mam malutki problemmik. Mam ochote zakupic sobie jakiegos fajnego erpega na swiateczne wieczory ale za groma nie moge sie zdecydowac jakiego... mam ochote na DQ8 ale jakos nie moge sie do niego do konca przekonac...
a moze znacie cos fajniejszego??
dodam, ze jestem fanem serii FF (w szczegolnosci IX i X)
thanks from the mountain
Wesolych Swiat!
HAHAHAHA....... Ja mam podobny problem. Myślałem nad "Star Ocean 3" wyglada na bardzo efektownie ale czy oferuje coś poza tym?????????????? Help
Panowie.. jest temat dotyczacy Star Ocean, jest temat dotyczacy Dragon Quest. Przeciez mozna tam wejsc i poczytac opinie ludzi na ich temat. To chyba zaden wiekszy problem jest?
Jezeli chcecie zeby konieczni ktos za was decydowal, to ja wam moge powiedziec, ze najlepiej bedzie jak przeslecie pieniadze na moje konto, a sami skupicie sie na nauce... Przeciez to nie o to chodzi chyba, prawda?
Sam zrobilem calkiem obszerny opis Dragon Questa w temacie jemu poswieconemu, czy oczekujecie ze tutaj napisze cos wiecej? Albo ze bede przepisywal to co tam jest? No przeciez to jakas glupota... Co wiecej, w tym opisie DQ nawet sie odnosilem do SO i porownywalem obie gry...
Czego wiec chcecie? Zeby ktos wam mowil w co macie grac?
wiesz... czasami przydaje sie podpowiedz wiekszej ilosci ludzi, a wracajac do Twojego tematu. Owszem, porownywales 2 gry ale tylko dwie i tylko Ty! wiec nie znam opinii innych ktorzy interesuja sie erpegami i maja na ten temat swoje zdanie :-)
Bo czytales tylko moje posty... Przeciez napisalem wyraznie ze jest temat dotyczacy star ocean i dotyczacy DQ. Czy posty 'zgazdam sie z trzcina' nei sugeruja ci ze oni maja podobne zdanie na ten temat co ja?
Ehh.... Ludzie ja chce tylk zmusic was do malego wysilku i wykazania checi, niczego wiecej.
Got_Reload
4 12 2005, 20:53
hehe nie ma co robic z kota, myszy, bo i tak sie nie da ;].no tu widze powazy problem, moze jakis nowy temat z tego wyjdzie, no ale whatever.
Ja bym cos zaproponawal z RPG-ow, ale na pc-ta, bo na konsole nie preferoje ;>bardzo polecam Gothic II z dodatkiem "Noc Kruka" naprawde godne poszanowania i sprobowania, wkoncu pc do tego jest stwozony ;]
dobra! koniec tematu.
mam jeszcze jedno pytanie. Co sadzicie o Baldur's Gate Dark Alliance 2 na ps2?
godna kupienia? a moze polecicie mi cos lepszego?
QUOTE(majchaś @ 6 12 2005, 15:02)

dobra! koniec tematu.
mam jeszcze jedno pytanie. Co sadzicie o Baldur's Gate Dark Alliance 2 na ps2?
godna kupienia? a moze polecicie mi cos lepszego?
Baldur's Gate to komputerowe RPG w stopniu znacznym odbiegajace od preferowanego przez Ciebie jRPG (pisales ze ubostwiasz Finale). Jezeli chcesz cos "ciezszegO" klimatem od wspomnianych FFow zaopatrz sie lepiej w Lord of The Rings Trzecia Ere. Systemem bardziej jRPG - klimatem bardziej cRPG:P.
no zdania nie zmienilem! FF rulz! ale chcialem sprobowac czegos nowego. LOTR 3 era mam ale nie zaciekawila mnie zbytnio...
moze jakies inne sugestie?
eternal mana? jest(był?) temat o tej grze i sporo na jej temat było tam napisane
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.