Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: War Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Loto
janol <zolwik>

mam ta wersje i tez nie dziala...podcas instalki wogole nie kopiuje plikow
Pavlus
Moj kumpel ma ten sam problem, wiec sciaga ode mnie juz zainstalowany folder. Powinno pojsc. Nie wiem na czym ten gub z downloadem polega, mi sie ladnie sciagnelo i zainstalowalo.
janol
Kurna, spóxniłem sie na pokój Alienatora confused.gif (pipi)a.ane okna prosiły się u umycie smile.gif
Ale po 22 zawsze jestem gotów do gry
Loto
moze dlatego nei dziala bo mam szitdołsa xp z syfispakiem 2?pozniej zainstaluje w2000
janol
ja mam xp pofessional bez SP i działa bez problemów. Próbuj Lotuś, próbuj
Pavlus
tez mam xp z s2 i wszystko smiga

btw. 2 lvl smile.gif
Loto
pozostaje mi chyba czekac na pacza albo ful wersje
SIKI
nick: sikorr
mam xp z sp2 i wszystko oK sie zaistalowało
nawet fajne, od 3 lat nie grałem na PC do dnia dzisiejszego smile.gif
klausa
Mam ja założyć PE pokój?
Loto
przeinstalowalem ikspeka i du.pa.... mam gdzies ten zakichany system.

p.s
a zeby padl serv i zebyscie nie mogli grac nanananan
Pavlus
QUOTE(Loto @ 17 12 2005, 16:40) *

przeinstalowalem ikspeka i du.pa.... mam gdzies ten zakichany system.

p.s
a zeby padl serv i zebyscie nie mogli grac nanananan

Masz problemy, powiedz koledze zeby ci udostepnil folder z zainstalowana juz gra. Dziala bez problemow.

ps. dzisiaj stoczylem batalie na 300 pts z ludzmi z wroclawia. Na dzisiaj to juz chyba koniec, nadgarstek mam caly czerwony ninja.gif
wortigern
a idz pan w cholere z takimi zyczeniami ;/
puszkin
trzeba sie rejstrowac na ich stronie zeby grac ???
bo kurna ciagle mi sie pokazuje "This ID is unavailable."
alienator
Tak, trzeba się rejestrować na ich stronie wink.gif
puszkin
dobra jest, wczesniej cos bylo zwalone chyba
Pavlus
Proponuje sie umowic na jakas batalie, bo ile razy zakladalem kanal to i tak nikogo z forum nie bylo.

A wiec, dzisiaj godz: 21:00
Psx Extreme
Mapa: Emblem
Limit: 24

Mozemy przelozyc termin, ja daje tylko propozycje. Ja zaloze #.

Aha, umawiamy sie bez campowania, tzn nie ukrywania sie w miejscu spawnu zawodnikow i wybijania ich na peczki, nie o to tu chodzi imo.

Cu later.
janol
Będę ok 22, może wcześniej.
Nick: Janol85

Kurde, spodobało mi się to jak cholera smile.gif
alienator
ja będę mógł niestety dopiero w poniedziałek po południu dry.gif, jak coś to się zgramy cool.gif
szeni
Dzisiaj rano zainstalowałem, pograłem... I powiem Wam tak... Gra mi się bardzo podoba, ale...
1. To nie na mój sprzęt i połączenie z netem (myslalem, ze neo512 to duzo, a tu zeby wejsc do pojazdu, musze czekac kilka sekund confused.gif. Ale może to wina serwerów?).
2. W grach jednak bardziej cenię radochę, a tu walę w głowę przeciwnikia z 2 metrów i nawet nie ma headshota. Wolę jednak rozwiązanie takie jak w Counter-Strike, gdzie jednym strzałem z kałasznikowa mogę ustrzelić przeciwnika na drugim końcu mapy (niewielkiej).
3. Za cholerę żadnego Waszego serwera nie mogłem znaleźć... Umówcie się jakoś tak generalnie na określoną godzinę, to może do Was dołączę tongue.gif.
janol
ad 1. mam kablówkę 512 - chodzi jak złoto
ad 2. headshoty są - często je dostaję laugh.gif
ad 3 przydałaby sie jakaś wyszukiwarka serwerów. No chyba, że jest, a ja nie znalazłem
Pavlus
Wlazenie do auta troche trwa, taki maly bug. Z motocyklem to troche przegieli, czasem wlaze czasem nie confused.gif

Z tym headshotem tto wina tylko i wylacznie pingow, ale to nie z powodu twojego lacza, bo na neo 512 ma smigac doskonale ale z winy servera ktory jest atakowany przez jakichs wiejskich hackerow co by pozbyc sie konkurencyjnego shootera. Takie zycie.
szeni
Czasem mam taką sytuację, że widzę motor, naciskam F (o właśnie, szkoda że nie ma konfiguracji klawiszy, ale w sumie i tak ustawiłbym takie same jak są defaultowo tongue.gif), widzę że nic się nie dzieje, idę kilka metrów dalej, po czym... Cudownie transportowany jestem na motor, który opuściłem dobre kilka sekund temu.

Ja też dostaję często headshoty, ale jakoś nie potrafię ich sam zrobić biggrin.gif

Mam pomysła - gramy TERAZ. Ktoś załączy serwer i gramy. A czemu teraz? Bo teraz akurat mam czas biggrin.gif
klausa
Ja zakładam.

Wbijać się na pokój PSXEXTREME!!!!

szeni: Jaki masz nick w grze?
janol
No kur.wa! Weźcie się jakoś umówcie na JEDEN pokój, bo po co kilka robić? Ustalić konkretny termin i huzia
szeni
CZAS: TERAZ
POKOJ: PSX EXTREME!!!!
janol
Tośmy sobie z szenim i klausą postrzelali smile.gif
szeni
Janol, a Ty nie miales juz przypadkiem isc spac? biggrin.gif Bo widze ON przy avatarku tongue.gif. Zartuje. Ja musialem tysz isc, bo kolega zaczal cos sciagac i jak zwykle (pipi) lagi. Ale gra fajna, marzy mi sie batalia w 32 chłopa z forum na ogrooomnej mapie... W sumie - nietrudno takie coś zorganizować. Podajta tylko czas, kiedy komu pasuje i jakoś się ustali. Mi pasuje każdego dnia od 17.00 do 21.00, a w weekendy - caly dzien (przypominam, że dzien zaczyna sie w poludnie).
janol
To pomówienie, że miałem iść spać! Jak tak jeszcze raz powiesz, to następnym razem Cię zastrzelę mad.gif

No fajnie by było większą grupą się pozabijać. Jutro odpada, bo w poniedziałek mam mega koło na uczelni i wypada się przygotowaćsmile.gif
No chyba, że się wyrobie, to po 22 wpadnę
Burth
[luubeq] całkiem przyjemna gierka, nastepnym razem robimy wieksza batalie. Jest w tej grze deadmatch zwykly (nie team deadmatch) ?
szeni
To, że idziesz spać, wymyślił Klausa, do niego miej pretensje tongue.gif
Burth
QUOTE(szeni @ 18 12 2005, 00:22) *

To, że idziesz spać, wymyślił Klausa, do niego miej pretensje tongue.gif

szcxzerze mowiac to ja to napisalem tongue.gif
szeni
Cii... miało byc na niego biggrin.gif

Burthess - kto wygrał? biggrin.gif
Burth
smalec czy cos takiego sam zaostal i sie skubany tak ukryl, ze nie moglismy go znalleść tongue.gif
janol
Kurna, sie zastanawiałem kto to jest ten luubeq smile.gif
Na przyszłość: jeśli uda sie zrobić ustawkę to wpiszcie przed godziną "Zero" swoje nicki w tym temacie, żeby nie było tak jak dzisiaj: "Ktoś Ty jest?", "Gwiazdy forum nie poznajesz?" xD
Burth
ja tam swoj wpisalem ze dwie stony wczesniej, zreszta jak wlazlem to napisalem jaki mam nick na forum hyh.gif

EDIT szeni - nie gadaj ze szeni1 to byłeś Ty ? ninja.gif
szeni
ROTFL biggrin.gif .

Dobra. Ja jestem szeni1 (bo 'szeni' jest za krótkie confused.gif ).

A w grze najbardziej mi brakuje... obsługi pada.
janol
Tej, no przeciez wszystkich się nie zapamięta.
To ma tak wyglądać: np. ustalamy, ze spotykamy się jutro o 22. Przed tą godziną wpisujemy swoje nicki - przynajmniej za pierwszym razem, żeby chu.jni nie było. Przeca nie będę szukał po całym temacie who is who
Burth
a mnie zwyklego deadmatcha i broni ktora zabija jednym strzalem (nie hedszotem)
janol
no chyba jest taka opcja, żeby ustawić grę na zabijanie jednym trafieniem. Pełno roomów się tak nazywa wink.gif
szeni
To by masakra była - wpadniecie we dwóch w jeepie do wrogiej bazy zakończyłoby się jesienią średniowiecza
Pavlus
To wam teraz powiem, zostalem ja i gosciu ktory nie jest z tego forum, ale pozniej dalem mu linka, moze cos napisze.

Oczywiscie sytuacja taka ze kto ma czolg ten jest bogiem, mialem prowadzenie chyba 4 punktowe. Ale szybko mi je odebral.

Ostatecznie zdobyl jakas baze, podkradlem sie tam. Mialem pewnosc ze ma kolo siebie czolg. Zreszta stosowal taktyke, rozwalic mnie czolgiem a pozniej go naprawic, wiec za duzo do powiedzenia nie mialem.

Ale wpadlem na pomysl zeby mu mine podstawic w miejscu gdzie podjezdza naprawiac czolg, wbil sie na nia i zdechl xD

Zostalo 1:1 czyli kto dednie ten przegrywa, zabralem jeepa ze soba. Nie mial czolgu na moje szczescie, szybko przezucilem sie z kierowcy na wiezyczke i oiddalem celny strzal, ukryl sie za murem. Jednak popelnil jeden zasadniczy blad [jak sam zreszta powiedzial].

Wyszedl zza tej samej sciany i drugi moj strzal okazal sie smiertelny biggrin.gif

Zwyciestwo bylo cudowne, pozniej rozmawialismy troche na # na temat warrock. Wojna byla wyborowa, dawno tak dobrze mi sie nie gralo.

Zyskalem 30% do 3 lvlu a on nabil sobie 2 lvl. Wiec bylo warto zostac do konca.

Kiedy nast ?
janol
LOL Pavlus, Ty grałes z nami?! xD Jeśli tak to mam nadzieję, że chociaż raz Cię zabiłem - zemsta za zamykanie tematów (kotokangury mad.gif ) i za podszywanie się pod nazwisko TaiCat laugh.gif
Pavlus
Palki jedne, pisalem wczesniej zem Orshabaal, a kto wam grozil warnami na forum? biggrin.gif

Poza tym, jakie nazwisko taicat, ocb? A jesli mnie pokonacie nast razem to otwieram topic ;>
janol
A tam, w ogniu walki nie zwrócilem uwagi co tam wypisujesz smile.gif

Co do TaiCat: użytkowniczka tego forum, rzeczona TaiCat ma nazwisko podobne do Twojego nicka (jedna literka się różni, zgadnij która smile.gif ). Przydybała Cię jak napisałeś posta w Spamie.

A topic o kotokangurach jest niepotrzebny. Loto sobie własny w Spamie założy i tam będzie publikował swoje obrazki. Łachy bez wink.gif
Pavlus
Dobra, teraz walne konkretny offtop xD

Z tego co wiem to TaiCat jest mlodsza ode mnie wiec ona zwalila nazwisko od mojego nicka :DDDDD [chyba za dlugo gram w warrocka]

Mowisz w ogniu walki...wpadles zginales kilka razy i musiales sie zwijac, wiec mi tu nie gadaj biggrin.gif

Skoro topic niepotrzebny to deletujemy.
janol
Się nie śmiej z początkującego. WarRock to pierwsza gra, w którą przez net grałem smile.gif Kurde, jednak to fajne jest

Topic jest potrzebny, żeby tłuszcza poznała talent Loto. Powstrzymaj się, bo ostatnio w jakąś manię zamykania wpadłeś tongue.gif
szeni
O ja pierdzielę... Pavlus, to byłeś Ty?! Przecie Cie nawet pytalismy (Klausa: 'o, nowy gej'; 'jestes z PE?') a Ty udawales, ze bangla desz. Tak sie wlasnie zastanawialem, kto tak wiesniacko mnie 7 razy pod rząd zapierdzielał czołgiem (ale to chyba był ten drugi). Ja też podstawiałem miny pod ten punkt napraw, ale on coś nie bardzo chciał w nie wjeżdzać (więc nie czuj się twórcą tej taktyki tongue.gif). Napierdzielam go 4 strzały z Panzerfausta, a jemu nawet 'ogienek nie poleci'. Może jest mozliwosc wylaczania czolgow, albo chociaz punktow napraw. Dawajta zasypiemy twórcom skrzynkę mailową prosbami o oslabienie znaczenia czolgow.
Heh, moglem tez zostac do konca... Ale bym Wam unieprzyjemniał grę lagami.
To jak, kiedy następnym razem taki sparring? tongue.gif Może zalozmy jakis klan? tongue.gif
janol
LOL, Ty na klause nie zwalaj, to Ty Pavlusa gejem nazwałeś (warna mu Pavlus daj za ten brak szacunku).

Klan? Cóż to by był za klan z takim "zielonym" jak ja? laugh.gif
szeni
Rotfl, Janol Ty sie lepiej ciesz, że ja nie przytoczyłem tego, co Ty mowiles w chacie 'team only' tongue.gif.
Co z tego że zielonym? A myślisz że jaki ja jestem? Pomarańczowy?
Pavlus
QUOTE(janol @ 17 12 2005, 23:37) *

Się nie śmiej z początkującego. WarRock to pierwsza gra, w którą przez net grałem smile.gif Kurde, jednak to fajne jest

Topic jest potrzebny, żeby tłuszcza poznała talent Loto. Powstrzymaj się, bo ostatnio w jakąś manię zamykania wpadłeś tongue.gif

Oki, topic skasowalem ninja.gif a manii zamykania to ja nie mam, a ze glupota ludzka nie zna granic to juz nie moja wina.

Klanu w warrock jak narazie zalozyc sie nie da, opcji tez za duzo nie uswiadczylem. Ot ustawiamy na ile fragow gramy, jaka mapa i friendly fire on/off. To by bylo tyle confused.gif

A wracajac do Loto, to pewnie ma obraz na dysku, albo na serwie. Niech sobie wrzuci do nowego topicu w spamie :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.