CYTAT
Na chwilę obecną Lair to dla mnie genialnie wykonana woda, średnie tekstury oraz szarobure środowisko, na które składają się morze, skały, latające potwory, 3 budynki na krzyż i setki żołnierzy. Czekam na prezentację innych map, a zwłaszcza dżunglę, na której mam nadzieję będzie znajdowała się jednocześnie masa obiektów na ekranie, bo na zaprezentowanej planszy jest pusto, po prostu.
Na zmiane kolorystyki nie masz co liczyc taka pewnie jest koncepcja - zeby bylo brudno, surowo, zeby tlo nie przycmiewalo potworkow. Budynkow jest malo bo to sredniowiecze a tam nawet najwieksze aglomeracje swiecily pustami w porowaniau z nastepnymi wiekami. Co do mam to tez mnie juz meczy pokazywanie w kolko tego samego, mos, woda, most, woda. Co to jakas powodz byla a moze akcja dzieje sie podczas Potopu II? Na dzungle bym nie liczyl, jakies lasy/skupiska drzewek moze sie trafia ale nie dzungla

Poza tym jak narazie nie wiadomo czy nawet beda poziomy wylacznie ze stalym ladem. Imo woda i minimalizmy urbanistyczny ma dac poczucie nieskrepowanej swobody i nadac wiekszego znaczenia akcjom powietrznym