Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sony Ericsson K700i czy Sagem MyX-6-2???
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Ceglash
Zamierzam kupić sobie komórkę gdyz starą sprzedalem. Problem w tym, ze mam na oku 2 wspomniane modele, ale nie wiem, który wybraćconfused.gif

"Eryk" ma wiekszą pamieć(40mb) ale za to gorszej jakosci aparat foto. Z kolei Sagem ma aparat o wiekszej matrycy(1.3) ale za to ma mniejszą pamiec(10mb) i jest mało popularny(wiekszy problem ze znalezieniem w sieci roznych dupereli na ten telefon).

Może pomożecie w wyborze?
Aem
Jasne że tak.
Miałem niedawno SE k700i, zainwestowałem jednak w konsole i Eryka sie pozbyłem, lecz kilka tygodni spędzonych ze Słonym wspominam naprawde dobrze. Duuuża pamięc, świetna jakość wszelakich melodii ( mp3! ) kapitalne gry java w 3D, niektóre zabijają wykonaniem. Sam telefon jest bardzo solidny i fajny w obsłudze. Sagemem się nigdu nie bawiłem, aleczkolwiek z czystym sercem polecam SE K700i.
Mathiu
No to już zależy, czy wolisz posłuchać mp3, czy robić niezłe zdjęcia. Ja wolałem mp3 i teraz dojazd do szkoły, do laski, gdziekolwiek umilają mi riffy i solówki Slayera w bardzo dobrej jakości (co prawda to nie 320 kbps, ale trzeszczenia nie ma). Brakuje mi jedynie playlisty w tym fonie. Trzeba wgrywać muzykę od końca... Gierki JAVA naprawdę przyjemne i wciągające (polecam obie części Ancient Empires).
2razyjot
Bierz Eryczka - ladny, funkcjonalny i user-friendly! piwo.gif
woocasheq
A ja mam Samsunga E720 i polecam Ci go bardziej niż wsppomniane ponieważ miałem wcześniej K700i i nie jest zbyt dobrym telefonikiem!!

Sam się przekonasz, że ma zbyt mało pamięci!!Ja w swoim mam 90 MB i jest git,tak okoló 20 kawałków mogę se wrzucić+zdjęcia. Aparacik mam 1 Mpix - trochę mało jak na dzisiejsze standardy ale jeśli patrzeć na niegopod kątem telefonu to jest OK laugh.gif

I menu(przecież też ważna sprawa!!) jest bardziej intuicyjne!!
Pozdrowionka i zadowolenia z telefoniku jakikolwiek byś wybrał!!
MichAelis
mam SE k700i i bardzo go polecam smile.gif
telefon nie jest do robienia zdjec i sluchania mp3.
Do mp3 mam muvo wink.gif 40 mega na wszystkie (pipi)y to az za duzo biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.