SiN[PL]
18 02 2006, 12:16
odkrylem nowy bug dzieki ktoremu moge kupowac bronie w cenie 1 dinara na rok... eh. oczywiscie autorzy milcza.
Ej na stornie Warrocka pojawilo sie (juz pewnie dawno temu) ze konczy sie okres beta i co teraz bedzie trza placic czy jaki grzyb?
koniol21
4 03 2006, 00:07
Serwery nie dzialaja, ciekawe co dalej? Koreanski dziala jak dzialal, a international poszedl sie .....
Będziesz chciał grac to płac pewnie tak to się skończy
http://www.warrockpoland.prv.pl/ Stronka ze tak powiem : apropos

Polecam forum i dzial forumowa elita ---> ripper
Post pod postem aby odswiezyc [nie bijcie prosze

].
www.warrock.net - od 22 maja 06 warrock international znów będzie hulał i może będzie bardziej rozbudowany niż KOREAN!!!

Od 22 maja ale dla... ludzi którzy mają kod z E3 [beta będzie taka].
Dla chcącego nic trudnego

[thx adminowi
http://www.warrockpoland.prv.pl/ nie jakiemu (niejakiemu?) Yohnniemu

]
K259WR325JS
K223WR774RL
K246WR982MN
Do zobaczenia "online"
koniol21
19 05 2006, 21:42
Zarejstrowalem sie i wyczekuje:) Z tego co mozna wyczytac na tej stronce to warrock pozostanie darmowy, ale za realna kase bedzie mozna kupowac lepsze bronie, czyli i tak niezle:) Pozatym po dodaniu samolotow i helikopterow ta gra coraz bardziej przypomina Battlefielda 2-sprawdzimy to w praniu, czy udalo sie czy powstal totalny koszmarek:)
Ryo-San
19 05 2006, 21:56
sorry za idiotyczne pytanie ale jakie ta gra ma wymagania...
Nie duże

Naprawde - mój kumpel grywał na duronie 800 mhz i 256 ram radeon 9200 ja z kolei na athlonie 2.1 ghz i 512 ram radeon 9550 i szło jak "ta lala".
Co do helikopterow to grałem na koreaniskim serwerze i nie lubilem tego [moze przez te lagi?] Prawdziwym rarytasem [jak dla mnie] był tryb "C.S. MODE" - jak sama nazwa wskazuje jest on zrobiony na modłe CS'a. Trzeba rozbrajać bombe, lub ją podkładać, są rundy jak w CS'ie. Ogólnie to na tym koreańskim serwerze tylko w to grałem [4 vs. 4 lub 8 vs. 8 ] z racji małych lagów
koniol21
23 05 2006, 15:34
Pogralem o 5 doslownie 3 minuty, i jak narazie zmian zbyt wielkich nie widac(oprocz dzialajacego sklepu i podzialu na rozne tryby nic nowego, ledwie 2 nowe mapy) ale z tego co mozna przeczytac beda regularne updaty-trzymam kciuki za nich i zaczynam dzis lajtowo grac(nie ma co nabijac levelu bo konto i tak pojdzie do kasacji zaraz po wyjsciu "normalnej" wersji).
LegionPolski
23 05 2006, 18:24
szybkie pytanie - sorry, ale nawet nie mam czasu teraz wlaczyc strony warrocka - czy ta gra teraz bedzie platna?
Nie, nie będzie płatna.
Pogralem o 5 doslownie 3 minuty, i jak narazie zmian zbyt wielkich nie widac(oprocz dzialajacego sklepu i podzialu na rozne tryby nic nowego, ledwie 2 nowe mapy) ale z tego co mozna przeczytac beda regularne updaty-trzymam kciuki za nich i zaczynam dzis lajtowo grac(nie ma co nabijac levelu bo konto i tak pojdzie do kasacji zaraz po wyjsciu "normalnej" wersji).
A w tym pierwszym trybie grałeś? Go nie było w Int. poprzednim, ani map z samolotami...
Jak to pobrac po raz drugi bo na innego kompa chce to przerzucića nagrywarka mi nie działa
Musisz się zarejestrować używająć kodu który podałem u góry, potem logujesz się na stronce - a w miejscu w którym się logowałeś pojawi siętwój nick a pod nim przycisk download. Tak się normalnie pobiera
Ale nie zrozumiałes pytania. Chodzi mi o to jak pobrac gre drugi raz zalogowałem się już tylko jeszcze raz chce ją pobrać. I jeszcze jedno na innym kompie nie mogę wejść na swoje konto ,czemu ?
mam pytanie czy jest mozliwosc zeby grac na starym nicku? tzn. zeby tamten level byl?
jezeli tak to jak?
koniol21
24 05 2006, 00:23
QUOTE(QubeK @ 23 05 2006, 23:40)

mam pytanie czy jest mozliwosc zeby grac na starym nicku? tzn. zeby tamten level byl?
jezeli tak to jak?
Niestety nie, wszystkie konta z bety(z tego pre-release prawdopodobnie tez) poszly i niestety nie wroca

A w tym pierwszym trybie grałeś? Go nie było w Int. poprzednim, ani map z samolotami...
W pierwszym trybie, rano(godzine po starcie nowego warrocka), byl tylko jeden pokoj, na dodatek zabezpieczony haslem, map z samolotami bylo 0(zero) wiec nie moglem sprawdzic, a teraz juz zbyt pozno zeby sie bawic. NAPEWNO oba tryby wniosa wiele do rozgrywki, ale ja niestety mam jeszcze dwa dni napiete, pozniej bede sie bawic na max.
Do wszystkich ktorzy jeszcze nie probowali: sciagajcie, swietna gra(podobna do BF2 tylko szybsza), niskie wymagania, ubaw po pachy:)
No ja wlasnie czekam na tego emaila z powiadomieniem ze mozna juz to sciagnac.
Chyba sobie poczekam
PS. Dżizes... od listopada w nic nie gralem
Wystarczy że sie zarejestrujesz przy użyciu jednego z tamtych kodów u góry. Potem zaloguj się i w miejscu gdzie masz nicka kliknij download - nie musisz czekać na potwierdzenie! [chyba

- na 99,9999999%]
Koniol - czeski błąd, nie ma samlotów jeszcze - byłem pewien że są - ale z racji że nie lubie tam grać to nie sprawdziłem. No i się okazało że JESZCZE ich nie ma

Ten tryb a'la CS jest debesciakiem

Szkoda że tylko 2 mapy narazie...
Na koreańcu było z 5 przynajmniej... Tutaj pewnie też one będą.
Oskae - ja moge nawet milion razy sciągnąć...
A mi sie stalo cos takiego:
http://img164.imageshack.us/img164/8296/clipboard014gq.pnggdzie jest next ? albo cokolwiek innego niz exit ?
i lipa niechce sie zarejestraowac wyswietla sie komunikat ze nieprawidlowy authorized code... wie ktos o co chodzi? i czy moze mi ktos podac dobry? prosba! bo z checia bym juz pogral i zobaczyl jak to wyglada
W tym temacie sa 3 kody i mi zadzialalo.
Sciagam drugi raz od poczatku ta instalke. Jesli znowu mi wyskoczy okienko bez innych przyciskow jak Exit to sie potne.
wiem ale niechca mi one hulac... jezeli ma ktos jakies inne to bylbym wdzieczny jezeli by mi je podal z gory dziekuje
Dear WR Community,
Pre-Release Sneak Preview Registration Closed
For those of you who have already registered for the Pre-Release, thanks for parti(pipi)ting! For players who have not yet registered. We have closed off registration for the Pre-Release of War Rock.
Members of the Press can still register for the Pre-Release preview. Users who are interested in being notified when we release the Open Beta of War Rock should sign up using the form on the XXXX side of this page.
Users who already have Pre-Release accounts will still be able to play the game.
Thanks again for your help and stay tuned for the many exciting new features we’ll be implementing within the next couple of weeks.
I wszystko jasne.
Od jakiegos czasu jest juz dostepny warrock open beta, wiec spokojnie mzona sie rejestrowac, nawet bez tych kodow, opcjonalnie mozna je wprowadzic.
Ja juz sciagam.
g_w_b_b_a
18 07 2006, 15:56
a poprzednim razem to co bylo alpha test/demo?? O_o
jest jakis changelog miedzy poprzednimi wersjami a ta niby OPEN?
nie mam pojecia.
Pogralem kilka godzin i moge powiedziec, ze to jest to, co nam oferowala koreanska wersja, tyle ze mozna w koncu sie porozumiec po angielsku

No i jest bezplatna, przynajmniej narazie

Smialo mozna sie rejestrowac.
A temat przenosze do odpowiedniego dzialu.
QUOTE(g_w_b_b_a @ 18 07 2006, 16:56)

a poprzednim razem to co bylo alpha test/demo?? O_o
jest jakis changelog miedzy poprzednimi wersjami a ta niby OPEN?
Nie poprzednia wersja zwała się "closed beta"

Teraz mamy "open beta", a pózniej to h.uj wi
g_w_b_b_a
20 07 2006, 07:43
jak pamietam przy starcie Wr tez byla Open, potem ludzie zaczeli grac na koreanskiej wersji bo byla bardziej rozbudowana, potem bylo cos jak system zaproszen do rejestracji
Tez macie takie lagi ogromne?
koniol21
21 07 2006, 16:05
QUOTE(Pavlus @ 20 07 2006, 10:00)

Tez macie takie lagi ogromne?
Jope, grac sie nie da.
To jzu chyba wiemy, dlaczego beta
koniol21
21 07 2006, 18:13
Raczej biega o to ze za duzo ludzic proboje naraz grac i serwery nie wyrabiaja-w closed beta nie mialem takich problemow.
E tam, przed closed beta graly jeszcze wieksze tlumy i nigdy nie bylo takich lagow jak teraz. To musi byc jakis fatalny bug, ktos tego warrocka zaczal tworzyc i nie skonczyl a teraz przejeli go inni nie wiedzac co z nim zrobic, pasztet.
g_w_b_b_a
27 07 2006, 10:54
jak to ? to teraz robi go inny developer?
no poczatkowo robili go bodajze koreance, jak sie rozplenilo to sprzedali komus innemu no i ziuu, problemy sie zaczynaja
QUOTE(g_w_b_b_a @ 27 07 2006, 11:54)

jak to ? to teraz robi go inny developer?
I to chyba trzeci z kolei ;]
QUOTE(Specu @ 27 07 2006, 12:01)

no poczatkowo robili go bodajze koreance, jak sie rozplenilo to sprzedali komus innemu no i ziuu, problemy sie zaczynaja
Teraz opiekuje się WarRockiem ta sama firma co MUonline, no i nie jest źle!
Nie dawno wyszedł nowy update, więc zaczołem znów grać

Mapka Cantumira rządzi

Oczywiście zaraz po Harborze
U więc trzeba będzie wrócić do tego tytułu jednak tylko mam nadzieje że ten update poprawia problem z lagami.
W sumie lagi są dalej

Ale dodali kilka serwerów, m.in. UK, i Germany. Ale w dzień i tak lagi spore

Ale za to o tej porze, miodzio
Dobra ,ściągam. Zobaczymy co to za ustrojstwo

A już raz chciałem ściągnąć ale sobie pomyślałem że etttam ,pewno badziew jakiś, a tu się zapowiada ciekawa gierka
Nastaw sie na to, ze gra zabiera zbyt duzo zasobow systemowych. Developer tej gry to banda kretynow.
Jeśli będzie chodzić tak jak BF2 to jakoś wytrzymam, jeśli gorzej to walne uninstala

Godzinka ściągania mnie nie zbawi
No to jest zonk:/ Jak probuje się zarejestrować na stronie www.warrock.net to mi wyskakuje śjakiś błąd że cośtam cośtam już nie pamiętam

Ktoś ma jakieś niużywane konto, bo chcę sprawdzić tą gierkę!
wysle ci na pw login i haslo, przed chwila zalozylem konto stonahhc
Hehe, próbuje się nauczyć Helikopterkiem trzode robić, ale cosik nie moge się wczuć

BTW: Niedługo kupie sobie GeForce 6600 (teraz mam radka 9550 podkręconego trochu) to być może kupie BF2

.
Helim mozna niezla rozrube robic, szczegolnie jak ktos leci a ty siedzisz na dzialku

Nie wspomne o bombowcach na engrene, bo kolejka sie do nich ustawia i nie raz sie leja zeby wsiasc

Dalej jest ten bug z wsiadaniem do pojazdow? Taki niby-lag?
teraz jest mniejszy, tak mi sie wydaje
Taaaa, najlepsze jak wsiąde przed kimś kto próbował wsiąść jako pierwszy - potem do mnie strzela żebym mu oddał motór (na przykład

).
A wracając do hulajhopterów (lol), to najlepszy jest ten mały.

Fajnie sieje rakietami.

Szkoda, że kompletnie nie potrafie celować.
A na Engrene to zawsze biore snajpera i lece jakimś latadłem za baze wroga (w te góry) i camperuje xD
Bo po wejsciu do pojazdu to najlepiej sobie zmienic kamere, lecac black hawkiem lepiej troche widac z kokpitu nizli z tpp, w A10 tak pol na pol: dobrze leci sie z widokiem tpp jak i z kokpitu. Nie gralem za duzo ale Blackhawk do skutecznego opanowania jest jakis chory, o ile jeszcze da rade leciec do przodu i tylu i skrecac na boki, to jak juz maszyna zacznie wariowac i krecic sie wokol wlasnej osi w lewo a pozniej w prawo to juz po ptakach, wysiadam z tego zlomu i ide dalej.
A co do roznych sposobow na plansze. Na Engrene jakos specjalnie nie korzystam z samolotow, niech sie dzieci wyszaleja i polataja. Zwykle wole przetransportowac sie do bazy wroga i beszczelnie poczekac na ich samolot. wsiadam, lece dosc wysoko, latam z jednego konca mapy na drugi ciagle bombardujac i tak w kolko, efekt randomowy ale daje rade ;) Metoda2: bierzemy motor, snajpera z kupiona lepsza snajperka i jedziemy bokami mapy do bazy wroga, tam na wiezyczke kolo samolotow i rozbijamy kemping.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.