Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost Planet: Extreme Condition
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Matriks_1111
W sumie to za taką kase oczekiwałbym czegoś dłuższego, aniżeli tylko kilka godzin grania dry.gif
Lucek
nie ma kilku godzin grania. jezeli chcesz przejsc wszystko to z pewnoscia nie skonczysz na 5-6h gry
signap
to jak z tym trybem na 2 plajerow?? hyh.gif
Velius
Lepiej niech ktos zacznie opisywac przezycia na multi w full version(ilosc map,jak wygladaja itd),bo to ma przedluzac zywotnosc gry,a nie single.Prosilbym zeby ktos sie na ten temat wypowiedzial bo jestem ciekawy
Zeratul
CZYZBY PIERWSZA W POLSCE MINIRECENZJA MULTI LP!!!????

Ogien!!! 4 tryby rozgrywaki na multi!
Team Elimination - team deathmach
elimination - deathmatch
nie pamietam nazwy, ale cos jak capture the flag, tylko ze posty trzeba zajac...
fugitive - host jest goniony przez pozostalych, on ma przezyc oni maja go zabic...

Do 16 graczy onlin... gralem do tej pory tylko te dwa pierwsze tryby... OGIEN!!! ludzi mieszaja sie z mechami na arenie, istne pieklo! Kazdy tu moze wygrac. Mozna wlaczyc/wylaczyc friendly fire. Od raz widac, ze multi jest o wiele bardziej dopracowany niz w GoW!! Ponadto zdarzaja sie lagi, ale one az tak bardzo nie psuja zabawy, gdyz nie ma tu jak w GoW takiego bliskiego kontaktu z kolesiami, gdzie opoznienie i nie masz szans zdobyc jednego killa _-_ Ale whatever... Elimination to niezla jatka, nie wiesz kiedy, kto i gdzie! Tutaj mega kosmicznie sprawdza sie patent z obracaniem o 90st. ponadto hak jest mega klawa zabawka!! Multi ma u mnie 10+, a dodatkowego plusa daje za staty, jest kilka leaderboards... najlepszym patentem jest dla danego kraju!!! Polska tez ma swoj!! Po prostu swietna sprawa i jak zreszta na demku mozna bylo zobaczyc, w zaleznosci od ustawien regionalnych konsoli wyswietla ci flage!! W moim przypadku byla to polska of course... Bardzo jestem rad z tego tytulu...

Singla tez pogralem. Rozkreca sie powoli! Walki z bossami sa naprawde klawe, ale misja 6 rzadzi!!! To pierwsza misja w grze, ktora podniosla moj poziom adrenaliny! To sie musi podobac!!! Dalej sie wstrzymuje z ocena ogolna gry! Multi rzadzi!!

acha map jest chyba z 8... klimatyczne!! wygladaja pieknie... a crimson river potargala mnie!!! chyba jedna z najlepszych map do multi jaka kiedykolwiek stworzono (moje prywatne zdanie!)

Acha nie wiem jakie cioty narzekaly na dialogi w GoW, bo wczoraj jeszcze stwierdzilismy, ze kto narzeka musi byc niezle (pipi)niety <lol> chyba, ze jak gra na multi, to odzywa sie do swoich teammates "nic ci nie jest" "potrzebujesz pomocy" "przepraszam"... hahaha cioty ale whatever... o czym to ja mialem, acha... dialogi w LP sa ciotowate i prezentuja niski poziom merytoryczny... jednym slowem sa skretyniale na maksa!!

- nie wierze ci
- uwierzysz w to co zechcesz
[padlem, czy mam do czynienia z telenowela?]

tak czy inaczej dialogi w GoW wymiataja, sa bardzo realistyczne itd... a ten co narzeka jest dla mnie kanadyjczykiem! natomiast dialogi w LP sa do bani hyh.gif
teddy
Pokatowałem ostro gierkę w multiplayu (demko) zapoznałem się z zasadami panującymi na polu bitwy i muszę dokonać małego sprostowania. To co napisałem w poprzednim poście to kompletna pomyłka. Zatrzymywanie się podczas rzutu granatem i zmiany broni to wada? Zapomnijcie o tym. Nie będziecie mieli czasu zwracać na uwagi na takie bzdety, gdyż gra miażdży totalnie.

Walka o data posty w drużynowym elimination, gdy jedna osoba przejmuje post pod ostrzałem mechów a reszta teamu go osłania to codzienność. Mało? A co powiecie na ucieczkę przed mechem, który wali w nas rakietami i niszczy po kolei każdą osłonę za jaką się chowamy, a my musimy dostać się na wystarczająco bliską odległość aby podesłać kolesiowi granat?

Mega miodnym patentem są również disc grenade'y, które lecą w prostej linii przez całą planszę i przyklejają się do ludzi i mechów. Można taki granat np. cisnąć w grupkę bijących się na drugim końcu mapki ludzi i strzelić w niego ze snajperki gdy będzie blisko nich co spowoduje eksplozje. MOC!

Zdaję sobie sprawę, że to tylko demko, ale według mnie jest to najlepsza gra sieciowa od czasu pierwszego Halo.

Jedyną wadą w multi jaką teraz zauważyłem jest bardzo mała ilość Polaków grająca w tą grę. Ciągle toczę potyczki z Amerykanami, Brytyjczykami i Japończykami. Ludzie co jest? Ściągać demko i dać tej grze szanse. Wystarczy pograć kilka godzinek, żeby poznać zasady i odkryć pokłady zabawy drzemiące w tym tytule.
Shimizu
Ale za to pipki graja niezmierne confused.gif czy jest ktos z kim mozna sie zmierzyc ramie w ramie ? usa cale i inne (pipi)y to graja tak jakby mieli pierwszy raz pada w reku... gram juz pare dni ostro i do tej pory nie bylo mowy ze jestem na drugim miejscu ^^
yaczes
Witam: czy ktos moze sprawdzic czy mozna ustawic rozgladanie pod lewa galka, a strafe'owanie pod prawa? Wazne ;\
Dzieki
signap
a co jestes lewo reczny?? smile.gif moj brej jest i gra w fpp czy inne gatunki na PC/konsola tak jak ktos prawo reczny smile.gif
Velius
QUOTE(Zeratul @ 14 01 2007, 20:58) *

CZYZBY PIERWSZA W POLSCE MINIRECENZJA MULTI LP!!!????

Ogien!!! 4 tryby rozgrywaki na multi!
Team Elimination - team deathmach
elimination - deathmatch
nie pamietam nazwy, ale cos jak capture the flag, tylko ze posty trzeba zajac...
fugitive - host jest goniony przez pozostalych, on ma przezyc oni maja go zabic...

Do 16 graczy onlin... gralem do tej pory tylko te dwa pierwsze tryby... OGIEN!!! ludzi mieszaja sie z mechami na arenie, istne pieklo! Kazdy tu moze wygrac. Mozna wlaczyc/wylaczyc friendly fire. Od raz widac, ze multi jest o wiele bardziej dopracowany niz w GoW!! Ponadto zdarzaja sie lagi, ale one az tak bardzo nie psuja zabawy, gdyz nie ma tu jak w GoW takiego bliskiego kontaktu z kolesiami, gdzie opoznienie i nie masz szans zdobyc jednego killa _-_ Ale whatever... Elimination to niezla jatka, nie wiesz kiedy, kto i gdzie! Tutaj mega kosmicznie sprawdza sie patent z obracaniem o 90st. ponadto hak jest mega klawa zabawka!! Multi ma u mnie 10+, a dodatkowego plusa daje za staty, jest kilka leaderboards... najlepszym patentem jest dla danego kraju!!! Polska tez ma swoj!! Po prostu swietna sprawa i jak zreszta na demku mozna bylo zobaczyc, w zaleznosci od ustawien regionalnych konsoli wyswietla ci flage!! W moim przypadku byla to polska of course... Bardzo jestem rad z tego tytulu...

Singla tez pogralem. Rozkreca sie powoli! Walki z bossami sa naprawde klawe, ale misja 6 rzadzi!!! To pierwsza misja w grze, ktora podniosla moj poziom adrenaliny! To sie musi podobac!!! Dalej sie wstrzymuje z ocena ogolna gry! Multi rzadzi!!

acha map jest chyba z 8... klimatyczne!! wygladaja pieknie... a crimson river potargala mnie!!! chyba jedna z najlepszych map do multi jaka kiedykolwiek stworzono (moje prywatne zdanie!)

Acha nie wiem jakie cioty narzekaly na dialogi w GoW, bo wczoraj jeszcze stwierdzilismy, ze kto narzeka musi byc niezle (pipi)niety <lol> chyba, ze jak gra na multi, to odzywa sie do swoich teammates "nic ci nie jest" "potrzebujesz pomocy" "przepraszam"... hahaha cioty ale whatever... o czym to ja mialem, acha... dialogi w LP sa ciotowate i prezentuja niski poziom merytoryczny... jednym slowem sa skretyniale na maksa!!

- nie wierze ci
- uwierzysz w to co zechcesz
[padlem, czy mam do czynienia z telenowela?]

tak czy inaczej dialogi w GoW wymiataja, sa bardzo realistyczne itd... a ten co narzeka jest dla mnie kanadyjczykiem! natomiast dialogi w LP sa do bani hyh.gif

[sarkazm]
No no,widze ze potrafisz nie tylko pisac o grach ktore zamawiasz na ebay i ze jeszcze nie przyszly !?!? O_O lol
[sarkazm]

Wielkie dzieki za ten opis multi,teraz juz wiem ze szybko kupuje sobie Lost Planet i jak tylko skoncze ostatnie achievementy w GoW,raczej odloze go na polke(o ile troche polskiej ekipy tez sie w to zaopatrzy,wkoncu to glowny powod grania w GoW).Nie zebym mal cos do GoW,bo gra wymiata nawet dzis,ale potrzeba troche odmiany.

Ok zeby nie offtopowac porusze jeszcze sprawe dialogow,tez uwazam ze w gears of war sa one poprostu na 5+,ale jezeli w LP jest jak mowi zeratul,to mamy rozowy swiat misiaczkow martwiacych sie o siebie i bedacych bardzo "emo",no coz,przejde single to zobacze,ale obym sie nie wystraszyl

yaczes
Nie jestem, ale przez lata gralem w FPP na N64 i DC (a tam rozgladanie jest pod lewym kciukiem) i nie ma opcji zebym sie przestawil. To, jak mozna zamienic?
Czezare
QUOTE(teddy @ 14 01 2007, 22:09) *

Jedyną wadą w multi jaką teraz zauważyłem jest bardzo mała ilość Polaków grająca w tą grę. Ciągle toczę potyczki z Amerykanami, Brytyjczykami i Japończykami. Ludzie co jest? Ściągać demko i dać tej grze szanse. Wystarczy pograć kilka godzinek, żeby poznać zasady i odkryć pokłady zabawy drzemiące w tym tytule.

A po co grać w demko, skoro jutro juz full zagości pod moją strzechę? tongue.gif A tak powaznie to mini recka multi Zeratula i Twój suplement podjarały mnie kompletnie! biggrin.gif Innymi slowy jesli ktoś chce chętnego do pogrania w multi LP to już dziś może dodać mój GT do listy swoich frędów wink.gif
Zeratul
Polakow wcale tak malo nie jest... wejdz na leaderboards polski i zobacz ile ludzi tam jest. Kij ze nikogo poza CEEST i Proca nie znam, ale sa... Poza tym gra miala niedawno swoja premiere, do 2-3 tygodni znajdzie sie ekipa do grania. Ja poczekam sobie spokojnie az moi ludzie gre zakupia smile.gif

Czezare nie pisz, ze bedziesz miec/kupiles/leci do ciebie gra bo cie zaraz tak o(pipi)a... ze smiac ci sie zachce
Lucek
w demko z tego co pamietam sporo Polakow gralo. Tutaj faktycznie raczej spotykalem Amerykanow. A co do tego ze gra jutro bedzie u Ciebie - spoko spoko, pisz - byle nie przy kazdej grze ze wszystkimi szczegolami ile zaplaciles, ile zaoszczedziles, ile juz czekasz, ze gra nie dochodzi jeszcze, ze bedziesz mial wczesniej niz wszyscy bo jestes z USA i w ogole to ze byles na lanczu na Manhattanie, a po drodze wdepnales w kupe smile.gif
dyniel
wie ktos moze jak sciagnac dodatkowe 2 mapy ktore sa tylko w ver. kolekcjonerskiej gry , dostalem jakas karteczke z kodem + trial na live ale nie moge znalez nigdzie downloadu ( na live sa tylko 2 dema , trailery i themes) ????
Czezare
dyniel--->A jaka wersje gry posiadasz?Jesli zwykla to dodatkowe mapy bedziesz mogl zassac dopiero za pol roku gdzies tak.Kilka razy juz o tym pisano...
Kali
QUOTE(Czezare @ 15 01 2007, 20:12) *

dyniel--->A jaka wersje gry posiadasz?Jesli zwykla to dodatkowe mapy bedziesz mogl zassac dopiero za pol roku gdzies tak.Kilka razy juz o tym pisano...

Masz problemy ze wzrokiem, czy czytaniem za zrozumieniem?

QUOTE("dyniel")
wie ktos moze jak sciagnac dodatkowe 2 mapy ktore sa tylko w ver. kolekcjonerskiej gry
wrog
dostalem jakas karteczke z kodem

Jeszcze nie dostałem swojego LP, ale jeśli dołączyli kartkę z kodem do ściągnięcia tej mapki, to musisz wejść na Marketplace i wcisnąć Reedem Code (na samym dole). Po wpisaniu kodu powinien wystartować download.
Lord Tidek
A wiecie ?? jakoś do mnie ten tytuł nie przemawia closedeyes.gif nie wiem super wybuchy, śnieg i to multi to dla mnie za mało, są niby też wielcy bossowie i nawet fajne robaki, ale nie moge się pozytywnie nastawic do tego. Może czegoś nie wiem o tym tytule ?? Czegoś nie dostrzegam, bo dla mnie to tylko strzelanina tpp żaden must have

Olśnijcie mnie happy.gif
Czezare
kali--->...z reguly nie mam problemow, ale z wypowiedzi dyniela nie wynika na sto procent, ze jest posiadaczem kolekcjonerskiej wersji...
teddy
QUOTE(Tidusus @ 15 01 2007, 20:29) *

A wiecie ?? jakoś do mnie ten tytuł nie przemawia closedeyes.gif nie wiem super wybuchy, śnieg i to multi to dla mnie za mało, są niby też wielcy bossowie i nawet fajne robaki, ale nie moge się pozytywnie nastawic do tego. Może czegoś nie wiem o tym tytule ?? Czegoś nie dostrzegam, bo dla mnie to tylko strzelanina tpp żaden must have

Olśnijcie mnie happy.gif

Hmmm, chyba wiesz już o nim wszystko. I wydaje mi się, że jeżeli nie przekonały Cię zachwyty Kaliego w recenzji, relacje forumowiczów no i sam gameplay (o ile grałeś) to sorry, ale chyba nie ma szans żeby jakoś Cię olśnić.
Lucek
czytales wywody Kaliego i moje w recenzjach? czytales opinie forumowiczow? czytales opisy Zeratula (;-))? dalej nie jestes przekonany? no to chyba faktycznie nic Cie nie przekona smile.gif
teddy
Przeglądałem sobie forum na xbox.com i trafiłem na takiego kwiatka:

Lost Planet™ (16 Viewing)
Share tips and strategies for Capsom's intense first-person science fiction shooter with online and cooperative battles

Bardzo nieładny babol w tytule tematu na głównej stronie zakładki Xbox 360 Games confused.gif
Kali
QUOTE(Czezare @ 15 01 2007, 20:40) *

kali--->...z reguly nie mam problemow, ale z wypowiedzi dyniela nie wynika na sto procent, ze jest posiadaczem kolekcjonerskiej wersji...

No ty chyba jestes niepowazny smile.gif

Jeszcze raz:

QUOTE("dyniel")
wie ktos moze jak sciagnac dodatkowe 2 mapy ktore sa tylko w ver. kolekcjonerskiej gry
Lord Tidek
QUOTE(teddy @ 15 01 2007, 23:38) *

Hmmm, chyba wiesz już o nim wszystko. I wydaje mi się, że jeżeli nie przekonały Cię zachwyty Kaliego w recenzji, relacje forumowiczów no i sam gameplay (o ile grałeś) to sorry, ale chyba nie ma szans żeby jakoś Cię olśnić.

Grałem, w demka cool.gif . Mam pytanko czy pełna wersja jest dużo inna gameplayowo od dema ?? (nie wiedziałem jak to sformułowac tongue.gif )
Kali
No zamienili klawisze zmiany broni i linki, strzelanie z bazooki przerobili na prosta, rytmiczna minigierke, konieczne jest tez granie z widokiem FPP, bo engine nie wyrabial i mgla za bardzo przeslania obraz. Rozgrywka przeobrazila sie bardziej w skradanke, oprocz linki mozna przylegac do sciany i jak Rikkimaru wygladac zza wegla, bestiariusz powiekszyl sie o zolte, gumowe kaczki, a legowiska Akridow latwo namierzyc po zoltych sladach na sniegu, przyozdobionym rowniez kosmicznymi odchodami.

biggrin.gif A na powaznie - glupie pytanie. Gameplay zasadniczo sie nie zmienil. W demku masz przedsmak walk z niewielkimi, jak i srednimi potworami (naprawde potezne monstra dopiero na ciebie czekaja), czy tez z Snow Pirates. Nie miales jeszcze okazji zmierzyc sie z NEVEC - dobrze uzbrojone oddzialy, mechy na stanie. W pelnej wersji zasadniczo jest znacznie ostrzejsza zadyma i czestsze akcje z Vital Suits, ktorych masz w dodatku kilka odmiennych rodzajow. No i bardziej zroznicowane scenerie.

W multi zas spodziewaj sie bogatszych plansz, a nierzadko tez wiekszej ilosci mechow do dyspozycji.
Zeratul
Ej, ale ta zdrapka jest na 48-godz Live, a nie na zadne mapy lol

wrog kiedy spodziewasz sie dostac swojego LP (zeby cie nie wysmiali i nie bylo OT mozesz napisac na PM)
dyniel
nie lol tylko sa dwie zdrapki , i jest tak jak wrog napisal , po wstukaniu kodu jest automatyczny download (78mb)
Zeratul
oszukali mnie... ja nie dostalem lol
trzeba bylo pisac, ze sa dwie... ogolnie te mapy jakie sa spokojnie teraz starczaja do zabawy, szczegolnie ze i tak gram glownie w GoW...

jak bedziesz miec je okazje przetestowac, to wyraz swoja opinie.

Z gory dziekuje
Lord Tidek
QUOTE(Kali @ 16 01 2007, 01:55) *

biggrin.gif A na powaznie - glupie pytanie. Gameplay zasadniczo sie nie zmienil. W demku masz przedsmak walk z niewielkimi, jak i srednimi potworami (naprawde potezne monstra dopiero na ciebie czekaja), czy tez z Snow Pirates. Nie miales jeszcze okazji zmierzyc sie z NEVEC - dobrze uzbrojone oddzialy, mechy na stanie. W pelnej wersji zasadniczo jest znacznie ostrzejsza zadyma i czestsze akcje z Vital Suits, ktorych masz w dodatku kilka odmiennych rodzajow. No i bardziej zroznicowane scenerie.

W multi zas spodziewaj sie bogatszych plansz, a nierzadko tez wiekszej ilosci mechow do dyspozycji.

No i oto sie własnie pytałem bo w demku tak troche nudnawo było, ale skoro mówisz że jest sporo akcji normalnie i naprawde potężne monstra to spoko. Spróbuje jeszcze raz podejśc do dema, może to pomoże tongue.gif
easye
Gra ma potezny klimat. Poki ogladalem ta gre na gametrailers i gralem w demo w ogole mi nie podeszla, ale odkad pozyczylem ja od kumpla oderwac sie od niej nie moge. smile.gif
Co do wersji kolekcjonerskiej - wlasnie taka mam w domu i widzialem tylko zdrapke na LIVE.
Sanryu
Hehe ja mam wersje kolekcjonerska i mam zdrapke Live'a 48h i kod na dodatkowa mape:)Kurcze sam nie wiem dlaczego ta gra dostala takie sobie oceny dry.gif Gra jest po prostu fajna, multi to pozeracz czasu(taki jego minus tongue.gif )Single jest naprawde fajny choc nie dlugi, ale gdy zobaczylem wielka latajaca cme to az lza mi sie w oku zakrecila, toz to latajaca poezja cool.gif .Kiedys grajac w Galage na Pegazusie jak ktos by mi powiedzial ze kiedys cos takiego zobacze to bym go spalil na stosie za herezje tongue.gif . Polecam,polecam i jeszcze raz polecam...jak pewien pan z pewnego pisma,ktory nie byl zaslepiony GoW-em i dal uczciwa ocene tej bardzo dobrej grze wink.gif

Ps."Konsola padla i wstac nie chce" tongue.gif ,ciezko bedzie wytrzymac bez LP dry.gif
wężyk
Widzał może już ktoś LP w jakimś sklepie(" nie wysyłkowym") bo byłem dzisaj w dwoch empikach i dupa.Może MM juz posiadają.Wiecie coś na ten temat?
lch
To jest chore, w Zielonej Górze nigdzie niema, mają ściągnąc do empiku chyba w tym tygodniu. Duże miasto kto zawinił, pewnie EA
jiloo
na stronie polskiego dystrybutora napisane, ze juz w sprzedazy.
natomiast sklep CDProject (dystrybutor Xboxa) napisali, ze dostepne od 19 stycznia.
http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=6gff1
Lucek
polskim dystrybutorem jest EA
jiloo
QUOTE(Luckash @ 17 01 2007, 11:05) *

polskim dystrybutorem jest EA

moj blad. poprawione.
Zeratul
moje prywatne zdanie...

singiel oceniam na 7
multi na 9.5
Ryo-San
kilka dni temu na polkach sklepowych wylądował milionowy egzemplarz LP(wg innych zrodel - gra juz sprzedala sie w ilosci miliona sztuk)...w UK w TOP 10 na 1 miejscu...
tak czy siak LP to jeden z najlepiej sprzedajacych sie tytulow(od premiery minely 4 dni) na xO...i cholernie mnie to cieszy bo kontynuacja bedzie pewnie kwestią czasu; )
ping
albo ze mnie lewak i ogólnie do (pipi) gracz albo ta gra jest dla mnie za ciężka, ledwo przelazłem 2 levele a już na 3cim z panem robakiem się zaciąłem
Kali
Ty, no nie gadaj... co tam jest na koncu trzeciego levelu? Podpowiedz bossa, a moze pomoge
Lucek
chodzi Ci o dzdzowniczke? smile.gif zeby nie bylo spoilerow - lapaj PW
Sanryu
QUOTE(ping @ 20 01 2007, 00:09) *

albo ze mnie lewak i ogólnie do (pipi) gracz albo ta gra jest dla mnie za ciężka, ledwo przelazłem 2 levele a już na 3cim z panem robakiem się zaciąłem

Nie musisz go zabijac wystarczy przec na przod smile.gif (ale jak go zabijesz to 50 pkt-owy achievement wink.gif )
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....jak go zabijesz to i tak po okolo 15-20 sekundach przyjdzie kolejny tongue.gif
ping
dokładnie, to ta dżdżownica, dzięki chłopaki za podpowiedzi, chociaż i tak będe próbował go ubić tongue.gif
p224
nie no prosze was!!!jestem na 11 levelu,do tej pory wszystko piknie, ladnie,lodowa planeta, az tu nagle...gwiezdne wojny normalnie!!myslalem ze ktos plytki podmienil,ale nie!!!to nadal lost planet!! wiec pytam: JAK DO K.... NEDZY MOZNA BYLO WYSKOCZYC Z CZYMS TAKIM NA SAM KONIEC GRY?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no toz to sie przeciez z celem mija!!! z lodowej krainy nasz hero nagle gania w przestworzach miedzygalaktycznych,i to na dodatek wewnatrz robota,ktory zamiast broni ma szable ala rycerze yedi,z niebieska poswiata.jakas baza nasa czy cus,nie no ja przepraszam-ale ktos se chyba jaja robi.ta gra powinna skonczyc sie na levelu 10.'''a mialo byc tak pieknie..''tyle : mad.gif

mastah:
A wiesz co to jest spoiler?
easye
QUOTE(Zeratul @ 19 01 2007, 16:05) *

moje prywatne zdanie...

singiel oceniam na 7
multi na 9.5

Gra jest spoko - ale na raczej ocenialbym ja miedzy 8,5-9, jezeli chodzi o multi, to w ogole mi nie podeszla. Wolna, nudna i nie wciągająca.
Lucek
QUOTE(easye @ 21 01 2007, 01:02) *

Gra jest spoko - ale na raczej ocenialbym ja miedzy 8,5-9, jezeli chodzi o multi, to w ogole mi nie podeszla. Wolna, nudna i nie wciągająca.

wolna i nudna? smile.gif to chyba na jekies niefajne serwery trafiles... tu sie tyle dzieje
Zeratul
nie na wolne serwery, a duza mape...
mapy w multi sa przeogromne i czasem trzeba pochodzic zanim wejdzie sie z kims w konflikt...
poza tym nie zawsze jest 8vs8...
Lucek
chodzilo mi o to ze trafil na serwer gdzie graly jakies lamusy -,- przeciez jak sa ludzie ktorzy naprawde potrafia w to grac to rozpierducha jest konkretna, nawet na duzych mapach
Blim
Chciałem tą grę kupić, ale teraz to ja mam Extreme Condition za oknem i to wcale nie gorsze niż to na Lost Planet. dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.