w tle było słychać alarm, czy był ten alaram od tych liczb? w tamtym bunkrze nie było widać żadnego licznika
ciągle więcej pytań
na moje to wszystko jeszcze dziala - ten caly eksperyment trwa dalej. Charakteryzacja (teczka w szafce) jest po to zeby wprowadzic w blad innych. To pewnie tez czesc eksperymentu. Tak samo jak ucieczka Claire. Bukrow jest pewnie duuuzo a francuzka jes
Uwazam ze Dharma (czy jakas inna korporacja - Dharma moze byc tyllko sciema stworzona dla obiektow badan) robi badania na psychice ludzi. To taki eksperyment ala Big Brother trwajacy z 16 lat (nie pamietam ile francuzka siedzi tutaj ale jej "corka" raczej dorosla - jezeli jest jej corka a nie czescia experymentu) ktorego ogladam faze druga (pierwsza faza to Black Rock itp). Teraz jednak ludzie zachowuja sie inaczej nizby przewidzieli jego tworcy i chyba wymyka sie spod kontroli - zginal Ethan (ktory jest dosc wazny jak widac bo to on zajmowal sie Claire w przeciwienstwie do dwoch bolkow co zatlukl Echo)
co do koncowki - ten typ co siedzi w srodku dobrze kombinuje. Widac ze jest czescia experymentu. Ciekawe czy locke z jackiem sie pokloca.
ehh pewnie czegos zapomnialem
ogolnie odcinek pokazal bardzo duzo

Wiecej takich

Fajnie mi w glowce namieszalo
Ciekawe gdzie zniknął Desmond. Myślicie że był częścią eksperymentu? Wiedzieli że wkońcu rozbitkowie otworzą właz i go tam podrzucili.
Widać że ten nowy próbuje skłócić ludzi ze sobą. Pewnie wysłali go żeby wybadał sytuację (broń itd) i przy okazji trochę namieszał
Wydaje mi się że to co Ethan wstrzyknął Claire to była naprawdę szczepionka, wkońcu dziecko nie zachorowało. Może próbują tam wynaleźć antidotum na jakiegoś śmiertelnego wirusa i konieczne są eksperymenty na dzieciach?
nie tu chodzi bardziej o to, żeby zapobiec jakiejś zarazie atakującej tylko niektóre osoby poprzez pozyskiwanie dzieci leczony juz w czasie ciąży (podobny proceder pewnie przeprowadzony był na francusce ale w jej przypadku się udał). Ethan wspominał, że po urodzenia dziecka będzie musiała wracać do swoich i jest szansa ze nie zachoruje. Jeżeli chodzi o Henry'ego to sprawa nie jest do tej pory całkiem jasna (scena z Eko mnie rozwaliła, wogóle rośnie nam jedna z najbardziej interesujących postaci), są dwie możliwości:
1. jest z the others i próbuje nieźle namieszać, ale to by sie kłóciło z wcześniejszymi działaniami the others (wysłanniny mający za zadanie sporządzenie listy (zdanie Zake'a "miałes sporządzic liste a dopiero potem ja sprowadzić" i porwanie odpowiednich jednostek).
2. koleś mówi prawdę, trzeba spojrzeć na to z jego strony: ląduje na bezludnej wyspie, żona mu gionie, jacys kolesie łapią go jak zwierze, torturują a potem trzymają w bunkrze. chyba normalne jest, że chce pojechać Locke'owi po ambicji, żeby doprowadził do tego, że wszyscy sie o nim dowiedza i zostanie wypuszczony.
O tym odcinku można by dyskutować bez końca, jeden z najlepszych o ile nie najlepszy, jeżli jeszcze pare takich ma sie ukazac w tym sezonie, to ja jestem gotowy obejrzec pare nudniejszych.
-"Jak usłuszy alarm to nie mów mu co on znaczy"
-"A co on oznacza?"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.