A ja sie wku... bo pelno camperow nie da sie grac. Ale 3 lvl nabilem i jestem zadowolony ;] update poprawwil headshoty!
No nareszcie, bo jak nieruchomego bolka trawialem prosto w oko z 20 metrow to o headshocie moglem pomarzyc.
Ale najwiekszy blad tej gry jest taki, ze... Mozesz ustrzelic jakiegos bolka, a po chwili otrzymujesz komunikat, ze on zabil Ciebie. Paradoks, no chyba ze gra jest tak realistyczna, ze lecace kule trafiają celu dopiero po okreslonym czasie od wystrzalu.
Co do tej krwi - faktycznie, bo wtedy pierwszy raz gralem na 'srednich' detalach. Ale fakt faktem, ze pojawila sie nowa zakladka (nie pamietam teraz nazwy). Niestety, wszystkie opcje w niej mam 'unused' - domyslam sie, ze moja przedpotopowa karta graficzna (FX 5200) nie obsluguje jakichs zaawansowanych procedur...
Zakladam pokoj, kto chce niech gra.
Kurde mol no, juz druga gra zakonczona tuz przed koncem (tym razem 'system error')... Jakby nie patrzec, to kilkanascie % do levelu... Dziwny jest ten swiat
alienator
21 12 2005, 19:27
Jak coś, to teraz do Polski Extreme zapraszam
Przez swieta sobie podaruje War Rocka, okropny zlodziej czasu ;] Moze by dali jakis update swiateczny, np. heli i samoloty. W koncu na screenach mozna je dojrzec
Jsrt nowy update 9megów więc zobaczymy
jakbyco to zaraz zaczynam grać
Edit
Nowa Mapa (gigantyczna i fajna w pustynnych klimatach) plus nowy server
Niezle! Takie swiateczne niespodzianki lubie, zaraz zlukam nowa mape, ale grac nie bede ;]
wujek_dobra_rada
15 01 2006, 10:59
glupawa ta gierka. ot tak zeby pograc w pracy zeby zabic czas...zdecydowanie wole americas army.
QUOTE(wujek_dobra_rada @ 15 01 2006, 10:59)

glupawa ta gierka. ot tak zeby pograc w pracy zeby zabic czas...zdecydowanie wole americas army.
To ja powiem tak, nie lubilem nigdy grac w shootery ala CS, wyjatkiem byl soldat, ale to calkiem inna bajka

. Dopiero Warrock mnie wciagnal, moze nie na tyle zeby ciagle w to grac. Ale od czasu do czasu odczuwam potrzebe zeby sobie go zapuscic, a to znaczy ze Warrock jest gra conajmniej dobra
wujek_dobra_rada
15 01 2006, 20:25
sproboj w americasa

to jest wyczes:D gadasz sobie z druzyna za pomoca team speaka... ustalacie taktyke i heja jeden strzal w klate i po sprawie:
http://s14.invisionfree.com/WarRock/index.php?showtopic=160Link do koreanskiego warrocka, samoloty, helikoptery, statki, nowe bronie plus tutorial jak sie zarejestrowac i zainstalowac, powodzenia, ja na dniach sciagne i zobaczymy co z tego bedzie.
wujek_dobra_rada
16 01 2006, 21:26
mogliby popracowac nad nowymi serwami bo idzie sie wkoorwic;/
QUOTE(Yacek @ 16 01 2006, 20:56)

http://s14.invisionfree.com/WarRock/index.php?showtopic=160Link do koreanskiego warrocka, samoloty, helikoptery, statki, nowe bronie plus tutorial jak sie zarejestrowac i zainstalowac, powodzenia, ja na dniach sciagne i zobaczymy co z tego bedzie.
Juz zassalem, nick: Pavlus
Fakt rejerstracja zamotana, ale nie ma sie co martwic

I bez translatora sobie poradzicie, Wlasnie gralem przed chwila i powiem wam, ze jest gitara.
Dziala item shop, gildie, nowe bronie, samoloty itd to co Yacek napisal.
Wielkie dzieki dla Yacusia :*
no ku rwa a ja sciagnalem instalke w zipie, ponad 200mb i co ? wielkie (pipi). Musze sciagac to male cos co po wlaczeniu dopiero sciaga gre ale na tym nie wiem dlaczego mam gowniany transfer rzedu 13Kb/s, jutro rano bede szedl do roboty to zostawie kompa aby to sciagnal...
Radze wam wpisac date urodzenia, bo mi bez tego nie przeszla rejestracja, a i zeby sobie pograc nalezy po utworzeniu konta wejsc na strone, zalogowac sie i dac start game, wtedy program bedzie sie upadateowal az sie wlaczy.
Gry nie uruchomicie przez skrot, tylko wlasnie przez strone.
Tzn ten koreanski War Rock to sie czyms od tego 'miedzynarodowego' różni? Jakaś nowa wersja?
QUOTE(Yacek @ 16 01 2006, 20:56)

http://s14.invisionfree.com/WarRock/index.php?showtopic=160Link do koreanskiego warrocka, samoloty, helikoptery, statki, nowe bronie
slepy ?
Date trzeba wpisac taka aby wskazywala ze ma sie POWYZEJ 16 lat, inaczej trzeba meczyc sie z dodatkowym formularzem o wpisanie zgody rodzicow na udzial w grze i inne (pipi)y, wiec wpisywac taka date ze macie np 20 lat.
Nie tyle ślepy, ale mi czasami trzeba wytłumaczyć
Pomozcie !! jak ozyskac haslo w WARROCK ??
g_w_b_b_a
30 01 2006, 21:49
QUOTE(szeni @ 17 01 2006, 18:12)

Tzn ten koreanski War Rock to sie czyms od tego 'miedzynarodowego' różni? Jakaś nowa wersja?
koreanki jest o wiele lepszy od ameryskanskiego - wiecej map, nowe tryby, pojazdy, bronie, sklepik, patche wszystko wychodzi najwczesniej ale minusem jest to ze brak jest ludzi znajacych angielki bo koreanczycy znaja yes, no, cheater,itp mozesz sprobowac koreana ale wydaje mi sie ze lepiej grac w anglika czynajmiej mozna z kims pogada lub spotkac kogos z polski
QUOTE(g_w_b_b_a @ 30 01 2006, 21:49)

QUOTE(szeni @ 17 01 2006, 18:12)

koreanki jest o wiele lepszy od ameryskanskiego - wiecej map, nowe tryby, pojazdy, bronie, sklepik, patche wszystko wychodzi najwczesniej ale minusem jest to ze brak jest ludzi znajacych angielki bo koreanczycy znaja yes, no, cheater,itp mozesz sprobowac koreana ale wydaje mi sie ze lepiej grac w anglika czynajmiej mozna z kims pogada lub spotkac kogos z polski
No masz racje, ukladanie akcji lezy tu na calej linii jak ktos nie zna koreanskiego. Ale mysle ze juz niedlugo w tym angielskich warrocku bedzie aktualizacja z tymi samymi mapami i cala reszta z koreanca.
To kwestia czasu mysle.
A może ktos byłby chętny teraz pograć?
(w wersję międzynarowodą, nie koreańską)
A wiec moje konto na koreanskim warrocku zostalo zbanowane, chyba zczaili o co chodzi

W kazdym razie moge praktycznie w kazdej chwili zagrac, jakies propozycje terminow? Przydaloby sie aby jedna druzyna stanowila tylko czlonkow naszego forum.
A może byśmy założyli coś w stylu klanu?
g_w_b_b_a
3 02 2006, 18:56
QUOTE(Pavlus @ 3 02 2006, 17:58)

A wiec moje konto na koreanskim warrocku zostalo zbanowane, chyba zczaili o co chodzi

czemu??

czitowales??
QUOTE(szeni @ 3 02 2006, 20:03)

A może byśmy założyli coś w stylu klanu?

ja jestem bardzo za ostatnio nie grałem bo czasu nie miałem ale chetnie sobie pogram tylko czy w międzynarodowego?
QUOTE(g_w_b_b_a @ 3 02 2006, 18:56)

czemu??

czitowales??

Nawet nie wiem czy jakiekolwiek cheaty sa...nie mam zielonego pojecia, przyszedl mail po koreansku, a pozniej juz zalogowac sie nie moglem i tyle.
Zapraszam do gry za jakies 10 minut, kanal psx extreme, albo gdzies na ohara ;]
Ogolnie, Pavlus to może tera?
QUOTE(Pavlus @ 3 02 2006, 20:47)

QUOTE(g_w_b_b_a @ 3 02 2006, 18:56)

A wiec moje konto na koreanskim warrocku zostalo zbanowane, chyba zczaili o co chodzi :)
czemu?? :blink: czitowales?? <_<
Nawet nie wiem czy jakiekolwiek cheaty sa...nie mam zielonego pojecia, przyszedl mail po koreansku, a pozniej juz zalogowac sie nie moglem i tyle.
Zapraszam do gry za jakies 10 minut, kanal psx extreme, albo gdzies na ohara ;]
Sa sa, pamietam ze jak gralem kiedys w nocy to jakis koreaniec stanal na wzgorzu czolgiem na oharze i za cholere nie dalo sie go zabic przez cala gre kombosem 3 miny i 4 pociski z rakietnicy uzywanym przez caly moj 12 osoby team.
Tak, sprawdzalem czy przypadkiem nie strzelam do swojego :p
koniol21
4 02 2006, 21:24
Ogolnie pojawiło sie kilka chetow(wszystkie oparte na nagrywaniu a pozniej odtwarzaniu pakietow)-momentami sie grac nie dalo jak kilku baranow ustawilo auto leczenie i kosili rowno wszystkich. Teraz niby zabezpieczyli gre, ale dzisiaj znowu popier.edalal jakis superman, az w nerwach pozbylem sie taj gry i chyba skusze sie jednak na Battlefielda 2(tam nie ma chetowania, zaraz leci ban na cd-key i IP)
a czy w tym war rocku da się na SP?
'warrock' jest teoretycznie zabezpieczona gra. posiada wlasny system antycheaterski (guardcat). nietrzeba miec ZADNYCH zdolnsci programistycznych, ZADNEJ wiedzy na temat pakietow - wystarczy sam firewall. oto rezultat... :
http://sin1.prv.pl/warrock.html - miniaturki sie nie wyswietlaja - nie moja wina. aczkolwiek linki dzialaja tak wiec prosze sprawdzic

i jak? podobaja sie wyniki? niejestem cheaterem.. co najwyzej niejestem wporzadku co do innych

moje konta zostaly zablokowane juz jakis czas temu - byl nawet news na glownej.. do developerow pisalem maila 'co i jak' ale pozostal on bez odpowiedzi - ignorancja?
A kim jesteś, za przeproszeniem?
graczem. albo jezeli zalagodzi to moje oszustwo - " bug founder'em "
koniol21
6 02 2006, 18:25
Jak dla mnie, jestes zwyklym idiota, ktory sam grac nie potrafi, a innym obrzydza zabawe
cale szczescie to tylko twoja opinia. chociaz znajac zycie to na pewno ktos sie jeszcze odezwie z postem typu 'swieta prawda', 'bana mu' - chociaz tak naprawde niewiecie co ten firewall robi.. eh. gumbass. to nie zaden 'god mode', 'noclip' czy 'inf health/ammo'. mam nawet na hdd filmik nagrany przy pomocy fraps.
' date='6 02 2006, 18:27' post='819141']
cale szczescie to tylko twoja opinia. chociaz znajac zycie to na pewno ktos sie jeszcze odezwie z postem typu 'swieta prawda', 'bana mu' - chociaz tak naprawde niewiecie co ten firewall robi.. eh. gumbass. to nie zaden 'god mode', 'noclip' czy 'inf health/ammo'. mam nawet na hdd filmik nagrany przy pomocy fraps.
czlowieku, porostu jestes PIZ.DA i niepotrafisz grac jesli wygrac potrafisz jedynie za pomoca oszustwa.
To trochę tak jakby kraść i mówić "No co? Nie moja wina! Przecież to sprzedawca nie upilnował!".
kac_r - gralem w narodowa wersje jeszcze przed 'wymysleniem' trainera przez 'curse' nieznalazlem lepszego graczja od siebie wiec twoj 'text' niepotrafisz grac mozesz sobie wsadzic w ta "PIZ.DE".
szeni - w tym przykladzie sprzedawca by wyciagnal moral - powinien zainwestowac w jakis monitoring czy cos. gdyby nie ja to gra byla by updateowana bardzo rzadko - ot co miesiac, co dwa. i to tylko po to, by dodac jakis dzwiek czy cos. napisalem maila do developerow z dokladnymi instrukcjami co trzeba zrobic by byc "PIZ.DA" - pozostawili to bez odzewu. widocznie toleruja "PIZ.DY" takie jak ja.
ludzie zadziwiacie mnie po prostu. dla mnie SiN[PL] wcale nie jest cheaterem. jakby sprawe zostawil tylko dla siebie to zupelnie inna sprawa. ale on przeciez podeslal cale info do autorow zeby sie tym zajeli. zupelnie nie lapie waszego rozumowania.
' date='6 02 2006, 13:08' post='818915']
'warrock' jest teoretycznie zabezpieczona gra. posiada wlasny system antycheaterski (guardcat). nietrzeba miec ZADNYCH zdolnsci programistycznych, ZADNEJ wiedzy na temat pakietow - wystarczy sam firewall. oto rezultat... :
http://sin1.prv.pl/warrock.html - miniaturki sie nie wyswietlaja - nie moja wina. aczkolwiek linki dzialaja tak wiec prosze sprawdzic

i jak? podobaja sie wyniki? niejestem cheaterem.. co najwyzej niejestem wporzadku co do innych

moje konta zostaly zablokowane juz jakis czas temu - byl nawet news na glownej.. do developerow pisalem maila 'co i jak' ale pozostal on bez odpowiedzi - ignorancja?
To byc moze mi tez tego powodu zablokowali, tzn nie cheatowalem, ale moja narodowosc mowi sama za siebie

W kazdym razie cheaterzy wprawiaja mnie w biala goraczke, ale akurat w tym wypadku masz racje sinpl, bez takich jak ty nie daloby sie grac z powodu zabugowania w takich onlineowych gierach jak warrock.
Nie sadzicie, że sam WarRock został wypuszczony zbyt szybko? Grając w niego, mam wrażenie, że gram w betę, ba, nawet w alfę wersję właściwej gry. Sporo błędów (np za każdym logowaniem mam wyzerowaną rangę), sporo opcji zablokowanych bądź niedokończonych (vide sklep czy wybór broni podczas respawnu). Ale czego byśmy chcieli za darmo.
QUOTE(szeni @ 6 02 2006, 23:34)

Nie sadzicie, że sam WarRock został wypuszczony zbyt szybko? Grając w niego, mam wrażenie, że gram w betę, ba, nawet w alfę wersję właściwej gry. Sporo błędów (np za każdym logowaniem mam wyzerowaną rangę), sporo opcji zablokowanych bądź niedokończonych (vide sklep czy wybór broni podczas respawnu). Ale czego byśmy chcieli za darmo.
Jak wyzerowaną rangę ?!
Ja nic takiego nie mam ...
Gramy teraz?
No tak - rozegrałem już kilka meczy, za każdy otrzymując coś koło 40% do rangi, a mimo to, po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu, dalej mam 0%.
koniol21
7 02 2006, 19:12
QUOTE(Flik @ 6 02 2006, 23:07)

ludzie zadziwiacie mnie po prostu. dla mnie SiN[PL] wcale nie jest cheaterem. jakby sprawe zostawil tylko dla siebie to zupelnie inna sprawa. ale on przeciez podeslal cale info do autorow zeby sie tym zajeli. zupelnie nie lapie waszego rozumowania.
Racja, rozpedzilem sie troche. Sorry SiN. Ale w(pipi).iaja mnie ludzie ktorzy cheatuja w grach online i wykorzystuja bugi na swoja korzysc. Jaki sens ma gra w ktorej nie mozesz kogos pokonac bo on oszukuje? Jakie sens ma zwyciestwo przy uzywaniu cheatow? Przez to pozegnalem sie z warrockiem na jakis czas, wroce do niego jak tylko poprawia zabezpieczenia, a narazie wysuplalem te 5 dyszek i bawie sie BF2-tam przynajmniej cheaterzy wylatuja szybko i nie psuja innym zabawy.
Huh, też zacząłem grać, nick: Murasame
gg: 6214433
Gierka ma trochę bugów ale ogólnie rządzi
QUOTE(Gorthaur @ 7 02 2006, 21:21)

Huh, też zacząłem grać, nick: Murasame
gg: 6214433
Gierka ma trochę bugów ale ogólnie rządzi

I o to chodzi. A jesli chodzi o czitowanie, to pomimo tego guard cata, czy jak sie to zwie dalej pelno oszustow utrudniajacych gre...
Moze i zostala za wczesnie wypuszczona, ale jest updatowana i to mnie cieszy. Mimo wszystko daleko jej do wersji koreanskiej, ktora powala na calej linii i po ktorej pozostal mi tylko koreanski spam na skrzynce xD
g_w_b_b_a
11 02 2006, 21:15
dlatego warto miec pare mailu - na potrzebne,itp oraz na smiecie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.