Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost Planet: Extreme Condition
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
snakeeater
Capcom announced today the Lost Planet: Extreme Condition Collector's Edition, which will be available in stores simultaneously with the standard edition. Packaged in a custom designed SteelBook case featuring exclusive cover art , this premium set will include the game, art book with exclusive concept art and a heap of multimedia content.

As a special bonus, gamers that purchase the Collector’s Edition will have exclusive access to an additional multiplayer map for several months before it is made available as a free download on Xbox Live Marketplace, in summer 2007.

Exclusively available for Xbox 360, the standard edition will carry a suggested retail price of $59.99 and the limited Collector’s Edition will be available for $69.99, while supplies last.

Lost Planet Collector's Edition offers fans a flurry of extra content:

* One exclusive bonus multiplayer map that will only be available in the Collector’s Edition until summer 2007
* Custom designed exclusive cover art, for collector's edition only
* Premium packaging in a sleek SteelBook metal case
* Exclusive art book with concept sketches from all stages of development including character renders, VS renders and enemy art
* Soundtrack of select songs from the game
* Fan kit assets for gamers to create their own Lost Planet websites
* Action packed videos and trailers
* Wallpapers, AIM icons, board icons and signature banners
* Digital art files including screens, character art and environment shots

Lucek
a na allegro za 280zl w licytacji smile.gif
qazar
Za drogo %)
Matriks_1111
Filmik z gierki miazga, ale 280 zł za grę, to lekka przesada... Swoją drogą to ja nigdzie tej gierki nie widziałem w sprzedaży...
MasterShake
bo ma premiere 12 stycznia
Zeratul
heh no to zagadka bede mial na czwartek gre czy nie... na capcom.com mozna juz kupic... ponadto wybralem dostawe UPS Next Day Air ( 18$ confused.gif )wiec teoretycznie powinni jutro wyslac i w czwartek powinno dojsc smile.gif chyba ze wysylaja 12... to bede mial dopiero 13 confused.gif acha, to tylko dla US, europa nie ma sklepu capcoma ;p
jiloo
QUOTE(Zeratul @ 27 12 2006, 04:22) *

heh no to zagadka bede mial na czwartek gre czy nie... na capcom.com mozna juz kupic... ponadto wybralem dostawe UPS Next Day Air ( 18$ confused.gif )wiec teoretycznie powinni jutro wyslac i w czwartek powinno dojsc smile.gif chyba ze wysylaja 12... to bede mial dopiero 13 confused.gif acha, to tylko dla US, europa nie ma sklepu capcoma ;p

nie ma zagadki.
wystarczylo doczytac na stronie.
jest jasno i wyraznie napisane 1/12/2007 - jak myslisz czego to dotyczy?
qazar
daty premiery ?

%-) laugh.gif
tolek1990
ja składam zamówienie na ultimie.Grałem w demo tej gry i na dodatek na 21 calowym telewizorku zwykłym i powiem ze gierka jest full wypas i warta zachodu,snieg zarąbiscie wygląda więc sie przekonałem do tej gry ze ją warto kupic.
Zeratul
QUOTE(jiloo @ 27 12 2006, 11:37) *

QUOTE(Zeratul @ 27 12 2006, 04:22) *

nie ma zagadki.
wystarczylo doczytac na stronie.
jest jasno i wyraznie napisane 1/12/2007 - jak myslisz czego to dotyczy?

heh, no raczej sie mylisz... bo w US rozpoznaje sie zakupy online po... preorder now, pre release now, albo buy it now... Enchanted Arms dostalem chyba 5 dni przed premiera... mam nadzieje, ze tutaj bedzie podobnie. Nic czekam na update'owego maila od capcomu. A jak dostane po 12... to ci przyznam racje.
jiloo
QUOTE(Zeratul @ 27 12 2006, 13:37) *

heh, no raczej sie mylisz... bo w US rozpoznaje sie zakupy online po... preorder now, pre release now, albo buy it now... Enchanted Arms dostalem chyba 5 dni przed premiera... mam nadzieje, ze tutaj bedzie podobnie. Nic czekam na update'owego maila od capcomu. A jak dostane po 12... to ci przyznam racje.

wbrew wszelkim pozorom na naszym zascianku tez robimy zakupy online.
i tez robimy prerdery.
i najczesciej "release date" uznajemy za dzien premiery.
ale pewnie w US jest zupelnie inaczej.
http://shop.capcom.com/store/capcomus/Disp...egoryID.4341800
Zeratul
oj nie przecze, ze nie robicie zakupow online, pewnie nawet wiecej niz ja... chodzilo mi o to, ze roznie bywa... np. release date wcale nie oznacza dnia w ktorym pojawia sie gra w sklepie, w przypadku N3 gdy polazlem do sklepu w dniu premiery to mi powiedzieli, ze dzis jest shipping date, co znaczy, ze gra jest wysylana do tych co zlozyli preordery, a dostepna w sklepie bedzie dnia nastepnego (czyli dzien po release date). Jak wspominalem Ubisoft wyslal mi enchanted arms 5 dni przed release date, a znajomemu SC: DA 2 dni przed premiera. Nie wiem jak jest z Capcom, ale wyslalem maila do Customer Service, to sie wkrotce dowiem.
blantman
nie lepiej poczekac te 14 dni i kupic w jakims polskim sklepie internetowym:) albo na allegro
Zeratul
w moim przypadku nie...
Goldi69-PL-
zupelnie nie wem czym sie jaracie, w singlu sredniak na maxa a w multi padaka na maxa, grafa i klimat jedynie ok a reszta tragiczna
zolwik777
Jak dla mnie multi jest swietne.Dobre motywy z linka odchodza, mnostwo zroznicowanych broni, Vital Suity ktore jeszcze beda mogly sie transformowac- i w pelnej wersji tego bedzie znacznie wiecej. Jesli chodzi o singla to musze przyznac, ze po demku nie oczekuje duzo. Jednak multi jest klasa!
Zeratul
jiloo miales racje...
smieszne jest to, ze sklep online capcomu nie wie kiedy jest premiera...

CODE

Dear Customer,
The product you order was a preorder and we do not have the exact date
on which the product will be released.

Thank you for contacting the online store's Customer Support. If you
have any further questions or concerns, please "reply" to this e-mail.

tak czy inaczej od capcomu przed premiera nie oplaca sie zamawiac. czyli dostane do domu 15... chyba, ze mnie zaskocza (ale w to watpie)...
Ryo-San
QUOTE(Goldi69-PL- @ 28 12 2006, 00:05) *

zupelnie nie wem czym sie jaracie, w singlu sredniak na maxa a w multi padaka na maxa, grafa i klimat jedynie ok a reszta tragiczna

goldi czy naprawde tak trudno zrozumiec rzecz tak banalną jaką jest gust...ty jarales sie o ile pamietam Preyem - i wystawiles mu tam jakies kosmiczne 9+(lol) czy nawet 10(rotfl) - a dla mnie to popluczyny na gora 6 ohmy.gif
kulakila
QUOTE(Ryo-San @ 28 12 2006, 16:06) *

QUOTE(Goldi69-PL- @ 28 12 2006, 00:05) *

goldi czy naprawde tak trudno zrozumiec rzecz tak banalną jaką jest gust...ty jarales sie o ile pamietam Preyem - i wystawiles mu tam jakies kosmiczne 9+(lol) czy nawet 10(rotfl) - a dla mnie to popluczyny na gora 6 ohmy.gif

Dokładnie RYO, ile charakterów tyle gustów !!! W ogóle śmieszą mnie zdeka posty, w których to prześmiewca szydzi z pozycji, które są dla niego be, swoje ulubione natomiast wychwala pod niebiosa... dla mnie jest to tylko dowód na niedojrzałość psychiczną jegomościa. Jasne krytyka czemu nie ale jeśli już to poparta konretnymi argumentami a nie w stylu posta Goldiego -" czym wy się jaracie? Lost Planet to popierdółka a mój Prey jest boski !!!" blah - padaka, ale nie ma na to rady eh...

mastah:
Tak trudno jest wstawić obrazek w sygnaturę, zamiast wklejać go w każdym poście?
Goldi69-PL-
chodzi o to ze gameplay jest dretwy na maxa, te odwracanie o 90stopni, linka sciagnieta z tenhu i ogolnie jakos strzela sie anemicznie
snakeeater
Capom to Capom albo robi gry wybitne albo średniaki a co do Lost Planet to jak dla mnie grę można zaliczyć do tej drugiej grupy sorry CAPCOM!!! dry.gif dry.gif dry.gif

Naprawdę spodziewałem się czegoś bardziej z jajem a tu nic oczywiście gra jest bardzo ładna pod względem graficznym, ale reszta jak dla mnie oczekiwałem czegoś ciut lepszego
Może przez to że liczyłem na jakieś wielkie bum troszeczke się zawiodłem ale co tam to tylko moja opinia przepraszam z góry jak bym kogoś zraził do tej gry !?
dry.gif dry.gif
MasterShake
eeee imo gra jest swietna, grafa ladna, sterowanie przyjemne a i klimat jest. W sumie po tej grze niczego sie nie spodziewalem bo nie wiedzialem za wiele o niej wiec ja sie bardzo milo rozczarowalem
adi
W/g mnie gra jest naprawdę extra,świetnie wygląda,ma sugestywny klimat,czuć wręcz to zmaganie z" siłami przyrody"w multi gra się naprawdę fajnie-schowa się pajac za murkiem to rozwalasz murek smile.gif -oczywiście trzesienia ziemi nie wywołała ale żeby pisać że jest dretwa albo że jest średniakiem?że tak zacytuję "w d....się poprzewracało...."
ranaghar
Grałem w demo singleplayer. Gra ma wszystko czego trzeba porządnej strzelance i nie tylko. Grafika jak najbardziej na poziomie (wybuchy kopią po oczach - najlepsze jakie widziałem w grze ever), klimat (czego wiele gier nie ma), ciekawi bossowie, porządna zniszczalność otoczenia (nie to co w GoW). Na pewno będę ją miał.
zolwik777
QUOTE(ranaghar @ 30 12 2006, 15:34) *

Grałem w demo singleplayer. Gra ma wszystko czego trzeba porządnej strzelance i nie tylko. Grafika jak najbardziej na poziomie (wybuchy kopią po oczach - najlepsze jakie widziałem w grze ever), klimat (czego wiele gier nie ma), ciekawi bossowie, porządna zniszczalność otoczenia (nie to co w GoW). Na pewno będę ją miał.

Jak ci się tak single tak podobał to naprawde polecam demko multi. Dla mnie demo singla nie bylo niczym wyjatkowym, ale multi zamiata. smile.gif
signap
single jest krotki? na splita jest coop/dm?
HortexPL
Skoro juz jestesmy przy Lost Planet, to moze ma ktos ochote pograc w demo multi ?? biggrin.gif
Prime Hunter
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...et-70-1rso.html
Czy ktoś umiałby mi powiedzieć, czy LP pójdzie u mnie? Jest znak zapytania przy PAL więc nie wiem co robić confused.gif Zależy mi na wersji specjalnej, ale nie chciałbym kupić gry i nie móc jej odpalić na mojej konsoli confused.gif

Prime Hunter
W takim razie odstawie zakup tego tytułu na później,
a teraz zostanę posiadaczem CoD3 z Faceplatem za £34.99 huh.gif
signap
QUOTE(signap @ 1 01 2007, 15:03) *

jiloo
QUOTE(Prime Hunter @ 1 01 2007, 19:52) *

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...et-70-1rso.html
Czy ktoś umiałby mi powiedzieć, czy LP pójdzie u mnie? Jest znak zapytania przy PAL więc nie wiem co robić confused.gif Zależy mi na wersji specjalnej, ale nie chciałbym kupić gry i nie móc jej odpalić na mojej konsoli confused.gif

kup tutaj:
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/produc...lanet_faceplate
cena podobna, a wersja napewno PAL
Prime Hunter
Tam z wysyłką mniej więcej 220zł a tu bez wysyłki 300zł confused.gif
jiloo
a racja. moj blad.
zle spojrzalem i Euro zrownalem Funtowi.
sory za zawracanie gitary.
Prime Hunter
Nie ma sprawy smile.gif
Goldi69-PL-
Gralem w fulla i nadal uwazam ze gra jest sredniakiem, niema nic innowacyjnego w tej pozycji, jedyne co daje rade to walki z duzymi robalami, bo z tymi ludzmi czy co to tam jest to wola o pomste do nieba, zawsze klasycznie sie po 3 chowa za jedna beczka (co za idiota wymysla sciezke gry gdzie wszyscy przeciwnicy sie za wybajacymi beczkami chowaja), ogolnie mi sie gra w to na maxa bez zajawki, w kolko to samo, chodzenie w mechu tez nie robi.
Napewno gra nie jest warta 289zl ktore sobie za nia krzycza.
Prime Hunter
QUOTE(Goldi69-PL- @ 3 01 2007, 08:37) *

Gralem w fulla i nadal uwazam ze gra jest sredniakiem, niema nic innowacyjnego w tej pozycji, jedyne co daje rade to walki z duzymi robalami, bo z tymi ludzmi czy co to tam jest to wola o pomste do nieba, zawsze klasycznie sie po 3 chowa za jedna beczka (co za idiota wymysla sciezke gry gdzie wszyscy przeciwnicy sie za wybajacymi beczkami chowaja), ogolnie mi sie gra w to na maxa bez zajawki, w kolko to samo, chodzenie w mechu tez nie robi.
Napewno gra nie jest warta 289zl ktore sobie za nia krzycza.

Dlatego ja teraz kupie CoD3, a tą grę kupie tak za 150zl. Jednak gdyby ta gra wyszłaby przed GoW to pisałbym inaczej.
signap
QUOTE(signap @ 2 01 2007, 09:13) *

nikt jeszcze nie gral??
Zeratul
CEEST juz ma, ale nie gadalem z nim jeszcze.
Kali
To wyszlo to juz oficjalnie? Bo sam z checia bym wreszcie przywital to we wlasnym domu smile.gif
Goldi69-PL-
Kali ja w fulla (edycja limitowana) gralem juz tydzien temu, kilka osob u nas juz ma wink.gif
Butcher
Lost Planet: Extreme Condition - Collector's Edition - zdjęcia i detale wydania
slonik
A ja wam musze powiedzieć że otwarcie gry jest fenomenalne, a gierka wygląda cudnie.
Kali
QUOTE(signap @ 6 01 2007, 19:00) *

nikt jeszcze nie gral??

No jak nie jak tak smile.gif . Single zbyt dlugi nie jest, ale tez nie jest krotki. Mniej wiecej na poziomie Gears of War. Przyjechalem do redakcji w piatek, w niedziele wyjezdzalem - gra skonczona, a i dobrze przy okazji poimprezowalem smile.gif .

Ja tam Lost Planet jestem zachwycony: masa pojedynkow z duzymi bossami, kapitalny klimat, mechy i ostra jatka - ja to po prostu uwielbiam. A do tego kapitalny IMO multiplayer - moze nie jest przeznaczony on do tak hardcrowego szarpania, jak np. Halo (chociaz patrzac na gre sporej czesci japonczykow nie do konca bym sie przychylal do tej opinii). Faktycznie, przy porownaniu z Gears of War, daje sie nieco odczuc, ze gra jest ciutke z tylu, ale i tak jest po prostu swietna - pomimo tego, ze juz teoretycznie mam ja za soba, bede zalatwial sobie wlasna wersje.
signap
thx Kali ale jak sprawa ze splitem czy COOP bo gra ma suport dla 2 graczy na 1 konsoli
zolwik777
Co-op'a z tego co wiem to nie ma. Do dwoch graczy to pewnie o to chodzi, ze razem po live mozna szarpac. Chyba, ze sa boty, ale watpie. - takie moje predykcje tongue.gif
Lucek
info:

Giery.eu pragną poinformować, że dzięki współpracy z Xbox Game Arena na tegorocznym Game Party wszyscy odwiedzający, będą mieli okazję przetestować Xboxa 360 oraz kilka najnowszych produkcji na ową konsole. Na Game Party odbędzie się również pierwszy w Polsce pokaz gry Lost Planet: Extreme Condition, która jest jedną z najbardziej wyczekiwanych produkcji przez graczy na całym świecie. Dzięki temu każdy z Was będzie miał okazję jako jedna z pierwszych osób w Polsce sprawdzić w akcji pełną wersję tej niezwykłej gdy i poczuć niesamowity klimat śnieżnej planety. Na stoisku Giery.eu nie zabraknie też wielu innych, równie ciekawych atrakcji. Wszystko to oczywiście w technologii High Definition zobaczycie na 27calowych odbiornikach HD - z pewnością więc zaskoczy Was jakość grafiki prezentowanej na ekranie. Serdecznie zapraszamy !
Sanryu
Nie wiem jak inni ale multi(juz same demko jest super a co dopiero full smile.gif ) jest naprawde fajny(odkrycie nie tongue.gif )i jest dla mnie mnie w sumie lepszy i mniej frustrujacy niz w GoW.Zabija ciebie to co respawn za 7 sek. i gramy dalej a nie czekamy az jedna druzyna wybije druga wink.gif Ktos wsiadzie do VS'a i nie mamy szans?...bullshit rzucmy mu dyska a ten sie przyklei do niego i bedzie czekal az go zdetonujemy biggrin.gif...tylko jeden maly problem, a mianowicie....ktora wersja wybrac tongue.gif tongue.gif Zwykla czy Collectors Edition question.gif cool.gif
PePeP
Na DVD CRAVE pisze ze wersja US jest region free. Warto zamówić !!! Jak ktoś będzie miał kolekcjonerską wersje US, będę wdzięczny za info czy dysk DVD z dodatkami tez jest region-free.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.