Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lair
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
qazar
CYTAT(YETI @ 5 09 2007, 18:51) *
Kolejne całkiem dobra ocena

GameInformer 7.25/10

Jak dla gry tak jak dla potecialnego mega hitu to porazka wink.gif
YETI
CYTAT(qazar @ 5 09 2007, 19:03) *
Jak dla gry tak jak dla potecialnego mega hitu to porazka wink.gif

Jak dla gry, która przez niektóe servisy zostałą oceniona 5, to dobra ocena.
Soul
Miała być nie wiadomo jaka gra , a jest średniak .
KOMODO
Trzeba wiec bedzie poczekac na "splatynienie" bo zal kartkowac 2 stow za sredniaka, ew. ponadprzecietniaka. BTW, wie ktos co z seria platynowa na PS3? Nie powinno sie juz pokazac?
Deadeye
CYTAT(KOMODO @ 5 09 2007, 19:23) *
Trzeba wiec bedzie poczekac na "splatynienie" bo zal kartkowac 2 stow za sredniaka, ew. ponadprzecietniaka. BTW, wie ktos co z seria platynowa na PS3? Nie powinno sie juz pokazac?

odpowiednik platyny pojawi sie pewnie gdy starter pack zniknie ze sklepow, bo teraz wszystkie gry ktore trafilyby do platyny sa dostepne w starter packu, wiec nie ma sensu sprzedawac ich taniej.
Incognitos
CYTAT(Soul @ 5 09 2007, 19:09) *

Jeżeli widzę previev w PSX Extreme na 8 to chyba wiadomo, że mega hitu nie będzie... i w sumie to wiadomo od 2-3 miesięcy... żadna nowość. Ogólnie rzeczywiście jest to średniak ale w niektórych punktach jak np. grafika, muzyka gra jest jedną z najlepszych na next-geny, a dodatkowym plusem jest to, że latasz smokiem, z czym się osobiście jeszcze nie spotkałem. Nie rozumiem tylko dlaczego tak Ci zależy na tym, żeby np. Yeti tej gry nie kupił ... opinie ludzi, którzy grali w tę gre są na mocne 8. Jestem przekonany, że ta gra może jeszcze nieraz pozytywnie zaskoczyć jej kupców. Mamy czasy gdzie sterowanie może zmienić jeden dobry patch, to nie PS2.

PS: " Wiele recenzetów narzeka, ze twój smok jest jak "broń nuklearna" w walce na noże. I tu nie chodzi nawet o poziom trudności. Po prostu latając tym smokiem, gracz czuje się tak jakby dosiadał F16, niszcząc te mizerne meserschmity i spitfire'y" - dla mnie to zaleta, bo właśnie tak sobie wyobrażam smoka - PODNIEBNA POTĘGA.
Soul
Nie ja po prostu nie czaje :D skąd ludzie biorą pewny fakty , w tym przypadku coś tego typu " Nie rozumiem tylko dlaczego tak Ci zależy na tym, żeby np. Yeti tej gry nie kupił " Gdzie ja napisałem że mi na tym zależy ?! ;> anyway to jego sprawa , kupuje co chce ,jego broszka:) Ja piszę tylko żeby się nie pocieszał :P A to że Lair ma ładną grafę wie każdy , nie od dziś , tyle że nie samą grafą człowiek żyje ,. Gra ta miała nadrabiać wszystkim , niestety nie dali rady, a co do gry to było już coś takiego zwało się Pancer Dragon Orta ;]
qazar
Tam tez byla piekna grafika, potezny smok i ataki ogniste wink.gif
Soul
No i gra na tamte lata była kozakiem ;) Zbierała wysokie noty.
artb1
CYTAT(qazar @ 5 09 2007, 20:18) *
Tam tez byla piekna grafika, potezny smok i ataki ogniste wink.gif

witam
Po co ta cała gadka jaki bedzie Lair to sie okaże jak kazdy zagra,ja za ok 7 dni bede miał gierke w domu wiec po krótkim ograniu dam wam znac co i jak,bede miał region free wiec zobaczymy jak to sterowanie sie sprawdza w praniu,mam tez pada z kablem na usb wiec mozna spróbowac gry na gałkach,jak tylko dostane ją w swoje łapska szybko opisze jakie wrazenia.
pozdro
YETI
Problem z sterowaniem rozwiązany.
Lair Controls Improved After PS3 1.92 Firmware Update
http://youtube.com/watch?v=hXhdraEvShk

Brak jakichkolwiek opóźnień.
Dr.Czekolada
No, i to rozumiem smile.gif. Ktoś obeznany mniej więcej, zamiast zrzędzenia - ,,bo IGN dało 6/10" czy ile tam confused.gif.
the_m
CYTAT
Wiele recenzetów narzeka, ze twój smok jest jak "broń nuklearna" w walce na noże. I tu nie chodzi nawet o poziom trudności. Po prostu latając tym smokiem, gracz czuje się tak jakby dosiadał F16, niszcząc te mizerne meserschmity i spitfire'y. A poza tym, jak wczesniej w ty topicu wspomniałem, gra posiada tyle elemntów "cinematic", ze byłoby lepiej z tego szpila zrobić film, niz gre. Przyjmijcie do wiadomości fakt, ze Factor5 zrobił gre srednią, z ambicjami na killer'a.
Uwielbia takie argumenty w recenzjach - bo zupa byla za slona, po takich wydumanych tekstach widac ze namnozylo sie recenzentow za 5 zl. Kurde czego oni sie tak czepili tego smoka, ze za molo zwrotny, ze za silny, za ma nieparzysta ilosc lusek - co to ma byc? To jest smok czy motylek? Smok ma byc potezny ma siac zniszczeni i smierc, drewniany statek dla ognistej kuli smoka nie powinien byc przeszkoada. To jest smok a nie taki co musi naparzac nie wiadomo jak dlugo w statek zeby go zniszczyc. Smok to JEST bron nuklearna w walce na noze i do tego smok ma sluzyc! smile.gif

CYTAT
Ile razy jeszcze te slowa padna w tym temacie? 100? 200? 1 000 500? Gra mialabyc nie wiadomo jaka, a jaka gra taka nie miala byc? Czepili sie ja rzep smoczego ogonu. Ludzie spokojnie, nie chcesz to nie graj - zagraj i wtedy gnoj albo chwal.

CYTAT
Ja piszę tylko żeby się nie pocieszał tongue.gif A to że Lair ma ładną grafę wie każdy , nie od dziś , tyle że nie samą grafą człowiek żyje ,. Gra ta miała nadrabiać wszystkim , niestety nie dali rady, a co do gry to było już coś takiego zwało się Pancer Dragon Orta ;]
No sorry ale ile gier uratowala piekna grafika nad ktora rzesze sie rozplywaly? Zeby nie szukac dalego, gra ktorej wygladem wycieraja sobie twarz chyba wszyscy, Gyrosy. Gearsy to tylko grafika, poza tym gra nie oferuje niczego super extra (owszem przyjemnie sie gra ale...), wiec tak jakby o co chodzi?

smile.gif

edit
PSU 8.5/10 http://www.psu.com/Lair-Review--a0001164-p0.php hyh.gif

Pros (+)
+ Unparalleled graphics
+ Astonishing storyline and incredible soundtrack
+ Great Sixaxis controls and precision aiming
(widac niektorzy opanowali 6axisa;) )
Cons (-)
- Linear gameplay makes for a slight tease
- FMV's instead of live real-time cinematics (doniedawna ludzie jeczeli na widok "filmowej" gry a teraz to wada unsure.gif )
- Moderate replayability
Yaxa
No sorry ale teraz to dowaliles, girsy to tylko grafika... To pewnie dlatego tyle osob gra w ta gre od kilku miechow non-stop, ogladaja lokacje...
the_m
Yaxa a co takiego przelomowego jest w Gyrosach? Z reszta nie bede sie klucil - napisalem ze przyjemnie sie gra bo to dobra gra i tyle. A ludzie graja bo to najladniejsza gra na XO, bo to fajna strzelanka i dlatego ze byla mega rohypeowana i sie sprzedala smile.gif (wiem ze moja opinia godzi w swiatopoglad niektorych ludzi ale co zrobic)
Sorry za offtopic wink.gif
Heviro (Fanboy BDG)
the m trudno się nie zgodzić trzeba też powiedzieć ,że GoW wyszedł w idealnym momencie( Ludzie czekali na prawdziwą next genową oprawę , ostry gameplay itd )

Ale wracając do Laira jestem bardzo ciekawy tej gry nie o tyle jak się prezentuje co sterowanie się sprawuje Muszę powiedzieć ,że gra mnie bardzo intryguje bo uwielbiam smoki i z przyjemnością polatam sobie potężnym smokiem a nie pod pakowanym chocobo smile.gif. Czekałem na Panzer Dragona w nowych szatach i otwartym gameplayu .mam nadzieje że lair jest tym na co czekałem .
Poczekajmy na oceny( w Neo i Extreme )i na paczki z ameryki naszych braci z forum oni ocenią te grę i zdadzą relacje co i jak . Poczekajmy
Incognitos
Sterowanie jest do bani i nie da sie opanować po prostu!! Dajcie 2/10 bo 5 to za dużo - http://www.gametrailers.com/player/usermovies/102635.html wink.gif a tak na serio nie widziałem sterowania przed updatem ale teraz wygląda miodzio.
qazar
m nie przesadzaj co-op w GOW jest znakomity i mowisz, jak bys gre widzial tylko na filmikach wink.gif moze ci sie nie podobac ale nie pisz bzdur wink.gifbiggrin.gif ja licze na polskie recenzje tej gry i wtedy ostatecznie podejme decyzje, pozatym zawsze mozna przejsc i gre odsprzedac , aha mnie sterowanie sie podobalo juz w demie ,wiec argument o kiepskim sterowaniu raczej puszczam mimo uszu ;D
Jakim
tak swoją drogą to gdzie ty w demko Laira szpilałeś?
KOMODO
W demo mozna bylo zagrac na Games Convention, wystarczyli sie przejechac te "pare" km;).
the_m
CYTAT
m nie przesadzaj co-op w GOW jest znakomity i mowisz
Oj, co-op zawsze (prawie) jest swietny (nie ma to jak zywy kompan), w Gyrosy tylko tak gralem (no i chwile w singla) ale powtarzam - gra jest dobra (co-op, singiel itd gra sie bardzo dobrze) ale niczym poza grafika nie zaskakuje (tylko grafika wyroznia(la) ta gre), wszystko juz bylo - wiec dlaczego po Lair wszyscy oczekiwali nie wiadomo czego? Lair powala grafika, ma nowatorskie (jak narazie) sterowanie i jakos nie moge pojac dlaczego ta gra dostaje taki dziwne (IMO) noty od zagranicznych serwisow-gigantow vide IGN czy GS. No ale nie kazdy lubi miec "nuklearnego" smoka, niktorzy wola "nuklearnych" sterydziarzy wink.gif
walek
Gametrailers też się nie szczypał, i nie dał Lair taryfy ulgowej, oceniając gre na 6. http://www.gametrailers.com/player/24532.html

Nie przejmujcie się, jak Kali zrecenzuje gre, to na pewno nie zejdzie poniżej ósemki. Sony daje ciała... narazie. smile.gif
KOMODO
Aha, Sony. To wlasnie lubie - jesli wychodzi crapna jakis sprzet to wina producenta sprzetu. Ogladalem ostatnio zly film w kinie, chyba podam kino do sadu bo to jego wina ze film byl cienki. Zlitujcie sie z ta "wojenka", obozami Sony i MS, wyzywaniem sie od fanboyow itp. Szalenstwo.
chelcho
Jedynym wyjściem jest demo na PSS. Wtedy każdy mógłby spróbować i wyrobić sobie opinie o grze, a raczej o sterowaniu i celowaniu, bo do nich było najwięcej zastrzeżeń.
Lair jest chyba najbardziej kontrowersyjną grą jaką widziałem, co robi grze sporą reklamę, tyle że niekoniecznie pozytywną.
Z drugiej strony trzeba zauważyć jak obecnie recenzowane są gry: szybko, liczy się pierwsze wrażenie i dajemy następną. Sporo recenzji powstaje też na podstawie innych i są po prostu powielane Sądzę, że większość recenzentów nie przeszła takiego Obliviona, a pewnie dała mu 9,5/10 , bo pewnie nie wypadało dać inaczej. Pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne, ale im dalej tym gorzej: wszytko takie nijakie, płaskie i powtarzalne. Prowadzenie rozmowy z innymi postaciami jest wręcz fatalna i sprowadza się do mechanicznego przeklikania przez dostępne wątki - i to ma być RPG??? Tej grze bliżej do Diablo niż Fallaout-a.
Ogólnie myślę, że kierowanie się recenzjami i tzwn. hype jest czasami bardzo zwodnicze i nie należy mieszać z błotem gry w którą się nie grało.
Ural
Dobrze powiedziane! Podpisuję się pod tym wszystkimi członkami smile.gif.
the_m
Lair Hot Coffee wink.gif Oto co bylo ukryte gdzies tam w menusach Laira tongue.gif

CYTAT
Gametrailers też się nie szczypał
Jedyna nowoscia jakiej mozna sie dowiedziec z tej recki to chrupiaca animacja/niewydajny engine - reszta zarzutow nie znalazla poparcia w tej videorecenzji (nie liczac bugow ktore na dobra sprawe mozna znalezc w kazdej grze i nagrac do takiej recenzji wink.gif )

CYTAT
Jedynym wyjściem jest demo na PSS.
Dziwne ze do tej pory sie nie pokazalo- wtedy w koncu widomo by bylo kto ma racje, czy recenzenci dajacy grze 5-6 czy gracze oceniajacy ja na 7-8 smile.gif
Yano
ehh racka na gametrailers potwierdzila wszystkie moje obawy...

liczyłem na mega za(pipi)istą gry ale okazuje sie ze wyszlo dokladnie to czego sie obawialem.. niedorobiona i za krotka z kilkoma bledami ktore skutecznie odstraszają..

coz , narazie i tak nie mam ps3 wiec jakos to zniose, ale mysalem ze moze wlasnie dla tej gry kupie konsole..

moze kupie dla drugiej czesci jesli ją dobracują tongue.gif
Nexus-6
Dobra. To olejmy wszelkie recenzje. Tak w ogóle to przestańmy kupować PSX Extreme'a bo i po co kupować skoro recenzje zgredów jak rozumiem też nie są w ogóle miarodajne...
A na serio - tak ciężko uznać ze gra którą hajpowano na system sellera i wielki hit na PS3 okazał się po prostu słabą grą? Czemu dopiero teraz nagle wybuchła taka zmasowana krytyka serwisów i magazynów które ośmieliły się dać takie a nie inne oceny Lair?
Jasne, pewnie tylko ten cały PLAY jest fachowy i rzetelny bo dał Lair 9/10 - reszta się nie zna. Te reakcje mi trochę przypominają reakcje na reckę MGS 2 HIVa. Też wtedy po nim jechali bo się "nie zna"... tongue.gif
Yaxa
Bo sie nie zna smile.gif
A co do animacji to na recenzji z gametrailers wyraznie widac dropy.
the_m
... Lair jest przeklete!
Apparently it all started in 2005 before the first official PS3 demo real was unveiled. They only got the demo to Sony at the last minute, and it turned out to be a lot "darker" than Sony expected.
CYTAT(Factor 5 President @ Julian Eggebrecht)
"They showed the material at the last minute to [former Sony Computer Entertainment President Ken] Kutaragi-san, who didn't see a thing and bounced us off the [PS3's demo] reel," he said. "That's why the first tech-trailer was shown at the PlayStation meeting a few months later. That was the start of one catastrophe after the other -- deaths in the family at the worst time [and] sudden surgeries for key members, which bounced the technology off-track. And just in general, every single time there was a crucial delivery, something bizarre went wrong -- all the way to power outages when writing the master disks[...] Ah the blame game. It's really a shame this game didn't turn out well, and I'm sure in retrospect you can find lots of things to "blame" it on, but I suppose the thing to do is learn from the bad, and turn it into the good."

info:
[1] [2]

Juz wiadomo dlaczego ta gra dostaje tak niskie noty w recenzjach- to czesc przeklenstwa, wiec jesli nie chces byc przeklety nie kupuj tej gry, a tym bardziej PS3!
Mastah27
http://ps3.ign.com/articles/818/818597p1.html

Sony rozesłało 21 stronicowy "Poradnik recenzenta Lair", w którym 6 stron poświęcono sterowaniu. Reszta to ilustracje, szczegółowe informacje o scenariuszu, bohaterach i smokach.
YETI
buhahah laugh.gif
dobre
the_m
Troche sie z tym spoznili wink.gif Nie sadze zeby to cos dalo oprocz powodow do smiechu tongue.gif
Wielki LOL dla Sony/Factor 5 za tworcze myslenie wink.gif
Zeratul
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=36435

szkoda, ze gry-online to opisaly, przydaloby sie bardziej wiarygodne zrodlo. Ale i tak LOL hahaha.gif
the_m
Zeratul radze czasem czytac posty innych - zobacz na poczatek tej strony wink.gif

Sony daje czadu - do tej pory mnei ta akcja rozbraja icon_t_lol.gif
Soul
Może Factor 5 , po tym wszystkim wróci do Nintendo i Star Warsów ninja.gif
Maiden
x D

Bez kitu dobra beczka, w sumie ciekaw byłem tej ale... LOOOOL po prostu biggrin.gif
Rzeczywiście niech robią lepiej 3 KoToRa smile.gif
Yuki
ja tam mysle ze w Laira i tak zagram....poniewaz to ze gra komus nie przypasila nie znaczy ze mnie nie przypasi.....sterowanie to rzecz gustu, to ze recenzenci grac nie potrafia nie oznacza ze ktos z graczy nie pojmie sterowania

ile to juz gier bylo slabo ocenianych przez recenzentow, pisma i fora internetowe a ktore okazaly sie porzadnymi grami ?...mysle ze sporo
ogqozo
CYTAT(Maiden @ 10 09 2007, 08:01) *
x D

Bez kitu dobra beczka, w sumie ciekaw byłem tej ale... LOOOOL po prostu biggrin.gif
Rzeczywiście niech robią lepiej 3 KoToRa smile.gif

Trzecie co?
Yuki
nie wiesz co to KOTOR? wtf.gif blink.gif

Star Wars: Knight of the Old Republic.....slawny rpg dziejacy sie w swiecie star wars ktory zostal wydany na Xbox i PC, wyszly juz 2 czesci tej gry...

Naprawde jej nie znasz czy sobie jaja robisz?
Soul
Tak czy siak KOTRA nie robi Factor 5, tylko panowie od Mass Effectu.
the_m
Hehe o tak niech Factor 5 wroci do Ninny, i jak zrobi Lair na Wii to wszyscy beda jeczec z zachytu na innowacyjnym sterowanie tongue.gif hehe (sry nie mogle sie powstrzymac)

F5 robili bodajze SW:Rogue Squadron i kilka innych gier opartych na SW - SW: KotOR jest produktem Bioware smile.gif
konstant
Czek dys ałt:

http://www.allegro.pl/item242867620_lair_n...najtaniej_.html

350zl sorcerer.gif
Dr.Czekolada
Hahahah- i co ?, LAIR chyba jednak nie taki straszny ? tongue.gif. Ale ja wole poczekać na wersja PAL .
Łebi
CYTAT(konstant @ 16 09 2007, 11:17) *

Już pięciu napaleńców kupiło hehe LOL, niektórzy to chyba za dużo kasy mają. Też się nie mogę doczekać ale te "parę" dni mnie nie zbawi, pozatym najpierw recenzja w PE musi być smile.gif
YETI
Na PS Store, możecie ściągnąc za darmo jeden z kawałków z Lair. Muzyka daje rade!
artb1
witam
tak jak obiecałem opisze troche blizej Laira bo dzisiaj doszła do mnie przesyłka ze stanów i był tam Lair
Po pierwsze primo;
grafika pierwsza liga i tu nie ma co gadać !!!
Po drugie primo;
bardzo fajna fabuła i historia do przejscia ale zaznaczam nie dla wszystkich,trzeba lubić te klimaty smoki,rycerze itd...
Po trzecie primo;
sterowanie na początku przeraża ale po ok.20 min tnie sie jak strzała(update 1.92)bardzo pomaga i gra naprawde przynosi sporo frajdy i niezłej zabawy
takich gier mi własnie brakuje na 360
Bardzo fajne lokacje i zróznicowanie terenu na jakim działasz,walki smoków to istna bitwa powietrzna a pojedynki 1 vs 1 to bajka dla oka !!!!
Widoki jakie uswiadczysz to jak w pieknej basni,trzeba zobaczyc zeby uwierzyc !!! Gra średnio trudna,nie wywołuje chęci rzucenia padem w tv aczkolwiek boss z którym walczyłem troche mnie wymeczył.
Minusy jakie narazie wypatrzyłem to;
-sterowanie tylko na początku
-sporadycznie lekkie dropy animacji przy wiekszej zadymie
-blado rozwiązane walki z piechotą(stoja jak pionki i czekaja na swoja kolej)
-brak online
To tyle jak na dwie godziny grania,jak dla mnie gra na 8,jak dla mnie bo ja lubie takie klimaty,jednak nie kazdemu moze to przypasić,
na poczatku razi sterowanie ale mozna grac na analogach lecz traci sie wtedy niektóre akrobacje powietrzne,po krótkim treningu gra sie bardzo dobrze,
Osobiscie nie załuje kupna tej gry,lubisz te klimaty kup,nie lubisz daj sobie spokój,ja jestem zaj..... zadowolony !!!
Wiecej opisze jak skoncze gre !!!
pozdrawiam
rkBrain
Sterowanie to kwestia przyzwyczajenia. Nie wiem czemu się tak przyczepili tego aspektu. Instrukcje dla ułomnych recenzentów, marvelous!!! Bardzo dobrze, że wykpili tych idiotów. Zjechali świetnie zapowiadającą się grę tylko dlatego, że nie potrafili w nią grać. Lair jest w kilku aspektach innowacyjny, dlatego stawiam go wyżej od Heavenly Sword, który jest jedynie solidną rzemieślniczą robotą.
YETI
ps3site.pl
7.5/10
http://www.ps3site.pl/lair-recenzja

Reklama
http://www.ps3site.pl/smocza-reklama
Incognitos
Jestem po dwóch 2-3 godzinnych sesjach z Lair...
Po pierwsze jak ma się kwestia, o której najwięcej się ostatnio mówiło, czyli sterowanie... Nie wiem czy jestem ewenementem ale nie sprawia mi najmniejszych problemów, racja system lockowania nie działa z daleka ale.... no właśnie jeżeli gra jest tak skonstruowana, że pole widzenia jest bardzo duże widzimy wszystko aż po horyzont to nie dziwne że z 300 metrów jeżeli na niebie jest ze 30 smoków nie można namierzać, trzeba spokojnie podlecieć bliżej (strzelać i to celnie i tak można wcześniej bo jest mini auto aiming) i wtedy wszystko elegencko zrównać z ziemią a może z niebem wink.gif
Jeżeli chodzi o chaos o którym też się sporo mówiło to wygląda to ala walki powietrzne z udziałem myśliwców, nieraz ciężko się połapać skąd Cię atakują bo za nim się odwrócisz to przeciwnik może być już gdzie indziej ale czy to wada?? Jeżeli lecisz na siebie z przeciwnikiem i się mijacie to robisz szybką zawrotkę ale przeciwnik może zrobić to samo i znowu masz go za sobą ... ale chyba bezsensem byłoby gdyby po zawrotce przeciwnik dalej leciał a ty mógłbyś go zdjąć serią w plecy więc czasem trzeba kawałek odlecieć zrobić nawrót i dopiero zaatakować (jak dla mnie to logiczne tak przecież wyglądają walki w powietrzu).
Feeling z zabawy tiltem jest NIESAMOWITY i jeżeli ktoś uważa, że lepiej sterowało by się gałkami po prostu nie grał w tę grę.
Jeżeli chodzi o grafę to jest wypasiona ala potrafi przyciąć chociarz rzadko. Walki se smokami są konkretne, można ścigać oponenta sypiąc śrutem w ogon, można wskoczyć na jego smoka i zdjąc go przy pomocy maczugi albo walczyć "wręcz" gra przechodzi wtedy w tryb ala vs i można ziać ogniem gryźć, drapać czyli takie zabawy łóżkowe wink.gif. Ponadto jest też walka bok w bok z widokiem od tyłu.
Muzyka jest bardzo klimatyczna i idealnie dopasowana do tej gry po prostu majstersztyk.
Podsumowując, po pierwszej sesji miałem jeszcze jakieś obiekcje nie wkręciłem sie bardzo może to z powodu wielu opcji walki itp. czułem się lekko zagubiony... ale podczas drugiej czułem się jak ryba w wo... nie! jak smok w powietrzu... wkręciłem się tak że nie przechodziłem na pałę kolejnych misji tylko przynajmniej na jakiś medal przez co każdą misęe przechodziłem po 2-3 razy.
Takiej gry jeszcze nie było, jest naprawdę spektakularna choć nie idealna, moim skromnym zdaniem jedna z najbardziej nie docenionych gier przez recenzentów może dlatego, że nie jest kolejnym FPS'em ... szczerze polecam jak dla mnie powiew świeżości z unikalnym sterowaniem, fenomenalną muzyką i to co tygrysy..tfu! smoki lubią najbardziej wspaniałą grafiką.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.