Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: World of Warcraft
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
AS[)
Witam słuchajcie sciągnołem sobie WoW versje US znalazłem sobie jakieś serwer na http://www.wowstatus.net/
nawet kilka serwerów i problem polega na tym ze do żadnego nie moge się połączyć najlepsze jest to że mój kolega ma gorsze łącze i łaczy sie na każdy serwer bez problemu mozecie mnie oświecić o co chodzi ?
Czy to kwestja portów ? Jesli tak to jak to naprawić ?
Poporstu wchodze do gry wpisuje login i hasło coś tam sie łaćzy i zawsze mnie wywala ;/ prosze o pomoc ...
Nasty
QUOTE(AS[) @ 3 12 2005, 14:54) *

Witam słuchajcie sciągnołem sobie WoW versje US znalazłem sobie jakieś serwer na http://www.wowstatus.net/
nawet kilka serwerów i problem polega na tym ze do żadnego nie moge się połączyć najlepsze jest to że mój kolega ma gorsze łącze i łaczy sie na każdy serwer bez problemu mozecie mnie oświecić o co chodzi ?
Czy to kwestja portów ? Jesli tak to jak to naprawić ?
Poporstu wchodze do gry wpisuje login i hasło coś tam sie łaćzy i zawsze mnie wywala ;/ prosze o pomoc ...

Piszesz "ściągnąłem", więc pewnie grasz na piracie. Tak bywa.

Może serw na który się wbijasz jest oficjalny??? Płatny???

Szukaj serwerów zakładanych przez graczy, najlepiej w polsce...
Panek
A zmieniłeś adres serwera z jakim się WoW ma łączyć w jednym z plików? Sam gram na oficjalnych serwach, ale kiedyś równocześnie próbowałem na pirackich (bo tam grali moi kumple)... Musisz w jednym z plików w głównym folderze - realmlist.wtf (otwórz w notatniku) podmienić serwa z jakim ma się WoW przy loginie łączyć, te dane (adres) są dostępne na stronkach tychże serwów. Czyli w pliku realmlist.wtf ma być "set realmlist <adres serwa>" (bez ").

Jeśli to już zrobiłeś (mam nadzieję, że jeśli nie to nie zamieszałem za bardzo) to na niektórych serwach musisz się zalogować PRZED grą na stronce, używając IE (przynajmniej u mnie działało tylko IE podczas logowania). Dajesz login, hasło, powinno byc wszystko OK, odpalasz WoW z ustawionym w ww. pliku adresem serwa na który chcesz się zalogować, wpisujesz login, hasło i powinno pójść...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.