Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: War Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
alienator
http://www.warrock.net/
grał ktoś z Was ?
Jak tak patrzę po screenach, to zapowiada się smakowicie (et w czasach współczesnych + halo - pojazdy).
Uwaga na ich stronkę, poprawnie działą tylko pod IE dry.gif

btw: jak ktoś rozszyfruje BEZPOŚREDNI link do instalki, to będę wdzięczny (chce to ściągnąć przez flash geta, a jak wklejam link ze strony, to sciaga tylko download.aspx -__- )

czekam na opinie.
Kac_r
narazie sciagam ... jak zainstaluje to powiem o wrazeniach, ale zapowiada sie fajnie : )

sciagnij normalnie i juz ... co za problem ?
szeni
A jest jakis tryb single-player, z botami? Jak tak to sam bym sobie chętnie pograł
alienator

sciagnij normalnie i juz ... co za problem ?

właśnie spojrzałem na kompa - przy 85% rozłączyła mi się neo, a w ie ofkoz nie mozan wznawiac dry.gif
od początku zacznę jutro, bo dzisiaj nie chce mi się już czekać do końca :f
Kac_r
gralem przed chwilka kilka godzin, gra (pipi)ista, duzo osob ciora w necie, wiec rozgrywka jest fajna ! WSZYSTKIM POLECAM, ja cioram z nickiem k4cper1 : )
wortigern
geirka rzadzi, counter strike + pojazdy, poprostu KOSMOS !!!!!!!!!!!!!! gram pod nickiem wortigern
Yacek
Napiszscie na jakich kompach wam to hula i jak hula przede wszystkim. Zastanawiam sie czy mi to jakos w miare bedzie chodzic: Duron 1800, 512 DDR, GF MX200, Win XP Corp.
Loto
i na jakim laczu gracie
alienator
Radek 9200, Athlon XP+ 1.6Ghz, 768RAM, win xp pro sp2.
neo512

wszystko śmigało jakbym grał na singlu, zero lagów, z płynnością gry właściwej również zero problemów (1024x768, wszystko na high)

giera wymiata, bardzo łatwo hostujesz gre (po prostu zakładasz pokój), mapy spore, rozpierducha konkretna, kilka klas postaci do wybor (inżynier, medyk itd)

może jakaś forumowa ustawka? :> mam za sobą jedną grę tylko, niecałą, więc jestem lamka, ale możemy pośmigać biggrin.gif
Loto
to prawda ze podczas pierwszego uruchomienia sciaga okolo 150mb apdejta?
alienator
Lol, no co Ty.
jeżeli dobrze widziałem rozmiar, to było to nico ponad 1mb - minutka i po krzyku.

Jak coś, to śmigam jako Ali3nator ;]
wortigern
mozemy sie umowic na jakas gre, ja mam juz cala gre obcykana, jest kilka fajnych motywow np jazda we 2 hummerem, jeden na wiezy drugi za kierownica. Imo gra wymiata tylko szkoda ze mam tak malo ramu (256) i troche sie rznie.
Yacek
ok, sciagne to moze dzisiaj i na dniach dolacze do was
Loto
zara biore sie za testy

lukas1985 jakby kto chcial wiedziec co go zabilo
Panek
Zaczynam się rejestrować i ściągam...
Kac_r
serwer padl, bylo fajnie i koniec .... dupa z grania
alienator
:<
mam nadzieję, że to chwilowe confused.gif
Yacek
Poszukajcie na google mirrorow do downloadu:

http://download4.playfuls.com/storage/gold...ll_v1.0.0.1.zip
alienator
serwer growy padł, a nie z instalką :<

na wszelki wypadek:
http://warrock.nefficient.com/kipawarrock/WarRockSetup.exe
http://www.gamershell.com/download_11867.shtml
-GLD-Uzny
A wiec dlatego nie moglem sie polaczyc... jakby co to jeste jako glduzny.
wortigern
Szkoda ze tak malo map jest w grze (chyba 4 tylko) ale z tego co sie naczytalem na forum gry to ma wyjsc nowy update, beda podobno samoloty i motorowki + zmiany w grafice i nowe wieksze mapy. Hmm fajnie by bylo dostac taki prezent na nowy rok ;]

ps.
Mam nadzieje ze do jutra zrobia serverki.
Loto
wie ktos czemu nei moge zainstalowac gry? sciagnalem juz 2 raz i to samo....daje na instal wybeiram folder wszystko git daje NEXT i w ulamku sekundy juz konczy, zadnego kopioowania plikow nie ma. pojawia sie ikonka na pulpicie i dupa nic nie dziala...
Yacek
Mam dokladnie to samo. Sciagalem regetem dzielac plik na 4 sekcje, moze sekcje blednie sie sciagnely dlatego koncze sciagac zaraz zip'a ktorego dalem wyzej. Na podgladzie widze ze sa to juz foldery gry a nie zadna instalka, mam nadzieje ze bedzie hulac bo jak nie to wypi erdole to w kosmos ;p
Loto
daj znac czy dziala to tez possam smile.gif
Yacek
Dziala i jednoczesnie nie dziala. Niby wszystko ok, archiwum zweryfikowane, wypakowalem pliki, wlaczam gre i czarny ekran, potem prostokaty jakies. Jednym slowem dupa. Reinstalowalem stery, mam najnowszego directa x 9c, hitman contracts hula a warrock daje (pipi).
Loto
kur.wa coz za niefart;/
_Michcio_
Miałem to samo co wy. Ściągnąłem Maunal Setup i wszystko śmiga biggrin.gif
Loto
to tez ci koreance maja nasrane we lbie..daja niedzialajaca instalke na oficjalnym serwie
Yacek
Rano wstalem, odpalilem kompa i pomyslalem ze dam szanse tej gierce. Sciagnalem ten manual setup, zaczelo pobierac gre. Teraz siedze w robocie i jak wroce a dalej nie bedzie hulac albo sie nie sciagnelo to szlag mnie trafi. Wieczorem zobaczymy.
alienator
U mnie z instalką z oficjalnej strony był wszystko ok.
AS[)
Czemu ta gra niechce sie połączyć ;/ włączam wpisuje login i hasło i potem pojawai sie ten kwadracik i jak kilkam to piszeze nei mzoe sie połaczyć ;/;/
janol
a masz w domu internet? Jeśli nie masz, to się nie połączysz. Proste
AS[)
Ale ty k... jestes smieszny idz lepeiej starego zabawić spermopiju
No Maciek
ale agresywny ;O
AS[)
Na qtasa oftopicujecie zadałem pyatnie a jakes baran sie wymondrza to go pocisnołem
janol
Plują się tutaj ludzie od jakiegoś czasu, że serwery padły, a Ty się pytasz czemu się nie chce połączyć. Moim zdaniem dlatgo, że padły serwery ale ja się nie znam. Może ktoś bardziej kompetentny Ci odpowie na to jakże poprawnie napisane pytanie.
EOT
Pavlus
Gra sie niezle, zaloze dzisiaj serv forum pe, jak bedziecie chcieli to wpadajcie.

Jedyne co mnie wkurza to wlasnie brak nowych map.

Nick: Orshabaal
Serv: Forum pe

cu.
janol
Ok, zacząłęm ściągać instalkę. Zobaczymy czy to aby na pewno coś interesującego wink.gif
klausa
Oczywiście nie ma wersji na Linuxa? W takim razie dalej ET for life!
Pavlus
Ale masakra, teraz gralem na mapie Havana, nie ma to jak strzelic przez 3 okna i trafic wroga pociskiem czolgowym xD

Czolgi maja niezly power, a jak sie ma w posiadaniu dwa to juz konkretna masakra, monopol na wszystko smile.gif
wortigern
hehe fajnie wyglada jak sie dwa czolgi nakurzaja, poza tym dzisiaj mialem niezla sytuacje, kolo hummerem przelecial mi nad glowa wybuchajac w locie biggrin.gif. W ogole caly silnik gry jest fajny, czesto zdarza sie sytuacja ze ktos zwisa na wpol zgiety przez okno albo turla sie martwy po schodach, tego mi brakowalo w CSie.
Burth
nick: luubeq
hyh.gif
klausa
Ja klausa jak zwykle. Nawet niezłe.
Kmiot
Wpadam za węgieł, szybki myk za winkiel, drugi myk, trzecie, strzy strzały, ziom pada na twarz. Słej w bok za nastepną osłonę, kucak, cyk, zerkam, cyk, chowam się, czołgam się, kask zsuwa mi sie na oczy, poprawiam go wolą ręką. Doczołguję się do ścianki, przywieram do niej plecami, przesuwam się do narożnika, widzę cień, chwytam pewniej broń, ziom wychodzi zza rogu, zakładam mu dżwignię i skręcam kark. Czuję się pewnie, biegnę dalej i dostaję pier'doloną kulę w twarz.
Głupia gra.
janol
Cicho Kmiot, bo w końcu zajarzyłem o co kaman, tzn którzy są "swoi", a których mam bezlitośnie mordować xD
Pavlus
QUOTE(wortigern @ 16 12 2005, 21:52) *

hehe fajnie wyglada jak sie dwa czolgi nakurzaja, poza tym dzisiaj mialem niezla sytuacje, kolo hummerem przelecial mi nad glowa wybuchajac w locie biggrin.gif. W ogole caly silnik gry jest fajny, czesto zdarza sie sytuacja ze ktos zwisa na wpol zgiety przez okno albo turla sie martwy po schodach, tego mi brakowalo w CSie.

Animacje smierci sa dopieszczone praktycznie do perfeckji, fizyka pojazdow tez niczego sobie, chociaz pewne mankamenty mozna zauwazyc, chociazby brak dachowania - wkurzajaca sprawa.

btw: najlepsza taktyka na hawanie to brac czolg, engineere`a i po udanym pojedynku podreperowac go sibie do 100% i jazdaa, mapa jest twoja smile.gif.

A co do aktualizacji

Przydalaby sie wieksza mapa, dodatkowe wozy i bronie imo.
Loto
dzizas! 5 razy sciagalem i zadna isntalka nie dziala ;/ robilem instalke przez neta , scioagnal wszystko zaisntalowal ale jak chce odpalic to wywala blad " cannot find chill proces czy ki chooj"

windows+tepsa+warrock i najlepiej zainstalowac nortona= armadeddon

koreance maja problemy ze zrobieniem poprawnie dzialajacej stronki wiec nie dziwie sie ze nie ma wersji na linuxa...a szkoda bo moze wtedy pogralbym sobie w to
janol
http://www.gamershell.com/download_11867.shtml

Instalkę mam z tego adresu - wszystko działa. Spróbuj Lotuś <żółwik>
alienator
Od teraz do ok.13 zakładam pokój PSX EXTREME
wszystkich chętnych zapraszam na szpilanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.