Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
tk
http://www.filmweb.pl/Weekendowy,maraton,1...s,News,id=30384

muehehe. ktoś zalicza?
wozek
ło dżizas... chyba sie pisze biggrin.gif
tk
no i się zaczęło, lepszego pilota to chyba nie miał żaden inny serial. szkoda tylko, że lektor.
Cerb
Mam male pytanie, ktos gdzies na forum podawal linka do kilku odcinkow tego serialu, przeszukalem tematy i linka nie widze. Moze ktos poda na priva, moga byc i torrenty byle sprawdzone i dzialajace, linka byl do sciagniecia z www. Chodzi mi o pierwszy sezon.

Jak nigdy nie ogladam seriali to ten mam chec wciagnac.
MasterShake
linki do rapida/megauploada np?
Arox
Jeśli chodzi o torrent to wystarczy poszukać na największych stronach/wyszukiwarkach.

Co jak co ale ze znalezieniem tak popularnego serialu nie ma problemu
Cerb
Juz zostalem poratowany przez linkami na priv (K'9999 thx), chwilowo tyle mi styknie. Na torentach sa cale sezony ale co z tego jak idzie jak krew z nosa.
moreno
Nie dlugo sie zacznie 2 sezon w TVP ^^ jakos chyba tak we wrzesniu
ghost.
krótki (ale zawsze coś) zwiastun 3 sezonu:

http://www.youtube.com/watch?v=z5pOA8GaFu4
tk
Nie dlugo sie zacznie 2 sezon w TVP ^^ jakos chyba tak we wrzesniu

a dokładnie 7 września 0 20:20 - 2 odcinki.

są jeszcze 2 teasery, ale nowe sceny pokazuje tylko ten co zapodałeś. zobaczcie ten amatorski klip. czyżby jakaś podpowiedź? wink.gif
ogqozo
Zamiast czekać na 3. sezon, niektórzy zbierają fragmenty hansoexposed - jest już 60 kawałków filmu, który ma wyjaśnić, czym jest DHARMA. To świetna rzecz i zrealizowana na poziomie - polecam. Oto sam filmo Dharmie:
http://www.youtube.com/watch?v=jfTFUurMy2k

Tu jest tak wiele odniesień do historii, sztuki, nauki, polityki, że... dżizas. Nie mówię już o tym, że czasami np. w 4,8, 15... klatce są jakieś dziwne obrazki, na tę jedną klatkę. Świetna rzecz. Oto tłumaczenie powyższego filmu według chaotic.blox.pl:

"Jestem Alvar Hanso. Jeśli oglądasz ten film już znasz i pracowałeś dla Geralda i Karen DeGroot - założycieli i myślicieli DHARMA Initiative. Już wiesz, że jest wiele celów naukowych dla naszego joint venture. Ale możesz nie wiedzieć, dlaczego stworzyliśmy DHARMA Initiative. Dlaczego zebraliśmy najmądrzejsze umysły świata i daliśmy im nielimitowane fundusze i dostęp. Jak poinformowano cię, jesteś zobowiązany przez swój honor i poświęcenie do zachowania tego co usłyszysz w tajemnicy. W przeciągu kilku tygodni, po wywołaniu ciebie, doradztwie i szkoleniu, ty i twoi koledzy zostaniecie wysłani do ściśle tajnej jednostki. Szczegółowa lokacja tej placówki znana jest tylko mi, DeGroot i kilku wysoko postawionym urzędnikom organizacji. Skąd ta ochrona, ta tajemnica? Odpowiedź jest prosta. Badania nie mają innego celu, oprócz ratowania świata.

W 1962, tylko 13 lat temu, świat był na krawędzi wojny nuklearnej. Stany Zjednoczone i Związek Radziecki prawie wypełniły obietnicę Mutual Assured Destruction (Nieuchronnego wzajemnego zniszczenia) - obietnica, którą kontynuowali przysposabiać w czasie niszczącej Zimnej Wojny. Po Kubańskim Kryzysie rakietowym, obydwa narody odważyły się na znalezienie rozwiązania. Rezultatem było równanie Valenzettiego. Pod pełnomocnictwem (?) wysoko utajnionej Rady Bezpieczeństwa ONZ. Równanie jest tworem umysłu włoskiego matematyka Enzo Valenzetti. Przepowiada dokładną liczbę lat i miesięcy zanim ludzkość sama siebie zniszczy. Czy poprzez nuklearny ogień, chemiczne i biologiczne działania wojenne, konwencjonalne działania wojenne, pandemię, przeludnienie. Jego rezultat jest uspakajający i należy być ostrożnym. Równanie zostało schowane (?) przez ludzi, którzy je wymyślili. Panika. Zawsze wierzyłem, że ignorujemy ostrzeżenia o naszym niebezpieczeństwie. I dlatego narodziła się DHARMA Initiative. DHARMA to akronim oznaczjący Department of Heurististics and Research on Material Applications. To oznacza też, jedną właściwą drogę. Poprzez Twoje odkrycie pomożesz. Wybudowaliśmy kilka stacji na wyspie. Podziemne laboratorium z wyposażeniem, które potrzebujesz do badań z optymalnymi środkami. Wszelkie wsparcie, które potrzebujesz - leki i jedzenie - będzie dostarczane bezterminowo. Na wyspie został wzniesiony nadajnik radiowy. Nadaje on na znanej tylko nam utajnionej częstotliwości. Dzięki swoim badaniom doprowadzasz do zmiany numerycznej wartości każdego z tych czynników. Kiedy tworzysz poprzez naukę, która... Wiemy, że właściwa droga została odnaleziona. Los ludzkości jest w twoich rękach. Dziękuje i namaste.

Wiemy co się stało, DHARMA Initiatve odniosła porażkę. Próbowaliśmy zmienić te wartości przez manipulację środowiskiem na wiele, wiele sposobów. Wykonaliśmy nasz poziom najlepiej i jeszcze... Musimy podjąć radykalne działania. Chcę tylko wam powiedzieć, że ufam wam i zrobicie to, co uznacie za najlepsze. Wioski Fallam i Vitualami pozwoliły nam przetestować na nich naszą szczepionkę. Myślą, że są zainfekowani przez lokalne makaki. I oni wierzą, że my ich leczymy. Więc jeśli tam wejdziecie, musicie trzymać się tej historii. Poznacie to. Nie załamujcie się. Nasi operatorzy w instytucie VIK zweryfikowali tą figurę. Ludzie ulegli [przemocy], odnieśliśmy porażkę. Nie możemy odebrać więcej żyć, niż to absolutnie konieczne. - Tak. Tom, te osoby są niewinnymi ludźmi i my po prostu... Gdybyś wiedział z matematyczną precyzją, że mógłbyś zakończyć głód, wojny i ubóstwo, co byś zrobił? Dokładnie! Musicie zrobić to jak najlepiej: precyzyjnie, chirurgicznie. Nie pozwolimy nikomu cierpieć, chyba, że będzie to potrzebne. To niesprawiedliwe, że niewinni muszą umrzeć, dlatego możemy ulepszyć wirusa. I ciała zmarłych muszą być błyskawicznie przyniesione do stacji, aby dokonać badania genetycznego. Musimy być absolutnie pewni, że uderzamy w precyzyjne cele genetyczne. Zmieniliśmy to w wirus. Ale obiecuję wam, ktoś pomoże. Nie! Zostaw mnie! Zostaw mnie! Zostaw mnie! Przestań! Zostaw mnie! Nie!"
"Mamy ją!"
Obsolete
Gazeta sprzed tygodnia, bodajze "Tele tydzien". W nim polstronnicowa zajawka Zagubionych 2, pod jednym z malych obrazkow przedstawiajacych Eko, napis: "Kim jest tajemniczy pan Eko? mordercą czy ekologiem? tego dowiemy sie juz wkrotce!" lol

Opis odcinka rowniez z jakiegos programu tv: "Sawyer sni o rodzicach.Kiedy sie budzi widzi dzika.Kiedy go goni dzik ucieka"

tresciwe w ch*j;D
SIKI
ahahahhahhaahahha mordercą czy ekologiem
myślę, że i tym i tym
Boorak

CODE
LOSTed.S01E01.And.FOUNDed.HR.XviD-GUYSAHAF | 81.12 MB
http://d01.megashares.com/?d01=82bd674
mirror: http://rapidshare.de/files/23913719/LOSTed_-_1x01_-_...And_FOUNDed__HR_.avi

LOSTed.S01E02.Everybody.Hates.Henry.HR.XviD-GUYSAHAF | 71.42 MB
http://d01.megashares.com/?d01=f321dae  
mirror: http://rapidshare.de/files/23975664/LOSTed_-_1x02_-_Everybody_Hates_Henry__HR_.avi

LOSTed.S01E03.Tabula.Rousseau.HR.XviD-GUYSAHAF | 127.83 MB
http://d01.megashares.com/?d01=44e3efa
mirror: http://rapidshare.de/files/23931829/LOSTed_-_1x03_-_Tabula_Rousseau__HR_.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/23919584/LOSTed_-_1x03_-_Tabula_Rousseau__HR_.part2.rar.html
nWo
QUOTE(ogqozo @ 3 09 2006, 19:25) *

niektórzy zbierają fragmenty hansoexposed - jest już 60 kawałków filmu, który ma wyjaśnić, czym jest DHARMA. To świetna rzecz i zrealizowana na poziomie

dry.gif nikt nigdy w zyciu nie zaserwował mi wiekszej bzdury, ta swietna rzecz dla ludzi szukającej dziury w całym pfffffffffff czytając to nigdy sie jeszcze tak nie ubawiłem.
ghost.
Zalezy czy opierasz swoją opinię na filmie, czy na nieudolnym tłumaczeniu z chaotic.blox.pl, zamieszczonym powyżej

EDIT: Znaleziono już wszystkie fragment Hanso Exposed:

http://www.youtube.com/watch?v=_PPCCcXarkc
ogqozo
Samemu mi się nie chciało tłumaczyć, ale internetowe informacje o Lost uważam za wspaniały, przyszłościowy patent, który w pozwala poznawać prawdę o serialu nawet wtedy, gdy nie ma nowych odcinków. Lost staje się po prostu pewnym uniwersum (może za mocne słowo, ale rozumiecie, o co mi chodzi) - są nawiązujące strony, książki...
nWo
przez 47 odcinków niedowiedzielismy sie kompletnie nic, ani o wyspie ani o tych innych. pfffffff, wiec cale to internetowe poszukiwanie prawdy o serialu to bzdura, mnie juz zmeczyl ten glupi serial, PRZYZNAM ZE 1 SEZON JEST GENIALNY potem jest juz tylko gorzej. A najlepsze są pomysły ludzi na takich wlasnie forach doklejających przerozne teorie a poki co zadna nieokazala sie pradziwa. pffffff dry.gif osobiscie podobala mi sie tylko ta ze ""wszyscy zgineli w katastrofie a wyspa jest formą czyśca" wg mnie miala najwiekszy sens. Najdziwiniejsze są wszelkiego rodzaju toerie na temat powiązania ze sobą losów rozbitków przed wyspą, jak to Kate pada do biura ojca a w TV pokazują Sayida. Czy tez spotkanie Jacka i Desmodna, no niech ktos mi to wytlumaczy, tak samo spotkanie Libby i Grubasa i Libby i Desmonda pfffff łeb pęka. Takie rzeczy są niewytlumaczalne.

No ale nie bede rozwscieczać fanów serialu, sam nim byłem happy.gif na moje usrpawiedliwienie napisze ze poprostu ciut sie rozczarowałem i w miedzyczasie spodobał mi sie Prison Break icon_twisted.gif
ghost.
QUOTE(ogqozo @ 9 09 2006, 15:21) *

Samemu mi się nie chciało tłumaczyć, ale internetowe informacje o Lost uważam za wspaniały, przyszłościowy patent, który w pozwala poznawać prawdę o serialu nawet wtedy, gdy nie ma nowych odcinków. Lost staje się po prostu pewnym uniwersum (może za mocne słowo, ale rozumiecie, o co mi chodzi) - są nawiązujące strony, książki...

nie, no spoko, nic nie mam do Ciebie, że wrzuciłeś to tłumaczenie, bo pewnie sam bym zrobił tak samo - tylko mówię, że pan Lefler czy jak mu tam czasami dziwnie tłumaczy niektóre rzeczy :-)

Kiedy wrócę do akademika i bede miał normalny dostęp do netu, chyba sam sie postaram o tłumacznie i wtedy wrzuce.

Co do Lost Experience- równiez uważam, że to kapitalny motyw - kto wczesniej wpadł na tworzenie kilkunastu fałszywych stron internetowych, traktujących z pozoru o niczym (np strony Oceanic Airlines czy Driveshaft), a ukrywające 'prawdę' o Hanso - genialny pomysł!
ogqozo
nWo - masz dziwne jak dla mnie podejście do sztuki. Bo co z tego, że oglądając serial człowiek nic się nie dowiaduje? A czy oglądając Matrixa człowiek coś się dowiaduje? Czy może podczas zabijania kolejnych monstrów z karabinu w Halo czegoś się dowiaduje? Przecież o to właśnie chodzi. Dla mnie właśnie to jest wielkie, ilość możliwych interpetacji i sposób, w jaki niektóre odcinki unikają oczywistych zdawałoby się odpowiedzi - coś pomiędzy filmami Bergmana czy Jarmuscha, a zwykłą sensacją. Tysiące teorii, a każda okazuje się prędzej czy później nieprawdziwa, masa zbiegów okoliczności, detali, nawiązań... - to też uwielbiam. A że niektóre rzeczy są "niewytłumaczalne"? O to chodzi, o tą aurę mistycyzmu, o kwestię przeznaczenia - to przecież współgra z niektórymi postaciami i ich historiami!
Jednym z najprzedniejszych pomysłów w serialu była dla mnie pierwsza scena pierwszego odcinka drugiej serii, i w ogóle podejście do włazu - wszyscy myśleli, że skoro Locke zabił dzika i sądzi, że właz im da odpowiedź, to tak właśnie będzie, a tu co? Ano, we włazie jest Desmond. Odpowiedź jest, ale nie taka, jakiej ktokolwiek by oczekiwał. Wg mnie właśnie to jest genialne! Choć rozumiem, że nie każdy ma siłę angażować się w ten serial.
tk
boorak opłaca sie ciągnąć to "losted"?
Boorak
Szczerze, jak wstawialem linki to jeszcze bylem w trakcie sciagania. W sumie bez rewelacji, chociaz jest pare calkiem smiesznych scenek. Najlepiej linki z megashare sciagnac tym.
signap
losted to sa filmiki flashowe (chyba 3 ale moze zrobili nastepne)

trailery do sezonu 3 tzw promo na lost.gwrota.com
Stachu
to jest mocne http://www.youtube.com/watch?v=oZNz6mo5y9M...ted&search=

,polecam tez inne trailery

ten kto mowi ze tenn serial to lipa nie zna sie ,nie widział ani jednego odcinka albo ma chojja zamiast mozgu:]

zaden serial do tej pory nie wzbudzał we mnie takich emocji i zaciekawienia
signap
prawde mowiac ogladalem juz prawie 2 razy 2 sezony (sam potem z kumplem) i jakos niewidzialem jakiegos fenomenu (na poczatku ogladalem bo zaciekawilo mnie z tym bunkrem gdy lecial na TVP potem zassalem caly sezon) a potem jakos tak nudno, oczywiscie bylo kilka fajnych odcikow ale jest ich malo w calym serialu, tak naprawde to nawet rezyser po nakreceniu pilota s1 niedzial dokladnie o czym bedzie serial (co odbilo sie na "tajemnicach" znane z 1 sezonu np. syrena ala godzilla, dym, eksplozje i wciaganie Locke,itp ktorych nie wyjasniono przez 2 sezony, zapowiadaja jeszcze 2/3 sezony i film kinowy <- mozna sie domyslec ze to nie bedzie pewnie jakis happy end (zycie rozbitkow juz w normalnym swiecie wink.gif tongue.gif) tylko pewnie dalsze dzialania na wyspie, kolejne tajemnice,itd

Mowiac w skrocie, poczatkowe odcinki trzymaly poziom jak i te ostanie z sezonu,srodek tylko przedluzal serie.

Bardziej juz od pierwszych odcikow Prison Break mnie calkowicie wciagnal, gdy bylo dostepne tylko 13 odcikow i krecono nastepne obejrzalem polsezonu w 1 dzien, Losta dawalem w nocy tak ze 2-3 odcinki
Obsolete
Nowy teaser i promo zdjecia z 2 odcinka 3 sezonu:

http://spoilerslost.blogspot.com/

Tokar
Jakbym oglądął losta na tvp, to bym się ostro wkur/wił. Ci debile w zapowiedziach jadą ze spoilerami aż miło xD
Arox
3 sezon już chyba niedługo? Pierwsze 7 odcinków ma być w październiku?
Robak
Od czwartego października jak dobrze pamiętam biggrin.gif
ogqozo
Sześć odcinków chyba. Z pierwszego można już ułożyć jakieś kilkanaście minut, tyle było zwiastunów - choć faktycznie nie mówią one tyle, co na TVP (pamiętam, jakiego miałem zonka oglądając The Other 48 Days, a wczoraj na TVP1 pokazali najbardziej zaskakujące momenty od razu - zwłaszcza "rozwiązanie sprawy Goodwina").
Figaro
Tak cyz siak - ja wiem że to wsyzstko skończy się happy-end'em. Poprostu czuję to XF

Denerwuje mnie to że żadna tajemnica wyspy, celu (uratowanbie swiata - omg) nie zostałą wyjaśniona. ZA-DNA. Boli.
signap
niewiem czy to spoiler czy nie ale mowie ze chodzi o te magiczne liczby, niechcesz wiedzec co oznaczaja nie czytaj dalej

Wyjawiono już znaczenie tajemniczych liczb dzięki grze The Lost Experience!

Wszystko sprowadza się do równania Valenzettiego. Jest to (fikcyjny) wzór matematyczny, który określa dokładną datę zagłady ludzkości. Liczby: 4 8 15 16 23 42 są "ludzkimi i środowiskowymi czynnikami" tego równania. Tylko przez manipulację środowiskiem i znajdowanie naukowych rozwiązań na nasze problemy można zmienić te czynniki (liczby), przedłużając tym samym istnienie ludzi. Do tego celu została powołana właśnie Dharma i jej stacje badawcze na Wyspie. Gdy jednak Dharma zawodzi do akcji wkracza Thomas Mittelwerk, główny naukowiec w Hanso Foundation. Dąży on do uwolnienia wirusa, który zabije dokładnie 30 procent ludzkości świata. Jak twierdzi Mittelwerk tylko w ten sposób można zmienić te liczby i uratować ludzkość.

http://www.youtube.com/watch?v=_PPCCcXarkc&eurl=
http://www.valenzettifoundation.org/

ghost.
QUOTE(signap @ 27 09 2006, 19:09) *
Gdy jednak Dharma zawodzi do akcji wkracza Thomas Mittelwerk, główny naukowiec w Hanso Foundation

Brodacz, który w ostatnim odcinku zdejmuje na molo tą fałszywą brodę, nazywa się Tom...
signap
na sieci pojawil sie juz trzeci sezon ale odcinek 00 tongue.gif jest to skrot 40min 2 sezonow
jay jay
Jesli teoria ze snem Hugo okaze sie prawda to chyba wymorduje cala ekipe odpowiedzialna za ten serial wacko.gif Tyle zagadek , niezyjasnionych kwestii , ciekawe postacie i nagle DRYN DRYN wstawaj Hurley czas do roboty biggrin.gif . Byloby to potezne naduzycie (ostatnio modne słowo wink.gif ).
Mam tylko nadzieje ,ze nie zrobi sie z tego kolejnego tasiemca gdzie dziesiec lat wodzenia za nos zostanie wytlumaczony w bardzo banalny sposob . I nie wykluczone ze tak bedzie censored2.gif

Arox
Ptak krzyczący "Hurley" pojawia się zarówno w ostatnim odcinku 1 jak i 2 sezonu.

Za pierwszym razem nie zwróciłem uwagi
Obsolete
Dokladnie, warto po drugim sezonie odswiezyc sobie pierwszy, czlowiek zauwaza rozne niewidoczne wczesniej niuanse. Generalnie lepiej wychodzi ogladanie kilku odcinkow, niz jednego i sepienie na nastepny tydzien.
Dlatego 3 sezon zaczne od razu od 01, 02, 03;]

Co do 1 sezonu, to po jego ponowny obejrzeniu i nastepnie z nudow zalaczeniu kilku z drugiego...jednak utwierdzam sie w przekonaniu, ze prawdziwym Sawyerem (czyli tym, od ktorego James Ford wzial imie), okaze sie ojciec Locke'a;] Po pierwsze bylby to koljeny uklon w konwencji LOSTa "jaki ten swiat maly", po drugie ojciec Locke'a wyrolowal wlasnego syna kradnac nerke, a po trzecie w ostatnim odcinku, w ktorym go widzimy (gdy odchodzi Helen) mowi do Johna "This is my last con". Brzmi znajomo;p

Btw dopiero ostatnio zauwazylem, ze Helen z Lost to aktorka, ktora grala Peggy Bundy 0___o

http://www.bundyology.com/sfg/504p.jpg - bez tego zdechlego kota na jej glowie ciezko ja poznac;]

http://www.gitsiegirl.com/wp-content/uploa...len%20paper.jpg
MasterShake
a to o Peggy wiedzialem, typiara jeszczw w futuramie glos podklada za Leele XD
Figaro
A ta lista Others'ów - mają na niej spis ludzi dobrych. Może wzieli Kate, Sawyer'a i Jack'a bo nie byli na tej liscie "dobrych" i cos z nimi chcą zrobic.

Goodwin: Nathan nie był dobrym człowiekiem. Dlatego nie było go na liście

Henry: Bo ty jestes tym dobrym John!
Henry: Jak szedlem do bunkra (czyli o nim wie) szedlem po ciebie, John!

Czyli może chciał go wziąć tam, gdzie teraz przebywają Dzak, Sojer i Kejt. A tą trojke wzieli tak barbarzynsko, bo wiedzieli by ze latwo by "gdziestam" ich nie zaprowadzili, wiec musieli siłą.
Skad mają liste, czemu to Hugo wypuscili...

Glupie to domysly, ale chcialem sie nimi wam podzielic smile.gif
signap
@jay jay
tworcy to zaprzeczyli
MasterShake
nowy odcinek bedzie jak zwykle jutro rano?
signap
tak
Figaro
Ja znam juz treść pierwszego odcinka, trzeciej serii. Powiem tyle, że jest to świetny odcinek, baardzo zaskakujący ale i pare spraw wyjaśniających...
nWo
LOST w 2 sezonie zszedł na psy i nic juz mu nie przywróci chwaly 1 sezonu.

A to mnie bawi najbardziej.

bla bla bla bez spoilerowania cos sie bedzie dzialo w serialu ........ aż do 8 listopada - wtedy producenci zaplanowali przerwę w wyświetlaniu "Zagubionych 3". Dalsze odcinki 3. serii mają powrócić na antenę w lutym 2007 roku laugh.gif producenci slepo wierzą ze ktos przez ten czas bedzie czekal na ich kolejne wypociny ??? Ja wysiadam z tego pociągu dry.gif

erix
Jeśli faktycznie zawieszą emisję po miesiącu to będzie lipa. Aczkolwiek słyszałem , ża najperw wyemitują 7 odcinków bez przerw , potem jakiś miesiąc - dwa czekania i zonwu reszta bez przerw. Ja już sam nie wiem tongue.gif
Co do 3 sezonu , to narazie dobrze się zapowiada. Ze spoilerów wynika że s03e01 to świetny i zaskakujący odcinek...
Jutro się okaże wink.gif
Stachu
LOST w 2 sezonie zszedł na psy i nic juz mu nie przywróci chwaly 1 sezonu.

pierdoły gadasz QIREX:P

2 seria była lepsza niz 1 tylko ostatnio jest jakas dziwna moda na jechanie wszystkiego z numerkiem 2 czy 3 w tytule

tak, moge podac mase argumentow dlaczego 2 był lepszy niz 1

a juz jutro 3:}, mam nadzieje ze szybko mi sies ciagnie, bo o to czy warto sciagac sie akurat nie boje
nWo
QUOTE(Solid @ 4 10 2006, 18:54) *

tak, moge podac mase argumentow dlaczego 2 był lepszy niz 1

T2 byl lepszy niż T1 dry.gif aco do LOST to ta 1 seria miala tendencje rosnącą, wciąż w góre iw góre z odcinka na odcinek. 2 seria to juz dla mnie sinusoida, raz w góre raz w dół. Jakos tak mniej mi sie spodobala. Ale to tylko kwestia gustu, jak w LOST 3 bedzie wiecej watkow filozoficznych to mi czacha zadymi, byc moze widzowie poznają tajemnice tych Others a moze i nie w tym serialu nic nie wiadomo, moze bedzie tez i tak ze tym razem akcja przeniesie sie do ich wiochy i nie bedzie nic o pozostalych bohaterazch iak LOCKE i SAYID, skonczy sie 3 sezon to akcja w 4 pokaze los(t)y ich wlasnie i cos sie stalo w bunkrze i z desmodnem dry.gif

QUOTE(Solid @ 4 10 2006, 18:54) *

qirex'a juz nie ma, ten jegomość nieżyje i niewspominaj mi o nim wiecej happy.gif,

tk

tru, jak wysiadasz już to od tematu też trzymaj się z daleka, albo kontroluj się bo średnio mi się widzi czytanie po raz kolei tych zielonych wypocin... czil.
ghost.
QUOTE(nWo @ 4 10 2006, 18:08) *

Ja wysiadam z tego pociągu dry.gif

ja tam jade dalej... zreszta nWo, dobry człeku, ile my się tu już naczytalismy Twoich opinii odnosnie tego że 2 seria jest bee smile.gif (no offence)
nWo
fakt za duzo dry.gif alez czy nie mialem prawa sie rozczarować question.gif mellow.gif ja naprawde lubie serial LOST zwlaszcza pierwszy sezon, jak mnie wgniótł w ziemie tak tam pozostalem icon_twisted.gif DI END

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.