hehehe jak coś to na następną ustawkę mogę wpaśc (choc ostrzegam, ze jestem słaby, od 3 lat na PC nie grałem w fpp :f)
Dobra, zaraz sie loguje i zakadam nowy kanal, nazwa Psx Extreme
Tym razem mapa : Hawana zeby nie bylo

Jak ktos chce niech sie loguje.
Oka oka, wpadnę na chwilę

No to walka była wyrównana, co nie Pavlus?

Żeby nie było: od mniej więcej 10 fraga się podkładałem

Ale musisz przyznać, że mina była podłożona fachowo
Tak, byloby lepiej gdyby nie wylaczyli pradu na 10 minut

Juz tylko jeden strzal i byloby po towim czolgu, a tak niestety musialem sie pogodzic z przegrana
Nigdy nie ukrywałem, ze jestem dobry.
Nie żebym był pamiętliwy ale obiecałeś, że jeśli Cię pokonam, to kotokangury wracają

Czekam
To nie byla czysta gra, nie powiedziales mi ze potrafisz mi napiecie w pokoju wylaczyc? ;p
Jutro wieczorkiem mysle ze znowu sobie pogramy, potrenuj troche zbierz kolegow (jak zawsze 4 ma jednego ale co tam ;p) i wtedy mozna bedzie zobaczyc kto jest lepszy :>
Wczoraj było nieeeeźle. Jaka była punktacja? szeni, pavlus, ja, janol i butcośtam?
Solid, skoro gra Ci chodzi, to nagraj foldre z grą i daj Zabu, bo on nie umie gry zainstalować

Aha i ja chce być ze Stachem w drużynie!
puszkin
18 12 2005, 11:24
ja tez bym zagral, tylko od razu mowie ze jestem cinki jak fujarka komara ;] narazie gralem jakies 15 min, nawet nie głupie
Zalozylem server i stalem jak kretyn sam na mapie xD
Poczekajmy do wieczora.
QUOTE(klausa @ 18 12 2005, 11:55)

Wczoraj było nieeeeźle. Jaka była punktacja? szeni, pavlus, ja, janol i butcośtam?
:|
na nastepnej ustawce tak Ci tylek spiore ze zapamietasz nicka
ja juz sciagam, szykujcie sie wieczorem na kopanie zadow ;]
Burthess: A próbuuuj!
Ponawiam pytanie, kto teraz naparza?
_Michcio_
18 12 2005, 15:17
Jakby co to _Xenon_ jestem, może kiedyś wpadne.
Wbijac sie na pokoj nr 182, ino raz.
koniol21
18 12 2005, 18:11
Niezle to, chyba zaczne grać na piecu

Może jakaś mała ustawka dzis po 22?
No jesli bede mial czas to bede, pamietajcie zeby zalozyc pokoj o nazwie Psx Extreme, bo inaczej to sie nie odnajdziemy.
Ja wątpie żebym był, ale może dam radę.
Będę za jakieś 45 min, może wcześniej.
Właśnie ściągam jakby co to wgierce nick _Dante_
Dobra, (pipi). Gra ktoś teraz?
wszedłem na pokój Psx Extreme jeno nikogo swojego tam nie stwierdziłem - tyle tylko, że grałem dosłownie chwilę bo mam jakieś problemy z netem. Ale wątpię, żeby forumowicze pisali do siebie po angielsku
Tyj no ja nie moge wejsc na ten serwer, mimo ze 2 miejsca wolne niby ...
A ja mogłem

Ale forumowicze tam chyba nie grają...
Założyłem własny, ma numer 160, wbiiiiijać się.
Pogralismy "troche". Oczywiscie wygralem.
koniol21
19 12 2005, 00:36
Taa, zmien ksywke na "The End"
gaddemyt! jakis blad przy instalacji mi wyskakuje ze nie moze jakiegos execute file, najlepsze jest to ze proces instalacji przelatuje w ulamku sekundy... mial ktos cos takiego? sciagalem z GamersHell
Za duzo problemow z ty war rockiem. Jedym dziala innym wcale, jakies jaja z instalkami - pier dole, wracam do grania w urban terror. Tu przynajmniej czlowiek z gory wie czy gra mu zadziala. Dziala quake 3 to dziala urban. Proste.
...chce mocarnego kompa do battlefield 2 :/...
QUOTE(klausa @ 18 12 2005, 21:09)

Ja wątpie żebym był, ale może dam radę.
Będę za jakieś 45 min, może wcześniej.
QUOTE(klausa @ 18 12 2005, 22:56)

Dobra, (pipi). Gra ktoś teraz?
QUOTE(janol @ 18 12 2005, 23:05)

wszedłem na pokój Psx Extreme jeno nikogo swojego tam nie stwierdziłem - tyle tylko, że grałem dosłownie chwilę bo mam jakieś problemy z netem. Ale wątpię, żeby forumowicze pisali do siebie po angielsku

QUOTE(janol @ 18 12 2005, 23:07)

A ja mogłem

Ale forumowicze tam chyba nie grają...
QUOTE(klausa @ 18 12 2005, 23:09)

Założyłem własny, ma numer 160, wbiiiiijać się.
Pogralismy "troche". Oczywiscie wygralem.
Dlatego trzeba sie umowic na jedna godzine, bo to nie ma sensyu sie szukac, jutro mam wolne, moge byc 24h.
QUOTE(Specu @ 19 12 2005, 11:22)

gaddemyt! jakis blad przy instalacji mi wyskakuje ze nie moze jakiegos execute file, najlepsze jest to ze proces instalacji przelatuje w ulamku sekundy... mial ktos cos takiego? sciagalem z GamersHell
Sciagnij sobie instalke wersje manualna - 600mb ze strony warrocka, albo niech ktos ci udostepni folder z zainstalowana gra, w 80% pomaga
UWAGA! Dzisiaj koło 21? Mogę graaaać i graaaać, do szkoły na 10 dopiero jutro. Kto gra?
Pewnie dopiero o 21.00, bo jeszcze musisz obejrzec M jak Miłość (ja w sumie też, ale mam TV tuż obok kompa). Ja mogę nawet od teraz. Kto się pisze? Najlepiej byłoby, gdybysmy sobie podali numery gadu-gadu i komunikowali się przezeń, bo forum nie kazdemu dobrze działa. Można sobie np zrobic grupe o nazwie 'War Rock' i tam widzieć, który ze znajomych jest akurat dostępny, dodatkowo można by np dawać statusy 'mogę grać', wtedy by za jednym ruchem oka było widać, ilu jest chętnych do gry.
Tak więc, daję dobry przykład innym i podaję swój numer gg:
1084752
GG Śmierdzi. Wolę jabbera.
No i wuj, ale mam nadzieję, że to nie przeszkadza Ci w zagadniu do mnie... (domyślam się, że mam rację). Zagadaj, i nie tylko Ty, a najlepiej to jeszcze załóż pokój, w najgorszym wypadku sobie pogramy we dwóch, podyskutuję z jakimś anglikiem o przewadze jego języka nad innymi (jak ostatnio), potem się rozkręci. Taka zajawka będzie i będzie w sam raz
klausa nie wszyscy chca znac twoje gg, mozesz to zalatwic przez pw, tak samo mogles sie wykazac swoja wiedza co smierdzi a co nie

na przyszlosc bedziesz pamietal :>
A wiec loguje sie zaraz do warrocka i jesli nie bedzie serva psx extreme to zakladam.
koniol21
19 12 2005, 21:55
Moj nr pod avatarem

A teraz ide szukac pokoju PSXEXTREME
Wiecie może czy twórcy gry mają zamiar wypuścić jakieś łatki? Przecież to zabijanie przez ściany czasami może nieźle wkurzyć... ale tak poza tym to gierka dosyć fajna. Wiecie może czy coś się dostaje po przejściu na wyższy stopień (lvl), jak można odblokować Items Shop i czy można mieć inne bronie?
Po wejsciu na 2 lvl nie stwierdzilem zadnych zmian

Item shop jest narazie niedostepny dla nikogo.
Czekajmy na aktualizacje.
Pavlus: Założyłes ten serw? Jaki numer pokoju?
zalozylem, wpadlo paru brazylijczykow i pogralismy ;p
8% do 3 lvlu mi brakuje, ale dzisiaj juz mi sie nie chce.
Ja wlasnie chcialbym wszystkich poinformować, że mam zamiar teraz uruchomić ww. grę, a jeśli ktoś akurat gra, to łaskawie proszę o kontakt z numerem podanym pod avatarem lub skorzystanie z opcji 'invite' bezpośrednio w grze. Mój nick to 'szeni1'. Dziękuję, to wszystko co chciałem powiedzieć.
Piszę nowego posta, żeby wszyscy zobaczyli (i tak nie ma licznika, więc nie spamuję): jakby ktos jeszcze nie wiedzial, ostatnio (chyba wczoraj) wyszedl kolejny apdejt do gry, który dodaje m.in. fajny efekt 'wylewu krwi na ekran', cos takiego jak np w GTA czy MGS. Mimo swojej prostoty bardzo urzeka. Dodatkowo, o ile pamietam, dodano efekt trzęsienia ekranu po eksplozji.
Łatka jest automatycznie sciagana przy uruchomieniu gry.
A (pipi) prawda. To nie patch, to bylo juz, w opcjach to wlaczyles.
QUOTE(klausa @ 20 12 2005, 17:22)

A (pipi) prawda. To nie patch, to bylo juz, w opcjach to wlaczyles.
Zgadzam sie :> Ale rozumiem, ze ciezko bylo zauwazyc ze useless to praktycznie to samo co off
Ktos by w koncu byl chetny na wieczorna rozgrywke, okolo 20 tej?
Ja raczej nie moge, ale zobacze co sie da zrobic.
alienator
20 12 2005, 17:37
Ale fakt faktem, ze jakis update sie robi

ide szpilac
A ja nie moge sie teraz polaczyc! Niby zla wersja klienta, ale nie ssie zadynych updatow.
alienator
20 12 2005, 18:12
Ja przed chwilą trochę pograłem (siema Dante

), ale przy ładowaniu następnej mapy wywaliło mi jakiś błąd :f po tym błędzie się zniechęciłem i teraz muszę chwilę poczekać, bo nie chce mi sie grać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.