Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Season 2 (i kolejne)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Arox
Świetny odcinek, zobaczymy co będzie dalej ale 3 sezon nieźle się zapowiada.

yab
lol, najgorszy z 3 serii
rembikfromLS
QUOTE(yab @ 19 10 2006, 20:04) *

lol, najgorszy z 3 serii

To Twoja opinia dla mnie jeden z lepszych nieźle się rozkręca i o to chodzi!!
Locke kim ty jesteś? Poprostu John jest hardcorowiec niby pracuje przy kartonach, hmmm zupełnie jak Snake, ale on się chowa pod kartonem, czyli to jego przykrywka jak Johna kim jest w prawdziwym świecie:P, a dzisiaj Locke to już w ogóle Naked Snake kamuflaż i te sprawy ... hehe. Czyżby zawirowania czasowe <Desmond>...

Ciekawe co Locke zjadł też to chcę blink.gif Wkoncu pozostali wyspiarze się odezwali...
Arox
To że "nowi" rozbitkowie wreszcie przemówili to moim zdaniem zapowiedź że niedługo zginą smile.gif
freak.4
Ej, sorry, moglibyście "ukrywać" spoilery? Nie mam czasu żeby obejrzeć sobie najnowysz odcinek, zrobię to jutro. A teraz, jak tylko rzuciłem okiem po temacie to od razu jakiś spoil... Dzięki z góry
nWo
Nie czytalem tego co wyżej nad moim postem.

Przed chwilą w TV znow obejrzałem Long Con hyh.gif Pomimo tych wszystkich krytycznych słów odnosnie początku 3 sezonu i niektórych odcinków 2 sezonu nie jestem jednak w stanie niekochać LOST'a. Ma odcinki lepsze ma i gorsze, i jeszcze nieraz cos mi moze sie nie spodobać i znow bede rzucać mięsem jesli na to zasłuzy, trudno trzeba to zaakceptować happy.gif Ale nadal jestem fanem wub.gif
Kriseh
QUOTE(freak.4 @ 19 10 2006, 21:47) *

Ej, sorry, moglibyście "ukrywać" spoilery? Nie mam czasu żeby obejrzeć sobie najnowysz odcinek, zrobię to jutro. A teraz, jak tylko rzuciłem okiem po temacie to od razu jakiś spoil... Dzięki z góry

Dzien po emisji odcinka nie trzeba juz ukrywac spoilerow. Przynajmniej ja tak uwazam. Jesli czegos nie widziales to po prostu nie zagladaj, tak robie i jakos zyje.
tk
też tak uważam, tzn w wypadku tak popularnych serii, ale za dużo osób się spina.

sam odcinek powraca do tego co najbardziej w lost lubie - totalne "o co kaman?", pomieszanie z poplątaniem i świetne dialogi. mimo, że historia z flashback'a jest raczej średnia (chociaż specjalnie się nie ciągnie), a wprowadzenie nowych postaci to parodia (najtańszy sposób na jaki mogli sobie pozwolić) to całość prezentuje się znakomicie. to teraz jedziemy na biało:

cały odcinek był jednocześnie tajemniczy, zeschizowany ale i niezwykle zabawny. z charlie'go rośnie nam drugi sawyer. nic nie wiemy o tych paru godzinach po implozji bunkra a te kilka zdań des'a zapowiada świetny ep z jego flashback'ami. cieszy mnie jeden szczegół - odejście od kończenia ep'ów w sposób maksymalnie nakręcający na dalszy rozwój wydarzeń vide "dad?". sugestywny zoom na des'a i jest luz.

podsumowując: jestem pozytywnie nastawiony na dalszy ciąg tego sezonu. z całą pewnością będzie ciekawie.

na necie sa 2 wersje promo 4 odcinka, znacznie od siebie odbiegające. nie wiem co o tym myśleć ale wiadomo jedno - wracamy do others'ów
ejcu
QUOTE(freak.4 @ 19 10 2006, 21:47) *

to po kiego chuja tu wchodzisz? chyba normalne, ze kazdy tu rozmawia o najnowszym odcinku... ja wchodze tylko po jego obejrzeniu.

edit: kto mi wyjaśni ocb w serialu? czy ktos w ogole potrafi? tongue.gif
motyw z Desmondem mnie zagiął... i tak się zastanawiam co się działo od chwili implozji do początku trzeciego odcinka. nikt nie szukał Johna, Desmonda i Eko przez ten czas? nikt nawet nie poszedl sprawdzic?
rembikfromLS
Szukali ich ale nie znaleźli lub zapomnieli o nich lub coś w tym stylu i nagle się pojawili i pamieć im wróciła tongue.gif .
Najbardziej teraz mnie ciekawi jak Locke stracił czucie w nogach? Poprostu dla mnie od 1szego odc. koleś rządzi!
Wyspa nawraca do normalnego życia, naucza i karze się zmienić, mam swoją hipotezę, ale za bardzo wcześnie pisać o tym biggrin.gif!! Hmmm Boon zmienił fryzurkę czy mi się zdawało? W ogóle ta cała wizja Locka dość zakręcona Hugo, jako pracownik lotniska, Benjamin jako pilot, może John zobaczył rzeczywistość, a co go otacza to iluzja.
Lorack
QUOTE(ejcu @ 20 10 2006, 23:24) *

i tak się zastanawiam co się działo od chwili implozji do początku trzeciego odcinka. nikt nie szukał Johna, Desmonda i Eko przez ten czas? nikt nawet nie poszedl sprawdzic?

zdeka to dziwne, charlie amnezji dostal ze bunkier wyebao i sobie siedzi na plazy?

beton: statysci sie odezwali wypadajac "bardzo" naturalnie
lol: "niedzwiedziu, czy to ty?"XD
Arox
Ten odcinek sponsorowały gry video - schiza z lotniska to Silent Hill (w wersji lajt) a Locke w jaskini to Snake jak się patrzy (tylko ten dezodorant zamiast spluwy...)
Lorack
dezodorant sie zgadza (patrz walka Solid Snake vs Big Boss w MG2 SS) takze Locke Snake jak sie patrzy laugh.gif
yab
Ciekawe jak Desmond wiedzial o przemowieniu Locka...
Hugo na koncu ma deja vu, bo skapnal sie ze ta przemowa byla tą, o ktorej mowil Desmond...
Jakis flash podczas implozji?

Motyw z niedzwiedziem zbyt naciagany. Desmond biega nagi(jako jedyny z 3!) po lesie, Lock lezy nieprzytomny a Eko porwany przez niedziwedzie... i przezywa oO
signap
s3e3 slabiutki, porwanie Eko przez niedziedzie LOL, chyba tworcy nie wiedza ze niedzwiedzie nie maja chwytnych lap zanim by tak go dowleki to by zniego nic nie zostalo... Moze Locke zapyta sie w tym szalasie kiedy wroca do normalnego swiata,itp bo odpowiedz pewnie by dostal

wydaje mi sie ze Locke zrobil sobie taka sama miksture jak s1 kiedy Boon mial haluna
ghost.
QUOTE(signap @ 21 10 2006, 18:57) *
porwanie Eko przez niedziedzie LOL, chyba tworcy nie wiedza ze niedzwiedzie nie maja chwytnych lap zanim by tak go dowleki to by zniego nic nie zostalo...

to mnie roz**bałeś tym tekstem - czy Ty poważnie uważasz że mamy brać akcję z niedzwiedziami na serio? ...że to są zwykłe ot - byle pierwsze z brzegu - niedźwiedzie polarne, zamieszkujące każdą normalną wyspę tropikalną...?
jay jay
sam nie wiem co mam myslec o tym odcinku .Jest cały odcinek o starej brygadzie ,ale niestety rozwikłanie zagadki z tym bunkrem jest troszke niedorzeczne .Implodacja wyiebała w kosmos cały bunkier a nasi bohaterowie jak gdyby nigdy nic spacerują sobie po wyspie .
Zastanawia mnie historia Johna .Niby świetoszek pokrzywdzony przez los ma jednak cos na sumieniu (handel narkotykami ?) . Flashback duzo ciekawszy od tego co mielismy okazje poznac przy ogladaniu porzedniego odcinka . W moim prywatnym rankingu John plasuje się tuz za Sawyerem i Kate .Oby scenarzysta przedtawił jakąś wiarygodna wersje wydarzeń a nie atak troskliwych misiów na farme Locke'a x_X

3 ep ciut gorszy od poprzedniego ale zdecydowanie lepszy od inauguracujnego 3 sezon . Po tytulach poszczegolnych odcinków można wywnioswkowac ,że najwieksze jazdy beda w Cost of Living .Czyzbysmy poznali rzeczywiste zamiary The Others ?
signap
QUOTE(ghost_spike @ 21 10 2006, 19:07) *

porwanie Eko przez niedziedzie LOL, chyba tworcy nie wiedza ze niedzwiedzie nie maja chwytnych lap zanim by tak go dowleki to by zniego nic nie zostalo...

to mnie roz**bałeś tym tekstem - czy Ty poważnie uważasz że mamy brać akcję z niedzwiedziami na serio? ...że to są zwykłe ot - byle pierwsze z brzegu - niedźwiedzie polarne, zamieszkujące każdą normalną wyspę tropikalną...?

niepowiesz mi ze to byly niedzwiedzie z ludzkimi rekami... Polarne jedynym argumentem ze to ze na wyspie sa nietypowe zjawiska, niedzwiedzie, dymy, ludzka stopa, bunkry,glosy,itp Ale raczej PORWANIA EKO przez niedziwiedzie nie da sie jakos wyjasnic
ghost.
QUOTE(signap @ 21 10 2006, 20:02) *

QUOTE(ghost_spike @ 21 10 2006, 19:07) *

niepowiesz mi ze to byly niedzwiedzie z ludzkimi rekami... Polarne jedynym argumentem ze to ze na wyspie sa nietypowe zjawiska, niedzwiedzie, dymy, ludzka stopa, bunkry,glosy,itp Ale raczej PORWANIA EKO przez niedziwiedzie nie da sie jakos wyjasnic

nie do konca zrozumiałem twojego post'a ('interpunkcja - dzieki, postoję'), ale wydaje mi się, że sam sobie odpowiedziałeś (?)
Tokar
O ile 3x02 był dziwny i nierówny, tak 3x03 jest imho przypałowy z kilkoma niezłymi momentami. Znowu potwierdza się zasada, że lepiej wychodzą odcinki, w których akcja skupia się na góra 2 wątkach, a nie wpizdu wydarzeń nie tworzących spójnej całości. Co gorsza, pierwszy raz w przypadku Losta oglądałem odcinek z poczuciem tego, że wydarzenia są ostro naciągane. No dajcie spokój, Locke tracący głos i odzyskujący go za 10 minut, szukanie inspiracji na haju i gwóźdź programu w postaci madafaki Eko porwanego przez liniejącego niedźwiedzia, a uratowanego przy pomocy sprayu do włosów. Czy tylko mi wydało się to głupie ?
Flashbacków w ogóle mogło by nie być, bo po raz kolejny w przypadku Johna, są słabe. Wprowadzenie nowych postaci to jawna kpina. Równie dobrze mogli się uatywnić przy robieniu prania. Spodziewałęm się też, że powrót Hugo będzie jakoś bardziej zaakcentowany.
Nie podoba mi się coraz więcej motywów i dialogów rodem z sitcomów i mam nadzieję, że to nie jest pomysł twórców, na dalsze ciągnięcie tego serialu.
Tak jak już ktoś zauważył, kompletnie nielogiczne jest to, że Chralie zachowywał się po wypadku, jakby nic się nie stało, a reszty rozbitków też nie zastanowiła klapa włazu od bunkra, która przyleciała na plażę.
Boję się, że to może być początek festiwalu bzdur, bo końcówka zapowiada, że ramboid Locke ruszy w pojedynkę odbijać porwanych :E
Jeszcze co do niedźwiedzi polarnych, to ich obecność do poprzedniego odcinka mogłaby być uzasadniona niezwykłymi zdolnościami Walta. Ale chłopaka już nie ma na wyspie i okazuje się, że to the others je sobie hodują. To muszą jakieś bardzo specjalne niedźwiedzie być, skoro w tym odcinku okazuje się, że życie w dżungli to dla nich normalka i naturalne środowisko ;0

Były też plusy, w sumie aż całe dwa. Schiza na haju (chociaż niepotrzebnie silili się na jakieś wodotryski wizualne i otoczkę rodem z Silent Hill, bo wyszło to plastikowo) i związany z nią krótki powrót Boona, który tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że gość grający go jest jednym z najlepszych aktorów, którzy przewinęli się do tej pory przez ten serial. No i fajna końcówka z "wróżką" Desmondem.

Mam nadzieję, że ten odcinek to był taki mał wypadek przy pracy i serial szybko wróci na właściwe, logiczne tory.
freak.4
Odcinek dobry. Sezon dopiero nabiera rozpędu. A co do Desmonda to pewnie zdobył jakieś zdolności Jasnowidza po tej 'implozji' smile.gif

Porwanie Eko przez niedziedzie LOL, chyba tworcy nie wiedza ze niedzwiedzie nie maja chwytnych lap zanim by tak go dowleki to by zniego nic nie zostalo...

A nie mogłyby wziąć Eko w zęby? confused.gif

A kto zauważył że na koszulce autostopowicza byli Geronimo Jacksons (czy jakoś tak), o których Charlie powiedział że nigdy o nich nie słyszał? smile.gif http://lostpedia.com/wiki/Geronimo_Jackson
yardi
QUOTE(freak.4 @ 23 10 2006, 17:58) *

A co do Desmonda to pewnie zdobył jakieś zdolności Jasnowidza po tej 'implozji' smile.gif

Moze nie zdolnosci po implozji, a scenariusz, moze Desmond jak i Lock (ten mi nie pasuje) sa "aktorami" na tej wyspie, moze Desmond wygadal sie przez przypadek (zna caly scenariusz biggrin.gif), ale faktycznie to mnie najbardziej zaskoczylo z tego calego odcinka.
Figaro
Troszke ta schiza zostala zle zmontowana, tak sztucznie.
No i niedźwiedź... tak bardzo wyglądał komputerowo pfff
Odcinek słabszy od poprzedniego, ale nadal niezły. Nadal mnóstwo pytań, z tym deja vu dowiemy się albo nigdy albo w nastepnym sezonie. Tak to juz bywa w LOST. Tak malo zagadek się rozwiązuje w tym serialu, ciągłe pytania, chore teorie - już mi sie trochę nie dobrze robi. Byłoby baardzo świetnie, gdyby LOST skonczyl sie na 3 sezonie. Nie wiem czemu ale 3 sezony do LOST pasują XD. Z odcinka na odcinek w tym sez. coraz wiecej by sie odkrywalo i... masakryczny ostatni odcinek. Tak bym chciał. ale tak nie będzie pewnie.
Widzialem trailer do nastepnego odcinka - maskara panowie. Sawyer... na jakimś stole przywiązany... o so chosi :F
freak.4
Z tym Sayerem może być ciekawie. Z kumplem trochę 'gdybaliśmy' na temat Lostów i mieliśmy taką teorię, że najpierw Ben torturowałby Sawyera, żeby pokazać że wcale nie jest taki bosu, a potem do pomieszczenia wpuszczonoby Jacka po prezentacji mu nagrania z pocałunkiem Kate i Sojerka. smile.gif
Figaro
freak.4 jakbysd zgadl... na trailerach tak wyglado ze Sawyer jest bityy przez Bena.
Tokar
Super, spoilujcie dalej. Może umówmy się, że nie wszyscy oglądają trailery kolejnych epów i jak chcecie sobie o nich pogadać, to zaznaczajcie spoilery.
Stachu
3 odcinek to jakas porazka, na ep o locku czekalem mase czasu a tu taki suchar

starata głosu? xD

eko porawany przez niedziwiedzie polarne xD

mega glupie przedstawienie nowych postaci xD

desmond nagi w lesie xD?

ehhhh
Figaro
Chyba juz na siłe krytykujesz ten odcinek.
Desmond nagi... no i?
Mega glupie przedstawienie postaci... mzoesz to wyjasnic?
Strata glosu.... tak chciala wyspa :F
Jednie zgodze sie z tym misiem...
ghost.
3x4 - całkiem fajny smile.gif

Zgodnie z przypuszczeniami, Jack miał zając się wyleczeniem Coleen, ale ta niestety 'kopła w kalendarz'. Kate 'prawie' się przyznała, że kocha Sawyer'a, pokazała też troche ciałka tongue.gif
Najbardziej jednak rozwaliło mnie podsumowanie odcinka, gdy widzimy drugą wyspę - zastanawiam się jakim cudem nikt wczesniej nie wiedział o istnieniu dwóch wysp (Sayid wybrał się na przechadzkę dookoła wyspy, ale fakt faktem - nie ukonczył jej, poźniej widocznie musieli płynąc jachtem z drugiej strony, ale co z Russeau - tyle lat na wyspie, nawet miała gotową jej mapę - i nie wiedziała o drugiej wyspie?)
Desmond + Charlie + Claire - mam nadzieje, że nie zrobią z relacji tej trójki jakiegoś wątku rodem z telenoweli....
Lorack
ghost spike chyba nie zczailes dlaczego Desmond chcial naprawic ten dach, raczej nic do Claire nie ma;)
Przewidywanie przyszlosci sie klania;) a wedlug mnie on przewidzial piorun tak jak przemowienie Locke'a
stad chcial cos z dachem kombinowac

QUOTE(Tokar_Sama @ 25 10 2006, 17:44) *

Super, spoilujcie dalej. Może umówmy się, że nie wszyscy oglądają trailery kolejnych epów i jak chcecie sobie o nich pogadać, to zaznaczajcie spoilery.

przylaczam sie, nie piszcie spoilerow przyszlych odcinkow na zywca jak juz to ukryte
Obsolete
QUOTE(Tokar_Sama @ 21 10 2006, 23:23) *

O ile 3x02 był dziwny i nierówny, tak 3x03 jest imho przypałowy z kilkoma niezłymi momentami. Znowu potwierdza się zasada, że lepiej wychodzą odcinki, w których akcja skupia się na góra 2 wątkach, a nie wpizdu wydarzeń nie tworzących spójnej całości. Co gorsza, pierwszy raz w przypadku Losta oglądałem odcinek z poczuciem tego, że wydarzenia są ostro naciągane. No dajcie spokój, Locke tracący głos i odzyskujący go za 10 minut, szukanie inspiracji na haju i gwóźdź programu w postaci madafaki Eko porwanego przez liniejącego niedźwiedzia, a uratowanego przy pomocy sprayu do włosów. Czy tylko mi wydało się to głupie ?

Nie tylko tobie, dobrze, ze niedlugo bedzie dluzsza przerwa;] Odcinki 3 i 4 sa lepsze od poprzednikow, naprawde fajny klimat niekiedy sie wytwarza i to jest na plus. Natomiast te wylniale niedzwiedzie, ktore (LOL) zaprowadzily Eko do jaskini to niezla bzdura, ciekawe jak to wyjasnia. Moze zbudowaly mu nosze;]]]] Tak naprawde powinny go wp**olic na miejscu i tyle.
To samo wczesniej - Said i Jin zostawili Sun na lodce mimo, ze doskonale wiedzieli, ze Inni maja tendencje do wylazenia z wody. Racjonalny scenariusz, by nie zakladal czegos takiego, ze ja tam zostawiaja, ale jednak tworcy musieli jakos rozdzielic Japonke od wojujacego duetu, by doszlo do konfrontacji i strzalu. To tez razilo w oczy.

Co do 4 odcinka...gdyby scena bicia Sawyera po smierci tej babeczki skonczylaby sie inaczej, rozgrzeszylbym ze wszystkiego wszystkie bledy serialu. Mianowicie, gdyby go typ zatlukl na smierc, przy akompaniamencie placzacej, trzymajacej go, krzyczacej ,ze go kocha Kate. Byloby ostro i ciezko icon_twisted.gif
No, ale niestety ninja.gif
POwtarzam: serial nabierze tempa przy czyims zgonie.

Tera dwie rzeczy, ktorych nie rozumiem:

a) Linus naklanial do tego, by nie naciskac przycisku, w ostatnim epie 2 sezonu byl wyraznie zaskoczony "implozja". To wiemy wszyscy i wiekszosc tez miala watpliwosci, po kij namawial. Teraz wydaje sie to jeszcze bardziej niedorzeczne.
Benjamin kuszac Locke'a na 100% nie wiedzial co nie wcisniecie przycisku spowoduje...w 4 epie nowego sezonu wyraznie panikuja, ze wybuchl spowodowal odciecie ich od swiata i niemoznosc pomocy postrzelonej.
b) schizy Desmonda...tzn wlascwie podejrzewam co to jest. Elektromagnetyczne go**wno sprawilo, ze objawiaja sie u niego moce telepaty [przemowienie Locke'a, deszcz, piorun] jesli tak..to sie zawiode na tym serialu mocno. Niech sie w takie naukowe motywy nie bawia...czekam na niszczacy mury krzyk Locke'a i przemiane Eko w adamantowego kolosa...;[

Pamietacie ten kabel z oceanu, ktory prowadzil "nie wiadomo gdzie"? Wszystko wydaje sie jasne, prowadzi do drugiej wyspy.. jak sadze;]
Stachu

Chyba juz na siłe krytykujesz ten odcinek.

rotfl xD pierwszy raz skrytykowałem ten serial , cała reszta ganz

Mega glupie przedstawienie postaci... mzoesz to wyjasnic?

jakis typek robi pranie, pobiega <juz nie pamietam kto> lock'e? typ sie odwraca i nagle jest członkiem grupy xD ,strasznie to tanie, jak nie rozumiesz o co mi chodzi tzn ze zbyt mało oczekujesz po tym serialu

Strata glosu.... tak chciala wyspa :F

aaa, to zayebiscie

Pablo el
QUOTE(Obsolete @ 26 10 2006, 16:16) *

Pamietacie ten kabel z oceanu, ktory prowadzil "nie wiadomo gdzie"? Wszystko wydaje sie jasne, prowadzi do drugiej wyspy.. jak sadze;]

zeby tak bylo to

a) widzieliby wyspe
b) francuzka widzialaby wyspe

Mozliwe tez jest ze druga wyspa lezy po niedostepnej stronie pierwszej wyspy i ze widac ja tylko z wody (Benjamin :"chce miec te zaglowke")

Z niewyjasnionych spraw mnie najbardziej intryguje do dzis Black Rock tak BTW wink.gif
rembikfromLS
No Black Rock intryguje pewnie znów kolejna sztuczka Innych, tak samo dalej niewiadomo kim są dzieci z dżungli no i oczywiście kogo ma wyleczyć Jack... czyżby Benjamin chorował? Motyw ze Swayerem troszkę przekombinowany, ale jak się okazało bardzo skuteczny "My jesteśmy lepsi" biggrin.gif . Kate wkońcu pokazała ciałka, ale nie będzie więcej z jej oficjalnej wypowiedzi wynika, że nie będzie niczego więcej, więc zostaje nam fantazjowanie.
freak.4
3x4 rzondzi smile.gif a co do spoilow to może umówmy się że do trailerów ukrywamy zawsze, a te do najnowszych odcinków tylko przez dwa pierwsze dni po premierze odcinka (tzn. do piątku). co wy na to?
signap
odcinek fajny poznalismy pare nowych informacji, najbardziej k*urwia gubienie watkow z pozostalych sezonow confused.gif np. z s2 bunkier medyczny, mapa ktora rysowal Locke
zduniacz
Odcinek ujdzie, chociaż scena 'czy go kochasz' zaleciała tandeta. W ogóle postać Kate się zmieniła. Krzyczy płącze jęczy stęka, oh jak jej źle, paniusia. W niczym nie przypomina tej Kate z pierwszego sezonu.

QUOTE(freak.4 @ 27 10 2006, 07:50) *

3x4 rzondzi smile.gif a co do spoilow to może umówmy się że do trailerów ukrywamy zawsze, a te do najnowszych odcinków tylko przez dwa pierwsze dni po premierze odcinka (tzn. do piątku). co wy na to?

Po co na siłe udziwniać. Odcinek sie ukazał - nie widziałem go jeszcze - nie zagladam do tematu.

Tokar
Po lekko żenuła 3x03 byłem pełen obaw, ale ostatni odcinek naprawdę udany.
Sporo akcji, dużo wydarzeń, ale logicznie ze sobą powiązanych, a nie tak jak w poprzednim odcinku. Z drugą wyspą niezły zonk, co prawda od razu przychodzi do głowy pytanie, jakim cudem nikt na wyspie włącznie z Rousseau jej nie zauważył, ale motyw i tak dobry. Odcinek przeczy opiniom, jakoby twórcy na siłę rozciągali serial do granic możliwości. Przecież gdyby chcieli, mogliby przeciągać ściemę z rozrusznikiem jeszcze bardzo długo, a Kate mogłaby zdementować swoje dramatyczne wyznanie w 5 sezonie, a nie w tym samym odcinku.
Jest dobrze, oby tego się trzymali.
signap
za to przedluzaja inne motywy - nawet ten z 1 odcinka LOSTa !!!!!!!!!!!!!!!!! ktory byl w 2k4 a tu mamy juz prawie 2k7 - dla nie kumatych - cos wyrywajace drzewa oraz syrena ala Godzilla
Arox
QUOTE(signap @ 28 10 2006, 21:16) *

za to przedluzaja inne motywy - nawet ten z 1 odcinka LOSTa !!!!!!!!!!!!!!!!! ktory byl w 2k4 a tu mamy juz prawie 2k7 - dla nie kumatych - cos wyrywajace drzewa oraz syrena ala Godzilla

Wydaje mi się że niedługo się dowiemy co to za sprzęty trzymają tam "the others" ninja.gif
freak.4
Wydaje mi się że niedługo się dowiemy co to za sprzęty trzymają tam "the others"

Proponuję poczytać spoilery rozsiane po sieci. Chociażby taki:

SPOILER!
Smoke monster wróci w III sezonie. W II sezonie widzielismy monstera nie wiedząć nawet, że na niego patrzylismy. Czym jest monster dowiemy się pod koniec przyszłego roku.

A, i btw. może przenieśmy się do tego topicu o trzecim sezonie, co?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.