Nie ma to jak rozmowa na temat X_x
@Yeti-Nie wiem jescze mi sie nie rozladował
konstant
6 12 2005, 22:18
Popier*olilo was ?! To jest temat o 360 a nie PS3 !
Apollo302
6 12 2005, 23:43
No tak ale od wersji alpha do finalnej jest jeszcze sporo po drodze...Te wersje maja do siebie,ze nie uwzgledniaja wielu rzeczy w produkcie finalnym,wiec nie podniecaj sie na zapas bo mozliwe ze tak Naprawde Sony bedzie musialo bardzo spuscic z tonu.... Jezeli twierdzisz ze PGR3 w 720p na SONY BRAVIA jest graficznie podobny do Forzy to wybacz ze to powiem ale .....idz do okulisty....
Dobra - udalo mi sie dojsc do mego 'live' adresu. Wiedzialem, ze zapomne te dane i wiem, ze nie mam pamieci do adresow. Wiec okazalo sie, ze jestem zalogowany na Polski Konsulat w Szwecji. - latwo znalesc ;-)
Maiden - co mozesz powiedziec o wielkosci dysku ? Starsza na wiele demek etc ?
Jest 12 GB dostepnych dla uzytonika.
Np demo NBA live zajmuje okolo 1/2 gb.
Ale juz np NFS:MW juz koło całego GB.
8 podobnie jak w przypadku ixa teoretycznie zarezerwowanych jest dla konsolki.( Gdzies czytalem chyba nawet na forum, ze to pamiec to wykorzystywna jest przez gry oraz min do emulowania gier z IXA).
Nie tak zle. Tylko troche szkoda tych 8 GB az.
A ogladales juz jakies filmy na Xie zrzucone przez kompa ?
Jescze nie mialem okazji, musze sobie załatwic SP2 do wina xp ( choc mam orygnał to sie update nei chce sie sciagnąc ) wszak jest on wymagany do zainstalowania Windows Media Center za pomocą ktorego pomocą przerzucasz dane na dysk.
NB:WMC jest darmowy.
Chyba masz na mysli Windows Media Connect. Windows Media Center to mutacja Windows XP stworzona z mysla o HTPC i nie mozna go sciagnac z Windows Update

.
QUOTE(@-t M@iden @ 7 12 2005, 16:17)

Jescze nie mialem okazji, musze sobie załatwic SP2 do wina xp ( choc mam orygnał to sie update nei chce sie sciagnąc ) wszak jest on wymagany do zainstalowania Windows Media Center za pomocą ktorego pomocą przerzucasz dane na dysk.
NB:WMC jest darmowy.
No do dowalili. SP2 ssie po maxie wiec ja chyba odpuszcze... Mam sobie zwalic kompa, aby ogladac filmy na konsoli - bez przesady.
QUOTE(tehehe @ 7 12 2005, 15:20)

Chyba masz na mysli Windows Media Connect. Windows Media Center to mutacja Windows XP stworzona z mysla o HTPC i nie mozna go sciagnac z Windows Update

.
Sicagac przez WINU mam zamiar SPII.
Co do WMC link znajdziesz na stronie ixa.
jedrek mozesz mi powiedziec jak mozna dowiedziec sie o adres na ktory logowalem pierwszego gamertaga. bo z tego co tam podawalem to pamietam tylko 4 pierwsze cyfry karty kredyttowej

subskrypcje wykupilem na rok i szkoda zeby sie to konto zmarnowalo

?
Tu cały czas jest mowa o REAKTYWACJI gamertag'a.
A ktos wie jak wyglada sprawa z przeniesieniem konta na X360 ?
hipcio - zobacz w konsoli albo zobacz na poprzednia strone tematu

YETI -
A ktos wie jak wyglada sprawa z przeniesieniem konta na X360 ?Ale co masz na mysli. Przeciez caly czas o tym rozmawiamy jak to wszystko wyglada...
QUOTE(Jędrek @ 7 12 2005, 15:52)

No do dowalili. SP2 ssie po maxie wiec ja chyba odpuszcze... Mam sobie zwalic kompa, aby ogladac filmy na konsoli - bez przesady.
Niestety, posiadając WinXP SP2 możesz tylko oglądać fotki i słuchać muzyki. Żeby oglądać filmy musisz mieć wersję Media Center.
Moze to glupie pytanie ale musze wiedziec. Jakie wymagania pod wgledem szybkosci lacza ma x360 live ?
Teoretycznie 256
ale ludzie ( polacy ) graja czasem i na 128 a nawet na laczach radiowych
MichAelis
11 12 2005, 20:53
Naprawde ostatni raz ostrzegam i ostatni raz kasuje posty w tym temacie, jeszcze raz zaczniecie gadac o kablach, telewizorach... to zamkne ten temat.
Mam i ja ;]
Pierwsze wrazenie naprawde swietne, konsola wykonana solidnie i naprawde switnie wyglada. Moim zdaniem pad lezy w rekach lepiej niz dual2. Headset mimo, ze wyglada troche tandetnie na zdjeciach to na zywo jest lepiej ;] Konsola faktycznie wydziela dosc duzo ciepla i robi za dodatkowy grzejnik w pokoju ale nie jest taka glosna jak coniektorzy twierdza, jest niewiele glosniejsza od PS2.Narazie tyle bo gralem moze z 10 minut w PDZ to nie mam narazie o czym zabardzo pisac ;]
Frank Jaeger
12 12 2005, 19:10
Oka, więc w piątek wieczorkiem dostałem 360tke i po prostu wsiąkłem ;] Co mogę powiedzieć? Lajw, trzeba być kretynem, żeby nie korzystać chociażby z Silvera.. wszystko, co jest do tego potrzebne to łącze stałe, xbox i hdd lub memorka.. to wszystko.. żeby korzystać z silvera nie potrzebujecie żadnych kart kredytowych, nic.. ja oczywiście korzystam z Golda(na razie na innym gt, bo muszę odzyskać fikcyjne dane xD), ale ten różni się tylko możliwością gry w multi.. a co oferuje pozatym gold i silver? Możliwość ściągania trailerów, demek, po prostu wszystkiego.. i to właśnie od razu urywa łeb.. ogrom tej usługi.. o ile XBL! dla pierwszego Xboxa dawał możliwość tylko i wyłącznie gry(ew. chata w menu), o tyle ten Lajw to po prostu kopalnia możliwości.. co powiecie na możliwość cross-game'owych rozmów przez headsety? o_O Jedna osoba gra w single np. PGR3, druga w single PDZ, no i dzięki połączeniue z Lajwem mogą ze sobą cały czas gadać.. śmierć i pożoga.. wspomniane już trailerki i demka, wywiady z twórcami, zdjęcia do gamercard, itd.. wszystkie demka i filmiki są darmowe, płatne są jedynie różnego typu screeny, obrazki, itp pierdoły.. oczywiście zdarzają się bezpłatne, ale to rzadkość i na prawde trudno je spotkać.. płatnościa są generalnie śmieszne(20pkt za powiedzmy pack screenów, podczas gdy za 100zł mamy tych pkt 2100), tylko komu potrzebne są screeny jeśli za darmo ma trailery.. do wyboru wersje w 480p i 720p(ta druga ofkoz zżera dużo więcej miejsca- tak ze 3-5 razy).. prędkość ściągania na Neo 512/128 oscyluje w granicach 25-30 kilobajtów na sekundę.. demka zajmują zazwyczaj ok 450-600MB(np. Kameo 511, NBA Live 06 495, Fifa coś koło 600), wyjątkiem jest NFS: MW, który zjada niecały gigabajt.. na dysku dostępne jest ofkoz 13Gb i jest to na prawdę ilość wystarczająca.. ściągam, ile tylko mogę i na razie zapchałem 2Gb, a połowa rzeczy, które trzymam tak na prawdę nie jest mi do niczego potrzebna.. ot, np. trailer King Konga, który wygląda po prostu śmiesznie jako gra na X360..
No właśnie gry, bo to przecież o nie chodzi.. hdtv na razie nie mam, więc wszystko testowałem na zwykłym 32" Soniaczu(100Hz, płaski, itd naturalnie).. i jeśli chodzi o wizualia gier, bo to mogę powiedzieć, że na prawdę nie wiele tytułów oferuje jakość, którą możnaby nazwać next-genową(cały czas mowa o 480i).. PGR3 i PDZ wyglądają imo na prawdę ładnie(jako pierwsze tytuły na x360), a reszta.. hmm.. King Kong czy Tony Hawk to po prostu porty z current genów i różnice są na prawde minimalne(jeśli w ogóle są).. osobiście wstydziłbym się wypuścić takie (pipi) na next-gena..
Grać grałem w Kameo.. hmm.. wszystko zależy od podejścia.. jeśli ktoś na prawdę chce się rozczarować to tak, uda mu się to.. gra jest miodna, po prostu grywalnościowo świetna i na prawdę bardzo mnie wciągnęła, ale początkwo, gdy zobaczyłem, jak to wygląda to lekko się zawiodłem.. grałem co prawda w level z demówki, który podobno odstaje od tego, co jest potem(full wersja przyszła mi jakieś 10 min temu, więc jeszcze jej nie odpaliłem).. ale odstaje w sensie powiedzmy widoczności, ilości jednostek, itd.. ale jakość wizualiów(wygląd budynków, postaci, itd) to poziom najładniejszych gier na Xboxa.. nie, nie jest ładniej.. jest tak samo.. może tu i tam podciągnięto jakieś szczegóły, ale nie zobaczyłem tu niczego, czego nie zobaczyłem na Xboxie pierwszym.. imo to poziom Conkera, a taki bump-mapping widziałem w np. Chaos Theory.. tu po prostu jest tego więcej, nie ma oszczędzania mocy tam, gdzie tylko można, itd.. Kameo nie stała by się wielka krzywda, gdyby uderzyło na Xboxa pierwszego.. i wtedy byłoby niewątpliwie hitem.. bo grywalnościowo ten tytuł jest świetny, gra jest po prostu piękna.. ale patrząc na Kameo jako grę na Xboxa 360 można poczuć się zawiedzionym.. ja osobiście włączyłem grę, pograłem chwilę i wyłączyłem.. dopiero gdy przy drugim podejściu przestałem je postrzegać jako grę na Xboxa 360, potencjalnego masakratora gałek ocznych zacząłem czerpać z niej radość.. i powiedzieć mogę tylko, że oceny pokroju 5/10 dla tej gry są po prostu śmieszne..
Generalnie rzecz biorać X360 jako konsola jest po prostu niesamowity.. i tak, w przeciwieństwie do tego, co niektórzy mu zarzucają(inna sprawa, że pada tylko na screenach widzieli) jest konsolą prawdziwie next-genową.. wystarczy tylko, że gry do niej dorosną i będzie na prawdę świetnie..
No Franek zrobiles mi smaka ;-)
Dzowniles do mnie, wszystko Ci wytlumaczylem i nadal nie masz tych smiesznych, fikcyjnych danych do lajwa ?
Napisz to co jest wazne: czy konsola sie grzeje i czy jest glosna. Bo wiesz... my tu badamy rynek i patrzymy ile konsol na ile jest 'wadliwa' (jezeli mozna tak o tym powiedziec w ogole).
QUOTE(Jędrek @ 12 12 2005, 19:33)

czy jest glosna.
Pogralem troche dluzej i jednak musze stwierdzic, ze naped 360 do cichych nie nalezy, czasem mi sie wydaje, jakbym byl na lotnisku ;]
cronosik
13 12 2005, 01:26
QUOTE(Matrox @ 13 12 2005, 00:30)

czy jest glosna.
Pogralem troche dluzej i jednak musze stwierdzic, ze naped 360 do cichych nie nalezy, czasem mi sie wydaje, jakbym byl na lotnisku ;]
Potwierdzam jest glosna zwlaszcza teraz kiedy w domu cicho i dzwiek sciszony.
lukasik85
13 12 2005, 09:23
Matrox napisz cos o PDZ, bo zamierzam kupic.Jaki klimat czy jest taki powazniejszy, mroczny, czy raczej cukierkowaty jak oglondalem trailery to czasem mialem takie wrazenie, i jakos krotko jak z fizyka??Pozdro.
Klimat jest swoista mieszanka cukierkowosci i powaznosci ze sie tak wyraze.
A gameplay BARDZO przypomina ten z kultowego Bonda na N64.
Frank Jaeger
14 12 2005, 16:21

No Franek zrobiles mi smaka ;-)
Dzowniles do mnie, wszystko Ci wytlumaczylem i nadal nie masz tych smiesznych, fikcyjnych danych do lajwa ?
Wiesz stary, tu na prawdę nie jest tak różowo.. jedyną(dla mnie) szansą na odzyskanie danych jest telefon do usa, bo w passporcie się nie rejestrowałem, a Xboxa pierwszego sprzedałem i nie mam jak tego sprawdzić.. problem w tym, że gdy konsultant podnosi słuchawkę słyszę jakieś 'pierdzenie' w słuchawce i w związku z tym 'nienajłatwiej' będzie się dogadać

QUOTE("Jędrek")
Napisz to co jest wazne: czy konsola sie grzeje i czy jest glosna. Bo wiesz... my tu badamy rynek i patrzymy ile konsol na ile jest 'wadliwa' (jezeli mozna tak o tym powiedziec w ogole).
Konsola niewątpliwie się grzeje, ale nie ma żadnej tragedii.. u mnie raz działała ok 50h bez przerwy i nic się nie stało.. ot, gdy się uczyłem, czy spałem coś się ściągało, a grałem kiedy tylko mogłem.. niesamowicie ważne jest tu natomiast umiejscowienie zasilacza.. MUSI, po prostu MUSI być on w miejscu, gdzie będzie miał łatwy dostęp do powietrza.. raz mój ojciec wsunął zasilacz pod szafke(myślał, że nic się nie stanie) i Xior po chwili się wyłączył.. na dodatek wtedy ściągałem demko, a nie grałem, więc konsola nie pracowała na najwyższych obrotach..
Jeśli chodzi o głośność to tak, jak napisał Matrox konsola jest głośna.. oczywiście wtedy, gdy grasz, bo gdy coś ściągasz, czy powiedzmy oglądasz film, ew. słuchasz muzy z dysku działa dużo ciszej.. i w sumie niezauważyłbym tej głośności, gdyby nie to, że raz, gdy odpalałem Xa w domu nikogo nie było.. wtedy można zauważyć to, że napęd do najcichszych nie należy ;]
Acha.. jeśli kogoś to interesuje to doniesienia o słabej jakości filmów odtwarzanych przez dvd playera 360tki można włożyć między bajki.. włączyłem na chwilę końcówke Czasu Apokalipsy(dużo tam scen rozgrywających się w ciemności, a o to przecież chodziło) i nie zauważyłem żadnych przekłamań obrazu.. może sprawa ma się inaczej w trybach HDTV, czy coś.. anyway do jakości na sdtv nie mam na razie żadnych zastrzeżeń..
Pewnie problem tych zasilaczy bedzie rozwiazany w przyszlosci - poprostu dodadza 'lepsze' zasilacze do konsol.
Czytnik moze byc glosny, ale niech starczy na kilka lat (ten X'owy - bardzo dobry byl).
Franek - cos czuje, ze zobaczymy Cie na dluzej pod innym GamerTagiem ;P
Pamietam przeciez, ze Xbox tez grzal sie na maxa od spodu, a nie mozna bylo go zabic
Wydaje mi sie, ze jedyny maly minus to ten naped. Ale to pikus. ;-)
Do glosnosci napedu idzie sie przyzwyczaic, ja juz nie zwracam na to uwagi.
Przyzwyczaic to sie mozna do wszystkiego.
Porownujac glosny naped z np. balonem (pierwszy pad do Xbox'a jakby ktos nie wiedzial) to naprawde pikus jest. Przynajmniej dla mnie.
ee tam marudzicie

podglosi sie muzyczke to nic nie slychac (albo juz gluchy jestem).
il capitano
14 12 2005, 21:53
sory za offa. Jak tak czytam wasze posty to dupe mi ściska, eh
QUOTE(hipcio @ 14 12 2005, 19:43)

ee tam marudzicie

podglosi sie muzyczke to nic nie slychac (albo juz gluchy jestem).
Hipek - ogranij sie. Mowimy, ze jest glosny jak jest cisza (zupelna).
Z konsola jest jak z kobieta. Jak jest jej dobrze to wrzeszczy
QUOTE(Sojer @ 15 12 2005, 03:01)

Z konsola jest jak z kobieta. Jak jest jej dobrze to wrzeszczy

Chciałes chyba napisac "Z X360 jest jak z kobieta........"
Yeti widizsz
nazwe tematu ?
-Opisuj swoje wrazenia z gry ( jesli masz nam opisac wyglad konsoli na podstawie screenów, gry trailerów a prace z filmów to wybacz misiek ale
STFU).
-Zadawaj pytania związane z tematem.

Twoje komentarze są bezsensowne, nie widziałeś nawet konsoli na oczy.
Jeśli używamy metafor określiłbym PS2 mianem ślepej baby ( Laser
)EDIT:
@SM1:Napisałem tam raptem KILKA postów

W czym Yeti nawiązał do tematu ??
Rozumiem ze skoro w kazdym poscie wysuwa coraz to nowe oskarzenia i szyderstwa to troche pograł ?
Dobra EOT
QUOTE(@-t M@iden @ 15 12 2005, 10:46)

Yeti widizsz
nazwe tematu ?
-Opisuj swoje wrazenia z gry ( jesli masz nam opisac wyglad konsoli na podstawie screenów, gry trailerów a prace z filmów to wybacz misiek ale
STFU).
-Zadawaj pytania związane z tematem.

Twoje komentarze są bezsensowne, nie widziałeś nawet konsoli na oczy.
Jeśli używamy metafor określiłbym PS2 mianem ślepej baby ( Laser
)chłopie!!! poczytaj swoje posty w temacie PS3, to dopiero zlepek najmniej związanych z zagadnieniem wątków Yeti przynajmniej stara się nawiązać do tematu (czego ty nie potrafisz)
nie komentuj jeżeli masz odrobinę godności osobistej.
Panowie - albo na temat, albo wypad, jasne? Godność nie godność - warny polecą.
QUOTE(@-t M@iden @ 15 12 2005, 12:46)

Zadawaj pytania związane z tematem.

łokej, strasznie nerwowy jestes
powiedz mi jakim kablem podłączyłes X360 do głosników (bo widziałem na fotce ze jakies głosniki masz)
Taki kabel moze byc?
http://ultima.pl/data/kat/img/608/d/xbxa0013_1.jpg
Nie nerwowy a lubiący ład i wiarygodność

Peace Yeti

Zwykłym kabelkiem Optycznym

(w przyciwienstwie do ixa pierwszego)tu znajdziesz wejscie Optyczne w standardowym kabelku

QUOTE(@-t M@iden @ 15 12 2005, 12:05)

(w przyciwienstwie do ixa pierwszego)tu znajdziesz wejscie Optyczne w standardowym kabelku

Oczywiscie jezeli kupisz Premium bo M$ w wersji Core nie przewidzial takiego rarytasu ;] (ale tak czy siak wiekszosc ludzi (lacznie ze mna) nie posiadajacych HDTV kupi sobie RGB w ktorym jest takie wyjscie)
A teraz wrazenie (zeby nie bylo nie na temat) ;]
Brak tego wyjscia zrobil na mnie niezadobre wrazenie
No ja mam premium wiec nie wiem jak jest w corach...
cronosik
15 12 2005, 13:39
Pewnie juz czytaliscie takie sprawozdania 10 razy ale i ja napisze swoje pierwsze wrazenia:)
Konsolka przyszla do mnie w poniedzialek. Z synitopsu za 2000zl razem z NFS:MW

Delikatnie poroscinalem plompy i zabralem sie za rozpakowanie.
W srodku gra NFS:MW i mile zaskoczenie smycz

a to Ci bonusik

Konsola, sliczny pad, pilot, sluchawki, zasilacz (ogromny) Kabel HDTV przejsciowka euro. Instrukcja.

Szybko podlaczylem wszytstko do TV niestety nie HDTV. I odpalilem. Dashboard bardzo fajny przejrzysty z fajnym dziwkiem

przesuwanie miedzy zakladkami

Odpalilem PGR'a Grafika powala. Nawet mnie a ja nie przesiadalem sie z ps2 czy xboxa tylko wypasionego PC. Nawet na SDTV wyglada slicznie. Tak wyglada moje ferrari

Gralem jeszcze w CoD2, Fife, NFS:MW i demko Kameo i Wszystkie gry mnie nie zawiodly grafika piekna super przestrzenny dzwiek.

Xbox Live tez jest na prawde wypasny. Rozmawianie przez sluchawki super. Gadalem z kolega chodzac po calym domu(zasieg pada bardzo duzy) a moja dziewszyna w tym czasie ogladala film na dvd. Normalnie masa

. W grach zeby pograc na multi tez nie trzeba nic ustawiac jeden guzik i gram SUPER.
Mozna sprawdzac w co kto i kiedy gral jakie ma osiagniecia w danych grach, przesylac wiadomosci tekstowe(troche uciazliwe wpisywanie padem ale sie da) wiadomosci glosowe no i wspomnianego wczesniej live chata. Jedyny mankament to slaby transfer z marketplace'em demka czy filmiki dlugo sie siagaja.
Podsumowujac Jestem bardzo zadowolony i nie zaluje ze sprzedalem kompa na rzecz 360'tki
Plusy:
- Grafika
- Dzwiek
- Bezprzewodowosc
- Wyglad
- Xbox Live
- Przejrzysty interface
- Mozliwosc podlaczenia aparatow cyfrowych, mp3playerow
- Komunikacja z PC
- Nie rysuje plyt i sie nie wiesza

nawet z zasilaczem w kacie

Minusy:
- Glosna

- Ciezka

- Duza

Dla mnie jak narazie ocena 10/10 i to na prawde obiektywnie. Byl u mnie w domu Fanboy sony i powiedzial to samo 10/10. A patrzac na tytuly ktore maja nadejsc jeszcze raz 10/10
Wlasnie zaliczylem drugi zwis konsoli (obydwa przy wychodzenia z gry do dasha

) , a zaraz po tym gdy chcialem wejsc na forum zaliczylem zwis Windowsa, zaczynam myslec ,ze to jakis sabotaz MS skierowany w moja strone ;]
A Konsolka i zasilacz maja dostep do powietrza ?
Jak tak to zareklamuj.
Pocieszę nieco "oczekujących" na swój egzemplarz konsoli (tak jak ja sam). Na przełomie 2005/2006 roku w fabrykach firmy TSMC (dostarczającej min. CPU i GPU dla 360-ki) rozpocznie się masowa produkcja w technologii
65nm.
W dużym skrócie oznacza to:
1) Zmniejszenie o połowę powierzchni CPU i GPU, a więc automatycznie redukcję ilości wydzielanego ciepła. Pozwoli to na stosowanie wolniejszych (a więc również
cichszych) wentylatorów.
2) Zmniejszenie apetytu na prąd (prawdopodobnie o jakieś 20%).
3) Zmniejszenie kosztów produkcji, co przy dodatkowo zbliżającej się premierze PS3, powinno zaowocować rychłym
spadkiem ceny konsoli
Podsumowując - nie traćcie ducha ludziska. Cierpliwość popłaca!!!
bartek79
16 12 2005, 20:21
Jesli ktos chce miec namiastke HDTV to niech podepnie zwyklego Xa przez VGA Adaptor. Rozdziala 480p (kilka gier w 720p) na zwyklym monitorze jest bardzo zauwazalna (takie Burnout dostaje strasznego kopa), tyle ze tych cali troche malo.
QUOTE(RosTo @ 16 12 2005, 00:52)

Pocieszę nieco "oczekujących" na swój egzemplarz konsoli (tak jak ja sam). Na przełomie 2005/2006 roku w fabrykach firmy TSMC (dostarczającej min. CPU i GPU dla 360-ki) rozpocznie się masowa produkcja w technologii
65nm.
W dużym skrócie oznacza to:
1) Zmniejszenie o połowę powierzchni CPU i GPU, a więc automatycznie redukcję ilości wydzielanego ciepła. Pozwoli to na stosowanie wolniejszych (a więc również
cichszych) wentylatorów.
2) Zmniejszenie apetytu na prąd (prawdopodobnie o jakieś 20%).
3) Zmniejszenie kosztów produkcji, co przy dodatkowo zbliżającej się premierze PS3, powinno zaowocować rychłym
spadkiem ceny konsoli
Podsumowując - nie traćcie ducha ludziska. Cierpliwość popłaca!!!Czyli co?Czekamy do stycznia ,aż cena spadnie i wyjdą nowe giery.
dzisiaj minol 3 dzien odkad konsolka jest non stop wlaczona i .. nic

Zwykle nie wylaczam konsol.
Zadnych zawieszen czy przegrzewan. Temperatura jest caly czas "normalna".
Nie wiem co wy macie z tym przegrzewaniem
cronosik
19 12 2005, 10:17
QUOTE(hipcio @ 19 12 2005, 11:30)

dzisiaj minol 3 dzien odkad konsolka jest non stop wlaczona i .. nic

Zwykle nie wylaczam konsol.
Zadnych zawieszen czy przegrzewan. Temperatura jest caly czas "normalna".
Nie wiem co wy macie z tym przegrzewaniem

Potwierdzam u mnie konsola tez chodzi prawie 24h/dobe i wszystko OK, zasilacz jest nawet chlodny, konsola ciepla ale bez przesady
Do tej pory mialem PSX, PS2, GCN, GBA, GBC i NDS, a teraz mam 360. Gdy przesiadalem sie z PSX na PS2 to faktycznie moze i ta konsola zrobila by na mnie duze wrazenie ale wczesniej widzialem gry na DC, TTT kopletnie mi sie nie podobal. Teraz mam 360 i przy przesiadce z PS2 naprawde widze skok w grafice ale faktem jest to, ze gier z pierwszego X'a na oczy nie widzialem (na zywo), a moj PC czasy switnosci przezyl jakies 5 lat temu ;] Moze gdybym wczesniej gral na wypasionym PC albo na X to bym teraz nie byl taki zachwycony ale niedosc, ze dostalem swietnie graficznie gry (troche zbugowane) to do tego XBL, bez ktorego ta konsola stracilaby w moich oczach conajmniej 1/3 punktow. jak dla mnie to rozwoj grafiki moglby sie juz zatrzymac, a developerzy mogliby sie skupic na dopracowywaniu fizyki gier i calego otaczajacego nas swiata w danej grze. Do tego wiem, ze potencjal tej konsoli dopiero zostanie wykorzystany wiec na co tu nazekac ? Ja jestem zadowolony ;] to sa moje wrazenia po tygodniu grania.
Moja konsola tez sie nie przegrzewa, wszystko chodzi idealnie oprocz 3 zwisow w dashu
konsola włączona 24h ? o lol ;o pytanie po co ? tyle gracie ? albo wtf ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.