QUOTE(koniol21 @ 17 12 2005, 18:03)

Z tego co ja widze, to jemu nie chodzi o problemy z praca lasera, tylko o to ze laser wiecej pracuje przy niektorych grach, i pyta czy to normalne. Odpowiedz jest tylko jedna-tak przy niektórych grach pracuje wiecej, to calkiem normalne.
Właśnie o to mi chodziło - wsadziłem oryginał RR i czyta tak samo - gra ciągle się doczytuje tak uporczywie że przypomniały mi się czasy kiedy miałem DC i odpalałem DOA2LE echelona (ponoć dlatego że głosy postaci w RR są zapisane na osobnej ścieżce i dlatego konsola cały czas musi doczytywać - na dodatek kto grał ten wie że i tak dubbing robiła chyba pracownica magla do spółki z kobietą zza lady z baru mlecznego). Żeby nie było wątpliwości konsola jest przerobiona ripperem 3.2u z sub-zero fixem, gram głównie na org (FFX, FFX2 i KH) a konsolkę przerobiłem aby grać w Chrono Crossa zakupionego w UK - śmiejcie się - ta gra jest warta każdych pieniędzy

Mam jeszcze tylko pytanie - czy taka intensywna praca lasera czybciej zużyje prowadnicę czy sam czytnik? Smarowaniem prowadnicy trudniłem się już za czasów PSX i DC więc tego sie nie boję - ale wymiana lasera kompletnie mi się nie uśmiecha - nie muszę przecież grać we wszystkie gry.