Jeszcze tylko 3 miliony lat swietlnych i osiagne lvl 16 i bede mogl kupic Famasa.
Yacek, lvl 2 hihi
Ja dzisiaj gram od okolo 17:00, server uk, jak nie ma zadnego fajnego deathmatchu na harbor ida to gram cqc.
skoro jest klasa - sniper to czemu z niej nie korzystac? a koles, ktory usadzi sie w jednym miejscu i bedzie czekal i tak nic nie osiagnie. snajpowanie wiaze sie, z szukaniem dobrych miejsc ale zaraz po tym z przemieszczaniem sie. dobry snajping to nie lada sztuka. sam snajpuje w warrocku i powiem, ze ukonczenie meczu z wynikiem 35/6 (frags/deaths) to bardzo trudna (na poczatku) rzecz.
Wczoraj zrobilo mi sie tak i trwa do dzisiaj:
http://img88.imageshack.us/img88/7441/clipboard01ca4.pngTylko ja mam takie szczescie ?
Miałem coś takiego przez jakiś czas . Nie mogłem zrobić ani update ani gry odpalić wiec brat wykasował warrocka.
Dobra ponownie gram w warrock'a jak chce ktoś pograć to gg a mój nick tym razem to danteveli
Moge grac od 19:00 dzisiaj
Kruhol CPE
7 07 2007, 22:05
Panowie moze jakaś ustawka?
O jakiejś konkretnej godzinie?
Rok temu odinstalowalem Warrocka

Teraz sciagam go ponownie, mojego konta na becie oczywiscie juz nie ma.
Obawiam sie tylko czy bedzie mi smigalo tak jak wtedy, czy znow ci kretynscy developerzy cos skaszanili i bede mial efekt stroboskopu a nie plynna gre ;p
No coz, za 3 godziny sie przekonam

Dodali moze jakies nowe mapy, pojazdy?
No jakby sie zebrala spora grupka graczy z PE to moze bym to jescze raz wlaczyl - danwo juz nie gralem
Grałem troche i widziałem klika mapek których wcześniejnie spotkałem minusem są cheaterzy bo wk.urwia to co oni odwalają
Przeciez punk buster jest wymagany o.O
alienator
9 07 2007, 12:44
PunkBuster to teraz prawie żadne zabezpieczenie ;p
Hmmm moze dlatego ze juz dawno w WR ani zadna gre z punk busterem nie gralem

. Szkoda bo nie ma nic gorszego niz cziterzy ;/
Kruhol CPE
9 07 2007, 13:27
Ustawke proponuje 16 lipca o godz. 21. Na kanale "close battle" (czy jakoś tak ;p no ten z bombą

) Kto by grał? ;>
CYTAT(Kruhol CPE @ 9 07 2007, 14:27)

Ustawke proponuje 16 lipca o godz. 21. Na kanale "close battle" (czy jakoś tak ;p no ten z bombą

) Kto by grał? ;>
Wczoraj na Embleme rozwalilem kilka razy gracza kruhol xD
Btw. Nie moge zalozyc swojego pokoju z mapa inna niz embleme i bodajrze ohara... Co to za polityka? ;p
Musisz kupic konto Premium. Standardowe granie za darmo nie pozwala zmieniac nazwy pokoju, grac na wiekszosci map, brak +50% exp po wygraniu, brak mozliwosci kupna niektorych broni itd.
Aha, to sobie daruje.
W kazdym razie nie raz udalo mi sie wejsc na te mapy dla premium, nie wiem jakim cudem.
Dostalem komunikat ze nie moge wejsc, a za sekunde zaczyna sie ladowac mapa... Drugim razem dostalem podczas gry komunikat ze zostalem usuniety, natomiast nizej bylo napisane ze nie zostalem usuniety droga glosowania xD
To samo z PunkBusterem, czasami pisze ze nie mgoe wejsc bo sie updatuje - wychodze z gry wlaczam updater, wszystko jest aktualne...i tak w kolko.
A dzisiaj mialem takie freezy ze nie dalo sie grac. Paranoja...
Jak na poczatku wlazisz do lobby to trzeba czekac z 20 sekund az punk buster sie zupdatuje a dokladnie przestanie wyc ten zolty napis o jego updacie. To, ze od razu nie mozesz wejsc to wina pingu, na poczatku ping jest wysoki, zwykle po kilku sekundach pokazuje faktyczny ping. Pokoje maja ograniczenia, moga wlazic osoby z pingiem mniejszym niz 100, wiekszym niz 100 lub nie ma limitu pingu. Zielone kropki przy nazwie pokoju zwykle okreslaja ping graczy w tym wypadku max 99. Jak masz zielony ping to zwykle wbijesz sie do kazdego roomu. Jak premium user zalozy pokoj to mozna sie dolaczyc i grac na niedostepnej mapie. Ja nie zakladam pokojow bo to nie ma sensu chociaz ostatnio na Germany zalozylem pokoj na 16 osob, wladowal sie komplet a ja pisze na glownym, ze (pipi)e i nie startuje gry, ide na zakupy, ale byla sieczka ze strony noobow: plz plz plz 11111eleven1!!!elf11!!!1jedenascieplz111!!! plz plz start go111 go111 - zdazylem obejrzec cale wiadomosci w tv a ci frajerzy ciagle byli w pokoju i czekali na start.
Ale z ciebie cham
Moze i tak ale chcialem troche wku rwic warrockowe community ktore jest beznadziejne. Nie ma gry podczas ktorej ktos nie zaczal by pisac na drugiego, ze jest noobem - bez powodu, za to, ze ktos go zabil, za to, ze flankuje a nie biegnie prosto pod noz itd. 80% grajacych to debile marudzacy na czacie podczas gry i poza nia, pier dolacy po pol godziny "plz game master plz plz start the game plz". Albo zakladasz pokoj na emblem i wpier dala sie 8 osob i "plz plz ohara plz" "master ohara plz". Jakbym chcial ku rwa ohare to bym zalozyl pokoj z ohara. Tak tez zrobilem wtedy na niemieckim lobby, czytalem glupkowate zyczenia i patrzylem jak sie wku rwiaja.
No tacy sa gracze i nic nie poradzisz myslisz ze jak w CS 80% ludzi pisze po skonczonej rundzie "zal", "zal.pl" to to jest fajne? Tak jest i nic na to nie poradzisz
Kruhol CPE
10 07 2007, 14:37
CYTAT(Pavlus @ 9 07 2007, 17:32)

) Kto by grał? ;>
Btw. Nie moge zalozyc swojego pokoju z mapa inna niz embleme i bodajrze ohara... Co to za polityka? ;p
Tak to ja xD A twój nick? :f Moze Cie też pare razy rozwaliłem :f To co z tą ustawką 16 lipca pasuje o 21:00?
CYTAT(Kruhol CPE @ 10 07 2007, 15:37)

CYTAT(Pavlus @ 9 07 2007, 17:32)

) Kto by grał? ;>
Tak to ja xD A twój nick? :f Moze Cie też pare razy rozwaliłem :f To co z tą ustawką 16 lipca pasuje o 21:00?
Nie bylem oryginalny - pavlus.
Dzis troche pogralem, na Pargona, czy Conturas strasznie mnei freezuje wiec wybieram standardy jak ohara czy emblem ;]
Kruhol CPE
16 07 2007, 09:27
Przypominam o dzisiejszej ustawce. Godz. 21. Close quarters battle.
Wszystko fajnie tylko jaki server, nazwa pokoju, czy na haslo, jesli tak to jakie ?
Kruhol CPE
16 07 2007, 16:44
powiedzmy ze zalorze server. haslo "okotooko" :f
EDIT: lol, tam nei ma hasla :f ani nie moge zmienic nazwy pokoju. po prostu szukajcie moje go nicka na servie albo podajcie mi swoje nicki to was zaprosze, a potem zredukujemy liczbe graczy tylko dla nas co nam si enikt nie wpieprzył.
Nazwy pokoju nie mozna zmienic ale haslo mozna zalozyc. Piszac server nie mam na mysli Pokoju tylko to czy gramy u niemcow, brytyjczykow czy usa vs europe itd.
Jak sie okazalo haslo rowniez moze zalozyc tylko premium member. Jednym slowem jak jestes zwyklym szarym userem to ch uja mozna w tej grze zrobic :)
Ostatnio mam dziwne problemy, czasami tekstury z czolgu wywalaja sie na pol ekranu, albo inne takie dziwne krzaczki pojawiaja sie na ekranie. A dzisiaj to praktycznie co chwile warrock mi sie wysypywal i wracalo mnie na pulpit... Moze to kwestia wysokiej temperatury? W koncu dotykajac radiator na grafice o malo sie nie oparzylem ;]
Ja wczoraj mialem to samo i ze 3 uruchamialem to badziewie, moj podkrecony super pc nie wytrzymal i przy 60C na procku dal za wygrana, potem jak go troche odkrecilem to bylo juz lepiej. Karta graficzna bez chlodzenia chyba ma jakies mikro heat pipe'y bo wg podrecznika to nie mozliwe aby dzialala podkrecona w te upaly 0o
zna ktos sposob by gra nie wykrywala netlimitera? bo niebede wykasowywal go dla glupiej gry... chyba jedyna gra ktora sie gryzie z NL mimo ze ma PB...
Bartezoo
20 03 2008, 00:30
Dobre to wogóle? Cięzko nowicjuszom?
LegionPolski
20 03 2008, 09:42
CYTAT(Bartezoo @ 20 03 2008, 00:30)

nie, bo tam same nowicjusze grają

tzn. chodzi mi o to, że połowa graczy to n00by, w dodatku w wieku do 15 lat, bo po każdym zabiciu ich słyszy się "n00b lol -_-" (dlatego olałem tą grę, tak jak i zresztą większość gier przez net, gdzie community jest tak żałosne)
ale polecam, można się fajnie pobawić...
jak coś to jestem chętny na ustawkę, mogę ściągnąć klienta WR i z kimś popykać.
Kruhol CPE
20 03 2008, 09:54
Powiem tyle, żę pełno tam cziterów i nie ma szans na normalną grę. Ja tą grę wywaliłbym na śmietnik za antycheat (a ponoć jest punk-buster, coniekąd znany). Szkoda czasu i nerwów.
CYTAT(Bartezoo @ 20 03 2008, 00:30)

nie warto bo graja tam cziterzy/glicherzy/itp pogralem 5min i wylaczylem. Dodatkowo majac netlimiera w wersji 1.30 nie mozna grac bo ich ten anticzit wywala ze zabroniony program...
Grałem około 3 miesiecy
całkowicie spaprane community, flamerzy, nooby , lamerstwo, masa cheaterów....
sama gra całkiem przyjemna, fajny patent z lvlami i zakupem broni no i można sie powyżywac bo poziom sporej ilosci graczy jest żenujacy
na stacie bylo ok, ale im dalej tym gorzej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.