QUOTE(_Diabeu_ @ 22 12 2005, 11:44)

ciekawy temat nawet, a jako że przymierzam się do zakupy jakiegoś starocia Segi to moze wy pomożecie? Saturn? MegaDrive? jakie są plusy a jakie minusy - no i w sumie oferty też być mogą (aby rozsądne hehehehehe)
Ja bym najpierw łyknął Satka.. MD to równie zaje/bista konsola, ale ja jakoś bardziej jestem przywiązany właśnie do Saturna.. a z dostępnością gier znowu takiego problemu nie ma.. jeśli chodzi o gry na Satka właśnie to polecam Panzer Dragoon 1,2 i Saga(ale tą ostatnią tylko, jeśli możesz wydać 100L na gre na Satka xD), Sega Rally, Nights, Daytona USA, Tomb Raidera 1, The Need for Speed(NFS1), Loaded(Body Bag not included

oczywiście jeśli nie grałeś na Psxie), Alien Trilogy, Radiant Silvergun(patrz PD Saga xD), Virtua Fighter 2(wtedy to dobre było ;p), Die Hard Trilogy, Virtua Cop, Mortal Kombat 2, no i jeśli nie grałeś na innych platformach(w co nie wierze) to Duke Nukem 3D, Doom i Hexen ;]
W temacie MegaDrive'a mogę polecić.. jak już ktoś wspominał Sonici, Afterburnera, Streets of Rage, Shinobi(chyba III, ale pewien nie jestem), Mortale, Pirates!, Micro Machines, Midnight Resistance, Golden Axe, Road Rasha, Gauntlet, Earthworm Jim I&II.. i ewentualnie Altered Beast, ale to, że ta gra jest poniekąd kultowa nie oznacza, że jest mega-killerem xD
Jak mi się jeszcze coś przypomnie to dopisze ;]
EDIT:
QUOTE(_Diabeu_ @ 23 12 2005, 13:10)

jakby komuś się chciało wypisac powiedzmy koło tuzina tytułów najbardziej godnych uwagi to przy okazji browca dostanie

Nie zauważyłem, ale może być xD