Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: problemik
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
STIVI
a więc:
zaqpiłem cardridga
i gdy chce włączyć to pokazuje sie logo gaba boya i później carne lub czasami białe tło i nie dzie dalej.. czy ktoś wie co zrobic ?
mam GBA
MaciejPŃ
gra orginalna?
STIVI
orginalna... gra PITFAL na GBC sad.gif
zaqpiłem za 5 zł wraz z wieśniackim pokrowcem pokemon biggrin.gif
Di_
Yyyy... za 5 złotych? Więc jesteś pewien, że oryginalna?
n-name
Coś podejrzewam że raczej nie oryginalna
MaciejPŃ
na stronce Tori'ego jest tekst jak rozpoznawac piraty...zobacz i powiedz czy na bank:]
KopEr
może przedmuchasz slot w konsolce lub catridg miałem tak kilka razy jeżeli jakiś paproch dostanie się do środka do konsolka nie daje rady radze porządnie dmuchnąć ^^
STIVI
ORGINAŁ !!!!!!
to gra na GBC więc dlatego tak tanio (zobaczcie na allegro)
dmucham, huham, nic
jak go ścisnełem i włożyłem to troche poszedł biggrin.gif
ale nie wiem
... czy da sie to jakoś rozkręcić ?
KopEr
patyczek do uszu i spirytus ? :> hmm więcej sposobów do takiej sytuacji nie zanm (jak się powołasz to uważaj żeby włukna waty nie zostały bo będzie lipa biggrin.gif )
GRIZZ
hmm może dla tego że zepsuty egzemplarz to za 5 zł? spróbój rozkręcić , przedmuchać , popukać biggrin.gif i ...tyle , jeśli jest padnięty to i tak wyląduje w śmieciach... ja tak miałem z zeldą:lttp na gba (niestety pirat) i po tygodniu grania nie to że sejw padł tylko się rozj.ebała... tak po prostu...
STIVI
no wiem już trza go skręcić mocniej... ALE CZYM ???? wie ktoś jak ?
n-name
kup se srubokręt specjalny:p, pozatym wątpie żeby sie naprawił.
STIVI
no jak go ścisne to chodzi biggrin.gif i w tym rzecz żę trza go skręcić ^^
ale kurde skad taki śrubokręt dostać sad.gif
MaciejPŃ
długopis za 1zł i zapalniczka za 1 czy 2 zł i masz srubokret:D
STIVI
?? ze jak ? tongue.gif
n-name
bierzesz nadgrzewasz końcówke wkłądu z długopisu i wkładasz w śróbkę i sie robi srubokręt:), tyle że takim to możesz nie dokręcić mocno
STIVI
lol ?
MaciejPŃ
QUOTE(STIVI @ 23 12 2005, 15:00) *

lol ?

człowieku tak najłatwier odrecić nietupowe srubki, np od GC....to nie pomysł wziety z kapelusza happy.gif
STIVI
o kurde... ale mi sie zdaje ze jak sie przyklei ten długopis to już tego nie odczepie confused.gif
luck1985
Stara metoda z dlugopisem , tak rozkrecilem gacka 3 lata temu blush.gif
A carta mozna odkrecic zwyklym malym srubokretem, trzeba dobrze zaczepic . Wszystko .........
STIVI
ech ide prubować smile.gif
thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.