Na samej górze (na jutubie sa filmiki) jest laser od mecha.
Owym to kilka strzałów i mucha upieczona
McDriv3r
3 11 2007, 15:16
Jak dla mnie nie ma tego lasera.Jakbys byl taki dobry to daj mi ten filmik
Brolly PL
3 11 2007, 16:22
ja tez dzisiaj grałem misje 3 i 4. w 3 nie rozwaliłem stwora bo nie chhciało mi sie meczyc. włacze sobie go a easy jak przejde od nowa. a ta mucha czy ćma to łatwa nawet. jak rozwalisłes tego predzej to z tym tez dasz rade. za tą muche jest achiev???
McDriv3r
6 11 2007, 14:53
Found all of the target marks in every mission.
Znalazlem na kazdej mapie literki i zaliczylo mi wszystkie achivy ktore sa za literaki ale tego mi nie zaliczylo.Nie mam pojecia co sie stalo
musisz znalezc wszystkie na kazdym poziomie trudnosci... chyba
Dokładnie tak. Na każdym poziomie przechodzisz gierkę znajdując wszystkie literki. I z tego co słyszałem, porozrzucane są one losowo, a więc dosyć czasochłonny achiv.
CYTAT(DaBig @ 6 11 2007, 17:32)

Dokładnie tak. Na każdym poziomie przechodzisz gierkę znajdując wszystkie literki. I z tego co słyszałem, porozrzucane są one losowo, a więc dosyć czasochłonny achiv.
nie losowo tylko ustawienie literek jest zależne od poziomu trudnosci tzn np misja 1 ustawienie stałe na każdy poziom trudnosci
na easy czesto na widoku a na hardzie to pochowane bardzo
Brolly PL
6 11 2007, 18:37
jka chce ktoś link bardzo przydatny do szukania tych literek niech napisze
No napisz, mam jakiś koreański pewnie o ten ci chodzi

Proszę bardzo, oto filmik z zabijania wielkiej ćmy
http://youtube.com/watch?v=5AtJ7S8s04kNa samej górze jest laser z mecha - pare strzałów i "ktoś zamawiał pieczoną ćmę" ? ^^
Brolly PL
7 11 2007, 16:11
no pewnie ten co ty masz. jk bedzie mi sie kiedys chciało to moze zrobie taki ale polski
CYTAT(Brolly PL @ 6 11 2007, 20:37)

jka chce ktoś link bardzo przydatny do szukania tych literek niech napisze
jak masz taki link to dawaj
interesuje mnie rozstawienie monet na wielu poziomach trudnosci (od easy do hard bo ekstreme chyba sobie odpuszcze)
maciucha
9 11 2007, 13:47
http://www.xbox-c4.com/pc/xbox360/planet/target.html#m1 tu na każdym poziomie trudności

Przetłumaczcie to sobie w google translatorku i będzie opis mniej więcej - same zdjęcia są ok
Brolly PL
9 11 2007, 18:39
CYTAT(yacolek @ 9 11 2007, 16:56)

http://www.xbox-c4.com/pc/xbox360/planet/target.html#m1 tu na każdym poziomie trudności :)
Przetłumaczcie to sobie w google translatorku i będzie opis mniej więcej - same zdjęcia są ok ;)
to jest właśnie ten o którego mi chodziło.
dzieki za linki - te japonskie ze zdjeciami powinny wystarczyć
czas pozdobywać troche osiągnięć hehe
Brolly PL
26 12 2007, 14:40
Majstry moze wiecie czy jak chce zrobić achieva Master Pioneer jest on za zdobycie wszystkich tarcz, odznak to musze to zrobic na jednym poziomie gry czy trzeba zebrac na wszystkich??? mam juz 800GS i jestem happy:D
CYTAT(Brolly PL @ 26 12 2007, 14:40)

Majstry moze wiecie czy jak chce zrobić achieva Master Pioneer jest on za zdobycie wszystkich tarcz, odznak to musze to zrobic na jednym poziomie gry czy trzeba zebrac na wszystkich??? mam juz 800GS i jestem happy:D
Niestety na wszystkich . Sam zebrałem wszystko na normal bodajże a potem zonk ... achieva nie ma

.
CYTAT(Brolly PL @ 26 12 2007, 16:40)

niestety na wszystkich poziomach
czyli także na extreme (czyli prawie nie do zdobycia) w Polsce chyba nikt nie ma calaka przez to Osiągniecie właśnie
bountyhunter
26 12 2007, 18:19
maja 4 osoby

na extreme nie jest wcale tak trudno zebrac, jak juz raz gre na tym poziomie przejdziesz.. ja na wiekoszsci plansz zebralem od razu przy drugim przechodzeniu gry na extreme, a kilka powtorzylem dla 1-2 medalionow. ogolnie da sie zrobic, ale ze jest piekielnie trudno, to akurat fakt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.