ra-v1985
10 12 2005, 09:22
Jakie gry na PSone miały najlepiej zaprogramowany poziom trudności - nie za łatwy, ale i nie za trudny.
Dla mnie gry z najlepszym poziomem trudności to:
- Pro Evolution Soccer 2
- TOCA 2
Metal Gear Solid - na easy banał, na extreme hardkor
TOCA 2 Touring Cars - niezły, ale na expercie zdobyłem maksymalną ilosć punktów
Paulek L
25 07 2007, 19:18
Z tego co pamiętam to Crash2: na początku banał, a na końcu to można sobie palce połamać
tenchu byl swietnie wywazony.
Plugawy
26 07 2007, 08:26
w Tenchu w miare ok był ^^
Crash Team Racing - stopień trudności dostosowywał sie do możliwości gracza, tak mi sie wydaje. Jak miałem swój dzień ^^ to przeciwnicy jeździli bardzo dobrze i potrafili zaleźć za skórę, jednak gdy siedmioletni siostrzeniec zaczynał grać i z czasem przegrywać to oponenci jakby ochłonęli nieco i przystopowali, efektem było to że koleś wskakiwał w czołówkę na podium. Działo sie tak jeśli sie robiło "restart" bez wychodzenia do menu wyboru plansz/postaci.
monstrol
28 07 2007, 18:57
Ciężko wskazać coś konkretnego. Każda pozycja z wyższej półki posiadała wyważony poziom trudności, wszakże to podstawowy element dobrej gry. Ja podam przykład dość mało znanego Jersey Devil. Ta już na początku była wymagająca, a później ciężko było sobie z nią poradzić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.