Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lair
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
qazar
Co sie tyczy ktora jest ladniejsza czy GOw czy Lair czy bioshock czy Houer of victory, to ja bym sie wstrzymal do premiery wszystkich wiemnionych, narazie wiem o GOw i Bioshock a z dema ani lair ani Hs nie podskakuja do wyzej wimienionych (dema,hs na PSN a lair gralem w demko w platynowym sklepie sony)
szymku
Grałem w GoW, Bioshock i wybacz, ale te gry nie pokazują niczego nadzwyczajnego jeśli chodzi o grafikę... Tzn fakt, wszystko się błyszczy, pixel shadery etc, tekstury (w większości) ok - wszystko to widziałem 3 lata temu na PC - przejadło mi się, Tak czy inaczej do Heavenly Sword jeszcze trochę brakuje]

I naprawdę nie chodzi tu o stronę techniczną (chociaż HS leci z 4 x AA i zaawansowanym postprocessingiem obrazu), ale artystyczną.... HS jest po prostu ... ładny
A wracając do Lair - gra zamiata i technicznie i stylistycznie każdego babola na silniku UT3
GMB
CYTAT(qazar @ 1 09 2007, 19:40) *
Co sie tyczy ktora jest ladniejsza czy GOw czy Lair czy bioshock czy Houer of victory, to ja bym sie wstrzymal do premiery wszystkich wiemnionych, narazie wiem o GOw i Bioshock a z dema ani lair ani Hs nie podskakuja do wyzej wimienionych (dema,hs na PSN a lair gralem w demko w platynowym sklepie sony)

O kurcze, bo widzisz też grałem w demko HS i stwierdzam zupełnie coś innego. HS jest łądniejsze od GoW z tego co dane mi było zobaczyć. Lair widziałem na Full HD TV i zrobił na mnie znacznie większe wrażenie niż GoW. Co do Bioshock'a to się niw wypowiadam bo nie miałem okazji widzieć to na żywo.

Żeby nie było to uważam Gears'y za bardzo ładny graficznie tytul. Ale gdzieniegdzie można spotkać słabsze tekstury no i to niezniszczalne otoczenie. Ogólnie to zgadzam się z PsxExtreme odnośnie tytułów na PS3 (Motor Storm, HS czy Uncharted) to IMO prawdziwe next-genowe gry z oprawą godną tego miana. Jak do tej pory nie zawiodłem się na PE więc myśle że po zobaczeniu wszystkich tytułów, których jeszcze nie widzialem będę miał podobne odczucia do tych z zapowiedzi np. R&C, U:DF, Lair itp. itd.
blantman
'Lair is a beautiful disaster'. hahaha.gif hehe to się uśmiałem smile.gif przynajmniej jednej gry kupować nie muszę więc we wrześniu tyko HS i Halo 3 a reszte kasy na październik;)
Dr.Czekolada
Rada - nie róbcie pochopnych wniosków nt gier które dostały imo dziwne noty (wręcz ciężko je sklasyfikować - jeden serwis da 6/10 a drugi coś koło 9/10) czekajmy aż rodacy, ciut przybliżeni naszym gustem ocenią np tego Lair-a. Albo nie, poczekajmy może aż gra trafi w nasze łapki, bo niezły lol zaliczyliby ludzie któży zarzekają sie tutaj ,,czego nie kupią na termin wrzesień/październik".
squalllestat
Czyżby Lair już sie w USA ukazał...?
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;js...d=1179165803492
blantman
CYTAT(Dr.Czekolada @ 2 09 2007, 14:20) *
Rada - nie róbcie pochopnych wniosków nt gier które dostały imo dziwne noty (wręcz ciężko je sklasyfikować - jeden serwis da 6/10 a drugi coś koło 9/10) czekajmy aż rodacy, ciut przybliżeni naszym gustem ocenią np tego Lair-a. Albo nie, poczekajmy może aż gra trafi w nasze łapki, bo niezły lol zaliczyliby ludzie któży zarzekają sie tutaj ,,czego nie kupią na termin wrzesień/październik".

ja wierze gamespotowi nigdy nie zawiodłem się na grze którą tam oceniono wysoko i też ani razu nie podważyłem niskiej oceny:)
Master JIN
4.9 dostał lair na ign to chyba musi byc crap tongue.gif
the_m
CYTAT
O tak zdecydowanie crap. Przeciez to IGN czy inny GS, to taki znany serwis i w ogole. Bez przesady IMO IGN troche sie zblaznil ta ocena - wszystko pozostale, oprocz sterowania, ocenili na 7-8, a tu nagle werdykt 5, suuper. Jak tam kto chce bo ja nie mam zamiaru przejmowac sie jakims recenzentem za 5 zl co to sobie z padem nie potrafi poradzic ;/
Ale to napewno bedzie crap... wkoncu niskie oceny do czegos zobowiazuja.
Bartg
Ale, jesli recenzent pisze " Gameplay
A bus-like feel and Sixaxis controls kill this game. In wide-open areas, it's okay, but the moment you need precision, you realize you’re screwed -- you can't corner, target or fight well." <- daje 4.5 za gameplay i ma dac wiecej niz 5, mimo, ze grafika jest super ? Mysle, ze ludzie w ign potrafia sobie z padem radzic, zreszta srednia ocen na razie wynosi 60%, glownie dzieki 9/10 w Playu O-o
opall
CYTAT(the_m @ 2 09 2007, 21:12) *
CYTAT
O tak zdecydowanie crap. Przeciez to IGN czy inny GS, to taki znany serwis i w ogole. Bez przesady IMO IGN troche sie zblaznil ta ocena - wszystko pozostale, oprocz sterowania, ocenili na 7-8, a tu nagle werdykt 5, suuper. Jak tam kto chce bo ja nie mam zamiaru przejmowac sie jakims recenzentem za 5 zl co to sobie z padem nie potrafi poradzic ;/

chodzi o to ze gra moze byc naaaaajpiekniejsza wizualnie w calym wszechswiecie, interakcja z otoczeniem i fizyka moze byc porownywalna z ta w realu, dzwiek i muzyka moze zjadac na sniadanie najwieksze majstersztyki w systemie THX...etc. etc.
tylko jakie to wszystko bedzie mialo znaczenie w momencie gdy chwytasz za pada i gra TOTALNIE nie reaguje na Twoje poczynania, albo reaguje w sposob chaotyczny/losowy...tak sie sklada ze gra bedaca graficznym koszmarem moze obronic sie bez problemu gameplayem i sterowaniem ( jedno od drugiego jest raczej zalezne), za to perelka graficzna z koszmarnym sterowaniem raczej nie wywalczy sobie innego miana niz takie np. "beautiful disaster"
Fakt ze GS ostatnio zaczal dziwne wystawiac oceny ( z reszta IGN tez) ale srednia swiatowa pokazuje ze wcale tak bardzo z prawda sie nie mineli jak uwazaja co niektorzy smile.gif vide Heavenly Sword, Lair... a i tak wszystko zawyza na razie magazyn Play tongue.gif
KheeD
CYTAT

Tak, nie umią poradzic sobie z padem, no lol.
Zobaczymy jak to juz kupisz sobie swoja kopie i bedziesz pisal same ochy i ahy, geez.

ohmy.gif
Shadow864
CYTAT(KheeD @ 3 09 2007, 02:26) *
CYTAT

Zobaczymy jak to juz kupisz sobie swoja kopie i bedziesz pisal same ochy i ahy, geez.

ohmy.gif

Słyszalem opinie ze sterowanie poczatkowa sprawia straszne problemy a po jakims czasie nagle okazuje sie byc przyjemne. Czekam na recke w PSX Extreme , ale na 90% jestem pewien ze gra u mnie wyladuje, wkoncu ile jest symulatorow smoczych lotow i epickich smoczych bitew? smile.gif. Zreszta ja to chyba malo wybredny jestem , bo i taki untold legends : dark kingdom co to w nowym neo dostal 5.5/10 mi sie podoba =). P
the_m
CYTAT
tylko jakie to wszystko bedzie mialo znaczenie w momencie gdy chwytasz za pada i gra TOTALNIE nie reaguje na Twoje poczynania, albo reaguje w sposob chaotyczny/losowy..
Recenzentowi IGN chodzilo bardziej o to ze smok jest malo zwrotny (?) i biedak bal sie zeby sobie przypadkiem nadgarstka nie skrecic machajac SixAxisem huh.gif

Aaa... recenzent narzekal jeszcze na lockowanie sie na celu i to moze byc chyba najwiekszy minus w tej grze (no oprocz tego ze jest lekko krotka ale chyba takie juz mamy czasy ze dlugie gry staja sie rzadkoscia ;/ )

CYTAT
za to perelka graficzna z koszmarnym sterowaniem raczej nie wywalczy sobie innego miana niz takie
... klimatyczna gra z TRUDNYM sterowaniem tez sie moze obronic. jak dla mnie Lair klimatycznie jest genialny (somki!) wiec nie przekonuja mnie wynurzenia jakiegos amerykanca-paralityka wink.gif

CYTAT
srednia swiatowa pokazuje ze wcale tak bardzo z prawda sie nie mineli jak uwazaja co niektorzy
Jakby sie przejmowal srednia swiatowa (czy innymi (pipi)ami) to bym w wiele fajnych gier nie zagral wink.gif Ja puki nie sprawdze i nie odczuje tych "niedogodnosci" na wlasnych nadgarstkach do puty bede uwazal Lair za jedna z najlepszych gier tegorocznego okresu swiatecznego smile.gif

CYTAT
Tak, najwidoczniej nie umieją sobie z padem poradzic.
CYTAT
Bardzo mozliwe bo jak dla mnie juz za samo to ze mozna latac smokiem ta gra dostaje u mnie 7 (dalsze podwyzanie za grafike itd.) ;] Co ja poradze ze mi sie tak bardzo podoba. Jezeli jednak sie okaze ze nie da sie w to grac no to bede bardzo zawiedziony.

CYTAT
wkoncu ile jest symulatorow smoczych lotow i epickich smoczych bitew? smile.gif
No wlasnie juz nawet ze wzgledu na ten fakt warto zagrac w LAir wink.gif
Matrox
CYTAT

Gdzie ty widziales takie oceny?? Gra ma srednia 59,9% i to chyba tylko dzieki magazynowi Play ktory dal jej 9 chyba za to, ze to gra na PS3, nawet PSM dal jej 5/10 http://www.gamerankings.com/htmlpages2/929230.asp?q=Lair
the_m
CYTAT
Gdzie ty widziales takie oceny??
Czytaj uwaznie - to sa oceny z recenzji IGN a nie z Gamerankings smile.gif

Lair kolejna ocena tym razem: 9 wink.gif
http://www.599usdollars.com/599usd-reviews-6-lair/

CYTAT
The use of the SIXAXIS controller is not only flawless, but damn fun too. This method of control finally proves that motion control can actually work in real video games.
Widac niektorym machanie SixAxisems wychodzi i nawet, o zgrozo, sie podoba wink.gif

edit
Lair na odpalony na PSP!!!
http://giery.eu/PlayStation-Portable/Newsy...ny-na-PSP-.html

łaaa... woot.gif
Muzyka jest cudowna! biggrin.gif
blantman
ajjjjjjjjj tam smile.gif Ja nie mam nic przeciwko Lair ale recenzje mnie nie przekonały do gry ... Jeżeli kupie to jak stanieje 250 zł za gre z wielkim znakiem zapytania nie dam smile.gif Bioshocka kupiłem dopiero wczoraj kiedy byłem pewny że 259 zł będzie dobrze zainwestowaną kasą smile.gif A było do podparte między innymi crapowatym gamespotem smile.gif no i nie zawiodłem sięwink.gif
Matrox
CYTAT(the_m @ 3 09 2007, 10:56) *
CYTAT
Gdzie ty widziales takie oceny??
Czytaj uwaznie - to sa oceny z recenzji IGN a nie z Gamerankings smile.gif

Faktycznie, zle przeczytalem. Nie zmienia to jednak faktu, ze gra od wiekszosc sewisow/magazynow narazie dostaje po (pipi)e, a nazywanie recenzentow IGN recenzentami za 5zl to jakies nieporozumienie.
Ural
Ten LAIR odpalony na PSP to jakiś wałek pewnie smile.gif.

A co do ocen, to pojawiła się recka na Gamespocie. Pewnie nie poprawi nikomu humoru smile.gif
tewus
mie ta gierka tez nie przekonuje. sterowanie jakos srednio mi spasowalo. trzeba sie naszarpac padem. grafika - hmm, sliczna. smok animowany jest cudownie, cale otoczenie wyglada bajecznie, ale polatalem 10 minut i dalej juz mi sie nie chcialo. samo latanie i plucie fajerbolami jakos do mnie nie przemawia. siakies to takie bescelu...
qazar
CYTAT(szymku @ 1 09 2007, 23:17) *
Grałem w GoW, Bioshock i wybacz, ale te gry nie pokazują niczego nadzwyczajnego jeśli chodzi o grafikę... Tzn fakt, wszystko się błyszczy, pixel shadery etc, tekstury (w większości) ok - wszystko to widziałem 3 lata temu na PC - przejadło mi się, Tak czy inaczej do Heavenly Sword jeszcze trochę brakuje]

I naprawdę nie chodzi tu o stronę techniczną (chociaż HS leci z 4 x AA i zaawansowanym postprocessingiem obrazu), ale artystyczną.... HS jest po prostu ... ładny
A wracając do Lair - gra zamiata i technicznie i stylistycznie każdego babola na silniku UT3

Wybacz ale piszesz bzdury niemilosierne:/

Ech co do lair udalo mi sie pograc duzej w demko w sklepie sony , chodz graficznie jest utrzymany wysoki poziom grafika i muzyka tak faktycznie sterowanie jest bardzo mhmm specyficzne confused.gif a haos z lekka ciezki do opanowania, niestety gra wyleciala z mojeli listyzamawiam warhawka biggrin.gif
da$io
O kurcze to ładnie pojechali! Chyba nie ma sensu się pienić jezeli w większości magazynów oceny w okolicach piątki, to coś w tym jest! Najczęsciej padający zarzut: to ładnie wyglądający film a nie gra mellow.gif No cóż bywa, gra nie podniecała mnie zbytnio więc straty nie czuje wielkiej!!!
qazar
spoko nie ma co rozdzierac szat, jedni kupia inni kupia HS,warhawka,ect. moze sie pojawi za mniejsze $ na allegro w sma raz do lykniecia biggrin.gif
adamcky
Szczerze powiedziawszy to niewiem o co Wam teraz chodzi... Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze ta gra to jakies nieporozumienie. Nie wiem co ludzie w niej widzieli/widza, ale ja zawiedziony ani zdziwiony nie jestem...
YETI
Gra dostała 8/10 w zapowiedzi w któryms z numerów PSXE. Czekam na recenzje N+ i PSXE, moze cos bedzie z tej gry.
the_m
CYTAT
Gra dostała 8/10 w zapowiedzi w któryms z numerów PSXE. Czekam na recenzje N+ i PSXE, moze cos bedzie z tej gry.
No wlasnie ta 8 jakos tak nie pasuje do tej fali 5-6. PE wystawilo ta ocena na podstawie bety(?) wiec chyba te sterowanie takie zle nie jest - no chyba ze je posuli w finalnej wersji wink.gif Ja wierze w Lair. Moze nawet w 8/10 w PE dostanie tak jak bylo w tescie smile.gif
chelcho
Zobaczcie, że opinie graczy o Lair nie są już takie złe - ci którzy grali i załapali sterowanie dają grze 7,5-8/10 dziwiąc się jak można było dać tak niską notę (ign, 1up).
Może trzeba do Lair podejść jak do nowości, która po prostu musi się upowszechnić
Pabelek
Może po prostu większość graczy za największy plus bierze świetną oprawę, na niej się skupia i nie zwraca takiej szczególnej uwagi na sterowanie i ogólnie poważniejsze wady Lair. Co by nie mówić oprawa w tej grze ma klase. IGN, GS, 1.up z kolei kieruje się przed wszystkim oceną mechaniki.
qazar
ej bo zaraz sie okaze ze cos nie tengens z nowym line-up Sony, poczekajmy i sami ocenmy wink.gif za duzo pisania o grach, ktore sie nie pojawily jeszcze,za duzo teori(wiekszosci spiskowych;)) za malo konkretow biggrin.gif
the_m
qazar ale to przeciez cala esencja Sonyboyzmu wink.gif Sony, sOny, soNy, sonY. Sony nie oszuka, Sony nie zdradzi, Sony nade wszystko! [382]bow.gif

Juz mowiac serio, to chyba na prawde trzeba wrzucic na wstrzymanie i pozekac do premiery, a nie przekrzykiwac sie na podstawie subiektywnych recenzji.
Co nie zmienia faktu ze Lair jest jazzy wink.gif
Adiunson
Dla mnie nie jest to gra godna uwagi.Ta gra nie ma nic poza grafika to jest gra na 6h .Mialem panzera dragon orta i po 6h przeszedlem gre>Po 3 przejsciach nie zamierzam do tej gry wracac.Dla mnie ta gra moze dostac 9 tak jak panzer.Narazie ps3 jest czarnym pudlem sluzacym do pochwalenia sie przed kolegami i to tylko bo ta konsola gier nie ma i dlugo nie bedzie dopoki doputy nie wyjdzie mgs4 ETO WSJO
walek
Gamespot też nie lubi smoków. Czy to "fochy" recenzentów sprawiły, ze mamy tak niskie oceny? Ja mysle, ze nie...

http://www.gamespot.com/ps3/action/lair/re...tml?sid=6178017

But great visuals and sound mean absolutely nothing in Lair. Factor 5 should have made a movie--not a game. This is the ultimate example of how gameplay suffers when all the work goes into making everything look pretty.

Hiv pomagał koledze pisać recke. smile.gif
Adiunson
Dla mnie nie jest to gra godna uwagi.Ta gra nie ma nic poza grafika to jest gra na 6h .Mialem panzera dragon orta i po 6h przeszedlem gre>Po 3 przejsciach nie zamierzam do tej gry wracac.Dla mnie ta gra moze dostac 9 tak jak panzer.Narazie ps3 jest czarnym pudlem sluzacym do pochwalenia sie przed kolegami i to tylko bo ta konsola gier nie ma i dlugo nie bedzie dopoki doputy nie wyjdzie mgs4 ETO WSJO
KOMODO
Jestem szczerze zaskoczony tak niskimi notami. Pogralem troche w demko i wypadlo fajnie. Na 7+/8 gdzies tak. Ladna grafika, DOBRE sterowanie i ogolnie jest ciekawie. Czemu sterowanie jest zle? Pad ladnie reagowal na wychylenia i kilka sekund wystarczylo bym przywyknal i bez problemu "ostrzelal" ten okret ktory sobie zyczylem. Mialem skladac pre-order. Teraz zwatpilem:/.
Ural
Bo z tą grą problemem jest sterowanie - tj. 1) trzeba potrafić sterować (jest o tym filmik wklejam tu: http://ie.youtube.com/watch?v=fxPKXfRRNAY&eurl=), 2) sterowanie musi przypasić. Mnie akurat sterowanie nie przeszkadzało i z tego co pograłem nie była to gra na 4.5/10. Ale też na 8/10 bym jej na pewno nie ocenił. Słowem - zależy od tego, czy załapie się sterowanko. Ja myślę, że problem w tej grze jest taki, że to pierwsza gra, która wymaga tilta z Sixaxisa - dlatego ludzie nie są przyzwyczajeni. Moja rada - pograć (jeśli ktoś ma możliwość) i samemu ocenić.
grzes_l
Ja mysle ze bedzie super. Tym bardziej, ze w MS gralem na poczatku korzystajac z tiltow, bardzo sobie chwalac ich intuicyjnosc.
Wkurza mnie krytykowanie sixaxisa przez konsolowych burakow dla ktorych wszystko musi byc na galach...
Z reszta pamietam jak wszyscy "fachowcy" bylli sceptyczni w stosunku do Wii, a dzis rynek smieje im sie w twarz. Byc moze i w tym wypadku rynek rozesmieje im sie w twarz.
qazar
CYTAT(grzes_l @ 4 09 2007, 08:39) *
Ja mysle ze bedzie super. Tym bardziej, ze w MS gralem na poczatku korzystajac z tiltow, bardzo sobie chwalac ich intuicyjnosc.
Wkurza mnie krytykowanie sixaxisa przez konsolowych burakow dla ktorych wszystko musi byc na galach...
Z reszta pamietam jak wszyscy "fachowcy" bylli sceptyczni w stosunku do Wii, a dzis rynek smieje im sie w twarz. Byc moze i w tym wypadku rynek rozesmieje im sie w twarz.

mozesz pisac nie obrazajc innych czy to przewyzsza twoje mozliwosci intelektualne ?
YETI
PSU
8.5/10

Pros

* + Unparalleled graphics
* + Astonishing storyline and incredible soundtrack
* + Great Sixaxis controls and precision aiming

Cons

* - Linear gameplay makes for a slight tease
* - FMV's instead of live real-time cinematics
* - Moderate replayability

http://www.psu.com/Lair-Review-Review--a0001164-p0.php
grzes_l
CYTAT(qazar @ 4 09 2007, 15:39) *
mozesz pisac nie obrazajc innych czy to przewyzsza twoje mozliwosci intelektualne ?

Co Cie obrazilo? Badz Twoje mozliwosci intelektualne?
froniu
z tego co wyczytałem w komentarzach ludzi co grają już w Lair jeśli sie podepnie pada z ps2 przez usb adapter pod port 1 w ps3 to można grac analogami smile.gif wiec może to być rozwiązanie dla tych co będą mieć problemy z graniem sixaxisem ! zresztą z tego co pierwsi nabywcy piszą sterowanie jest tylko na początku ciężkie ale szybko sie można przyzwyczaić i gra jest całkiem niezła i przyjemna. Czekam na demko żeby sprawdzić jak to wygląda w praniu i wtedy może zdecyduje sie na zakup ! wiadomo może kiedy pojawi sie na psn ?
FobiAone
ten Filmik co wstawił Ural i te wasze komenty , uratowały moją nadzieję co do tego tytułłu. Nidy niemaięłm pograć smokiem jedynie Spyro tongue.gif (ale to inna bajka). Więc mam duża chrapke na ten tytuł.
KOMODO
Jesli rzeczywiscie przez sterowanie gra zebrala tak niskie noty to nie mam slow. Smok jest bardzo czuly na wychylenia i lekkie plynne spokojne ruchy sprowadzaja sie doskonale. To wlasnie najwiekszy bajer tej gry, nie wiem czemu sie go czepiaja. Fakt faktem, "tilt" to troche nowosc jesli chodzi o tradycyjne pady (pomijam willot i gruche) i poczatkowo moze byc dziwnie, zwlaszcza ze poki co gry slabo go wykorzystuja. Ot, w takim Resistance mozesz go wykorzystac np. zeby pociagnac stworowi w zeby jesli sie do Ciebie dossa. Slabe wykorzystanie, stad nieprzyzwyczajenie ludzi. Jednak potencjal tego gadzetu pokazal znakomicie... Super Dub 'n' Rub czy jakos tak. Gra w ktorej sterujesz "tacka" pelna wody, a na ktorej to powierzchni unosi sie gumowa kaczka. Niczym w super monkey ball manerwujesz tacka, by po "szarpnieciu" kaczka podskoczyla. Wypada to swietnie i naprawde realistycznie. Po krotkim treningu z zabawa poradzila sobie nawet moja mama przechodzac wszytskie 5 leveli demowki "kaczek". Moze dlatego sterowanie w Lair mnie nie zaskoczylo? Niemniej widzialem reakcje ciemniakow. Dwoch "garniturowcow" dossalo sie do standu z Lair (gralem obok) i zawziecie manewrowalo galkami, krecac jedynie kamera. "You have to use tilt" powiedzialem i zademonstrowalem. Inteligent poszarpal jak na zapodanym przez Urala filmiku (w caly swiat, jakby walczyl na miecze z pomoca wiilota) i po doslownie 10 sekundach odszedl. Nie wiem czy zdolnosci manualne zachodnich recenzentow sa tak przytepione czy gra rzeczywiscie slaba. Poczekam na jakas "pewniejsza" recenzje;).
Zeratul
http://www.599usdollars.com/?cat=14

Lair 9/10 HS 10/10 hahaha.gif
mobie
CYTAT(Zeratul @ 4 09 2007, 19:14) *

i co w tym takiego śmiesznego? przecież strona z linku jest żałosna.
Incognitos
CYTAT(Zeratul @ 4 09 2007, 19:14) *

Co to za strona?? Widzieliście jak ocenili Bioshocka i Gears of War ?? smile.gif crapy... wink.gif
walek
CYTAT(KOMODO @ 4 09 2007, 19:53) *
Jesli rzeczywiscie przez sterowanie gra zebrala tak niskie noty to nie mam slow. Smok jest bardzo czuly na wychylenia i lekkie plynne spokojne ruchy sprowadzaja sie doskonale. To wlasnie najwiekszy bajer tej gry, nie wiem czemu sie go czepiaja.

Nie tylko sterowanie. Wiele recenzetów narzeka, ze twój smok jest jak "broń nuklearna" w walce na noże. I tu nie chodzi nawet o poziom trudności. Po prostu latając tym smokiem, gracz czuje się tak jakby dosiadał F16, niszcząc te mizerne meserschmity i spitfire'y. A poza tym, jak wczesniej w ty topicu wspomniałem, gra posiada tyle elemntów "cinematic", ze byłoby lepiej z tego szpila zrobić film, niz gre. Przyjmijcie do wiadomości fakt, ze Factor5 zrobił gre srednią, z ambicjami na killer'a. smile.gif
chelcho
Nowy update poprawia sterowanie 6axis-em w Lair - szybsza reakcja na ruchy pada: http://youtube.com/watch?v=hXhdraEvShk
szymku
CYTAT
Co to za strona?? Widzieliście jak ocenili Bioshocka i Gears of War ?? smile.gif crapy... wink.gif

Nie bierz tej strony na poważnie... Z tego co słyszałem to po prostu zbijają się tam z fanboyów Sony.... (cholera, wychodzi na to, że ze mnie też)
YETI
Kolejne całkiem dobra ocena

GameInformer 7.25/10
Soul
Nie pocieszaj się Yeti ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.