Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: gdy oślica ujrzała anioła
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
lukasz
czytałem ktoś?podobno niesamowita.może sprzedać ktoś chce?z chęcią kupie. tongue.gif wypowiadajcie sie strasznie ciekaw jestem.
Loto
wlasnie zabieram sie za jej czytanie^^ moj braciak przeczytal i mowil ze bardzo udana ksiazka...jak bede wiedzial cos wiecej to napisze.

na allegro szukales?
lukasz
ta ceny niezłe są.jak przeczytasz to z chęcią po jakiejś normalnej cenie odkupie.napisz jak przeczytasz co sądzisz.
Loto
huh wczoraj zabralem sie do czytania i juz moge powiedziec ze ksiazka jest wspaniala. ciezko jest mi teraz ocenic bohatera jednak zapowiada sie ciekawie, narazie przypomina wodza z lotu nad kukulczym gniazdem (a narazie jest noworodkiem smile.gif) no ciekawe ciekawe...odezwe sie jak skoncze ja czytac.

p.s no fakt ceny nieraz kosmos sa na allegro...sam probowalem kupic fajna ksiazke ale w ostatniej godzinie cena wzrosla 3 krotnie -_-, ale wiesz kupisz drozej i pozniej odsprzedasz.
areka
Ja też się czaję na tą książkę, no ale te ceny.. Nic to, mam nadzieję, że jakoś ją w końcu zdobędę. A tak a'propos 28 września jest koncert Nicka w Warszawie. Wybiera się ktoś?
Pozdr.
wozek
po rozsadnej cenie

http://www.zysk.com.pl/catalog/product_inf...9c5ec9dd3e6a061

czekamy!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.