Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost Planet: Extreme Condition
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
fascik
Pogralem chwile, chyba do multiplayera sie nie przekonam. Single zrobil na mnie o wiele wieksze wrazenie smile.gif
Lucek
a jak dla mnie, bardzo przyjemnie sie w to gra. klimat i styl zupelnie inny niz w Rainbow Six (to oczywiste), ale wg mnie bardzo mocna produkcja jesli chodzi o multi
FlyJ4ck
demko super, kazdy kto chce zagrac niech pisze message na moj gamertag ! smile.gif
Pawcio4
Coś widze, że mało osób w to gra, może się umówimy na partyjke wieczorem ?
Hela
3 nowe filmiki:
http://www.xboxyde.com/news_3829_en.html
qazar
dlamnie lost planet ma to cos magnetycznego co powduje ze demo przeszedlem kilkanascie razy no i ta grafika biggrin.gif miod cud i orzeszki icon_wink.gif na ta gre teraz czekam no i na HALO 3
jiloo
QUOTE(qazar @ 24 11 2006, 20:06) *

dlamnie lost planet ma to cos magnetycznego co powduje ze demo przeszedlem kilkanascie razy no i ta grafika biggrin.gif miod cud i orzeszki icon_wink.gif na ta gre teraz czekam no i na HALO 3

no singiel owszem, ja dla tej gry kupilem konsole. co prawda juz w lipcu, bo jest w co pograc, ale jak zobaczylem demo LP u Diabeu'a to podjalem decyzje zakupu.
a jak Ci esie widzi multi? ja przyznam, ze po multiplayerowych meczach w GoW jakos w Lost Planet MP gra mi sie... hmmm dziwnie. cos mi nie sztymuje. ale z checia zagram w mutli druzynowe, bo jakos nie przepadam za deathmach. dzis dzien swiety i impreaza, ale w inne dni wieczorne z checia zagram.
signap
potworki z dema przypominaja troche te z Zolnierze Kosmosu smile.gif
El Loco Chocko
Qrcze pioro no mnie ta gra nie przekonala zupelnie niczym.Multi jak dla mnie zbyt chaotyczne singiel (przynajmniej ten kawalek jaki byl dany nam do zassania) jakos nie wzbudzil emocji we mnie.Do tego jeszcze te japonskie ryjki wszedzie sad.gif ehhh
SpideyPL
Capcom daje ciała
http://xbox.centrumxp.pl/Aktualnosci/2395,...ła.aspx#galeria

biggrin.gif
jiloo
QUOTE(SpideyPL @ 25 11 2006, 11:05) *

znowu narzekanie na literki. to demo, wiec jeszcze moze sie zmienic. po drugie, moze capcom uznal, ze dla ich gier SDTV to za malo i robia tylko pod HD.
jak komus nie pasi, niech nie kupuje. ja odliczam dni. tongue.gif
Goldi69-PL-
jak dla mnie to zupelnie niczym mnie to demo nie ruszylo, rownie kiepskie jak singiel
FlyJ4ck
mi sie bardzo podoba, tylko czasami lagi male i strzal w shotguna z bliska nic nie robi przeciwnikowi ;D
maciekk
Mi udalo sie polaczyc tylko jeden raz ale gra sie bardzo fajnie.Singiel zreszta tez niezly smile.gif
WildFirePL
Multi zawiodło, jak dla mnie wielki chaos na mapie, ale i tak kupie gre dla singla smile.gif
FlyJ4ck
chaos jest tylko przy tych 16 osobach, ale on jest wlasnie zaczepisty
trzeba sie w okopach czolgac jak sa takie tlumy a na srodku stoi koles z niebieskolaserowa wyrzutnia wiazek biggrin.gif

ta gra na multi lepiej niz gow
wiec nie wiem co za glupoty opowiadasz
WildFirePL
Coty gadasz, dawno nic do multi tak mnei nie usadziło przed konsola jak GoW, no może battlefield ale ta gra to juz przeszlość, wiesz każdy woli co innego, ja nie lubie chaosu, wole przemyślaną taktyke a nie rzucanie sie na linie wroga niczym rambo smile.gif

PS. słyszeliście że Blu-ray złamali??
SpideyPL
Achievementy Lost Planet
http://www.xbox360achievements.org/home/sh...&gameID=165
Zeratul
nareszcie jakies fajne achivementy... najbardziej cieszy to, ze czesc jest ukryta smile.gif
Blim
Famitsu ocenia:

Lost Planet : 9 / 9 / 8 / 8 - (34/40)

Jestem spokojny o tą grę.
FlyJ4ck
szkoda ze famitsu ocenilo wyzej jakies doa extreme -_-' ci japonce..
shinian
QUOTE(Blim @ 28 11 2006, 14:58) *

Famitsu ocenia:

Lost Planet : 9 / 9 / 8 / 8 - (34/40)

Jestem spokojny o tą grę.

Tiaaa akurat Famitsu dla europejskiego gracza to bardzo opiniotwórcze źródło. Widziałeś oceny nowego Gundama?biggrin.gif
Blim
QUOTE(shinian @ 28 11 2006, 21:47) *

Tiaaa akurat Famitsu dla europejskiego gracza to bardzo opiniotwórcze źródło. Widziałeś oceny nowego Gundama?biggrin.gif

Tak, ale Gundam to gra typowo japońska, wyprodukowana na tamten rynek, Japończycy po prostu lubią anime i nic na to nie poradzisz. Natomiast Lost Planet przyjmie się na całym świecie, a że developerem jest Capcom, to logiczne iż szpil będzie "skażony" japońskim sposobem myślenia. Ale to chyba nikomu nie przeszkadza? wink.gif
Enkidou
W tych wydaniach Famitsu poświęconym konkretnym platformom są skłonności do przesady w pewnych sprawach. No i recenzują tam inni ludzie.

Jutro powinna być znana nota Lost Planet w głównym wydaniu, więc może coś się w tym aspekcie zmieni. W Famitsu Xbox 360 siedzą chyba gorliwi wyznawcy Team Ninja, bo np. z DOA4 było dość podobnie. ;]
Blim
Co prawda to prawda, z DOAX2 ostro przesadzili, bo gra jest wyraźnie pozbawiona głębi, ale na DOA4 bym tak ostro nie najeżdżał, bo mimo iż "nie-next-gen", to trzymała poziom. Kiedy premiera LP: EC w normalnym świecie (ameryka/europa)? tongue.gif
KiLy
Hmm w Lost Planet gram od niedzieli (w multi) i dla mnie jest zajefajnie, nie mogę się od niej oderwać tongue.gif tylko do czasu do czasu popykam sobie w PES6 online, żeby dokopać anglikom biggrin.gif Kto chce pograć niech wysyla do mnie messenge oczywiście na Livie.
walek

Ta produkcja typowo strzelankowo-mechowa ujełą mnie jedną rzeczą- animacja ludzika. Biega z taka naturalnością i płynnością jak bohater trailera 7days.

Dlaczego panowie z Konami, mając do dyspozycji tak ogromy budzet, nie moga nauczyc Snake chodzic, biegac, czy kucać!?... Next-genowy Fisher tez czasami jest ułomny w zakresie animacji ruchów.
Blim
Dokładnie, np. jako jedyni wpadli w końcu na to, że głównemu bohaterowi może się czasem noga podwinąć, gdy np obok niego coś wypierdzieli w powietrze. dry.gif
Zeratul
QUOTE(Blim @ 29 11 2006, 19:05) *

Dokładnie, np. jako jedyni wpadli w końcu na to, że głównemu bohaterowi może się czasem noga podwinąć, gdy np obok niego coś wypierdzieli w powietrze. dry.gif

BO TO JAPONCZYK!!! AMERYKANOM SIE NIGDY NIC NIE DZIEJE, ONI SA (pipi)ISCI, ZE STALI I W OGOLE...wink.gif
FlyJ4ck
Kily wiem o czym mowisz
gralem z dwoma anglikami i sie bluzgali ze jakis glupek z polski, to im dokopalem i na koniec wiazanka poleciala biggrin.gif szkoda ze nie widzialem ich min

zabili mnie z dwa razy a ja ich 20 xD
mord00k
I dobrz3 dziadom! Co nam tu na nas bluzgać będą wink.gif A gra ktoś w demko MP?
Gasei
CZy tez macie problemy z tym demkiem ? Tzn. czasami wchodzi ładnie i gładko (xD) a juz potem nie chce wejsc wyrzuca z lobby ?
Blim
Mi się czasem wiesza, ni stąd ni z zowąd (2 razy mi się tak zdarzyło). Ale ogólnie multi bardzo pozytywny, gra z pewnością będzie miała zabójczy klimat. smile.gif
celek
jak narazie gralem w demo ale gierka robi pozytywne wrazenie napewno nie zawiedzie grona graczy
Blim
Nie wiem czy zauważyliście, ale w tej grze ZAWSZE wygrywa drużyna czerwona, niezależnie od tego ile punktów ma przejętych i tak dalej. Oto przykładowy wynik:

Mimo takiego wyniku, moja drużyna PRZEGRAŁA i tak jest za każdym razem gry trafię do niebieskich. O co chodzi!? wacko.gif
Lord Tidek
Faktycznie dziwne unsure.gif hmmm może to poprostu jakies niedopracowanie i tyle, a może coś jeszcze się liczy oprócz pkt. mellow.gif
FlyJ4ck
nieprawda, wygrywa ta druzyna ktora ma wiecej tych takich aktywowanych stanowisk czy co to jest ;D
Blim
QUOTE(FlyJ4ck @ 1 12 2006, 14:56) *

nieprawda, wygrywa ta druzyna ktora ma wiecej tych takich aktywowanych stanowisk czy co to jest ;D

Wiem o tym, ale im więcej masz aktywowanych stanowisk, tym więcej punktów leci dla drużyny. I to są właśnie te punkty, które np. ja mam w ilości 4000, za przejęte stanowiska, zabójstwa itp. Wygrywać powinna drużyna, która ma więcej punktów, a nie zawsze tak jest, albo coś tu naprawdę jest pokręcone. wacko.gif
FlyJ4ck
bo nie grasz sam, tylko druzynowo i zlicza sie sume punktow tongue.gif oraz podlicza sie stosunek killi druzyny wzgledem smierci, jesli u was jedna osoba zdychala co sekunde to masz odpowiedz
Don_Pedro
Tajemnice Lost Planet, warto przeczytać!

www.next-gen.com.pl
C1REX
Demko online całkiem przyjemne. Gierka bardziej taktyczna, niż zręcznościowa. No i auto-aim nie jest na pół ekranu, jak shotguna z GoW.
rkBrain
http://media.xbox360.ign.com/media/761/761580/vids_1.html
Wypasiona gra w multi. Z filmików widze, że szykuje się kolejny dobry tytuł na X360.

Xbox i Play potwierdzają, że przyszłością gier jest multiplayer. Moim zdaniem nie opłaca się kupować nextgenów nie mając podłączenia do internetu.
Zeratul
a sa takie?
t3xz
QUOTE(Zeratul @ 18 12 2006, 05:33) *

a sa takie?

Wyobraź sobie, że dzięki Telekomunie, tak.
ghost PL
Na gameplay.co.uk do dostania wersja kolekcjonerska z bonusowym fejsplejtem. Co prawda kosztuje całe 50Ł, ale czego się nie robi dla ulubionego hobby wink.gif
Butcher
Famitsu ocenia wersję single-player: 9/9/8/8
StachPL
Czy tylko ja ostatnio mam problemy z pograniem w demo multiplayer? bo co probuje dołączyć do jakiejś gry to wyrzuca mnie..ma ktoś tak ?
Blim
http://xboxyde.com/news_3908_en.html

Pierwsze 10 min gry, nie wiem jak wy, ale ja muszę to mieć! biggrin.gif

Aha, w Japonii pierwszego dnia sprzedalo sie 20.000 sztuk gry! Iha!
qazar
tez ustawiam sie w kolejke po LP smile.gif x360 rulez
Matriks_1111
Dajcie jakiegoś linka do Collectors Edition, tylko żeby nie kosztował 300 zł tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.