CZYZBY PIERWSZA W POLSCE MINIRECENZJA MULTI LP!!!????
Ogien!!! 4 tryby rozgrywaki na multi!
Team Elimination - team deathmach
elimination - deathmatch
nie pamietam nazwy, ale cos jak capture the flag, tylko ze posty trzeba zajac...
fugitive - host jest goniony przez pozostalych, on ma przezyc oni maja go zabic...
Do 16 graczy onlin... gralem do tej pory tylko te dwa pierwsze tryby... OGIEN!!! ludzi mieszaja sie z mechami na arenie, istne pieklo! Kazdy tu moze wygrac. Mozna wlaczyc/wylaczyc friendly fire. Od raz widac, ze multi jest o wiele bardziej dopracowany niz w GoW!! Ponadto zdarzaja sie lagi, ale one az tak bardzo nie psuja zabawy, gdyz nie ma tu jak w GoW takiego bliskiego kontaktu z kolesiami, gdzie opoznienie i nie masz szans zdobyc jednego killa _-_ Ale whatever... Elimination to niezla jatka, nie wiesz kiedy, kto i gdzie! Tutaj mega kosmicznie sprawdza sie patent z obracaniem o 90st. ponadto hak jest mega klawa zabawka!! Multi ma u mnie 10+, a dodatkowego plusa daje za staty, jest kilka leaderboards... najlepszym patentem jest dla danego kraju!!! Polska tez ma swoj!! Po prostu swietna sprawa i jak zreszta na demku mozna bylo zobaczyc, w zaleznosci od ustawien regionalnych konsoli wyswietla ci flage!! W moim przypadku byla to polska of course... Bardzo jestem rad z tego tytulu...
Singla tez pogralem. Rozkreca sie powoli! Walki z bossami sa naprawde klawe, ale misja 6 rzadzi!!! To pierwsza misja w grze, ktora podniosla moj poziom adrenaliny! To sie musi podobac!!! Dalej sie wstrzymuje z ocena ogolna gry! Multi rzadzi!!
acha map jest chyba z 8... klimatyczne!! wygladaja pieknie... a crimson river potargala mnie!!! chyba jedna z najlepszych map do multi jaka kiedykolwiek stworzono (moje prywatne zdanie!)
Acha nie wiem jakie cioty narzekaly na dialogi w GoW, bo wczoraj jeszcze stwierdzilismy, ze kto narzeka musi byc niezle (pipi)niety <lol> chyba, ze jak gra na multi, to odzywa sie do swoich teammates "nic ci nie jest" "potrzebujesz pomocy" "przepraszam"... hahaha cioty ale whatever... o czym to ja mialem, acha... dialogi w LP sa ciotowate i prezentuja niski poziom merytoryczny... jednym slowem sa skretyniale na maksa!!
- nie wierze ci
- uwierzysz w to co zechcesz
[padlem, czy mam do czynienia z telenowela?]
tak czy inaczej dialogi w GoW wymiataja, sa bardzo realistyczne itd... a ten co narzeka jest dla mnie kanadyjczykiem! natomiast dialogi w LP sa do bani