QUOTE(Oran @ 17 08 2006, 19:39)

Hehe, próbuje się nauczyć Helikopterkiem trzode robić, ale cosik nie moge się wczuć

BTW: Niedługo kupie sobie GeForce 6600 (teraz mam radka 9550 podkręconego trochu) to być może kupie BF2

.
Synu leśny, ja na 9600PRO z powodzeniem gram w BF2(1024x768,średnie det,bez wodotrysków) więc nie rozumiem na co czekasz? Gierka rulz
QUOTE(stona @ 17 08 2006, 20:01)

QUOTE(Oran @ 17 08 2006, 19:39)

Hehe, próbuje się nauczyć Helikopterkiem trzode robić, ale cosik nie moge się wczuć

BTW: Niedługo kupie sobie GeForce 6600 (teraz mam radka 9550 podkręconego trochu) to być może kupie BF2

.
Synu leśny, ja na 9600PRO z powodzeniem gram w BF2(1024x768,średnie det,bez wodotrysków) więc nie rozumiem na co czekasz? Gierka rulz
Na zastrzyk gotówki

Yacek, ten sposób z motorem to uniwersalny jest

Wszędzie tak robie. Ale na Engrene znacznie szybciej jest wlecieć w te góry samolotem, niż jechać 2 minuty motórem
Robie Double-Posta bo kumpel zrobił fajny filmik jak robi trzode w przestworzach. Zrobił go już dawno, ale teraz zagadałem do niego i akurat dał mi linka.
http://d.turboupload.com/d/846614/PHC_MOVIE.rar.html
Dzisiaj troche pograłem i widze że troge się zmieniło od ostatniego czasu
jak coś to można mnie dorwać jako dantepl (może jakaś potyczka forumowa jak za dawnych dobrych czasów?)
Buehehe, czemu nie?

Zbierzemy jeszcze 2 osoby i mozemy leciec na CS mode (ewentualnie jeszcze 6

).
Kruhol CPE
31 08 2006, 16:20
To ja moge pograć ; > Sćiągam zaraz i gramy! Ustalmy tylko kiedy ;>
kiedy gracie?
LegionPolski
2 09 2006, 12:43
moglby mi ktos, jak takiemu newbie powiedziec skad dokladnie mam sciagnac klienta? [najlepiej linke od razu]
bo sciagalem z tej ich strony, zainstalowalem i gow.no, jakies bledy sa ;[
ja sciagalem tak normalnie, w sensie zarejestrowalem sie>download now
LegionPolski
2 09 2034, 12:25
dzieki.
jest ok, pogralem chwilke deathmatcha, bylo ok.
ale po ponownym wejsciu do gry patrze - a tu wszystko tak zajeeeebiscie rozmazane [w czasie rozgrywki dopiero]. nie no tak sie nie da grac.. co jest przyczyna, wie ktos moze?
U mnie nigdy problem nie wystąpił. Nie mam pojęcia co to może być? Przeinstaluj gierkę najlepiej.
LegionPolski
7 09 2006, 16:14
QUOTE(stona @ 3 09 2006, 16:07)

U mnie nigdy problem nie wystąpił. Nie mam pojęcia co to może być? Przeinstaluj gierkę najlepiej.
nawet nie musialem

bo juz sie "zrobilo" ok...
a - ktos chetny jest na jakas ustaweczke?
bo juz dobijaja mnie male amerykance "owned lol noob1!1!!1!1!!1111", a jak juz gram z polakami to mam "muwiem ci maż isc lewom stronom"... znaczy sie banda noobow gra

[mam "juz" 2 level

]
czy sa boty w tej grze?? bo mam slaby net i nie da sie grac w gry online
Nie ma.
Zarejestrowalem sie na Xfire wiec jesli ktos tego uzywa do warrocka to mozemy sie skontaktowac: yacekpl
Od pewnego czasu gram codziennie od 18:00-22:00 wiec mozna mnie zlapac, korzystam tylko z londynskiego lub niemieckiego serwera. Nick: yacekpl.
Widze, ze nikt tu dawno nie zagladal wiec odswieze temat.
Kilka spostrzezen, moga byc zupelnie oderwane i napewno nie w logicznej kolejnosci :p
Pieniazek i levele.
Jak wiadomo za kazdy level dostajemy 5000 dinarow co jest juz calkiem przyzwoita sumka za ktora mozna cos kupic. Level procz dawania 5k i zmiany ikonki/rangi nie daje zupelnie nic, majac lv 4 spokojnie mozna rozwalic 3 typow z lv 20 na jednym zyciu. Sprawdzilem i potwierdzam. Najlepiej bo najszybciej leveluje sie w mission mode i infantry combat. Zabawa z pojazdami nie ma sensu chyba, ze nalezysz do tych kozakow co potrafia pilotowac Little Birdy czyli te male helikopterki ktore robia rozpierduche (o tym pozniej). Najlepiejsprawdza sie infantry mode na planszy Harbor lub podobnej jak gra 16 typa bo wtedy jatka jest nieziemska i fragi zdobywa sie co sekunde, aktualnie katuje ten tryb non stop i wlasnie plansze harbor bo to co sie tam dzieje to przechodzi ludzkie pojecie, istna rzeznia :) Z mission mode jest podobnie, jesli umiesz strzelac i trafiac to mozesz w tym trybie takze levelowac, tutaj w przeciwienstwie do apokalipsy z infantry mode, trzeba kombinowac bo smierc= czekanie do kolejnej ustawki. Jak zginiesz to juz du pa zbita. Nie ma respawna az do kolejnej sesji w ktorej znowu startuja cale druzyny.
Kim grac: ja gram juz praktycznie Combatantem biegajacym z M4. Na poczatku gralem tylko mediciem ale ostatnio do jatek bardziej pasuje mi Combatant.
Jakie bronie ?
Do tej pory sprawdzilem tylko M4 z broni ktore mozna kupic i spisuje sie idealnie. AK47 jest silniejszy ale za to wolniejszy, moze byc lepsza bronia aczkolwiek sprawdze to dopiero jak wygasnie mi czas uzywania M4, do tej pory nic nie kupuje bo to bardzo uniwersalna bron i nadaje sie do wszystkiego, biegajacych ludkow po balkonie przy 2 bazie na harbor sciagam ze swojego spawnpointu (dla zielonych). Duzo osob biega z G36 ora krotkim G36 dla medica. Nie wiem jak sie sprawuje bron, nastepna w kolejce jednak jest maszynka z rosji.
Medicowi kupilem P90 - 50 naboi w magazynku, strzela szybciej niz cokolwiek innego, na srednio-bliskie dystanse zabojca, mozna strzelac tez na dalsze odleglosci ale wtedy trzymamy palucha na spuscie i czekamy az zleci caly magazynek aby kogos ukatrupic.
Jako bron secondary mozna kupic sobei albo HK5 albo Glocka, ja osobiscie w ogole wywalilem pistolecik aby postac startowala mi od razu z karabinem w reku a naprawde ta sekunda na zmiane broni z pistoletu na karabin potrafi kosztowac zycie. Inna sprawa, ze jak sie gra w infantry mode na harbor nie ma czasu na strzelanie z pistoleciku bo: a) nie zdazysz oproznic karabinu bo Cie zabija, jesli oproznisz caly karabin i jeszcze bedziesz sie trzymal na nogach to albo jestes taki kozak jak ja;))) albo masz szczescie - anyway, zamiast to czytac to juz dawno powinienes byc w drodze do punktu uzupelnien, badz byc juz po uzupelnieniu :p Bron secondary przydaje sie w mission mode bo tam mozna wypstrykac sie z amunicji, punktow uzupelnien nie ma a trzeba czyms zabijac.
Inne luzne:
Mozna zapomniec o krotkich seriach. Jezeli jakis typ biega sobie po balkonie, to zamiast pstrykac do niego po 3 strzaly z M4, trzymamy paluch na spuscie i celujemy w niego. Caly magazynek to skutczny ogien zaporowy ktory jest celny i mozna latwo goscia zabic nawet z duzej odleglosci. Jak zaczniesz strzelac krotkimi seriami to pamietaj, ze goscie sie nie certola i sprayuja AK47 lub M4 i zabija Cie szybciej niz zdazysz pomyslec o nastepnej durnej krotkiej serii.
Granat trzeba rzucac tam gdzie moga wbiegac/wybiegac ludzie, to bardzo wazna bron, zwlaszcza na malych mapach w infantry combat i mission mode. Nie mozna nie rzucic granatem bo to bzdura.
Jak chcesz pograc sobie z pojazdami to pamietaj: nie ma to sensu jak chcesz levelowac, no chyba, ze potrafisz latac little birdem lub czymkolwiek innym na tyle aby skutecznie zabijac. Jak chcesz sie zrelaksowac i poplywac lodkami to wtedy graj, dla czystej zabawy jest sens, bo jak na razie 80% zalozonych gier z pojazdami to takie w ktorych spokojnie sie nie pogra przez kozakow ktorzy lataja helikopterkami i rozwalaja wszystko co sie rusza, zwlaszcza jak lataja wokol twojego spawnpointu. Inna sprawa, ze w vehicle mode zwykle zobaczymy taka o to sytuacje: engrene, zaczynamy gre a tu widzimy 6 typa na pasie startowym ktorzy biegaja w kolko. Nagle nadlatuje A10 i biegajacy ludzie zamieniaja sie w lezacych ludzi bo przeciwnik wlasnie zabil 70% naszej pajacowatej druzyny ktora chciala sie przeleciec samolotem, pomijajac brak jakichkolwiek umiejetnosci. Taki pacanow jest masa, sepia sie na samoloty a nie potrafia wystartowac albo wbijaja sie w ziemie. Nie potrafisz latac lub sterowac pojazdem - nie wlaz do iego i zostaw go tym ktorzy to potrafia, w innym wypadku szybko zobaczycie ekran z napisem You Lost.
Inna madra rada: bron boze nie wsiadac do Blackhawka, czy to samemu czy jak juz siedzi pilot i weszlo tam 3 typa. Ne ulecicie 20m.
Jak ktos lubi jatki typu Harbor to bardzo wazna rada wujka jacusia: bierz combatanta albo medica, zaley kim grasz i przyj przed siebie, nie ma zmiluj sie, biegnij prosto na wroga i strzelaj z M4/Ak47 lub K2. Od pewnego czasu jestem jak nie pierwszy pod wzgledem ilosci fragow to w pierwszej piatce, wlasnie dlatego, ze nie trace czasu na bzdury, poprostu sie biegnie, zabija, nale nas zabijaja i tak w kolko, zadnego lazenia po mapie aby sie schowac i czekac, nic z tych rzeczy, biegniemy tam gdzie widzielismy typa i strzelamy, rzucamy granatami a jak juz nas zabija to tak w kolko. Trzeba pamietac, ze jak nas zabija to mozna ruszac kamera - dobry patent na podejrzenie sytuacji kto i dlaczego nas zabil, oraz czy dalej siedzi w tym miejscu czy biegnie gdzies indziej. Nie bede mowil co z taka informacja nalezy zrobic :)
Kupowanie broni: nie ma sensu kupowac na mniej niz 15 dni. No chyba, ze kogos stac to niech kupuje ale ogolnie to lepiej nie kupowac na mniej bo raz, ze drozej wyjdzie, dwa, ze moze byc tak, iz wykosztujemy sie na fajna bron na 3 dni, pogramy 4 godzinki w poniedzialek a potem na zlosc nie bedzie czasu na pogranie w pozostale 2 dni tak wiec tylko zmarnujecie kasiore.
Na razie tyle.
yacekpl lv4 65%.
mario87
18 09 2006, 15:07
gram od wczoraj

pierwsza rzecz to przydał by się jakiś maly trening/wprowadzenie bo ostatniow w jakiegoś sieciowego fps grałem kilka lat temu ;p i przydał by się jakiś tutorial jak latać samolocikami bo jak pierwszy raz gałem wyrzuciło mnie przy małym helikopterku i po kilku sekundach się rozbiłem ;p następny zonk to... nie śmiać się... niewiedziałem w kogo strzelać, dezorientacja mała, chwile połaziłem po mapie spotkałem kilku gości ale to byli chyba moi, dopiero później wyskoczył zielony gostek i posłałem mu serię

grałem narazie z pół godziny (ok 3 w nocy), dzisiaj trzeba będzie troszkę dłuzej pograć i zobaczyć co i jak
Jest trening. Tam gdzie masz możliwość wejścia do sklepu jest też napis TRENING ale tam nie wchodziłem, więc nie wiem OCEBE. Preferuje trening na żywych ludzikonach
LegionPolski
18 09 2006, 15:27
QUOTE(stona @ 18 09 2006, 16:21)

Jest trening. Tam gdzie masz możliwość wejścia do sklepu jest też napis TRENING ale tam nie wchodziłem, więc nie wiem OCEBE. Preferuje trening na żywych ludzikonach

ten trening to taki "trening" ze dostajesz sam cala mapke i po prostu robisz co chcesz

kto na ustawke ? ja juz gralem ze Stoną a i raz spotkalem (!) przypadkowo i z Yackiem chwile grałem :>
mario87
18 09 2006, 16:21
ten trening znam
chętnie zagram z kimś, co do nicka to nie byłem zbyt orginalny
przy okazji kilka minut temu dostałem bana na 15 min, grałem sobie normalnie i mnie wywaliło
Moze Cie wykickowali z gry za ping, ostatnio co gram to podczas gry jak i po grze duzo ludzi psioczy na ping.
Dzisiaj gram do okolo 22:00 od tego momentu wiec mozna mnie znalezc na serwerze niemieckim.
LegionPolski
11 02 2007, 16:31
oj jak dawno nikt tutaj nic nie pisal

a przeciez 'full' werszyn właśnie wypuścili i gra się jeszcze fajniej

[dzisiaj miałem świetną sytuacje. jako jedyny snajper w teamie - zostałem sam, przeciwko medicowi i scoutowi - udalo mi sie podrzucic bombe i zabic dobiegajacego medica, scout nie zdazyl... a chodzi mi o to, ze swietne uczucie gdy taka 'odpowiedzialnosc' ciąży, wszyscy polegli członkowie drużyny patrzą co robię, a potem gz gz

]
hehe

Ja pewnie dziś zassam full'a bo niedawno skasowałem bete (ehh, a tak by update wystarczył XD )
Nie wystarczylby, trzeba sciagnac na nowo 600MB instalke a bete wywalic.
No pograłem chwilkę. Jakiś tam postęp w stosunku do BETY jest, ale ciągle wkurza mnie to celowanie. Strzelasz tak obok kolesia a i tak trafiasz. No i spadki FPSów. Mam ok 200 a tu nagle dziób i spada do 20 O_o Trochę to irytuje, na szczęście tylko na niektórych mapach. W końcu nie ma lagów przy wchodzeniu do pojazdów. Można włączyć fajne efekty graficzne ( większość nieprzydatnych ale Depth of field fajnie wygląda. Szkoda że nie można skalować blura, wtedy było by super). Co jest świetne w tej grze (szczególnie w grzez z bombami) to SZYBKOŚĆ, super sprawa. Biegniesz, bam , lezysz, za chwilę znowu biegniesz

Znowu zacznę w to pykać (szkoda że statsy musze robić od nowa
Efekty byly dostepne juz w becie ( nie polecam wlaczac wszystkich na raz na R9600 :p) a w najnowszej wersji to jakis bug jest albo mi sie juz sprzet zestarzal: gra sie laduje, chodzi plynnie, wystarczy, ze zaczne strzelac do przeciwnika i nagle ch uj 9FPS, sterowanie z opoznieniem, gra sama za mnie gra, tak wolno reaguje na klawierke i myszke. W starej wersji tego nie bylo, a w tej wystepuje to na wszystkich opcjach graficznych, wszycho na low, czy na high, bez znaczenia. Nie moge grac w ogole.
U mnie czegoś takiego nie ma. A włączyłem sobie te efekty wszystkie na raz XD Nic nie widać , obraz jakbym wypił 10litrów spirytu (rozmazany kisiel i zwolnienie ruchów jak w matrix'e
Ktos chcetny na partyjke z noobem?
No i jak przystalo na nobba noobowskie pytanie jak wybrac AK - 47 czy M4? Na razie moge tylko M2
Sprawdź meila, powinieneś dostać promo kod na AM47. A bronie możesz kupić w sklepiku za kasę. Im lepsza broń tym więcej kasy i wyższy level wymagany.
Zadnego kodu nie dostalem

tylko "welcom to warrock"

A bronie lepiej sa rozwiazane w CS czy AA
Ja dostałem

Nie narzekaj, to DARMOWA gra.
wole juz AA

Przynajmniej graja tam tez zolnierze ktorzy znaja sie na taktyce. No bo co to za ludzie jak sie rozlanczaja miast chodzic przynajmniej 2 kami. Konczy sie na tym ze jeden strzela a przeciwnik go zacvhodzi od tylu? Na razie gram zobaczymy jak bedzie pozniej.
BTW: Moze jakis forumowy klan?
QUOTE(Senshi @ 24 02 2007, 18:40)

wole juz AA ;) Przynajmniej graja tam tez zolnierze ktorzy znaja sie na taktyce. No bo co to za ludzie jak sie rozlanczaja miast chodzic przynajmniej 2 kami. Konczy sie na tym ze jeden strzela a przeciwnik go zacvhodzi od tylu? Na razie gram zobaczymy jak bedzie pozniej.
BTW: Moze jakis forumowy klan?
LOL
Za dlugo 2 kami bys sobie nie pochodzil na harbor ida 16 vs 16... Warrock to co innego niz americas army.
No ale np montana? Bezpieczniej jest chodzic 2 kami
Imo nie, akcja jest na tyle szybka, ze lepiej martwic sie o siebie. Nie jestem pr0 elit3 chaksorem ale ile razy jakis nieznany kompan podlaczal sie do mnie tyle razy nie wychodzilo to na dobre. Lepiej biegac samemu i starac sie precyzyjnie eliminowac opponentow o ile to mozliwe. Z dwojki i tak zwykle ktos zginie wiec lazisz sam, zanim sie koles odrodzi, znajdzie Cie i w ogole to minie masa czasu.
wcale nie chodzisz 2 kami jesli jeden nie zauwazy wroga na pewno to zrobi nastepny. Zawsze jeden moze wyprowadzic ogien zaporowy zeby drugi sie gdziesz przedostal. A ile razy jko snajper zaszedl cie ktos od tylu?
Nie gram snajperem bo to strata czasu a juz dwojka w tym jeden snajper to jeszcze wieksza strata czasu w grze takiej jak warrock. Nie ma czasu na zabawe, czajenie sie, campowanie etc. Biegniesz do przodu i kosisz wszystko co sie rusza az Cie nie zabija i tak w kolko. Najwazniejsze to zdobywac flagi, fragi i exp. Lezenie kolo snajpera i martwienie sie aby nikt was nie zabil to moim zdaniem najglupsze co mozna zrobic w WR i jeszcze czegos takiego nie widzialem w tej grze 0_o Nie kazdy nawyk z jednej gry dziala w drugiej.
Dokładnie tak. To zupełnie inny typ gry. AA to taka raczej walka na serio. Umrzesz to już nie wrócisz. W WarRocku giniesz co kilkadziesiąt sekund. Tu nie potrzeba super taktyki tylko refleks, refleks i ..trochę szczęścia

Na początku wszyscy biegną "na pałę" , jak zostanie np 2vs1 to się zaczynają podchody. Taki urok tej gry.
a ja tam zapieprzam ze snajperka. wlasnie dopiero w tej grze mozna sie nia fajnie pobawic. zakonczyc mecz z wynikiem 35 zabitych przy 6 zejsciach to pieeekna sprawa. zdejmowanie 4 innych snajperow jednym ciagiem sprawia fest frajde. tylko cos popiertholili z nowym paczem. nonstop lagi i exec sie wysypuje na oharze. halo, to juz nie beta, zeby takie wtopy popelniac:/ wczoraj w ciagu godziny wysypala mi sie z 6 razy... to co? zrobimy kiedys jakas konkretna ustawke?
Nie mowie o typowych podchodach tylko o jako takiej taktyce. Walenie na pale i strzalanie typu kto pierwszyzauwazy goscia i wladuje caly magazynek mija sie z celem. Mnie bardziej rajcuja starcia typu strzelanie zza murka itp. Albo jak w CS. 4 gosci wchodzi do budynku i eliminuje po kolei. nie ma opcji zeby zginela wiecej niz jedna osoba. A niejednokrotnie mialem tak ze moi ludizie gineli od bezmyslnego wchodzenia do budynku. Wchodzi jeden pach. Wchodzi drugi pach. Wchodzi trzeci i double kill! :angry:Czego uzywam? Najczesciej assalta ale jak sytuacja wymaga to snajper i hevy sa wymagane. Zwuaszcza snajper i havy trooper na oharze. Nie no ustawke trzeba zrobic jak najszybciej

.
EDIT: A i jescze pytanie. Dlaczego nie moge grac na niektorych mapach? Pisze you cannot join. Jest to zwiazane z moim niskim levelem? Na razie to moge grac na malej ilosci map
Wg. mnie ta gra nie potrzebuje taktyki. Jeśli chcę pokampić ze snajperą lub pograć drużynowo to odpalam BF'a. W WarRocka gram dla rozluźnienia
Ok dobra juz dobra sieciowa rozwalka mam problem

Podczas gry niepoprawinie wylaczyl mi sie warrock i teraz podczas logowania wyskakuje komunikat: "you have allready loged in" Co zrobic? Wylanczanie kompa i neta nic nie pomoglo a mam straszna ochote pograc!!! co robic?!!!
Nie wiem, ja aktualnie mam do wyboru dwa servy, na zaden nie moge wejsc a statsy (te po lewej na dole) mi sie wyzerowaly O_o
Tez tak mam w dodatku nie moge wejsc w zaden tryb ktos wie ocb ?
Juz wszystko wrocilo do normy. Chyba sie serwery syply albo cos bo mnie "zawiesilo" w grze i za kazdym razem jak sie logowalem to pokazywal ze sie zalogowalem ;D ale wlasnie skonczylem partyjke. Jescze tak chamskich camperzen to ja jescze nie widzialem! O_o Zeby ktos potrafil sie schowac miedzy otwartymi drzwiami a sciana potem wyjsc i cie z czystym sercem rozwalic ? O_o Albo czekac pod respawnem?! Trzeba grac z doswiadczonymi graczami bo z noobami sie nie oplaca. Zero poszanowania zasad dla honorowego MMOFPS playera
Lol, zapomnij o jakis tam 'zasadach' bo to nie jest spotkanie krakowskiej inteligencji tylko gra, a gra sie po to aby wygrac. Po to sa flagi aby zdobywac spawpointy na mapie i sytuacja w ktorej jedna druzyna kontroluje 90% mapy i wszyscy campuja nad jedynym i glownym spawnpointem to normalka. Ja osobiscie sie nie denewuje bo kiedy wiekszosc mojej druzyny leci na cepa zabijac 7 camperow na raz to ja w tym czasie uciekam, okrazam cala mape i staram sie ich rozbroic od tylca. Chyba nie nadajesz sie do tej gry bo strasznie marudzisz :p
QUOTE(Yacek @ 26 02 2007, 08:30)

Lol, zapomnij o jakis tam 'zasadach' bo to nie jest spotkanie krakowskiej inteligencji tylko gra, a gra sie po to aby wygrac.
Wlasnie w grach internetowych szanuje sie zasady w stylu nie kampownia

QUOTE(Yacek @ 26 02 2007, 08:30)

Po to sa flagi aby zdobywac spawpointy na mapie i sytuacja w ktorej jedna druzyna kontroluje 90% mapy i wszyscy campuja nad jedynym i glownym spawnpointem to normalka.
Wiesz ale nie tak ze ty nie mozesz kroku zrobic bo od razu giniesz

Na szczescie Gasei se zainstalowal to se znim pogram

EDIT: a wiadomo ze warrock to gra sieciowa i nie jest dopracowana w 100% dlatego moszna trafic na ciekawe sytuacje
http://img139.imageshack.us/img139/5593/3256693442av7.jpg
Ja zasady kampowania nie uznaje bo sam nie kampuje (procz sytuacji ktora) opisalem a i w przypadku gdy nas okraza na jednym spawnpoincie to zawsze jest sposob aby sie z tego wydostac - mi to nie przeszkadza, najwazniejsze to umiec sobie poradzic w kazdej sytuacji a nie psioczyc, ze ktos nas zastrzelil gdy jedlismy kanapke i sie nie ruszalismy. Poza tym jesli istnieje zasada "nie kampowania" (lol?) to po co w ogole dostepny jest snajper ? Snajper = sie kampowanie, co za roznica czy przez 1h w jednym miejscu czy przez 20min w jednym, 30 w drugim ? Dla mnie to jest niezrozumiale cale te obruszanie sie o kampowanie, nie potrafie tego pojac 0_o
Nie zgodze sie z toba ze snajping to campowanie poniewaz zabawa ze snajperka polega na:
-znalezieniu dobrego punktu
-dostanie sie do niego
-wyszukac cel
-obserwowac cel
-zwienczeniem tych wszystkich czynnikow jest strzal
za to campowanie to czyste chamstwo. Bo tylko czekasz na goscia i gdy ten sie tego nie spodziewa ladujesz mu serie w plecy -.-'
Ja nie wkurzam sie na to jak to bedzie ze 2 razy ale zeby nie natym polegala zabawa. Wiadomo ze jak wchodze do budynku (w dodatku nie z oddzialem tylko sam) to nie zagladam za kazde drzwi czy tam goscia nie ma -.-'
To jak z ta ustawka? Ja juz 2 lv
CYTAT(Yacek @ 19 02 2007, 10:46)

Efekty byly dostepne juz w becie ( nie polecam wlaczac wszystkich na raz na R9600 :p) a w najnowszej wersji to jakis bug jest albo mi sie juz sprzet zestarzal: gra sie laduje, chodzi plynnie, wystarczy, ze zaczne strzelac do przeciwnika i nagle ch uj 9FPS, sterowanie z opoznieniem, gra sama za mnie gra, tak wolno reaguje na klawierke i myszke. W starej wersji tego nie bylo, a w tej wystepuje to na wszystkich opcjach graficznych, wszycho na low, czy na high, bez znaczenia. Nie moge grac w ogole.
Znalazlem sposob: Wystarczylo zainstalowac starsze omega drivers w ver 38.252. Wersja 38.330 jest oparta bodajze na najnowszych catalystach i przez to zle hulaly gierki. Teraz jest ok. Czas zaczac robic level :)
mord00k
21 03 2007, 15:13
CYTAT(Senshi @ 26 02 2007, 15:48)

Nie zgodze sie z toba ze snajping to campowanie poniewaz zabawa ze snajperka polega na:
-znalezieniu dobrego punktu
-dostanie sie do niego
-wyszukac cel
-obserwowac cel
-zwienczeniem tych wszystkich czynnikow jest strzal
za to campowanie to czyste chamstwo. Bo tylko czekasz na goscia i gdy ten sie tego nie spodziewa ladujesz mu serie w plecy -.-'
Ja nie wkurzam sie na to jak to bedzie ze 2 razy ale zeby nie natym polegala zabawa. Wiadomo ze jak wchodze do budynku (w dodatku nie z oddzialem tylko sam) to nie zagladam za kazde drzwi czy tam goscia nie ma -.-'
To jak z ta ustawka? Ja juz 2 lv

Co prawda nie gram w WarRocka ale się wypowiem.
Senshi, powiedz mi, czy w CS też łazisz na pałę czy się kryjesz? To właśnie normalne, gość znalazł kryjówkę to z niej korzysta. Zabija po cichu to zabija po cichu co za problem?
CYTAT
Wiadomo ze jak wchodze do budynku (w dodatku nie z oddzialem tylko sam) to nie zagladam za kazde drzwi czy tam goscia nie ma -.-'
a z tym to już w ogóle pojechałeś.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.