Saunter
12 12 2005, 21:25
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=1077#kom Zważywszy na to, że podjęło się tego Ubi, myślę, że nie ma prawa zawieść. Z resztą, mnie bardzo podobają się screeny, szczególnie jak leci nad miastem, wszystko piknie, mam nadzieję, że to będzie realistyczna odpowiedź na monopolistę - Ace Combat, choć ostatnio etż Heroes wyszło niezłe. OBY!!
ale to sa chyba screeny z xboxa
-GLD-Uzny
12 12 2005, 22:13
Tez mi sie tak zdaje pijaczyno
Saunter
12 12 2005, 23:58
Uuu Sorry ale i tak są zarypiaste
QUOTE(Długi @ 12 12 2005, 22:06)

ale to sa chyba screeny z xboxa

Screeny są z 360-ki. Wystarczy sprawdzić rozdzielczość (1280x720). Jeśli ktoś ma wątpliwości zapraszam
tutaj.
wooow, czuc moc konsoli nowej generacji
Oczywiscie ze z 360.
Myslicie ze jedynka pociagneła taka gre z trowymiarowym londynem/Paryzem??
Bzdura mielibyscie płaską texture upiekszoną jakimiś klockami lego imitującymi domy.
-GLD-Uzny
13 12 2005, 09:52
QUOTE(Długi @ 13 12 2005, 07:44)

Po paru glebszych to i Rayman2 wygladalby next-gen
Co do tego ze sa to screeny z 360, ok. Ale wszystko jakies takie poszarpane, woda tez jakas taka. Ja juz nie chce widziec konwersji

btw. niektore gry z x1 tez sa w 720p...
QUOTE(Długi @ 13 12 2005, 09:44)

hehe

A wiec screeny z X-Boxa czy X360 ?
Mi nie pasuje ani X ani X360...stawiam ze sa to screeny z X-Boxa 1.5
il capitano
13 12 2005, 11:27
Foty fotami ale znając Ubi to raczej można być pewnym, że nie są to żadne modyfikatory

Klimacik może być, kiedy grałem w porządnego symulatora (jako tako) samolotów? hmm...
W połączeniu z wojennymi klimatami, może być ciekawie. Liczę na ten tytuł, a także mój ojczulek
WY CHYBA JESTESCIE OSTRO P**************** ( Nie wszyscy ofkz

)
Kupcie sobie chocby IŁ2 Sturmowik przelecie nad jakims miastem i opiszcie mi jego wygląd O_______________O
Ujrzycie spłaszconą szarą texture + w ramach bonusu np trójkątnie wykonaną wieże Eifla.(Gdybyscie lecieli nad paryżem)
Tak sie sklada ze WWII sie interesuje i powiem wam ze modele samolotów wykonane są
KAPITALNIE.Mam tylko nadzieje ze nie zrobią z tego gry Stricte-Arcadowej.
QUOTE(@-t M@iden @ 13 12 2005, 13:35)

WY CHYBA JESTESCIE OSTRO P**************** ( Nie wszyscy ofkz

)
Kupcie sobie chocby IŁ2 Sturmowik przelecie nad jakims miastem i opiszcie mi jego wygląd O_______________O
Ujrzycie spłaszconą szarą texture + w ramach bonusu np trójkątnie wykonaną wieże Eifla.(Gdybyscie lecieli nad paryżem)
Tak sie sklada ze WWII sie interesuje i powiem wam ze modele samolotów wykonane są
KAPITALNIE.Mam tylko nadzieje ze nie zrobią z tego gry Stricte-Arcadowej.
Oczywiscie kogo obchodzi ze IL2 wyszedl kilka lat temu, to nie jest wazne. Czlowieku, co w tych screenach jest kapitalnego? Gdyby naprawde byly tak piekne fenomenalne i ch.uj wie jakie jeszcze to chyba nikt by sie nie zastanawial czy one na xboxa czy na x360, ajt? Gdyby ta gra wyszla na xboxa bylaby bardzo ladna, ale skoro sa ta screeny z x360 to wyglada ona po prostu slabo.
A dla mnie wygladaje dobrze nie wiem moze dziwny jakis jestem

Ale troche sie "nalatalem" w grach wiec wiem o czym mowie
Piechol_Jr
13 12 2005, 21:06
I znowu screeny nie oddają rzeczywistego wyglądu gry. W ruchu to musi wygladać bosko
Wyglada ladnie, ale nie wystarczajaca aby nazwac to next-gen. Brak anti-aliasingu az kluje w oczy

Wydaje mi sie ze te screen'y sa ladne tylko dzieki designowi, a nie dzieki jakosci samej grafiki.
Gra miała wyjść docelowo na starego x-a i miałą być exclusivem, ale widocznie Ubi cos nazmieniło w swoich planach. Mam cicha nadzieje, że wersja na strego x-a dalej jest wplanach...
JEST

Przeczytaj dokladnie newsa podanego przez Sauntera.
Gra nie jest zła, ale zdecydowanie nie pokazuję potęgi konsoli, jeśli chodzi o wygląd otoczenia. Samoloty na szczęście są ładnie zrobione, gorzej, że dany typ zawsze "kończy" tak samo.
Denerwujący jest mały obszar w którym możemy się poruszać, naprawdę często gra zawraca nas z drogi, co jest irytujące, tak samo jak to, że walki toczą się na niskiej wysokości; zamiast wykonywać uniki wysko w chmurach, zastanawiamy się czy nie zderzymy się z jakimś budynkiem.
Inną jej wadą, jest to, że kończy się ją szybko, zdobycie medalu na każdej mapie po opanowaniu sterowania staje się bardzo łatwe, a po ukończeniu kampanii pozostają misje arcade, polegające na niszczeniu każdym samolotem po 36 wrogów, będące jednak po prostu przedłużeniem gry i odbywające się na tych samych mapach co misje.
Ogólnie jest to gra dla miłośników lotnictwa, albo dla osób poszukujących gier w których Gamerscore zdobywa się łatwo i szybko.
Piasecznik
8 07 2006, 10:12
Jak nie pokazuje potęgi konsoli?!?!
Jeszcze nie widziałem symulatora lotniczego w którym budynki ciągnęły się po horyzont i to nie jako tekstura na ziemii, ale jako obiekty 3D i wcale nie wszystkie takie same.
I to wszystko bez jakiegokolwiek zająknięcia.
Do irytujących motywów w tej grze doliczyłbym sterowanie całkiem z duupy. Podobnie jak misja w tunelu WTF?
Ale overall całkiem przyjemnie się gra, bombarduje japońskie lotniskowce, strąca niemieckie Me262.
Zeratul
13 05 2007, 05:05
dzis po raz pierwszy przelazlem kampanie i jestem pod wrazeniem, gdyz swego czasu gralem w demko i bylem zawiedziony... a teraz przy full bawilem sie swietnie... gierka nie powala graficznie, ale IMO pozio trzyma... Paryz wymiata...
marcin0903
21 01 2008, 15:23
Miałem tą grę od dawna, lecz ostatnio zabrałem się dopiero za jej przechodzenie, no i jest całkiem, całkiem jak dla mnie . Tylko mam problem w misji Rabaul Raid, a dokładniej zaraz na początku mam zbombardować lotnisko i chronić bombowców, jak niszcze lotnisko to w tym czasie mi niszczą bombowce..
To jest chyba najtrudniejsza misja. Nie pamiętam jej już za dobrze, na pewno kluczowe było rozwalanie wrogich myśliwców jeszcze na pasie startowym. Niszcz też działka na lotnisku.
Gra jest bardzo ciekawa przeszedlem ja niedawno szkoda ze niema jej rowniez na ps2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.