Jedyny stick co sie nadaje do modowania to DOA4 a on jets drogi i widze ze go nie ma sprowadzenie go pewnie to kolejne 30$ minimum na przesyłke. wyjdzie grubo ponad 100$ wpakujesz w to czesci za kolejne 60$-80 to wyjdzie majatek. Mozna kupic pada przewodowego do X360 i zrobic na gałce Seimitsu sanwa ma piny wiec sie nie nadaj tam masa leci z kazdego kierunku osobna musza byc klasyczne mikroprzełaczniki a nie na PCB. musez miec pada (nie wiem po ile chodz aw polsce pady do X360) a pudło i czesci to koszt około 300-400zł zalezy co tam sie wsadzi czy sanwe czy seimitsu i ile przyciskow. tylko ze ja na razie musze czekac na towar.
Legenda Polskiego Dasha
4 12 2006, 22:21
kowal zamawiasz koreanskie sticki/przyciski ??
to sa koreanskie przyciski

to leaf switch czyli popularne w pierwszej połowie lat 80 'blachy'. Wtedy nie było mikroprzełacznikow zarowno joye jak i buttony były na blachach bo były tanie jak barszcz. Po prostu wyparte to zostało bo było znacznie mniej efektywne niz microprzełaczniki nie dało sie na nich osiagnac takiej szybkostrzelnosci oraz kiepsko z ich wytrzymałoscia. One wracja do łask ale tylko wsrod hobbystow grajacych w gry retro takie jak puckman czy galaxian. Kupuje sie to tylko dla polotu staroszkolnego, kupowanie tego do mordobic to samobojstwo.

a to drugi koreaniec to zwykła gumka działajaca na takiej samej zasadzie jak przyciski w gamepadzie
Tak wiec nie nie sprowadze koreanskich buttonow koles mi oferował takie jak powyzszy za 2$ sadze ze koszt ich wyprodukowania to jakies 15-20 centow. Nie wszysko na czym graja mistrzowie jest dobre... naprawde nie ma sie czym sugerowac ze jakis han czy inny czyngis i kirgiz cos tam wygrał na czyms takim.
Z joyami inna sprawa. Nie sa złe sadze ze w najgorszym przypadku beda i tak lepsze od amerykancow i niewiele gorsze od japoncow mysle o tym ale nie mozna tego kupic w sklepie musze to kupic od wyzej wspomnianego kolesia a to wiaze sie z ogromnym ryzykiem dla mnie. A ostatnio miałem dosc przygod z sprzedawcami z USA a koreancy maja podobna opinie jak i hamburgery. Wysla ci towar jak ich najdzie ochota moze za miesiac a moze za poł roku. Gosc ma ponoc ma dostep do wszystkich modeli Crowna tyle ze ma to drogo, myslałem o tych 2 modelach:

Fanty chayb nie ma sensu sprowadzac jak ja mozan kupic z saulabi pozatym te wygladaja na oko o klase lepiej od Fanty
QUOTE(kowal @ 4 12 2006, 09:40)

Jedyny stick co sie nadaje do modowania to DOA4 a on jets drogi i widze ze go nie ma sprowadzenie go pewnie to kolejne 30$ minimum na przesyłke. wyjdzie grubo ponad 100$ wpakujesz w to czesci za kolejne 60$-80 to wyjdzie majatek. Mozna kupic pada przewodowego do X360 i zrobic na gałce Seimitsu sanwa ma piny wiec sie nie nadaj tam masa leci z kazdego kierunku osobna musza byc klasyczne mikroprzełaczniki a nie na PCB. musez miec pada (nie wiem po ile chodz aw polsce pady do X360) a pudło i czesci to koszt około 300-400zł zalezy co tam sie wsadzi czy sanwe czy seimitsu i ile przyciskow. tylko ze ja na razie musze czekac na towar.
Takiej odpowiedzi oczekiwałem. Cena ma teraz u mnie znacznie mniejsze znaczenie, niż jeszcze pół roku temu. Zrobię trochę naddgodzin i odłożę potrzebną kwotę. Około 200 funtów jestem w stanie dać, jeśli tylko będzie sprzęt tego wart.
Wolę zapłacić Tobie za fatygę, niż samemu się tym bawić. Za dużo kasy mnie by kosztowało teraz, gdybym sam się tym zajął. W tym czasie mogę extra zmiany robić i być sporo z kasą do przodu.
Sanwa oczywiście nie jest jedyną opcją. Zaproponuj coś. Możesz bawet dać coś koreańskiego. Ważne, by bylo dobrej jakości.
cos mowiles C1R3X na temat bezprzewodowych stickow, mozesz poglebic temat?
W innym temacie o tym pisałem.
Tym razem zamówiłem sticka, zamiast samemu się tym bawić.
Stick jest do x360 oparty na oryginalnym padzie bezprzewodowym. Do tego ma wejscie na kabel ładujacy baterie i wejscie na headset. Całość oparta na sanwie. Skrzynia biała.
Koleś bierze 70F za sticka do ps2 i 100F za bezprzewodowego do x360. Sam jednak zapłaciłem mu trochę extra, by się extra przyłoźył do roboty : )
Mam nadzieję, że to będzie udana inwestycja w perspektywie zapowiedzi Tekkena i VF na xa.
http://deansserver.serveftp.com/darren/links.html
hmmm, jest mozliwosc zeby stick przewodowy dzialal do PS2 i X360? nie wiesz moze? i obrazek to naklejka + bezbarwny czy malowany?
QUOTE(Dabman @ 5 02 2007, 12:47)

hmmm, jest mozliwosc zeby stick przewodowy dzialal do PS2 i X360? nie wiesz moze? i obrazek to naklejka + bezbarwny czy malowany?
Da się.
Metoda tradycyjna w customach - druk na papierze fotograficznym pod pleksą.
CheeseOfTheDay
5 02 2007, 19:47
Hmm no właśnie będę musiał spróbować w końcu mam sticka pod usb. Jak zadziała to nie będę musiał się męczyć na tej śmiesznej cyfrze.
Zamowiłem ostatnio na probe troche czesci koreanskich. Od razu złozyłem serie 6 stikow musze dokupic jeszcze pady na interfejs. wszystkie koreanskie joysticki maja długi rzut podobnie jak amerykanskie tyle ze sa o niebo lzejsze ogolnie sa niezłe jakosciowo. przyciski maja bardzo fajny montaz sprowadziłem 2 komplety na probe zobacze jak to sie sprawdzi w dłuzszym czasie grania. nie mam czasu grac ale z tego co chwile w nie postukałem to chodza podobnie do japonskich (nie klikaja) ale sa ciut twardsze i czuc sladowy klik.

full koreaniec

----SOLD----
fanta i przyciski seimitsu. to nowa wersja Fanty nie mozna jej kupic w zadnym sklepie produkowana jest małymi seriami na zamowienie graczy w korei. tutaj w europie unikat sadze ze na palcach jednej reki mozna policzyc posiadaczy tej wersji

----SOLD----
LS32 i przyciski sanwy -japonczyk

LS55 i przyciski sanwy-japonczyk

----SOLD----
przyciski i gałka koreanskie. joy bardzo fajny i dziwny hybrydowa konstrukcja cos jak zmiksowana z Fanata z Competionem

----SOLD----
fanta i przyciski sanwy
wiecej pod
http://s59.photobucket.com/albums/g308/k-k...%20III%20seria/
Legenda Polskiego Dasha
11 04 2007, 14:48
ok moja sytuacja wyglada tak mam hrapa przeznaczonego w calosci do modyfikacji i galke koreanska identyczna jak ta uzyta w twoich stickach kowal
musze poszezyc otwor w hrapie zeby wogole wlozycz joystick do srodka ale to nie problem, pytanie:
jak polaczyc ta galke z hrapem ktory domyslnie laczy sie z joystickiem przez

chodzi mi o cos w stylu modowania hrapa na seimitsu/sanwe tak jak tutaj
http://www.geocities.jp/u3q_yusaku/seimitsu.html
destructor
11 04 2007, 18:35
CYTAT(Legenda Polskiego Dasha @ 11 04 2007, 15:48)

ok moja sytuacja wyglada tak mam hrapa przeznaczonego w calosci do modyfikacji i galke koreanska identyczna jak ta uzyta w twoich stickach kowal
musze poszezyc otwor w hrapie zeby wogole wlozycz joystick do srodka ale to nie problem, pytanie:
jak polaczyc ta galke z hrapem ktory domyslnie laczy sie z joystickiem przez

chodzi mi o cos w stylu modowania hrapa na seimitsu/sanwe tak jak tutaj
http://www.geocities.jp/u3q_yusaku/seimitsu.htmlJeden kabelek do każdego kierunku i jeden do GND.
Druga opcja moze być że są pary GND i kierunek.
Ile jest kabelków? 5 czy 8?
Legenda Polskiego Dasha
11 04 2007, 22:03
kabelkow jest 5 wiec kro po kroku powinienem wyciac koncowke i potem co ?
o co chodzi z kabelkami do Gnd w sensie czego mam uzyc i jak to polaczyc ?
dziekowa z gory
mase znajdujesz w kablu od hrapa (chyba czarny kolor ale to sprawdzisz sobie sam. do tego musisz dopiac łancuszek 4 konektorow wpinasz na gorny terminal mikroprzełacznika po kolei w joysticku.
http://s59.photobucket.com/albums/g308/k-k...nt=ASIII1-3.jpghttp://s59.photobucket.com/albums/g308/k-k...nt=ASIII2-3.jpgod kierunkow pewnie bedziesz musiasł przedłuzyc kable i tez na to konektory dajesz
na dole masz to pokazane jak robic łancuszek do masy
http://www.kowal.itcom.pl/ArcadeParts_pliki/Interfejs.htm
destructor
12 04 2007, 11:12
GND to masa, jeśli ktoś jest całkiem zielony. Połączenie GND z którymś kabelków od kierunku powoduje zamknięcie obwodu i wtedy to właśnie wysyłany jest sygnał do twojej konsoli/PC który to kierunek. Weź kabelek GND i podotykaj go na próbę do pozostałych kabelków przy włączonej jakiejś grze i zobaczysz jak to działa.
True Jan
14 04 2007, 03:16
Właśnie,że tak z niemca zapytam,nie znam się na tym,więc bez fachowych pojęć...
Interesuje mnie stick,najlepszej jakości do tekkena dr na ps3,żeby działał,gałka bez kulki,wole stożek.
Czy byłbyś wstanie mi coś takiego złożyć,co byś mi doradził itd,temat zadaje do kowala,cena nie gra roli,byle jakość dała rade no i oczywiście jakiś mistrzowski art z Fengiem,sprawe traktuje poważnie,więc się nie śmiać...
Pozdr..
Daj znać co i jak,podaj nr gg,to dla mnie ważne,z góry dzięki..
Ps.poprostu chce dobrego sticka,do vf itekkena,bo te pady od ps3 mnie zabijają,chce być pro...
CYTAT(True Jan @ 14 04 2007, 04:16)

no i oczywiście jakiś mistrzowski art z Fengiem
A nie z Pro Evo?

Właśnie,że tak z niemca zapytam,nie znam się na tym,więc bez fachowych pojęć..Ps.poprostu chce dobrego sticka,do vf itekkena,bo te pady od ps3 mnie zabijają,chce być pro...
pady do PS3 sa za drogie zbyt duze ryzyko przy lutowaniu i na dodatek na foli. jednym sławem nie składam nic pod PS3

sprawe traktuje poważnie,więc się nie śmiać...
Nie no, zaraz padne
A tak na serio - pewnie da rade podlaczyc sticka do ps2 przez przejsciowke, jak zwykly pad dziala to nie wiedze powodu zeby stick mial nie chodzic. Jezeli nie teraz to za jakis czas, moze wypuscic musza dedykowana przejsciowke. Tym bardziej, ze sticki z PS2 dzialaja przez przejsciowke z Xboxem.
Żeby było jasne: sticki do PS2 DZIAŁAJĄ (za pośrednictwem przejściówki) z PS3^^
CYTAT(VHO @ 15 04 2007, 10:11)

Żeby było jasne: sticki do PS2 DZIAŁAJĄ (za pośrednictwem przejściówki) z PS3^^
Tak samo, jak z xem i x360.
NemoKOF
15 04 2007, 23:39
Nie wiem czy wszystkie. Jaka przejsciowke sugerujesz do X360 , stick z PCB z Mass Systems do tego galka Happ P360

Jak mi zaproponujesz cos, na czym pojdzie ten stick na X360 to cie ozloce.
CYTAT(NemoKOF @ 15 04 2007, 23:39)

Nie wiem czy wszystkie. Jaka przejsciowke sugerujesz do X360 , stick z PCB z Mass Systems do tego galka Happ P360

Jak mi zaproponujesz cos, na czym pojdzie ten stick na X360 to cie ozloce.
Nie wiem co dokałdnie za wynalazek masz.
http://uk.gear.ign.com/articles/753/753779p2.htmlTa przejściówka jednak podobno jest bardzo dobra. Tylko cena mało optymistyczna.
True Jan
16 04 2007, 17:08
CYTAT(kowal @ 14 04 2007, 21:57)

Właśnie,że tak z niemca zapytam,nie znam się na tym,więc bez fachowych pojęć..Ps.poprostu chce dobrego sticka,do vf itekkena,bo te pady od ps3 mnie zabijają,chce być pro...
pady do PS3 sa za drogie zbyt duze ryzyko przy lutowaniu i na dodatek na foli. jednym sławem nie składam nic pod PS3
Dobra,może być pod Ps2,co byś mi doradził ze stożkiem w najlepszej jakości,ile byś wziął za takie zlecenie stick stożek,Feng art z najlepszych części,żeby dobrze się grało i w miare długo,przejściówke se załatwie bez problemu,to jak masz czas się podjąć misji,jak co to daj odp.,podaj konto,wyśle ci kase i jedziesz,bo pady mnie już niszczą...
POZDR...
Ps.ILE CHCESZ ZE TE KOREAŃCE Z FENGIEM,CHĘTNIE ODKUPIE,JA SĄ DOBRE,TO JUŻ NIE BĘDE CZEKAĆ NA ZLECENIE,DAJ ZNAĆ CO I JAK...
PS2.BŁAGAM,ZALEŻY MI NA TYM....
wszystkie sa na oryginalnych firmowych czesciach a co kto woli czy japonskie, koreanskie, europejskie amerykanskie to juz jego własna sprawa i jego decyzja.
CYTAT(True Jan @ 16 04 2007, 18:08)

bo pady mnie już niszczą...
nie wiem jak pad moze kogos niszczyc pad nie wymaga manuala a stick tak.
ps nie ma czegos takiego jak "najlepszy"
ceny na priwa
destructor
17 04 2007, 19:34
CYTAT(kowal @ 16 04 2007, 22:04)

kogos niszczyc pad nie wymaga manuala a stick tak.
Chyba że ktoś jest obeznany ze stickiem od 'dziecka' lub dużo już grał na stickach. Ja na przykład potrzebuję manuala do pada, za chiny nie umiem tym cholerstwem grać
Legenda Polskiego Dasha
6 05 2007, 00:37
gralem na padzie od dziecka i gram na sticku od 2 lat
jesli ktos nie byl 'szybki' na padzie nie bedzie szybki na sticku
co do dokladnosci komandow to jeszcze bardziej jest to widoczne
bo na przyklad na padzie nie musisz czekac az ci gala wroci do neutrala i takie tam
co innego ze kazdy kto dopiero zaczyna uczyc sie grac w bijatyki na jakims kontrolerze powinienen wybrac sticka.
a jesli ktos chce sie 'przestawiac' to jedno slowo : ciezko
destructor
6 05 2007, 08:55
CYTAT(Legenda Polskiego Dasha @ 6 05 2007, 01:37)

bo na przyklad na padzie nie musisz czekac az ci gala wroci do neutrala i takie tam
Do neutrala to wracasz chyba tylko jak jest chwila przerwy i nic się nie dzieje, a tak zawsze sticka ciągniesz w którąś stronę, nie ma czasu na neutrala.
to chodzi o neutrala w trakcie kombinacji;)
CYTAT(Legenda Polskiego Dasha @ 6 05 2007, 01:37)

gralem na padzie od dziecka i gram na sticku od 2 lat
jesli ktos nie byl 'szybki' na padzie nie bedzie szybki na sticku
co do dokladnosci komandow to jeszcze bardziej jest to widoczne
co innego ze kazdy kto dopiero zaczyna uczyc sie grac w bijatyki na jakims kontrolerze powinienen wybrac sticka.
a jesli ktos chce sie 'przestawiac' to jedno slowo : ciezko
Moim zdaniem nie chodzi tu tylko o samą szybkość, ale też o komfort. Może nie grałem jeszcze na sticku (jedynie polskie automaty), ale myślę, że nie we wszystkich przypadkach jest ciężko się przestawić.
Sprawa jest taka, że wielu graczy przyzwyczaiło się do pada tak bardzo, że nie potrafią sobie wyobrazić grania na sticku, chcą 'na siłę' grać na AS-ie, bo myślą, że będą lepiej grać.
Ja na przykład dużo grałem na klawiaturze (!) w T3 na emulatorze i z czasem bardzo się do tego przyzwyczaiłem.
W moim przypadku granie na AS-ie byłoby świadomym wyborem, zwiększeniem komfortu gry, bo skoro potrafię grać na klawiaturze, i zauważyłem zalety takiej gry, to teraz CZUJĘ, że do AS-a jest mi już bliżej, niż do pada.
Innym problemem jest odpowiedni dobór arcade sticka. Jeśli ktoś gra nawet na dobrym sprzęcie, ale niedopasowanym, do własnych upodobań, będzie miał wielkie problemy z tym, żeby dobrze grać. Trzeba przetestować wiele rodzajów sticków i wybrać ten, który jest najbardziej komfortowy, na którym gra się najlepiej/najskuteczniej.
destructor
6 05 2007, 18:00
CYTAT(kowal @ 6 05 2007, 15:06)

to chodzi o neutrala w trakcie kombinacji;)
Ale kolega napisał że trzeba czekać na powrót do neutrala. W czasie kombinacji to sami ciągniemy sticka do neutrala, nie czekamy na nic, netral traktujemy jako jedną z pozycji przez którą musimy przejść a nie że ma to joy za nas zrobić. A przy kombinacji np. F,F nigdy nie czekamy na całkowitego neutrala tylko szybko wbijamy 2 razy przód co jest odruchem "samokontrolującym się". Nie ma na co czekać
d+K, n*cS (2 hit), (b)HS, f+HS
destructor
7 05 2007, 07:54
Niestety bez legendy to tak jakbym czytał japońską stronę. Z jakiej gry to chociaż to na gamefaqs sobie sprawdzę skróty.
Byłem dziś w salonie i przetestowałem sticki.
Centralnie nie potrafię grać w bijatyki na czymkolwiek innym, niż kwadrat.
Wydaje mi się, że testowanym drążkiem był HAPP. Nie było czuć kwadratu, czy kliknięć.
Jednak zrobienie elektryka jinem w TTT było abstrakcją. W ogóle nie mogłem wyczaić ukosów.
Nawet d/f +4,4 Jinem nie mogłem zrobić. Drążek zachowywał się tak, jakby wcale ukosów nie było. Kilka razy jedynie mi załapało.
Przyciski do bijatyk tylko japońskie mają sens. Te wklęsłe za wolne są.
Wadą japońskich części jest ich żywotność. Automat z VF wyraźnie miał do.je.baną gałkę i buttony. Jednak i tak lepiej mi pasowało, niż amerykańskie części.
a co to jest joystick happ?
nie ma takiego nie ma w zasadzie nawet producenta joystickow o takiej nazwie jets tylko dystrybutor. to tak jakby powiedziec ze ktos ogladał telewizor mediamarkt albo tesko i był obraz zły

CYTAT
Przyciski do bijatyk tylko japońskie mają sens. Te wklęsłe za wolne są.
a co ma piernik do wiatraka. sanwa i seimitsu przeciez robi wklesłe przyciski sa tak samo szybkie bo maja ten sam mikroprzełacznik tak samo iL robi płaskie
To nie wiem co to było, ale mi się źle grało.
Co gorsza, to każda bijatyka poza VF miała amerykańskie części. (czy co tam było, ale na bank nie Sanwa/Seimitsu)
Zdjęcia bezprzewodowego sticka do x360. Oparty na sanwie, oryginalnym padzie do xa i zestawie plug & play (+przedłużacz do USB).
Polecam zwrócić uwagę na świetny pomysł z futerkiem na spodzie sticka. Świetnie się z tym gra. Na spodniach się nie ślizga, a jak gramy w spodenkach, do się nie przykleja do nóg.
http://homepage.mac.com/c1rex/PhotoAlbum3.html
Jazdaone
27 05 2007, 20:43
Witam
czy ktos wie czy istnieje jakis stick do x-box'a 360. zalezy mi na tym aby byl bezprzewodowy. cena w sumie nie gra roli. jakby ktos cos wiedzial to prosze o odpowiedz.
planuje zakup VF5 i nie wyobrazam sobie grac w to na padzie.
CYTAT(Jazdaone @ 27 05 2007, 20:43)

Witam
czy ktos wie czy istnieje jakis stick do x-box'a 360. zalezy mi na tym aby byl bezprzewodowy. cena w sumie nie gra roli. jakby ktos cos wiedzial to prosze o odpowiedz.
planuje zakup VF5 i nie wyobrazam sobie grac w to na padzie.

Nie zauważyłeś chyba poprzedniego posta, gdzie dałem zdjęcia do bezprzewodowego sticka do x360 : )
(PADDYHACKER@gmail.com) - zagadaj do kolesia i ładnie poproś, to powinien Ci zrobić. Problem jednak taki, że koleś jest w ch.uj zajęty. Ja na swój czekałem kilka miesięcy.
Cena ok. 100 funtów.
Cena za stick do ps2 ok. 60-70
Wykonanie świetne.
ma ktos pomysl gdzie moge kupic albo z czego wziac sprezyne ktora bedzie pasowala do galki od DC sticka ?
gunsmoke
19 06 2007, 22:50
Witam wszystkich, pojawiłem się, aby pokazać Arcade Sticka, jakiego stworzyłem na podstawie opisu KOWALA, przyciski i gałkę zakupiłem u DESTRUCTORA. Wszystko działa świetnie dawniej pogrywałem dużo na automatach i muszę powiedzieć, że arcade stick w tej formie to świetna sprawa.
http://s189.photobucket.com/albums/z146/papugak124/ zdięcia pod tym adresem
CYTAT(gunsmoke @ 19 06 2007, 21:50)

Witam wszystkich, pojawiłem się, aby pokazać Arcade Sticka, jakiego stworzyłem na podstawie opisu KOWALA, przyciski i gałkę zakupiłem u DESTRUCTORA. Wszystko działa świetnie dawniej pogrywałem dużo na automatach i muszę powiedzieć, że arcade stick w tej formie to świetna sprawa.
http://s189.photobucket.com/albums/z146/papugak124/ zdięcia pod tym adresem
Jakiej firmy to gałka jest? Przypomina Namco sticka lub Agateca z DC.
Fajne wykonanie pudła. Fajnie zabezpieczony kabelek na wyjściu ze skrzyni.
gunsmoke
19 06 2007, 23:17
Gałka to Seimitsu LS-40.
Guziki czerwone to Seimitsu. Tylko te dwa zielone są przerobione ze starego arcade sicka który kiedyś posiadałem a w środek idealnie pasowały mikrostyki Sanwy.
destructor
20 06 2007, 07:51
Muszę przyznać że bardzo fajnie wyszedł ten stick, tym bardziej że jest to twoja pierwsza konstrukcja i to zmontowana w dość krótkim czasie. Jak widać drążek wystaje na dobrą wysokość bez żadnych kombinacji ze skrzynką. Niektórzy mają z tym problem, nie wiedzieć czemu.
PS. Nie wiem czy by nie wystarczyły 4 wkręty po rogach na przykręcenie pleksy z artem zamiast 8.
bardzo ładnie ci to wyszło lepiej jak mi biorac pod uwage ze to pierwszy stick
gratulacje. fajny art. drewno to dab?
PCB widze z jakiegos innego sticka miałes co to było?
CYTAT(C1REX @ 20 06 2007, 00:02)

Jakiej firmy to gałka jest? Przypomina Namco sticka lub Agateca z DC.
a spraj jets podobny do sprintera:D
gunsmoke
20 06 2007, 14:08
Drewno jakiego użyłem to dąb, a PCB pochodzi ze starego arcade sticka firmy king kros, którego używałem jeszcze przy szaraku, ale jakość jego wykonania i precyzja działania były mierne. Z ciekawostek dodam, że dębowa część stika została wykonana przez moją żonę, frezowanie wykonał teść, bo mnie do maszyny nie chcieli dopuścić a reszta roboty jest moja.
NemoKOF
21 06 2007, 01:23
Kurde, bardzo fajny stick. Jak na moj gust to za blisko masz przyciski start i select zwyklych klawiszy, jak znam siebie to bym w nie trafial, ale poza tym swietna robota.
CYTAT(NemoKOF @ 21 06 2007, 01:23)

Kurde, bardzo fajny stick. Jak na moj gust to za blisko masz przyciski start i select zwyklych klawiszy, jak znam siebie to bym w nie trafial, ale poza tym swietna robota.
Też na to zwróciłem uwagę. Mi najlepiej pasują te przyciski z tyłu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.