Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Lorack
QUOTE(rembikfromLS @ 9 10 2006, 01:19) *

Czy to nie o to chodzi? Największą frajdę sprawia pisanie o przypuszczeniach, a jaka jest potem radość jak się sprawdzi w rzeczywistości biggrin.gif , a co do mgs4 nic niewiadomo bo to Hideo tongue.gif hehe,

BTW. Big Boss ma się pojawić... >>chyba<<

przypuszczenia kazdy ma jakie ma, ja nie widze potrzeby zeby je tu wypisywac bo zajeloby to cala strone i po co? jak ktos chce niech pisze ja nie zamierzam tongue.gif bardziej ciekawi mnie jak ktos napisze tu akcje typu ptak w 1 i 2 serii skrzeczacy(?): "hurley" biggrin.gif czy zauwazy inne ciekawe powiazania jakie mi umknely
Stachu
Gezzz, dobra, wysiadam z tego tematu

pisac o przypuszczeniach mozna, ale nalezy obrac jakis własciwy tor fabularny ktory kreuja nam tworcy serialu

pewne jest ze to co napisałem wyzej, dla mnie to sa fakty i nikt mi nie wmowi ze to sie moze zmienić. W sumie to moze to sie zmienić <bo wszystko moze sie zmienic poza tym co było juz jasno powiedziane kiedys, a nawet i czasem to>ale jakby do wszystkiego tak podchodzić to fakty przedstawione dotychczas moga okazać sie rownie dobrze lipa. Jack wcale nie jest lekarzem a treserem tygrysow, a wyspa na srodku oceanu to nie wyspa na srodku oceanu ale disnayland. Pewnie ze wszystko zalezy od tworcow ale jesli Julia mow ze oni są z dharma i pracują w osrodku dharmy to znaczy ze są z dharma a nie z czerwonego krzyza;/

ide sobie

Arox
Zwróćcie uwagę jak mówią o Benie w pierwszej scenie 1 odcinka.

Trochę tak jakby to była jakaś sekta a on był ich guru
aras-ocb
Tylko czy guru by się wtedy fatygował i sam ruszył zbadać oboz naszych rozbitkow?
napewno jest kimś niesamowicie waznym w wiosce othersow, i pewnie to jest sekta, ale jej guru to chyba nie widzielismy jeszcze
tk
w sumie ch.uj wiemy: w bunkrze wyraźnie bał się kogoś o wiele poteżniejszego od niego, ale mogła to być gra tak jak reszta jego postepowania podczas uwięzienia. a sam pofatygował się po locke'a bo najwyraźniej jest dla nich kimś ważnym.
Lorack
w bunkrze sciemnial ze maja jakiegos strasnego szefa, czym skutecznie odwrocil uwage od siebie, a na koncu ostatniego odcinka 2 serii zonk bo to on jest boss

Solid po co ten foch, wracaj bo powiem pani;p
przyznalbym Ci racje z ta dharma gdyby na koncu 3.01 Benn nie powiedzial do Julii "dobra robota" - nie wiadomo co mial na mysli
jay jay
odcinek nudny i przegadany . Zamiast odpowiedzi ciągle pytania Na Boga ile można wacko.gif .Scena z miasteczkiem mnie po prostu roz.(pipi)ała na cząsteczki ale z drugiej strony ciekawi mnie bardzo jak do chOOoja przeżyli tyle lat na tym odludziu prze te kilka/naście/dziesiąt lat bez supportu z żwynościa ? Zapasy Buhahhahha dobre sobie . Na tyle lebkow codzieniie kawunia , szampon i nowitkie ubrania od Armaniego . Dość .
Kolejny minus to brak wątku z rodzimą wyspą (Pewnie dlatego podczas seansu mało co nie usnąłem ).
Jedyny pozytyw to tradycyjne mocne zakończenie .Znając życie nic z tego wielkiego nie wyniknie , ot i kole closedeyes.gif jny dark secret moment

PS. Skąd bierzecie napisy ? bo ja juz chyba podziekuje serwisowi napisy.org confused.gif
babciahania
co do napisów,
prawie zawsze biore z tąd
na SliderOh nigdy się nie zawiodłem.
rembikfromLS
QUOTE(jay jay @ 9 10 2006, 22:11) *

odcinek nudny i przegadany . Zamiast odpowiedzi ciągle pytania Na Boga ile można wacko.gif .Scena z miasteczkiem mnie po prostu roz.(pipi)ała na cząsteczki ale z drugiej strony ciekawi mnie bardzo jak do chOOoja przeżyli tyle lat na tym odludziu prze te kilka/naście/dziesiąt lat bez supportu z żwynościa ? Zapasy Buhahhahha dobre sobie . Na tyle lebkow codzieniie kawunia , szampon i nowitkie ubrania od Armaniego . Dość .

PS. Skąd bierzecie napisy ? bo ja juz chyba podziekuje serwisowi napisy.org confused.gif

Skąd biorą jedzenie? przypomnij sobie zrzut żarcia na spadochronie, możliwe też, że maja kontakt ze światem zewnetrznym.
Arox
Kontakt ze światem zewnętrznym mają na 100%
freak.4
QUOTE(Arcadio @ 11 10 2006, 08:12) *

:| No nie wiem. To czemu tam ciągle siedzą? Pzecież powiedzieli sami (chociaż mogli kłamać) że projekt Dharma się już skończył. Więc co ich jeszcze tam trzyma?
signap
moze sa jakimis wygnancami lub sami moze byly obserwowani lecz sie buntowali i teraz innych robitkow obs.
ghost.
Właśnie obejrzałem 3x2 - The Glass Ballerina...

Nowy odcinek IMO dużo ciekawszy od poprzedniego, przede wszystkim wiecej akcji... Ben przedstawia się z imienia i nazwiska, Sawyer dobierający się do Kate wink.gif (ogólnie cała akcja na budowie (?) ), poza tym w koncu wyjasnia się 'cudowne' zajscie w ciąże Sun - obstawiam że na 100% Jun jest w ciąży z "łysym lotnikiem" ;P. Wyjaśnia się też kwestia istnienia swiata zewnętrznego i kontaktu zeń innych...
Arox
QUOTE(freak.4 @ 11 10 2006, 16:01) *

:| No nie wiem. To czemu tam ciągle siedzą? Pzecież powiedzieli sami (chociaż mogli kłamać) że projekt Dharma się już skończył. Więc co ich jeszcze tam trzyma?

Płyty CD, książki Stevena Kinga, zrzuty żarcia...

Jakby tam siedzieli odcięci od świata przez kilkadziesiąt lat to nie wiem czy by to mieli

Zresztą 2 odcinek potwierdza to na 100%
tk
ostatnie 5 minut mocne! a cały odcinek o wiele dynamiczniejszy , żąglowanie różnymi wątkami + flashback'i - jest dobrze. teraz już na 100% można być pewnym kolejnej zmiany w charakterze serialu, szykują się nam bardziej otwarte kontakty rozbitków z others'ami, prowadzenie akcji z perspektywy innych też jest dość znaczącą zmianą.

flashback'owa historia daje rade - nieźle łączy się z akcją odcinka (dialog przy rozpalaniu ogniska, który możemy zrozumieć dopiero po fragmencie ze "spotkaniem" jin'a z łysolem). blondyna z "grupy uderzeniowej" była wku.rwiająca - dobrze, że zeszła.

sawyer: sugestywne spojrzenie... "how dare you" - kozak.
mario87
ghost_spike

ja jakoś wątpię żeby ojcem był kojak, wprawdzie niegdy w ciązky nie byłem ;p ale gdyby to on był ojcem to było by wiadomo że Sun jest w ciąży trochę wcześniej, te 69 dni na wyspie, kilka dni spędzonych w australi to już prawie 2 miesiące, przypuszczajać że gosć przerzucił sie z hotelarstwa na lotnictwo przed samym ich wyjazdem do australii, IMO

a jeszcze trochę o tej budowie, wydaje mi się że albo coś tam próbują wykopać, albo może być to jakieś lotnisko polowe?
Pablo el
Po obejrzeniu pierwszych dwoch odcinkow z serii mozna powiedziec ze serial znowu trafil na wlasciwe tory smile.gif

Najciekawsze pytanie to oczywiscie to co oni tu na wyspie robia.

1. na pewno niczego nie szukaja - jakby tak bylo wzieli by lpszy sprzet niz kilofy itp
2. "budowa/kopalnia" to kolejna mistyfikacja
3. Uwazam cala sprawa zaczela sie ZANIM samolot spadl - dlaczego zona opuscila Jacka? Dlaczego plakala? Moze musiala to zrobic? Kto za tym wszystkim stoi?

Najbardziej oczywista teoria to oczywscie Big Brother tongue.gif Bardzo sugestywne ujecie Benjamina podsluchujacego Sawyera - pewnie ich jakos wystawi w nastepnym odcniku.

Ciekawe tez jest jak dlugo to wszysto trwa - widzimy ruiny bunkrow itp ale sprzet podsluchowy maja wspolczesny itp tak wiec kolejna mistyfikacja

Mam nadzieje ze nastepne odcinki utrzymaja poziom dwoch pierwszych biggrin.gif
zduniacz
Wystarczy, ze w odcinku pojawią sie przynajmniej dwa rownie interesujace wątki ( o podobnym priorytecie ze tak powiem) i od razu lepiej się to ogląda. Bo trzeba przyznac, ze ciekawie sledzilo się budowe, pulapke sayida, a nawet dialog henrego z jackiem, a nie jak w poprzednim sezonie - np watek przesluchania przerywany polowaniem na zabkę..
Stachu
koncowka 2 epa rownie mocna jak początek 1

no i zaczynam lubić tych koreanczyków:]

na dzien dzisiejszy mojja ulubiona postacją jest ben, mam nadzieje ze jego flashbackow tez sie doczekamy

a Julia to zimna suka, podoba mi sie
Blammor
mnie sie zdaje ze trafili na trojkat bermudzki a to wszystko co maja ci inni to ze statkow badz samolotow kolejnych rozbitkow....poza tym oni moga byc rozbitkami z poprzedniej katastrofy w tym rejonie....
freak.4
QUOTE(Arcadio @ 12 10 2006, 16:07) *

QUOTE(freak.4 @ 11 10 2006, 16:01) *

Płyty CD, książki Stevena Kinga, zrzuty żarcia...

Jakby tam siedzieli odcięci od świata przez kilkadziesiąt lat to nie wiem czy by to mieli

Zresztą 2 odcinek potwierdza to na 100%

Wiem już obejrzałem i własnie chciałem się poprawić smile.gif Drugi odcinek znacznie lepszy od pierwszego. A ten pocałunekto niezły LOL smile.gif

QUOTE("Solid")
na dzien dzisiejszy mojja ulubiona postacją jest ben, mam nadzieje ze jego flashbackow tez sie doczekamy

a Julia to zimna suka, podoba mi sie

No no, flashbacki Bena mogły by być ostre jeżeli on naprawdę żyje na tej wyspie całe swoje życie. No i ta Julia, rzeczywiście fajna. Fajnie gra i strasznie ciężko ją rozgryść.
Stachu
QUOTE(Blammor @ 13 10 2006, 11:37) *

mnie sie zdaje ze trafili na trojkat bermudzki a to wszystko co maja ci inni to ze statkow badz samolotow kolejnych rozbitkow....poza tym oni moga byc rozbitkami z poprzedniej katastrofy w tym rejonie....

no tak rozbili sie na wyspie, zbudowali bunkry z wraków samolotu,maja telewizje satelitarną , połaczenie ze swiatem ale zdecydowali sie zostać na wyspie i meczyc dla rozrywki innych rozbitkow

mega bzdurna teoria
ghost.
QUOTE(Solid @ 13 10 2006, 15:34) *

no tak rozbili sie na wyspie, zbudowali bunkry z wraków samolotu,maja telewizje satelitarną , połaczenie ze swiatem ale zdecydowali sie zostać na wyspie i meczyc dla rozrywki innych rozbitkow

mega bzdurna teoria

...już nawet pomijając fakt, że rzeczony trójkąt jest w ch.uj daleko od Oceanii...
Dante
nie wierze w tą teorie z trójkątem bermudzkim prędzej to jakiś szalony projekt othersów którzy współpracują z kosmitami albo są nawiedzoną sektą szykująca się do końca świata
aras-ocb
Lost 3x02 za mną, tak więc:

QUOTE("spoiler")
przesżłość Sun nie jest znowu taka niewinna, co jak co ale zdrady i przyłapania na niej się nie spodziewalem (i w sumie dla mnie nie jest do końca jasne czy Jin wie co sie właściwie stało).

Wydawało mi się nawet, że postrzelono sun i, że zginie- ale jednak przezyła XD (btw i naprawde bardzo dobrze, że usunęła tą blondynę z 'gupy uderzeniowej bo byla wybitnie irytująca). szkoda że znowu tak mało pokazano Sayida...

za to Juliet... JA CHCĘ WIĘCEJ JULIET Shocked wyrachowana, zimna suka icon_twisted.gif to lubie! naprawde imponuje mi ta postac ma coś z Joe Blacka i Hannibala Lectera :Wink:

Sawyer... to dla mnie zawsze ciężka sprawa- poprostu nie lubie gościa i mnie strzela jak widzę, że Kate (maj fejwrit wub.gif ) akurat jego wybierze. Choć, fakt faktem warto pogratulować pocałunku, i walki potem (heh do czasu przyjścia Juliet) -i tak go nie polubie ;]

Jack i Ben... no tutaj to pojechanka całkowita Exclamation on URODZIŁ się nie wyspie! czyli conajmnie 30 lat przed wypadkiem naszych survivor'sow... i jednak MAJĄ kontakt ze światem.... już nic nie rozumiem, więc po co tam siedzą? jaki jest prawdziwy cel tego projektu? i dlaczego nie wspierają naszych rozbitkow?... ja już pojęcia nie mam...

jeszcze raz: Juliet roxxxx
Obsolete
Przeczekalem 2 odcinki w uzasadnionym przeswiadczeniu, ze ogladajac kilka naraz, jest lepsze wrazenie. Dobrze zrobilem, bo bym pomarl.
Powoli irytuje mnie schemat serialu, za nami jakies 46 odcinkow, ktore naal opieraja sie na zasadzie wyspa-retrospekcja-wyspa etc...nie mam generalnie nic przeciwko takim zabiegom, ale przynajmniej na 2-3 odcinki mogliby, zaskoczyc widza dajac odcinki only z wartka akcja. Nie ma lepszego czasu na to niz poczatek nowego sezonu.
Zamiast tego jest calkiem fajne rozpoczecie i pozostale 35 minut, ktore mowiac delikatnie nie zachwyca.
Poczatek 2 sezonu mial oczywista moc - co jest w bunkrze, o co chodzi etc...w s03e01 nie ma juz opadu szczeki, moze to tez kwestia tego, ze troche odcinkow za nami, ale po tym wlasnie poznac talent tworcow - by pomimo prawie 50 sesji z Lostami, nadal potrafili zaskoczyc, nie udalo im sie.
7 odcinek, ten przed dluga przerwa musza zakonczyc czyms naprawde mocnym, inaczej wielu ludzi sobie odpusci. Wiecej wymagam niz to, co pokazali w 1 i 2 epizodzie. I tak pewnie cala esencja sezonu zamknie sie w 3-4 odcinkach, a reszta to pie**doly i zapychacze czasu, byleby tylko na**chac te 45 minut. Najwieksza wada tego serialu. Jak zwykle.
Zeby nie bylo, ze tylko narzekam - plusy:

a) W pewnym sensie zmiana otoczenia. Co jakis czas wplywa to pozytywnie na odbior serialu, ale generalnie zmarnowany potencjal.
b) HUMOR - jest kilka naprawde zabawnych fragmentow (np "How dare you!" Sawyera po dluzszej chwili, albo motyw z druzyna baseballowa).
c) nowe du*y (choc ta jedna z lodzi dlugo sobie nie pograla).

Konczac...do 7 odc dotrwam, potem we will see;] nic tak nie ozywia serialu jak trup, oby ktos zginal jeszce tego roku.
Lorack
QUOTE(Solid @ 13 10 2006, 15:34) *

mega bzdurna teoria

Solid a jednak powrociles:D
jaka bzdurna, nie widziales tych dziesiatek samolotow rozbitych w dzungli i wrakow okretow na plazy? o zaraz obok namiotu Sawyera jest kilka tongue.gif hahaha.gif
a na powaznie:

QUOTE(aras-ocb @ 13 10 2006, 16:52) *

Lost 3x02 za mną, tak więc:

QUOTE("spoiler")

za to Juliet... JA CHCĘ WIĘCEJ JULIET Shocked wyrachowana, zimna suka icon_twisted.gif to lubie! naprawde imponuje mi ta postac ma coś z Joe Blacka i Hannibala Lectera :Wink:

Sawyer... to dla mnie zawsze ciężka sprawa- poprostu nie lubie gościa i mnie strzela jak widzę, że Kate (maj fejwrit wub.gif ) akurat jego wybierze. Choć, fakt faktem warto pogratulować pocałunku, i walki potem (heh do czasu przyjścia Juliet) -i tak go nie polubie ;]

jeszcze raz: Juliet roxxxx

aktorka grajaca Julke tworzy taka postac ze zmusza widza do niecheci (jak widac powyzej u niektorych przeciwnie), "piekna" tak samo kozaczyla ale Sun pokazala ze" ma jaja" i sie skonczylo wozenie tongue.gif. Jak mozna nie lubic Sawyera (i jego tekstow)? Toz to czolowka, a co do Kate to raczej wiekszosci fejwrit wub.gif
SIKI
krótko podsumuje rozpoczęcie 3 sezonu:
1. odcinek załosny
2. odcinek rewelacyjny
Tokar
Dziwny ten ep. Niby dużo akcji, czego się wszyscy domagali, ale mam wrażenie, że tak trochę nie do rymu, nie do taktu. Koreańce, to imho póki co obok Claire najmniej ciekawe postaci Losta, więc ich przebitki plus ta idiotyczna zasadzka średnio mnie ruszyły. Dobrze chociaż, że z czynu Sun wynikną na bank ciekawe konsekwencje.
Na "budowie" początkowo komedia na całego, a akcja z curką Rousseau lipna imho. Co do pocałunku, to mam wrażenie, że to taka pożywka dla czternastolatków, których uwaga skupia się wyłącznie na tym, kogo wybierze Kate i co śmiesznego zrobi/powie w tym odcinku Sawyer.
Walory odcinka znacznie podnosi gadka Bena z Jackiem i rewelacje, jakie przy tej okazji wypływają. Potencjał na niezłe poprowadzenie tego wszystkiego jest. Oby go wykorzystali.
W przeciwieństwie do większości, mi bardziej podobał się 3x01.
rembikfromLS
To że Sun prześpi się z tym łysolcem było dla mnie pewne w 2 serii, ale teraz czyje to dziecko?? No i rozmowa na temat łodzi mnie zmiarzdżyła ... i tak będą pływać w kółko... wtf?? kocham ten serial. Tekst Sawyera "How dare you" powalił mnie na łopatki, koleś jest wporzo ma swoje WIELKIE wady przyczym ma WIELKIE zalety i to samo z Jackiem. Kate ma ciężki orzech do zgryzienia no chyba że Hugo się postara, przybędzie na czarnym koniu i uwolni ją z jażma pracy z fikcyjnego kamieniołomu,BTW. pewnie jest to sposób na zmiękczenie ich.

Ps. Solid przepraszam za wcześniejsze pretensje... "Wybacz, wybacz proszę... ".

Czy nielepiej założyć osobny temat dla Lost3?
Obsolete
Tokar mi przypomnial o dwoch szytych grubymi nicmi, dennych scenach - "genialna zasadzka", czyli co sie dzieje, gdy trzeba pchnac faule w pewnym kierunku, a brak pomyslu autorow serialu na to, jak rozdzielic Saida i Jina od Sun. Dzieje sie dretwo i przede wszystkim glupkowato.

Akcja z Alex, gadajaca zza krzaka...pff no rece opadaja, kto w ogole wymyslil taka glupia scene i ile mu placa? Subiektywnie rzecz biorac, to ona generalnie mnie irytuje, a teraz juz calkowicie stracilem do niej cierpliwosc.
Tokar
QUOTE(rembikfromLS @ 14 10 2006, 02:04) *

To że Sun prześpi się z tym łysolcem było dla mnie pewne w 2 serii, ale teraz czyje to dziecko?? No i rozmowa na temat łodzi mnie zmiarzdżyła ... i tak będą pływać w kółko... wtf?? kocham ten serial. Tekst Sawyera "How dare you" powalił mnie na łopatki, koleś jest wporzo ma swoje WIELKIE wady przyczym ma WIELKIE zalety i to samo z Jackiem. Kate ma ciężki orzech do zgryzienia no chyba że Hugo się postara, przybędzie na czarnym koniu i uwolni ją z jażma pracy z fikcyjnego kamieniołomu,BTW. pewnie jest to sposób na zmiękczenie ich.

Co do łodzi i krążenia w kółko, to nie wiem co Cię tak zmiażdżyło. Przecież już w 2 serii mieliśmy jasno pokazane, że wyspy nie da się opuścić od tak sobie. Najpierw ekipa na tratwie (okej, to jeszcze mógł być przypadek), a później Desmond też za daleko nie odpłynął.
A z tym tematem to nie przesadzaj. Gdyby każda seria każdego popularnego serialu miałaby doczekać się tutaj osobnego tematu, to by się niezły bajzel zrobił.

freak.4
Akcja z Alex, gadajaca zza krzaka...pff no rece opadaja, kto w ogole wymyslil taka glupia scene i ile mu placa? Subiektywnie rzecz biorac, to ona generalnie mnie irytuje, a teraz juz calkowicie stracilem do niej cierpliwosc.

Wg mnie wcale nie głupia scena, ponieważ Alex mówi coś dziwnego o tych klatkach ("Nie powinni was trzymać w tych klatkach" czy jakoś tak). Skażone wirusem? Kim dla niej był ten kumpel Soyera? Ruch oporu? Tyle pytań które powstały tylko z tej jednej scenki. No i jeszcze, ja myślę że być może Ben specjalnie kazał nałożyć akurat tą sukienkę Kate, ponieważ ma jakieś wspomnnienia związane z Alex.
Lorack
Po co nowy temat jak ten zwie sie Lost sezon 2 (i kolejne)
Z tym pisaniem na bialo spoilerow tez chyba mozna sie wstrzymac bo po kiego ktos tu wlazi jak nie ogladal najnowszych odcinkow? temat o loscie a nie pokemonach czy Jasiu Fasoli
Obsolete
QUOTE(freak.4 @ 14 10 2006, 11:14) *

Wg mnie wcale nie głupia scena, ponieważ Alex mówi coś dziwnego o tych klatkach ("Nie powinni was trzymać w tych klatkach" czy jakoś tak). Skażone wirusem? Kim dla niej był ten kumpel Soyera? Ruch oporu? Tyle pytań które powstały tylko z tej jednej scenki. No i jeszcze, ja myślę że być może Ben specjalnie kazał nałożyć akurat tą sukienkę Kate, ponieważ ma jakieś wspomnnienia związane z Alex.

Mi nie chodzi o to co mowila, tylko jak ta cala scena wygladala;] Mozna bylo w ambitniejzy sposob doprowadzic do tej rozmowy, a zreszta jak juz wspomnialem Alex dziala na mnie jak plachta na byka..malo jej bylo do tej pory, ale juz sie dala poznac jako memła z niedorozwojem a'la Kozuchowska..niech sie nacieszy jak spotka Rosseau, a potem niech ja odstrzela icon_twisted.gif
Stachu
popieram , uposledzona ta baba

na mnie juz cała ta 'fRancUsSska' z mordą rodem z niemieckiego porno, muszkietem i chorym, dwuznacznym skrzywieniem na punkcie małych dzieci działa bardzo negatywnie. A ze jabłko nie pada daleko od jabłoni...jej cora Alex jest jeszcze bardziej oczo(pipi)*na/ Do piachu z nią.

rembikfromLS
QUOTE(Tokar_Sama @ 14 10 2006, 10:58) *

QUOTE(rembikfromLS @ 14 10 2006, 02:04) *

Co do łodzi i krążenia w kółko, to nie wiem co Cię tak zmiażdżyło. Przecież już w 2 serii mieliśmy jasno pokazane, że wyspy nie da się opuścić od tak sobie. Najpierw ekipa na tratwie (okej, to jeszcze mógł być przypadek), a później Desmond też za daleko nie odpłynął.
A z tym tematem to nie przesadzaj. Gdyby każda seria każdego popularnego serialu miałaby doczekać się tutaj osobnego tematu, to by się niezły bajzel zrobił.

Chodziło, że powiedzieli to z totalną zlewką <<phi, my tu rządzimy, a wszyscy nic i tak nie zrobią, są bezsilni wobec nas>>. No i to pożądanie w oczach Benjamina gdy usłyszał o łodzi: "Chcę mieć tę łódź!". No i dlaczego niemogą wypłynąć dalej?
Co do nowego tematu to tylko pytanie... tongue.gif
nWo
Ciekawe dlaczego tak sie zaczoł slinic na wiadomosc o lodzi ?? przecierz jedną mają, ta na ktora zabrali Walta. A moze to byli jacyś inni "inni". Sieke z muzgu robi jak narazie 3 sezon, trzeba czekac na jakies lepsze odcinki. Poki co nadal nie wiadomo co sie stalo z Locke, Desmondem i Hugo. Dobrze ze przynajmniej sa pokazane dalsze losy Sayida. Wraz z powrotem akcji do obozu starych boheterów klimat serialu powinien wrócic.

Poki co nalezy liczyc wylącznie na wyobraznie 'nerd'sów icon_twisted.gif usiłujących wytłumaczyć niewytłumaczalne. Czasami wyobraźnia nerd'a nie ma granic. happy.gif
babciahania
nie mają tamtej łodzi, Michael i Walt odpłynęli, chyba tak było...
nWo
Wyjątkowo głupie ale prawdziwe. dry.gif
freak.4
Ciekawe dlaczego tak sie zaczoł slinic na wiadomosc o lodzi ?? przecierz jedną mają, ta na ktora zabrali Walta. A moze to byli jacyś inni "inni". Sieke z muzgu robi jak narazie 3 sezon, trzeba czekac na jakies lepsze odcinki. Poki co nadal nie wiadomo co sie stalo z Locke, Desmondem i Hugo. Dobrze ze przynajmniej sa pokazane dalsze losy Sayida. Wraz z powrotem akcji do obozu starych boheterów klimat serialu powinien wrócic.

To chyba jasne dlaczego zaczął się ślinić, nie chodziło mu raczej o samą łódź, ale o to jak się dostała na wyspę. Mówi przecież "Jak to jest możliwe" albo jakoś tak. A co jest głupiego w tym że Micheal i Walt odpłyneli na tej pierdzącej łódeczce? smile.gif I wg mnie trzeci sezon narazie nie robi sieki, on dopiero się rozkręca.
tk
co do micheala i walt'a to czuje, że nie zobaczymy ich przez cały sezon, albo chociaż pare odcinków do czasu aż ktoś inny też wydostanie się z wyspy (o ile im się to udało).
freak.4
a ja sądze że będzie coś w stylu tego niespodziewanego znaku zycia od Walta do Micheala...

'Dad?'
jay jay
Zgadzam sie co do tego ,że odcinek lepszy ,ale nie przesadzajmy z ''och'' i ''ach'' . Nie ma dyrdymałów i moralizatorskich gadek . Było troche akcjii (wczułem sie nawet w role dopowiadajac w pewnym momencie Sun ''zabij kurve'' biggrin.gif )ale zabrakło zaskoczenia . Mam nadzieje ,ze wzorem polskiej reprezentacji serial bedzie się rozkręcał . A jesliby nawet nie to i tak nie odmowie sobie przyjemności obejrzeniu happyendu gdzieś tak w 2010 po 6 sezonach .

Po tych 2 odcinkach smiem twierdzić ,że nie prędko dowiemy się czy Desmond , Locke i ksiądz przezyli . Nasi bohaterowie wyruszyli z wyspy w 2 epie to pewno gdzieś kolo 5 zajdą do swojego obozu .Wtedy sczena opadnie reszcie wczasowiczów i nastapi koniec . Michael wraz z swym synalkiem bedą na biężaco oglądac relacje z nowego reality show o nazwie LOST . Autorzy zostawili sobie sporo furtek na najblizsze lata .Ekipa ratunkowa i niunia Desmonda ,Michael , Francuzka , niedziwedz polarny , wielka stopa .Hmm zapowiada się taśmociąg biggrin.gif
freak.4
i tak nie odmowie sobie przyjemności obejrzeniu happyendu gdzieś tak w 2010 po 6 sezonach .

Chyba twórcy powiedzieli że zrobią pięć, albo jakoś tak.
mario87
3 ep będzie o starym obozie

SPOILER, a raczej nie
Locke, Desmond i Ecko oczywiście żyją
ta panienka z łodzi którą też tak szybko pochowaliście zapewne też żyje a Jack ją będzie ratował... tego można się było od razu spodziewać

koniec spoilera
Arox
Mnie też już nużą te retrospekcje. Czasem jest to ciekawe bo można wyłapywać różne szczegóły, poznawać bohaterów itd.
Ale w takim momencie jak pojmanie przez "the others" przydałoby się trochę dynamiki - chociaż ze 3-4 odcinki bez retrospekcji z ciągłą akcją

Ale raczej twórcy z tego nie zrezygnują bo raz że to swoisty znak rozpoznawczy serialu a po drugie całkiem niezły zapychacz i przeciągacz

Dziś kolejny epizod
jay jay
a jakich torencikow uzywacie bo na Bearshare (pipi)icy jasnej dostaje jak transfer ciagnie sie do 3 dni a ludzi udostepniajacych jest 11 icon_chainsaw.gif
signap
z wyszukiwarek lub zamknietych trackerow

najlepszy urywek z s3e2 tongue.gif

ghost.
Wrażenia po 03x03? Z odcinka na odcinek 3 sezon coraz bardziej mi się podoba

Co ciekawego? John, jego namiot i 'rodzinny interes' w postaci plantacji trawy, rozmowa z Boone'm, niedźwiedzie, ale chyba najciekawsze jest to co mówi Desmond, na temat przemówienia Johna - skąd miał pojęcie o tym, że John coś takiego powie?? Interesujący jest również fakt w jaki sposób cała trójka wogóle przeżyła implozję bunkra...

Pierwsza scena filmu strasznie przypomina otwarcie pilota całego serialu, tyle ze wtedy był to Jack.

BTW, jak John znalazł Eko, złapałem niesamowitą fazę, że ta kosc którą machał Eko to była pozostałośc jego prawej reki... wacko.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.