Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Internet w DC
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Jakar
Hello.

Niedługo będę w posiadaniu DC i chciałbym podłączyć go do Neta. Czytałem, że to idzie tylko przez kabel z gniazdka telefonicznego do modemu konsoli, a żeby działało przez Neostradę trzeba mieć jakiś kurefnie rzadki i drogi bajer. Jeśli pójdzie przez modem, to będę bulił za to więcej ??
Napisz mi ktoś jak to jest !! [382]bow.gif
Miyu
Tak, za połączenie przez modem płacisz jak za rozmowę.. w tepsie 29 groszy za 6 minut po 18 tongue.gif

Chodzi ci o Broadband Adapter, nie jest taki rzadki, mój kolega ostatnio jeden kupił, ale jest nieźle drogi. A i jeszcze jedno, niektóre stare japońskie BBA nie obsługują gier tylko przeglądarki i wysyłanie maili wink.gif
cesarz
Jest jeszcze jeden sposób:

http://consolevision.com/members/mterlouw/

Wiem że temat stary, ale go odświerze bo widzę że nikt tutaj nie zna tego sposobu - a może ktoś będzie chciał pograć w Phantasy Star Online (bo wciąż można i to za darmo smile.gif).
chrno-x
No ja z chęcią bym go podłączył biggrin.gif do netu
PolChicken
Jak jest z tym soposbem. Trzeba do kompa ze stakla wsadzić modem i przez niego udostępniać łącze na DC?? na stronce z systemów sa tylko Windowsy. Dziala to na linuxie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.